Costa Fortuna İle Güneydoğu Asya - Uzakdoğu

Costa Fortuna İle Güneydoğu Asya - Uzakdoğu

Gezi Rehberi Costa Fortuna İle Güneydoğu Asya - Uzakdoğu

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Singapur - Langkawi  - Phuket - Penang, Malezya - Port Klang, Malezya - Sihanoukville - Laem Chabang, Bangkok - Koh Samui

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Singapur - Singapur - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Ara 15, 2018 ~ Ara 31, 2018

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Singapur

İstanbul Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, acenta kontuarı önünde  (Buluşma, uçak saati sebebiyle birgün öncesi akşamı yapılır.) 23:00 ’ da buluşma. Check-in, pasaport ve gümrük kontrollerinden sonra Türk Havayollarının TK 54 sefer sayılı uçuşu ile saat 01.55' da Singapur'a hareket.Yerel saat ile 17.15'de Singapur'a varış. Küçük bir şehir devlet olan Singapur, modern dünyanın bütün güzelliklerini içinde barındıran ve Asya'nın ekonomisi en güçlü ülkelerinden biri. Singapur sokaklarında dolaşırken bir yanda yol boyunca muhteşem orkideleri diğer yanda gökdelenleri ve ünlü markalara ait mağazaları görmek mümkün.Havalimanında bizi bekleyen özel  aracımız ile geceyi geçireceğimiz otelimize transfer. Otele giriş işlemlerinin ardından odalara yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

2. Gün

Singapur

Sabah kahvaltısının ardından otelimizden çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz ve ardından gemimizin kalkacağı Singapur limanına transfer. Costa Fortuna gemisin check-in işlemlerinden sonra odalara yerleşme ve serbest zaman. Gemide gün boyu vakit geçirebilir yada şehri keşfetmeye çıkabilirsiniz.Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra panoramik "Singapur Şehir Turu" na katılabilirler. Bu turumuzda Botanik Bahçesi, Orkide Bahçesi, Çin Mahallesi, meşhur alışveriş caddesi Orchard Road. (1830’larda üzerinde bulunan orkide ağaçlarından adını almış olan bu cadde, Singapur’daki en önemli alışveriş bölgelerindendir.) Dev oteller, farklı mimarileriyle çok katlı alışveriş merkezleri, lüks mağazalar, kafe ve restoranlar yan yana sıralanmıştır. Büyük alışveriş merkezlerinin bazıları kırmızı, yeşil ve mavi renkli Çin mimari tarzında çatıları, bazıları heykelleri ve bahçe süslemeleriyle göz alıcıdır.) gibi şehrin tarihi ve turistik yerleri görülecektir.Singapur aynı zamanda dünyanın en temiz ve kurallı ülkelerinden biridir. Temizlik ve düzeni havaalanından itibaren her yerde görebilirsiniz. Singapur kurallar ülkesidir. Başta sakız çiğnemek olmak üzere trafik kurallarına uymamak, çevreyi kirletmek, kapalı yerlerde sigara içmek, hız limitini aşmak, yaya geçitleri dışında karşıdan karşıya geçmek para cezası ile cezalandırılır. Aynı hareketlerin tekrarı bazı kamu hizmetlerini yerine getirmeyi gerektirir. Bu nedenle kurallara uyma konusunda çok dikkatli olmalısınız. Tur sonrası gemimize dönüş. Gemimiz saat 20:00'de Singapur limanından hareket edecek. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

3. Gün

Denizde Seyir

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere bir çok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleride sizleri bekliyor.

4. Gün

Langkawi, Malezya

Gemimiz sabah saat 08.00'da Langkawi limanına yanaşcak. Langkawi Adası, 10 milyon yaşındaki yağmur ormanları ile 8,000 yaşındaki mercan kayalıkları arasında yer alan, egzotik florası ve nadide yaban hayatı ile beş yıldızlı tatil ortamının entegre edilebilmiş olduğu nadir yerlerden birisidir. Malezya'nın en iyi bilinen tatil beldesi olan Langkawi, turkuaz sakin bir denizi, beyaz kumlu kumsalları, ormanlarla kaplı tepeleri, prinç tarlaları,bozulmamış doğası ve vergisiz alışveriş fırsatı ile tam bir tatil rüyası.Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği "Island Hopping Turu" 'na katılabilirler. Tur için yola çıkıyoruz. Hopping ada turu size nefes kesen ada manzarasında, pürüzsüz zümrüt denizinin ve eşsiz doğanın eşliğinde huzuru bulmaya davet ediyor. Bu turumuzda teknemizle yola çıkarak Langkawi’nin görülmeye değer en gözde adacıklarını ziyaret ediyoruz. İlk olarak rotamızı Pulau Singa Besar’a çeviriyoruz. Big Leon Adası olarak bilinen bu ada sık ağaçlık alanları ve devasa kayalarıyla vahşi hayvanların yaşam alanı. Bu hayvanlardan özellikle ilgi çekeni bu adanın hakimleri kartallar oluyor. Kıyıya yanaşıp motoru durdurduktan sonra kaptanımızın denize doğru attığı tavuk parçalarıyla, bir anda gökyüzünü kahverengisinden beyazına ihtişamla uçan kartallar dolduruyor. Bu kadar kartalı bir arada görmenin imkânsız olduğunu düşündüğünüz inanılmaz karelere şahit oluyorsunuz. Fotoğraflayabileceğiniz unutulmaz anlardan birine sahip oluyoruz. Tavukların bitmesiyle bir anda göründükleri gibi ani bir şekilde ortadan kayboluyorlar. Bu adanın ardından Pulau Dayang Bunting adasına doğru harekete geçiyoruz. Bu ada da diğerleri gibi sık ağaçlı tropik ormandan oluşuyor. Farklı olarak burada yer alan yer altı krater gölünde serinleme fırsatı yakalıyoruz. Hatta dileyenler bu gölde kanoyla gezi yapabiliyor. Adaya da ismini veren Pregnant Maiden Gölü’nün üzerine söylenen efsanelere göre bu göle giren bakirelerin bile hamile kaldığına inanılıyor. Buradaki doğa turumuzu tamamladıktan sonra son adamıza doğru yola çıkıyoruz. Günün yorgunluğunu atıp, muhteşem deniz, güneş ikilisinin en yakıştığı bu adada bunun tadını çıkarmak için duruyoruz. Asla pişman olmayacağınız bu turun ardından dinlenmek üzere gemimize dönüyoruz. Gemimiz akşam 19.00'de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

5. Gün

Phuket

Gemimiz  sabah saat 07.00'de Phuket limanına yanaşacak.Tayland’ın ünlü egzotik cennet adası olan Phuket; yemyeşil doğası, upuzun sahilleri, rengarenk gece hayatıyla tüm dünya insanlarının bir araya geldiği, yaşayan bir tatil cenneti. Mavisiyle, gökyüzüyle, sıcacık ada insanlarıyla Phuket’i çok seveceksiniz.Sabah kahvaltısının ardından deniz ve güneşten yararlanmanız için tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği "James Bond Adası (Öğle Yemekli) Turu" na katılabilirler. 1974 yılında Roger Moore'un oynadığı ve bir James Bond klasiği olan "The Man With Thi Golden Gun" filmi burada çekilmiştir. Ve ardından ada ünlenmiş ve turistik bir bölge haline gelmiştir. James Bond Adası veya diğer adıyla Koh Tapu Adası Phang Nga Körfezi'nde olup Çivi Adası anlamına gelmektedir. Koh Tapu'nun isminin efsanevi bir hikayesi vardır. Hikayeye göre "bir zamanlar Phang-Nga Körfezi'nde avlanan bir balıkçı varmış. Bu adam çevresinde, her zaman çok balık tutması ile ünlüymüş. Fakat bir gün ağını denizden çektiğinde, üzerinde tek bir balık bile olmadığını görmüş. Sadece bir paslı çivi varmış. Öfkeyle elindeki bıçakla çiviye vurmuş. Çivi denize düşmüş, kuma saplanmış ama kafası suyun üzerine çıkmış. Ve tam o noktada bu küçük adacık meydana gelmiş. Yan yana iki adadan meydana gelen Koh Khao Phing Kan, kelebek şeklindeki büyük ada ile yanındaki 20 metre yüksekliğinde bir kayacık olan Koh Tapu'dan meydana gelmektedir. Cruise teknesi ile yapacağımız yolculuğumuzun ardından adaya varıyoruz. Bu ünlü adada alışveriş yapmak, fotoğraf çekmek ve filmin çevrildiği yerleri görmeniz için serbest zaman. Bu gezi sonrası küçük kanolar ile çevre adacıklarda bulunan küçük doğal mağaraları görme imkanı. Öğle yemeğinin ardından Phuket'e dönüş ve alışveriş için serbest zaman. Tur sonrası gemimize dönüş. Gemimiz bu gece limanda demirleyecek. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

6. Gün

Phuket

Sabah kahvaltısının ardından deniz ve güneşten yararlanmanız için tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği "Phi Phi Adaları (Öğle Yemekli) Turu" na katılabilirler.Ünlü The Beach filminin ardından Phi Phi adaları Tayland'ın en önemli turizm merkezlerinden olmuştur. Phuket'de limandan bota binerek Phi Phi Adalarından ilk önce The Beach filminin çekildiği Maya Beach'e gidiyoruz. Turkuaz renkli denizi ve bembeyaz kumsalı ve doğallığı ile sizi büyüleyecektir. Maya Beach'de vereceğimiz serbest zamanda, denize girip, bol bol resim çekebilirsiniz. Ardından mercan kayalıkları ve rengarenk balıklarını görmek için snorkel yapabileceğiniz özel bir alanda mola veriyoruz. Daha sonra maymunları beslemek için, maymunların yaşadığı adaya yanaşarak onları besleme imkanınız olacaktır. Öğle yemekli yapılan bu turumuzda Phuket'e göre daha bakir olan doğa harikası adaları, mercan kayalıklarını ve muhteşem renkli balıkları rahatlıkla görebilecek ve turkuaz renkli berrak sularında dilediğinizce yüzebileceksiniz. Turumuzun ardından gemimize dönüş. Gemimiz akşam 18.00'de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemde.

7. Gün

Penang, Malezya

Gemimiz sabah saat 07.00'de Penang, limanına yanaşacak. Penang, Malezya'nın kuzeybatısında yer alan bir eyalet. Eyalet hem Penang Adası ve Malay Yarımadası üzerindedir ve Penang Adası, Malay Yarımadası'na 13 km'lik bir köprü ile bağlıdır. Eyalet başkenti George Town, Penang adasındadır. Ayrıca George Town'da Malezya'nın ikinci en büyük üniversitesi olan, University Sains Malaysia mevcuttur.Arzu edenler rehberlerinin düzenleyeceği ekstra "Penang Şehir Turu" na katılabilirler.Turumuz esnasında görülecek yerler arasında dünyanın ilk tropik kelebek sığınağı olan, 120 değişik kelebek cinsinden 4000’den fazla kelebeğin bulunduğu Kelebek Çiftliği, Yaklaşık 11 dönüm üzerine kurulu ve 200 çeşit tropikal ve sub-tropikal meyveyi görüp tadına bakabileceğiniz. Ardından Balik Pulau’ya doğru devam edilecektir. Yolda şehir dışındaki harika manzaralar ve tipik yerel köyler görülebilir. Georgetown’a varış ve şehrin en önemli tarihi yapısı olan Cornwallis kalesi görülecektir.Sonrasında Harmony Caddesi’ne gidilecek ve aynı sıradaki 3 ibadet yeri gezilecektir. Kapitan Kling Camisi, Kuan Yin Tapınağı ve Aziz George Kilisesi.  Her 3 ibadet yeri de 1800’lerde aynı zamanda inşa edilmiştir. Burada ziyaret yeri, dünyanın 4. en uzun Buda heykeline sahip olan ve 1803 yılında Penang’da inşa edilen ilk Budist tapınağı olan Chayamangkalaram Wat olacaktır. Tur sonrası gemimize dönüş. Gemimiz akşam 16.00'de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

8. Gün

Port Klang - Kuala Lumpur

Gemimiz sabah saat 08.00'da Kuala Lumpur limanına yanaşcak. Malezya’nın başkenti ve en kalabalık şehri olan Kuala Lumpur, 1857’de Gombak ve Klang nehirlerinin birleştiği yerde kurulmuş. Malaylar'ın dışında yoğun Çinli ve Hintli nüfus barındıran Kuala Lumpur'da Malay, İslam, Hint ve Çin kültürleri bir arada bulunuyor. Kozmopolit ve hızla yenilenen bir yapıya sahip kentte dünyanın en yüksek yapısı olan The Mandarin Oriental Hotel bulunuyor.Burada arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra ’Batu Mağaraları & Kuala Lumpur Şehir Turu’’ 'na katılabilirler Bu turumuzda 130 milyon yıllık kireç taşından tepenin içine yapılmış Batu Mağarasını ziyaret ediyoruz. Girişte bizi maymunlar karşılıyor. 272 basamak çıkarak mağaranın içindeki Hindu Tapınağını ziyaret ediyor ve Tanrı Muruga’nın en yüksekteki mabedini görüyoruz. Dönüşte Pewter (bakır kalay karışımı) isimli maddeden yöresel eşyaların yapıldığı Royal Selangor Pewter merkezini geziyoruz. Öğleden sonra Kuala Lumpur’u tanımanız için hazırlanan panoramik şehir turunu yapacağız. Merdeka meydanı , Ulusal cami, Kahramanlar anıtı, Malezya Sultanın sarayı (dışarıdan) görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Kuala Lumpur şehir turu için hareket. Şehir turumuz sırasında Kral Sarayı, Çin Mahallesi, Sultan Abdul Samad Binası, Bağımsızlık Meydanı, National Monument, dünyanın en yüksek kulelerinden biri olan Minare of Kuala Lumpur’dan muhteşem şehir görüntüsü görülecek yerler arasında bulunmaktadır. Tur sonrası gemimize dönüşGemimiz akşam 18.00'de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

9. Gün

Singapur

Gemimiz sabah saat 09.00'da Singapur limanına yanaşacak. Küçük bir şehir devlet olan Singapur, modern dünyanın bütün güzelliklerini içinde barındıran ve Asya'nın ekonomisi en güçlü ülkelerinden biri. Singapur sokaklarında dolaşırken bir yanda yol boyunca muhteşem orkideleri diğer yanda gökdelenleri ve ünlü markalara ait mağazaları görmek mümkün.Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği "Universal Studios (Sentosa Adası) Turu" na katılabilirler. Güney Doğu Asya’nın en büyük eğlence merkezlerinden olan Sentosa Adası’ndaki Universal Stüdyolarında, keyifli ve eğlenceli bir gün sizi bekliyor. Universal Stüdyolarına girer girmez Hollywood’dan esinlenerek tasarlanmış, Hollywood Bulvarı’na ışınlanmış gibi hissedeceksiniz. Hediyelik eşya satan dükkanlar, restoranlar, patlamış mısır satan klasik arabalar, yollarda yürüyen Charlie Chaplin, Marilyn Monroe gibi ünlü karakterlerin maskotları ile karsilasacaksiniz. Bilim kurgu filmlerinden hoşlananlar için Sci-Fi City bölümüne uğrayabilirsiniz. Transformes The Ride, The Ultimate gibi filmlerin 3D gösterilerini izleyebilirsiniz. Ayrıca adrenalinden hoşlananlar için roller coaster heyecanı sizi bekliyor. Medeniyeti, tarihi ile gizmeli Tarihi Mısır. Dev Mısır heykelleri, sfenksler arasında dolaşıp. The Lost World bölgesinde yer alan Jurassic Park ve canli olarak sergilenen Water World filmlerinin oldugu alanda hosca vakit gecirebilirsiniz. Far Far Away Shreek filmindeki Prenses Fiona & Shrek macerasına katılabilir, Madagascar bölümünde ormanda yolculuk yapabilirsiniz. Tur sonrası gemimize dönüş. Gemimiz akşam 20.00'de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

10. Gün

Denizde Seyir

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere bir çok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleride sizleri bekliyor.

11. Gün

Sihanoukville, Kamboçya

Gemimiz sabah saat 09.00'da Sihanoukville limanına yanaşacak.Sihanoukville için aslında Kamboçya’nın en genç şehri de diyebiliriz. Hayat burada henüz 1955’te başlamış. Bir süre sonra liman yapılmasıyla birlikte balıkçılık ve ticaret hızlanmış. Sihanoukville aslında Sihanouk’ların yaşadığı yer anlamında, Adını Kral Sihanouk’a dan almaktadır. İsmi 1960’da konulmuş ancak şehrin asıl ismi ise; “Kompong Som”. 'dur. Bugün bölgenin en zengin insanlarının turistik olarak kullandığı bir yer olma özelliğine sahip bu şehir özellikle beyaz kum plajları ve ülkenin en iyi deniz ürünleri restoranlarıyla kendinden söz ettirmektedir. Özellikle balık restaurantlarında taze yengeçler, dev karidesler ve taze yakalanmış balıklar canlı tanklardan seçilip hemen orada pişirilmeye başlanıyor. Kamboçya’nın 19. Yüzyılda Fransız kolonisi olması nedeniyle Khmer mutfağını etkileyen Fransız damak tadını Sihanoukville restoranlarında bulmak mümkün. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarka düzenleyeceği tura katılabilirler. Gemimiz akşam 18.00'de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

12. Gün

Laem Chabang - Pattaya

Gemimiz sabah saat 09.00'da Laem Chabang limanına yanaşacak. Anlamı "Yağmur mevsiminin başlaması ile güney batıdan kuzey doğuya doğru esen rüzgar" olan Pattaya, daha önceleri dünyadan kopuk küçük bir balıkçı kasabasıyken 1961 yılında bir grup Amerikalı tarafından güzelliği keşfedilip bugünkü popülaritesini kazanan yazlık bir sahil. Bangkok’tan kara yolu ile iki saatte gidilen Pattaya, su sporları, yüzme ve eğlence merkezi olarak ünlü.Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak yapılacak olan "Nong Nooch Botanik Bahçesi Turu" na katılabilirler. Bu turumuzda, Pattaya’dan yaklaşık 20 dakika uzaklıkta bulunan Nong Nooch kasabasında 500 hektarlık alanda düzenlenmiş doğal güzelliklerin yanısıra Thai kültürünü daha yakından tanıyabilme fırsatınız olacaktır. Tayland'ın en iyi düzenlenmiş bahçe ödülünü almış olan bu bahçedeki renkler ve düzene hayran kalacaksınız. Gezimiz esnasında Tay kültürünü anlatan bir kültürel show izleme fırsatımız olacaktır. Ardından Tayland'ın simgesi fillerin yaptığı muhteşem showları izleyeceğiz. Eğitimli fillerle ayrıca fotoğraf çektirme imkanınız olacaktır.Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Uzakdoğu’nun en meşhur müzikal kabaresi olan "Alcazar Show" turuna katılabilirler. Her gece 3 seansı da dolu oynayan bu showda değişik dekorlarda sahnelenen Broadway tarzı gösteriyi, nefis Uzakdoğu kostümleri içindeki dansçıların inanılmaz performansını, rengarenk giysileri, sahneler arası muazzem geçişleri, muhteşem ses ve ışık gösterileri eşliğinde VIP koltuklarımızdan seyrediyoruz. Yaklaşık 1 saat sürecek olan bu showu kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Showun ardından gemiye dönüş. Gemimiz bu gece limanda demirleyecek. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

13. Gün

Laem Chabang - Bangkok

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği "Bangkok Şehir Turu" na katılabilirler.  I.Rama tarafından Chao Phraya Nehri’nin deltasına kurulan şehri, yine aynı nehir ikiye böler. Chao Phraya Nehri ve şehrin içinden geçen irili ufaklı diğer birçok kanal sebebiyle Bangkok’a “Doğu’nun Venedik’i” denilmektedir. Bangkok'a varışımızın yapacağımız panoramik Bangkok şehir turunda; 46 metre uzunluğu ve 15 metre yüksekliği ile Uyuyan Buda, Altın Buda, Oturan Buda, Parlamento Binası, Demokrasi Meydanı, Kraliyet Caddesi ve Devlet Konukevi (Eski Parlamento) görülecek yerler arasındadır. Sonrasında Bangkok Kanallar turu yaparak şehir iç kesimlerini keşfedeceğiz.Turumuzun sonrasında alışveriş için serbest zaman ve gemiye dönüş. Gemimiz akşam 18.00'de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

14. Gün

Koh Samui

Gemimiz sabah saat 09.00'da Koh Samui limanına yanaşcak. Koh Samui, Tayland'ın en güzel tropik adalarından biri. Phuket'ten daha bakir olması sebebiyle son yıllarda turistler tarafından daha çok tercih ediliyor. Adanın tamamını saran Hindistan cevizi ve palmiye ağaçları buraya cennet adası denmesinin başlıca nedenlerinden biri. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği "Jungle Safari (Fillerle Trekking) Turu" na katılabilirler. Fil üzerinde Samui ormanlarının güzelliklerine doğru fil üzerinde yapacağınız bu gezide bol bol fotoğraf çekmenizi, kameranızı unutmamanızı özellikle tavsiye ediyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak Jungle Walk turuna katılabilirler. Samui’nin en yüksek şelalesine doğru yapacağımız bu yürüyüş için lütfen rahat ayakkabı giyiniz. Balta girmemiş ormanlarda yürüyüşümüzün ardından kamp yerine geri dönüyoruz. Ve adanın en meşhur hayvanları olan maymunları doğal ortamlarında görebileceksiniz. Bu güzel günün ardından gemimize dönüş. Gemimiz akşam 20.00'de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

15. Gün

Denizde Seyir

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere bir çok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleride sizleri bekliyor.

16. Gün

Singapur - İstanbul

Sabah kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve gemiden çıkış işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Ardından özel aracımız ile havalimanına transfer. Uçuş saatine kadar serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Chinatown Turu & Singapur Flyer Turu" na katılabilirler. Chinatown ziyareti yaparak başlıyoruz. Dünyanın bu köşesinde bulunan her şehir, muhakkak bir Chinatown içeriyor. Singapur’un Chinatown’u ise biraz farklı, zira mimari stil Çin kültürünü anımsatmıyor. Ancak mağazalar ve restoranlar bakımından bir fark yok; Çin’e gitmiş kadar oluyorsunuz! Bölgede bulunan Thian Hock Keng Tapınağı, Buddha Tooth Relic Tapınağı ve Maxwell Road Yiyecek Merkezi, göreceğimiz yerler arasında. Akşam vakti, şehri tepeden görmek için Singapore Flyer’ı gideceğiz. 165 metrelik bu dönme dolap, tüm Singapur’u 360 derece görebilmenizi sağlıyor. Tur sonrası havalimanına transfer.Pasaport, bilet ve bagaj işlemlerini gerçekleştiriyoruz ve Türk Hava Yolllarının TK 55 nolu sefer ile gece saat 23.59'da İstanbul'a hareket. Geceleme uçakta.

17. Gün

İstanbul

Yerel saat ile 06.25'de İstanbul' varış. Turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferi ve Şehirlerarası Transferler

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Animasyon ve Gösteriler

- İkramlar

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Liman ve Havaalanı Vergileri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Kişisel Harcamalar

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Ekstra Turlar

+ İçecekler

+ Servis Ücreti

+ Vize Ücreti

+ Seyahat Güvence Paketi

  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır.
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT