Bursa Çıkışlı Isparta Gül Hasadı Ve Salda Gölü Turu

Bursa Çıkışlı Isparta Gül Hasadı Ve Salda Gölü Turu

Gezi Rehberi Bursa Çıkışlı Isparta Gül Hasadı Ve Salda Gölü Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Can Adası - Firdevs Bey Cami - Gül Hasadı - Salda Gölü - Antoninler Çeşmesi - Sagalassos Antik Kenti

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 23:59 Beşevler Karşısı (Shell İstasyonu) - 00:20 Bursa Kent Meydanı Avm Önü - 02:30 Cengiz Topel Cad. Acente Ofis Önü - 04:30 Afyon Kolaylı Dinlenme Tesisleri -

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 2, 2023 ~ Haz 3, 2023

Tur Programı

1. Gün

Eğirdir - Can Ada - Gül hasadı - Güneykent - Gül bahçesi - Gül fabrikası - Eğirdir Kalesi - Firdevs Camii - Gül yağı yapımı

Hareket noktalarımızdan katılan misafirlerimizin alınmasının ardından  güller diyarı Isparta’ya hareket ediyoruz. Dünya üzerinde önemli bir gül üretim merkezi olarak kabul edilen Isparta’da ilk ziyaret noktamız Güneykent olacak. Dünya’nın en büyük gül yağı üreticisi olan Isparta’da güller mayıs ayı açmaya başlar ve haziran sonuna kadar devam eder. Gül hasadı etkinliğimizde uçsuz bucaksız gül bahçelerini görüp burada gül toplayan kadınlara eşlik ederek gül hasadımızı gerçekleştireceğiz. Burada temin edebileceğimiz küçük keselerle gülleri koklayarak toplamanın keyfini hep beraber yaşayacağız.  Sonrasında gül yağı yapımı hakkında bilgi almak, ve gül havuzunda fotoğraf çekilmek için gül fabrikasını ziyaret ediyoruz. Çekilen fotoğraflar sonrasında, bir dönemler sayfiye merkezi olarak bilinen Eğirdir’e ulaşıyoruz. Verilen yemek molası sonrasında, minaresi ve camii yapısı ile dikkat çeken Hızır Bey Camii ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Ziyaretimiz esnasında döneminin önemli bir eğitim kurumu olarak kullanılan Dündar Bey Medresesini görüyoruz. Camiden ayrılıp Eğirdir Kale kalıntılarını seyrederek Mustafa kemal Atatürk’e hediye edilen Can Adası ve Yeşil Ada’ya geçiyoruz. Göl kenarında verilen serbest zamanda konuklarımız, Türkiye’nin dördüncü büyük gölünde yapacakları yürüyüşle bu büyülü ortamın keyfini çıkarabilirler. Ardından Isparta’ya doğru yol alıp, şehir merkezinde Mimar Sinan tarafından yaptırılan Firdevs Camii’ni görüyoruz. Sonrasında otelimize geçiyoruz.

2. Gün

Salda Gölü - Antoninler Çeşmesi - Sagalassos Antik Kenti

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrasında Isparta şehir merkezinden ayrılıp Burdur’un Ağlasun ilçesine ulaşıyoruz. Batı Torosların eteklerinde 1700 metre rakımlı, Anadolu’daki yükseğe kurulmuş önemli antik kentlerden bir tanesi  olan Sagalassos Antik Kentini ziyaret ediyoruz. Tiyatrosu, antik kütüphanesi, Helenistik çeşme yapısı, Kahramanlık Anıtı (Heron) ve restorasyonuyla tüm dünyada ses getiren Antoninler Çeşmesi Antik Kent gezimizde göreceğimiz yapılardan bazıları olacak. Sonrasında Toroslardan aşağıya doğru inip, Burdur istikametiyle ülkemizin en derin ve en temiz gölü “Türkiye’nin Maldivleri”olarak bilinen Salda Gölü’ne ulaşıyoruz.  Vereceğimiz serbest zamanda bol bol fotoğraflar çekip, Salda Gölü’nün güzelliklerini yaşadıktan sonra turumuzu tamamlayıp, Bursa'ya doğru dönüş yoluna geçiyoruz. Siz değerli misafirlerimizle bir başka turumuzda görüşmek dileğiyle vedalaşıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Çevre Gezileri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Rehberlik Hizmetleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Programda Belirtilmeyen Yemekler

+ İçecekler

+ Öğle Yemekleri

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine *1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT