Costa Fortuna İle Güneydoğu Asya - Uzakdoğu

Costa Fortuna İle Güneydoğu Asya - Uzakdoğu

Gezi Rehberi Costa Fortuna İle Güneydoğu Asya - Uzakdoğu

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Singapur - Port Klang, Malezya - Kuala Lumpur - Langkawi  - Phuket - Penang, Malezya - Sihanoukville - Laem Chabang, Bangkok - Koh Samui

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Singapur - Singapur - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Ara 15, 2018 ~ Oca 2, 2019

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Singapur

İstanbul Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, acente kontuarı önünde  (Buluşma, uçak saati sebebiyle birgün öncesi akşamı yapılır.) 23:00 ’ da buluşma. Check-in, pasaport ve gümrük kontrollerinden sonra Türk Havayollarının TK 54 sefer sayılı uçuşu ile saat 01.55' da Singapur'a hareket.Yerel saat ile 17.15'de Singapur'a varış. Küçük bir şehir devlet olan Singapur, modern dünyanın bütün güzelliklerini içinde barındıran ve Asya'nın ekonomisi en güçlü ülkelerinden biri. Singapur sokaklarında dolaşırken bir yanda yol boyunca muhteşem orkideleri diğer yanda gökdelenleri ve ünlü markalara ait mağazaları görmek mümkün.Havalimanında bizi bekleyen özel  aracımız ile geceyi geçireceğimiz otelimize transfer. Otele giriş işlemlerinin ardından odalara yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

2. Gün

Singapur (Gemi)

Sabah kahvaltısının ardından otelimizden çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz ve ardından gemimizin kalkacağı Singapur limanına trasnfer. Costa Fortuna gemisin check-in işlemlerinden sonra odalara yerleşme ve serbest zaman. Gemide gün boyu vakit geçirebilir yada şehri keşfetmeye çıkabilirisniz.Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra panoramik "Singapur Şehir Turu" na katılabilirler. Bu turumuzda Botanik Bahçesi, Orkide Bahçesi, Çin Mahallesi, meşhur alışveriş caddesi Orchard Road. (1830’larda üzerinde bulunan orkide ağaçlarından adını almış olan bu cadde, Singapur’daki en önemli alışveriş bölgelerindendir.) Dev oteller, farklı mimarileriyle çok katlı alışveriş merkezleri, lüks mağazalar, kafe ve restoranlar yan yana sıralanmıştır. Büyük alışveriş merkezlerinin bazıları kırmızı, yeşil ve mavi renkli Çin mimari tarzında çatıları, bazıları heykelleri ve bahçe süslemeleriyle göz alıcıdır.) gibi şehrin tarihi ve turistik yerleri görülecektir.Singapur aynı zamanda dünyanın en temiz ve kurallı ülkelerinden biridir. Temizlik ve düzeni havaalanından itibaren her yerde görebilirsiniz. Singapur kurallar ülkesidir. Başta sakız çiğnemek olmak üzere trafik kurallarına uymamak, çevreyi kirletmek, kapalı yerlerde sigara içmek, hız limitini aşmak, yaya geçitleri dışında karşıdan karşıya geçmek para cezası ile cezalandırılır. Aynı hareketlerin tekrarı bazı kamu hizmetlerini yerine getirmeyi gerektirir. Bu nedenle kurallara uyma konusunda çok dikkatli olmalısınız. Tur sonrası gemimize dönüş. Gemimiz saat 20:00'de Singapur limanından hareket edecek. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

3. Gün

Denizde Seyir

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere bir çok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleride sizleri bekliyor..

4. Gün

Langkawi (Malezya)

Gemimiz sabah saat 10.00'da Langkawi limanına yanaşcak. Langkawi Adası, 10 milyon yaşındaki yağmur ormanları ile 8,000 yaşındaki mercan kayalıkları arasında yer alan, egzotik florası ve nadide yaban hayatı ile beş yıldızlı tatil ortamının entegre edilebilmiş olduğu nadir yerlerden birisidir. Malezya'nın en iyi bilinen tatil beldesi olan Langkawi, turkuaz sakin bir denizi, beyaz kumlu kumsalları, ormanlarla kaplı tepeleri, prinç tarlaları,bozulmamış doğası ve vergisiz alışveriş fırsatı ile tam bir tatil rüyası.Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği "Island Hopping Turu" 'na katılabilirler. Tur için yola çıkıyoruz. Hopping ada turu size nefes kesen ada manzarasında, pürüzsüz zümrüt denizinin ve eşsiz doğanın eşliğinde huzuru bulmaya davet ediyor. Bu turumuzda teknemizle yola çıkarak Langkawi’nin görülmeye değer en gözde adacıklarını ziyaret ediyoruz. İlk olarak rotamızı Pulau Singa Besar’a çeviriyoruz. Big Leon Adası olarak bilinen bu ada sık ağaçlık alanları ve devasa kayalarıyla vahşi hayvanların yaşam alanı. Bu hayvanlardan özellikle ilgi çekeni bu adanın hakimleri kartallar oluyor. Kıyıya yanaşıp motoru durdurduktan sonra kaptanımızın denize doğru attığı tavuk parçalarıyla, bir anda gökyüzünü kahverengisinden beyazına ihtişamla uçan kartallar dolduruyor. Bu kadar kartalı bir arada görmenin imkânsız olduğunu düşündüğünüz inanılmaz karelere şahit oluyorsunuz. Fotoğraflayabileceğiniz unutulmaz anlardan birine sahip oluyoruz. Tavukların bitmesiyle bir anda göründükleri gibi ani bir şekilde ortadan kayboluyorlar. Bu adanın ardından Pulau Dayang Bunting adasına doğru harekete geçiyoruz. Bu ada da diğerleri gibi sık ağaçlı tropik ormandan oluşuyor. Farklı olarak burada yer alan yer altı krater gölünde serinleme fırsatı yakalıyoruz. Hatta dileyenler bu gölde kanoyla gezi yapabiliyor. Adaya da ismini veren Pregnant Maiden Gölü’nün üzerine söylenen efsanelere göre bu göle giren bakirelerin bile hamile kaldığına inanılıyor. Buradaki doğa turumuzu tamamladıktan sonra son adamıza doğru yola çıkıyoruz. Günün yorgunluğunu atıp, muhteşem deniz, güneş ikilisinin en yakıştığı bu adada bunun tadını çıkarmak için duruyoruz. Asla pişman olmayacağınız bu turun ardından dinlenmek üzere gemimize dönüyoruz. Gemimiz akşam 20.00'de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

5. Gün

Phuket (Tayland)

Gemimiz  sabah saat 08.00'de Phuket limanına yanaşacak.Tayland’ın ünlü egzotik cennet adası olan Phuket; yemyeşil doğası, upuzun sahilleri, rengarenk gece hayatıyla tüm dünya insanlarının bir araya geldiği, yaşayan bir tatil cenneti. Mavisiyle, gökyüzüyle, sıcacık ada insanlarıyla Phuket’i çok seveceksiniz.Sabah kahvaltısının ardından deniz ve güneşten yararlanmanız için tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği "James Bond Adası (Öğle Yemekli) Turu" na katılabilirler. 1974 yılında Roger Moore'un oynadığı ve bir James Bond klasiği olan "The Man With Thi Golden Gun" filmi burada çekilmiştir. Ve ardından ada ünlenmiş ve turistik bir bölge haline gelmiştir. James Bond Adası veya diğer adıyla Koh Tapu Adası Phang Nga Körfezi'nde olup Çivi Adası anlamına gelmektedir. Koh Tapu'nun isminin efsanevi bir hikayesi vardır. Hikayeye göre "bir zamanlar Phang-Nga Körfezi'nde avlanan bir balıkçı varmış. Bu adam çevresinde, her zaman çok balık tutması ile ünlüymüş. Fakat bir gün ağını denizden çektiğinde, üzerinde tek bir balık bile olmadığını görmüş. Sadece bir paslı çivi varmış. Öfkeyle elindeki bıçakla çiviye vurmuş. Çivi denize düşmüş, kuma saplanmış ama kafası suyun üzerine çıkmış. Ve tam o noktada bu küçük adacık meydana gelmiş. Yan yana iki adadan meydana gelen Koh Khao Phing Kan, kelebek şeklindeki büyük ada ile yanındaki 20 metre yüksekliğinde bir kayacık olan Koh Tapu'dan meydana gelmektedir. Cruise teknesi ile yapacağımız yolculuğumuzun ardından adaya varıyoruz. Bu ünlü adada alışveriş yapmak, fotoğraf çekmek ve filmin çevrildiği yerleri görmeniz için serbest zaman. Bu gezi sonrası küçük kanolar ile çevre adacıklarda bulunan küçük doğal mağaraları görme imkanı. Öğle yemeğinin ardından Phuket'e dönüş ve alışveriş için serbest zaman. Tur sonrası gemimize dönüş. Gemimiz bu gece limanda demirleyecek. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

6. Gün

Phuket (Tayland)

Sabah kahvaltısının ardından deniz ve güneşten yararlanmanız için tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği "Phi Phi Adaları (Öğle Yemekli) Turu" na katılabilirler.Ünlü The Beach filminin ardından Phi Phi adaları Tayland'ın en önemli turizm merkezlerinden olmuştur. Phuket'de limandan bota binerek Phi Phi Adalarından ilk önce The Beach filminin çekildiği Maya Beach'e gidiyoruz. Turkuaz renkli denizi ve bembeyaz kumsalı ve doğallığı ile sizi büyüleyecektir. Maya Beach'de vereceğimiz serbest zamanda, denize girip, bol bol resim çekebilirsiniz. Ardından mercan kayalıkları ve rengarenk balıklarını görmek için snorkel yapabileceğiniz özel bir alanda mola veriyoruz. Daha sonra maymunları beslemek için, maymunların yaşadığı adaya yanaşarak onları besleme imkanınız olacaktır. Öğle yemekli yapılan bu turumuzda Phuket'e göre daha bakir olan doğa harikası adaları, mercan kayalıklarını ve muhteşem renkli balıkları rahatlıkla görebilecek ve turkuaz renkli berrak sularında dilediğinizce yüzebileceksiniz. Turumuzun ardından gemimize dönüş. Gemimiz akşam 18.00'de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

7. Gün

Penang (Malezya)

Gemimiz sabah saat 07.00'de Penang, limanına yanaşacak. Penang, Malezya'nın kuzeybatısında yer alan bir eyalet. Eyalet hem Penang Adası ve Malay Yarımadası üzerindedir ve Penang Adası, Malay Yarımadası'na 13 km'lik bir köprü ile bağlıdır. Eyalet başkenti George Town, Penang adasındadır. Ayrıca George Town'da Malezya'nın ikinci en büyük üniversitesi olan, University Sains Malaysia mevcuttur.Arzu edenler rehberlerinin düzenleyeceği ekstra "Penang Şehir Turu" na katılabilirler.Turumuz esnasında görülecek yerler arasında dünyanın ilk tropik kelebek sığınağı olan, 120 değişik kelebek cinsinden 4000’den fazla kelebeğin bulunduğu Kelebek Çiftliği, Yaklaşık 11 dönüm üzerine kurulu ve 200 çeşit tropikal ve sub-tropikal meyveyi görüp tadına bakabileceğiniz. Ardından Balik Pulau’ya doğru devam edilecektir. Yolda şehir dışındaki harika manzaralar ve tipik yerel köyler görülebilir. Georgetown’a varış ve şehrin en önemli tarihi yapısı olan Cornwallis kalesi görülecektir.Sonrasında Harmony Caddesi’ne gidilecek ve aynı sıradaki 3 ibadet yeri gezilecektir. Kapitan Kling Camisi, Kuan Yin Tapınağı ve Aziz George Kilisesi.  Her 3 ibadet yeri de 1800’lerde aynı zamanda inşa edilmiştir. Burada ziyaret yeri, dünyanın 4. en uzun Buda heykeline sahip olan ve 1803 yılında Penang’da inşa edilen ilk Budist tapınağı olan Chayamangkalaram Wat olacaktır. Tur sonrası gemimize dönüş. Gemimiz akşam 16.00'de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

8. Gün

Port Klang - Kuala Lumpur (Malezya)

Gemimiz sabah saat 08.00'da Kuala Lumpur limanına yanaşcak. Malezya’nın başkenti ve en kalabalık şehri olan Kuala Lumpur, 1857’de Gombak ve Klang nehirlerinin birleştiği yerde kurulmuş. Malaylar'ın dışında yoğun Çinli ve Hintli nüfus barındıran Kuala Lumpur'da Malay, İslam, Hint ve Çin kültürleri bir arada bulunuyor. Kozmopolit ve hızla yenilenen bir yapıya sahip kentte dünyanın en yüksek yapısı olan The Mandarin Oriental Hotel bulunuyor.Burada arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra ’Batu Mağaraları & Kuala Lumpur Şehir Turu’’ 'na katılabilirler Bu turumuzda 130 milyon yıllık kireç taşından tepenin içine yapılmış Batu Mağarasını ziyaret ediyoruz. Girişte bizi maymunlar karşılıyor. 272 basamak çıkarak mağaranın içindeki Hindu Tapınağını ziyaret ediyor ve Tanrı Muruga’nın en yüksekteki mabedini görüyoruz. Dönüşte Pewter (bakır kalay karışımı) isimli maddeden yöresel eşyaların yapıldığı Royal Selangor Pewter merkezini geziyoruz. Öğleden sonra Kuala Lumpur’u tanımanız için hazırlanan panoramik şehir turunu yapacağız. Merdeka meydanı , Ulusal cami, Kahramanlar anıtı, Malezya Sultanın sarayı (dışarıdan) görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Kuala Lumpur şehir turu için hareket. Şehir turumuz sırasında Kral Sarayı, Çin Mahallesi, Sultan Abdul Samad Binası, Bağımsızlık Meydanı, National Monument, dünyanın en yüksek kulelerinden biri olan Minare of Kuala Lumpur’dan muhteşem şehir görüntüsü görülecek yerler arasında bulunmaktadır. Tur sonrası gemimize dönüşGemimiz akşam 18.00'de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

9. Gün

Singapur

Gemimiz sabah saat 09.00'da Singapur limanına yanaşacak. Küçük bir şehir devlet olan Singapur, modern dünyanın bütün güzelliklerini içinde barındıran ve Asya'nın ekonomisi en güçlü ülkelerinden biri. Singapur sokaklarında dolaşırken bir yanda yol boyunca muhteşem orkideleri diğer yanda gökdelenleri ve ünlü markalara ait mağazaları görmek mümkün.Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği "Universal Studios (Sentosa Adası) Turu" na katılabilirler. Güney Doğu Asya’nın en büyük eğlence merkezlerinden olan Sentosa Adası’ndaki Universal Stüdyolarında, keyifli ve eğlenceli bir gün sizi bekliyor. Universal Stüdyolarına girer girmez Hollywood’dan esinlenerek tasarlanmış, Hollywood Bulvarı’na ışınlanmış gibi hissedeceksiniz. Hediyelik eşya satan dükkanlar, restoranlar, patlamış mısır satan klasik arabalar, yollarda yürüyen Charlie Chaplin, Marilyn Monroe gibi ünlü karakterlerin maskotları ile karsilasacaksiniz. Bilim kurgu filmlerinden hoşlananlar için Sci-Fi City bölümüne uğrayabilirsiniz. Transformes The Ride, The Ultimate gibi filmlerin 3D gösterilerini izleyebilirsiniz. Ayrıca adrenalinden hoşlananlar için roller coaster heyecanı sizi bekliyor. Medeniyeti, tarihi ile gizmeli Tarihi Mısır. Dev Mısır heykelleri, sfenksler arasında dolaşıp. The Lost World bölgesinde yer alan Jurassic Park ve canli olarak sergilenen Water World filmlerinin oldugu alanda hosca vakit gecirebilirsiniz. Far Far Away Shreek filmindeki Prenses Fiona & Shrek macerasına katılabilir, Madagascar bölümünde ormanda yolculuk yapabilirsiniz. Tur sonrası gemimize dönüş. Gemimiz akşam 20.00'de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

10. Gün

Denizde Seyir

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere bir çok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleride sizleri bekliyor.

11. Gün

Sihanoukville (Kamboçya)

Gemimiz sabah saat 09.00'da Sihanoukville limanına yanaşacak.Sihanoukville için aslında Kamboçya’nın en genç şehri de diyebiliriz. Hayat burada henüz 1955’te başlamış. Bir süre sonra liman yapılmasıyla birlikte balıkçılık ve ticaret hızlanmış. Sihanoukville aslında Sihanouk’ların yaşadığı yer anlamında, Adını Kral Sihanouk’a dan almaktadır. İsmi 1960’da konulmuş ancak şehrin asıl ismi ise; “Kompong Som”. 'dur. Bugün bölgenin en zengin insanlarının turistik olarak kullandığı bir yer olma özelliğine sahip bu şehir özellikle beyaz kum plajları ve ülkenin en iyi deniz ürünleri restoranlarıyla kendinden söz ettirmektedir. Özellikle balık restaurantlarında taze yengeçler, dev karidesler ve taze yakalanmış balıklar canlı tanklardan seçilip hemen orada pişirilmeye başlanıyor. Kamboçya’nın 19. Yüzyılda Fransız kolonisi olması nedeniyle Khmer mutfağını etkileyen Fransız damak tadını Sihanoukville restoranlarında bulmak mümkün. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarka düzenleyeceği tura katılabilirler. Gemimiz akşam 18.00'de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

12. Gün

Laem Chabang - Pattaya (Tayland)

Gemimiz sabah saat 09.00'da Laem Chabang limanına yanaşacak. Anlamı "Yağmur mevsiminin başlaması ile güney batıdan kuzey doğuya doğru esen rüzgar" olan Pattaya, daha önceleri dünyadan kopuk küçük bir balıkçı kasabasıyken 1961 yılında bir grup Amerikalı tarafından güzelliği keşfedilip bugünkü popülaritesini kazanan yazlık bir sahil. Bangkok’tan kara yolu ile iki saatte gidilen Pattaya, su sporları, yüzme ve eğlence merkezi olarak ünlü.Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak yapılacak olan "Nong Nooch Botanik Bahçesi Turu" na katılabilirler. Bu turumuzda, Pattaya’dan yaklaşık 20 dakika uzaklıkta bulunan Nong Nooch kasabasında 500 hektarlık alanda düzenlenmiş doğal güzelliklerin yanısıra Thai kültürünü daha yakından tanıyabilme fırsatınız olacaktır. Tayland'ın en iyi düzenlenmiş bahçe ödülünü almış olan bu bahçedeki renkler ve düzene hayran kalacaksınız. Gezimiz esnasında Tay kültürünü anlatan bir kültürel show izleme fırsatımız olacaktır. Ardından Tayland'ın simgesi fillerin yaptığı muhteşem showları izleyeceğiz. Eğitimli fillerle ayrıca fotoğraf çektirme imkanınız olacaktır.Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Uzakdoğu’nun en meşhur müzikal kabaresi olan "Alcazar Show" turuna katılabilirler. Her gece 3 seansı da dolu oynayan bu showda değişik dekorlarda sahnelenen Broadway tarzı gösteriyi, nefis Uzakdoğu kostümleri içindeki dansçıların inanılmaz performansını, rengarenk giysileri, sahneler arası muazzem geçişleri, muhteşem ses ve ışık gösterileri eşliğinde VIP koltuklarımızdan seyrediyoruz. Yaklaşık 1 saat sürecek olan bu showu kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Showun ardından gemiye dönüş. Gemimiz bu gece limanda demirleyecek. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

13. Gün

Laem Chabang - Bangkok (Tayland)

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği "Bangkok Şehir Turu" na katılabilirler.  I.Rama tarafından Chao Phraya Nehri’nin deltasına kurulan şehri, yine aynı nehir ikiye böler. Chao Phraya Nehri ve şehrin içinden geçen irili ufaklı diğer birçok kanal sebebiyle Bangkok’a “Doğu’nun Venedik’i” denilmektedir. Bangkok'a varışımızın yapacağımız panoramik Bangkok şehir turunda; 46 metre uzunluğu ve 15 metre yüksekliği ile Uyuyan Buda, Altın Buda, Oturan Buda, Parlamento Binası, Demokrasi Meydanı, Kraliyet Caddesi ve Devlet Konukevi (Eski Parlamento) görülecek yerler arasındadır. Sonrasında Bangkok Kanallar turu yaparak şehir iç kesimlerini keşfedeceğiz.Turumuzun sonrasında alışveriş için serbest zaman ve gemiye dönüş. Gemimiz akşam 18.00'de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

14. Gün

Koh Samui

Gemimiz sabah saat 09.00'da Koh Samui limanına yanaşcak. Koh Samui, Tayland'ın en güzel tropik adalarından biri. Phuket'ten daha bakir olması sebebiyle son yıllarda turistler tarafından daha çok tercih ediliyor. Adanın tamamını saran Hindistan cevizi ve palmiye ağaçları buraya cennet adası denmesinin başlıca nedenlerinden biri. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği "Jungle Safari (Fillerle Trekking) Turu" na katılabilirler. Fil üzerinde Samui ormanlarının güzelliklerine doğru fil üzerinde yapacağınız bu gezide bol bol fotoğraf çekmenizi, kameranızı unutmamanızı özellikle tavsiye ediyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak Jungle Walk turuna katılabilirler. Samui’nin en yüksek şelalesine doğru yapacağımız bu yürüyüş için lütfen rahat ayakkabı giyiniz. Balta girmemiş ormanlarda yürüyüşümüzün ardından kamp yerine geri dönüyoruz. Ve adanın en meşhur hayvanları olan maymunları doğal ortamlarında görebileceksiniz. Bu güzel günün ardından gemimize dönüş. Gemimiz akşam 20.00'de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

15. Gün

Denizde Seyir

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere bir çok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleride sizleri bekliyor.

16. Gün

Singapur

Sabah kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve gemiden çıkış işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Ardından özel aracımız ile otelimize transfer. Giriş işlemlerinin ardından odalara yerleşme ve günün keyfini çıkarmak için serbet zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Chinatown Turu & Singapur Flyer Turu" na katılabilirler. Chinatown ziyareti yaparak başlıyoruz. Dünyanın bu köşesinde bulunan her şehir, muhakkak bir Chinatown içeriyor. Singapur’un Chinatown’u ise biraz farklı, zira mimari stil Çin kültürünü anımsatmıyor. Ancak mağazalar ve restoranlar bakımından bir fark yok; Çin’e gitmiş kadar oluyorsunuz! Bölgede bulunan Thian Hock Keng Tapınağı, Buddha Tooth Relic Tapınağı ve Maxwell Road Yiyecek Merkezi, göreceğimiz yerler arasında. Akşam vakti, şehri tepeden görmek için Singapore Flyer’ı gideceğiz. 165 metrelik bu dönme dolap, tüm Singapur’u 360 derece görebilmenizi sağlıyor. Tur sonrası otelimize dönüş.Akşam dileyenler rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Dünya Hayvanat Bahçeleri Birliği ödülünü almış, dünyaca ünlü birçok firmanın sponsorluğunu yaptığı, hayvanları gece doğal ortamlarında görebileceğiniz ve safari şeklinde tasarlanmış Gece Safarisi turuna katılabilirsiniz.Kontrollü bir ortamda binden fazla vahşi canlıyı yakından görmenizi sağlıyor. Geceleme otelimizde.

17. Gün

Singapur

Sabah kahvaltısının ardından şehri keşfetmek ve alışveriş için tüm gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Sentosa Adası Turuna katılabilirler. İngilizlerin askeri üs olarak kullandıkları bölge, 1967 yılında popüler bir tatil tesisi olarak yeniden inşa edilmiş. ‘Underwater World-Sualtı Dünyası’ adlı dev tesis, kocaman akvaryumlarda sergilenen 250 farklı tür, 2500’den fazla deniz canlısı ile Sentosa Adası bir eğlence merkezidir. Ayrıca, okyanusun derinliklerinde 83 metrelik cam tünel, dünyanın en uzun tünelidir. Adada; Kelebek Parkı, Yunus Lagünü ve bir de golf sahası bulunmaktadır. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

18. Gün

Singapur - İstanbul (Geceleme Uçakta)

Sabah kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve otelden çıkış işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Ardından özel aracımız ile havalimanına transfer.  Uçuş saatine kadar serbest zaman. Pasaport, bilet ve bagaj işlemlerini gerçekleştiriyoruz ve Türk Hava Yolllarının TK 55 nolu sefer ile gece saat 23.59'da İstanbul'a hareket. Geceleme uçakta.

19. Gün

İstanbul

Yerel saat ile 06.25'de İstanbul Havalimanı'na varış. Turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Transferler

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Programda Belirtilen Yemekler

- Animasyon ve Gösteriler

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Kişisel Harcamalar

+ İçecekler

+ Servis Ücreti

+ Ekstra Turlar

+ Seyahat Güvence Paketi

İptal Şartları:
Aşağıdaki iptal şartları tur hareketine kalan gün adedini ve de toplam tur bedeli  üzerinde kesilecek olan ceza miktarını belirtmektedir.

Kayıt yapıldığı günden itibaren ------------  121 gün kala         kişi başı 100.-€
120 gün ----------- 90 gün   % 20
89 gün -------------60 gün   % 30
59 gün -------------45 gün   % 40
44 gün     --------- 28 gün   % 60
27 gün   ---------  14  gün   % 80
13 gün ------------- 0 gün   % 100
          
Uçak iptali havayolundan gelecek olan iptal şartlarına göre uygulanacaktır.


*Programda belirtilen saatler Türk Hava Yolları ve Costa Cruise şirketlerinden alınmıştır. Saatlerde olabilecek herhangi bir değişiklikten acente sorumlu değildir. Dolayısıyla herhangi bir saat değişikliğinden ötürü acente programın içeriğini ve hizmet muhteviyatını bozmadan günlerde oynama yapabilir
*Gemi yolculuğu sırasındaki alacağınız akşam yemeklerinden 2’si resmi akşam yemeğidir ve burada yemek isteyen her erkek yolcumuzun yanında en az bir adet takım elbise, bayanların da en az 1 adet gece elbisesi bulundurmak zorundadırlar.
*Gemi seyahati esnasında grubumuzun akşam yemek alacağı restoran ve masalar daha önceden belirlenmiş ve isimlere göre numaralandırılmış olacaktır. Dolayısıyla gemide alınacak ilk öğün yemekten son öğün yemeğe kadar herkes daha önceden belirlenen yerlerde oturacaktır. Ancak arzu edenler yemeklerini geminin başka restoranlarında da alma hakkına sahiptirler.
*Özellikle gemi seyahatiniz esnasında sizlere başkalarının telefon ile ulaşması son derece zordur. Geminin uydu sistemi ile görüşmeler sağlanabilir.
*Gemiye check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) kabin anahtarları alınırken gemi resepsiyonuna kredi kartını ibraz etmesi veya nakit depozit yatırması gerekmektedir. Bu ibraz sonucunda her kredi kartından ortalama 250 Euro bir provizyon çekimi yapılacaktır. Bunun nedeni sizler gemiye check-in yaptıktan sonra seyir esnasında gemi içinde yapacağınız harcamalar içindir. Gemi içindeki harcamalarınızı ise (içki, meşrubat veya alkollü içecekler için)gemi resepsiyonu tarafından sizlere verilecek olan manyetik kartlar ile yapabileceksiniz. Gemide alışveriş ve casino haricinde hiç bir yerde nakit para geçmemektedir. Tüm harcamalarınızı odalarınızdaki televizyonlardan öğrenebilirsiniz.
*Gemiye içki, ütü, saç kurutma makinası vb sokmak kesinlikle yasaktır.
*Gemi seyahatimizin başlangıcında grubumuzun tüm valizleri için belirli renklerde valiz etiketleri tahsis edilecektir. Bu etiketlerin eksiksiz doldurulması valizlerinizin kabinlerinize doğru olarak gelmesi açısından önemlidir.
*Valizlerinizi geminin ilk kalkış gününde akşam geç vakite kadar kamaralarınıza gelmeyebilir. Bu yoğunluk ve kalabalıktan kaynaklanan ve kesinlikle geminin sorumluluğunda olan bir durumdur. Onun için gemiye bineceğiniz ilk gün elzem olan ihtiyaçlarınızı küçük bir el çantasına koyup yanınıza almanızda fayda vardır.
*Geminin kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda gemimizin kalkış saatinden en geç 30 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan da acente sorumlu olmayacaktır.
*Gemi seyahatimizin sonunda ise valizlerinizi toplayarak bir gece önceden kabinlerinize daha önceden bırakılacak etiketleri takarak saat 00.00’a kadar kabin kapılarınızın önüne bırakmanız gerekmektedir.
*Vize alımları için en az 15 iş günlük bir süreye ihtiyaç vardır. Lütfen programa katılımınızı buna göre ayarlayınız.
*Dünyada ki kredi krizi ve petrol üretimindeki azalmadan ötürü değişken petrol fiyatları vergilerde artışa neden olmaktadır.Tüm uluslar arası uçuş yapan IATA statüsündeki havayolları ve gemi şirketleri tarafından bu zamlar fuel surcharge adı altında belirtilir.. Günden güne değişen petrol varil fiyatları maalesef siz sayın yolcularımıza zamlı olarak yansıtılmaktadır. Havalimanı vergisi adı altında sizlerden tahsil edilen fuel surcharge adı altındaki fark tamamen havayollarına ödenen net rakamlardan ibarettir. Bu konuda acentenin herhangi bir kazancı söz konusu değildir. Gemi şirketinin ve Havayolunun biletine gelecek vergi, sigorta vb artışlar aynı oranda misafirlerimize yansıtılacaktır.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT