Bursa - İznik - Gölyazı Turu

Bursa - İznik - Gölyazı Turu

Gezi Rehberi Bursa - İznik - Gölyazı Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Gölyazı - Mudanya - Trilye - Cumalıkızık - Yeşil Camii - İznik - Bursa - Ulu Camii - Tophane

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 07.00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 07.30 Acente Merkez Ofis Önü - 08.00 Kadıköy Tepe Nautilus AVM Yanı - 08.15 Kartal Köprüsü ( E-5 Ankara Yönü) - 08.30 Gebze Center Avm Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2020 ~ Ağu 16, 2020

Tur Programı

1. Gün

Cumalıkızık Köyü - Gölyazı - Mudanya - Trilye - Ağlayan Çınar

Turumuz, sizleri 07.00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 07.30 Acente Merkez Ofis Önü - 08.00 Kadıköy Tepe Nautilus AVM Yanı (Ayrılık Çeşme Metro İstasyonu İspark Otoparkı) - 08.15 Kartal Köprüsü ( E-5 Ankara Yönü) - 08.30 Gebze Center Avm Önünden ( İzmit'ten katılacak olan misafirlerimiz Gebze biniş noktasına gelmeleri gerekmektedir.) alarak, Yalova - Orhangazi - Gemlik güzergâhı üzerinden Hristiyanlık tarihide önemli bir yeri bulunan müze şehir Gölyazı'ya doğru hareket ediyoruz. Uluabat (Apollont) Gölü kıyısında doğa ile tarihin bir arada buluştuğu eşsiz bir güzellik sunan Gölyazı’ya varıyoruz. Tarihi havası, yemyeşil doğası, sıcak sohbetli köy kadınları, yemyeşil gölün emektar balıkçı amcaları, bizleri büyüleyecektir. Gölyazı da gezeceğimiz yerler arasında; Gölyazı Kültür Evi,  Göl Yazıevi,  Ağlayan Çınar olacaktır. Bu güzel gezilerimiz sonrası Bursa’nın en iyi korunmuş ilçelerinden Mudanya’ya doğru yola çıkıyoruz. Mudanya’da Osmanlı evlerinin en güzel örneklerini görüyoruz. Bu evlere örnek olarak Mudanya Mütareke Evi Müzesi’ni söyleyebiliriz. Bu konak aynı zamanda Türk - Yunan savaşına son veren ateşkes anlaşmasının yapıldığı yalıdır. Buradan Mudanya’nın yazlık yerlerinden ve kiliseleriyle ünlü Trilye‘ye ulaşıyoruz. Taş Mektep Ruhban Okulu (Panoramik), Fatih Camii, Büyük Kilise gezilerimizin ardından sahilde serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrasında Osmanlılar’ın Bursa’da ilk yerleştikleri bölgelerden olan, Uludağ’ın kuzeyindeki dik etekler ile vadiler arasında kalan “KIZIK“ köylerinden Cumalıkızık Köyü’ne gidiyoruz. Köyde Etnografya Müzesi’ne misafir oluyoruz. Müze gezimiz sonrası alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde gerçekleşecektir.

2. Gün

Bursa - Ulu Camii – Yeşil Camii - Tophane - İznik - İznik Gölü

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, Uludağ eteklerindeki, Yeşili, Şeftalisi, Kebabı, İpeği, Bıçağı ve kaplıcalarıyla meşhur, Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunda öncülük etmiş, adını; Şehri kuran Bithynia Kralı 1.Prusias’dan alan Bursa’yı gezmeye başlıyoruz. Heykel, Yeşil Camii ve Yeşil Türbe gezilerinin ardından tarihi bölgede serbest zaman veriyoruz. Tarihi Kapalı Çarşı ve Ulu Camii gezildikten sonra Osman Gazi ve Orhan Gazi’nin türbelerinin bulunduğu Tophane’ye çıkıyor ve şehrin panoramik fotoğrafını çekiyoruz. Öğle yemeğimizi Bursa'da aldıktan sonra Hristiyanlık tarihinde önemli bir yeri bulunan müze şehir İznik’e doğru hareket ediyoruz. İznik Gölü etrafında yapacağımız gezi sonrasında, İznik’te ilk olarak surları (Lefke Kapı) tanıyoruz. Ardından Ayasofya Müzesi, Yeşil Camii, İznik Müzesi (Nilüfer Hatun İmareti), Şeyh Kudbeddin Camii, Çini Kazı Alanı gezeceğimiz yerler arasında olacaktır. Göl kenarındaki vereceğimiz serbest zaman sonrasında Roma Döneminden kalan kalıntıları ve Antik Tiyatro’yu (Panoramik) görerek gezimize devam ediyoruz. Süleyman Paşa Medresesi ve Çini Atölyeleri‘ni gezip, alışveriş molası verdikten sonra İstanbul’a dönüş için hareket ediyoruz. Akşam saatlerinde sizleri aldığımız noktalara bırakarak bir sonraki acente seyahatinizde buluşmak üzere üzülerek sizlere veda ediyoruz. Hoşçakalın.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Müze Kart

Önemli Notlar:
*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine *1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT