Costa Mediterranea İle Arap Yarımadası

Costa Mediterranea İle Arap Yarımadası

Gezi Rehberi Costa Mediterranea İle Arap Yarımadası

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Dubai - Muscat - Sir Bani Yas Island - Abu Dhabi

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Dubai - Dubai - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Oca 18, 2019 ~ Oca 25, 2019

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Dubai

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali Türk Havayolları kontuarı önünde 07.45’da buluşma. Check-in, pasaport ve gümrük kontrollerinden sonra 10.15’de Türk Hava Yollarının TK 756 nolu seferi ile Dubai’e hareket. Yerel saat ile 15.45 da Dubai’ye varış. Alanda bekleyen özel otobüsümüzle gemimize hareket, Gemiye biniş işlemlerinin ardından kabinlere yerleşme ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği ekstra tura katılabilirler. Bugun ki turumuzda ilk olarak Emirates Towers, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli “Burj Al Arab” ve ünlü “Jumeirah Plajında” fotoğraf molası, Jumeirah Camii, Sheikh Palace, Dubai’yi 2 bölgeye ayıran Dubai Creek, Altın ve Baharat Çarşıları panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Akşam saatlerine yakın dönüşümüz esnasında 500 dönümlük alanıyla şehrin yeni kalbi. Burj Khalifa binası ve 12.1 milyar dolara mal olan Dubai Mall alışveriş merkezi arasında bulunan 30 dönümlük yapay gölde akşam saatlerinde başlayan ses ve müzik efektleri ile koreografi edilmiş muhteşem su gösterisini izleyeceğiz. Tur sonrası gemimize dönüş. Gemimiz bu gece limanda demirleyecek Akşam yemeği ve geceleme gemide.

2. Gün

Dubai

Dubai'ye varışımız sabah saat 08:00. Birleşik Arap Emirlikleri’nin en ilginç şehri Dubai, 2 milyon nüfuslu 7 emirlikten biri. Kimilerine göre çölün üzerindeki turizm ve spor merkezi; kimilerine göre de Orta Doğu’nun Venedik’i... Ülkede Müslüman olsalar dahi yabancıların camilere girmesi yasak. Dubai’de yazılı olmayan kurallar var. Şeffaf, açık yakalı ve dar giysiler giymek pek uygun değil. Ancak muhteşem kumsala sahip otellerde ve havuz başında istediğiniz gibi giyinebilirsiniz. Umduğunuzdan çok farklı bir coğrafya bulabileceğiniz çölün ortasındaki bu yeşil kent, inanın keşfetmeye değer. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği "Dubai Şehir Turu" na Katılabilirler. Dubai nin ilk kurulduğu şehir olan “Eski Dubai” bölgesini ziyaret edeceğiz. Ziyaretimizi ilk olarak El Fahidi Hisarı bölgesinde 1787 yılında istila etmek isteyen güçlere karşı kullanılmış ve sonradan müze haline getirilmiş “Dubai Müzesi” ziyaret edeceğiz. Burada ki ziyaretimizin ardından Abra adı verilen küçük sandalar ile “Deira” bölgesini geçerek bölgenin en popüler “GOLD SOUK ( Altın Pazarı ) ve SPICE BAZAAR ( Baharat Çarşısı )” nı gezeceğiz. Burada ki gezimizin ardından “Jumeriah” bölgesine geçerek “Palmiye Adası”nı ve Arap Şeyhlerinin yatlarının bulunduğu “Marina” yı ziyaret ederek turumuzu sonlandırıyoruz.Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan, “Akşam yemekli Sahara Kırmızı Kum Çöl Safari ” turuna katılabilirler. Bu turumuzda 4X4 araçlarla çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, sınırsız alkolsüz içecekler ve dansöz show ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Tur sonrası araçlarımız sizleri gemimize getirecektir. Gemimiz bu gece limanda demirleyecek. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

3. Gün

Dubai

Sabah kahvaltısının ardından şehri keşfetmek için serbest zaman. Gemimiz öğlen 14.00'de limandan ayrılacak. Tam günümüzün denizde geçeceği bu günde gemi aktivitelerinden yararlanabilir, güzel havanın keyfine varabilirsiniz. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

4. Gün

Muscat

Muscat, Umman'a varışımız saat 08.30. Yemen ve Dubai'nin hemen üzerinde bulunan Umman Sultanlığı'nın başkenti ve en büyük şehri. Arabistan yarımadasının güneydoğu sahilinde olup eskiden beri denizcilikle uğraşan Umman halkının başlıca ticaret limanıdır. Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği “Muscat Şehir Turu” na katılabilirler. Bu turumuzda “Sultan Kabus camisi”, “Sultan Sarayı”, “El Mirani” ve “El Celali Kaleleri”, “Fransız müzesi”, “Ghalya Modern Sanat Müzesi” ile “Muskat Opera Sarayı” nı panoramik olarak gördükten sonra eski Muscat kültürünü yakından görebileceğiniz “Bayt Az Zubair Müzesi” ni ziyaret edeceğiz. Ardından Matrah pazarı görülecektir. Tur sonrası alışveriş için serbest zaman. Gemimiz bu gece limanda demirleyecek. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

5. Gün

Muscat (Denizde Seyir)

Gemimiz gece saat 01.00'de Muscat limanında ayrılacaktır.Tam günümüzün denizde geçeceği bu günde gemi aktivitelerinden yararlanabilir, güzel havanın keyfine varabilirsiniz. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

6. Gün

Sir Bani Yas Adası

Sir Bani Yas Adasına varışımız saat 09.00.  1971'de, Birleşik Arap Emirlikleri'nin kurucu başkanı olan Şeyh Zayed Bin Sultan El Nahyan,  bölgede 'Çölün Yeşillendirilmesi' adlıprogramını başlattı ve Sir Bani Yas  Adasını bu sayede Arapların en büyük vahşi yaşam rezervlerinden biri haline geldi. Bugün, yıllarca süren koruma çalışmalarından sonra Sir Bani Yas Adası binlerce kuşa, çeşitli flora ve faunaya, neslitükenmekte olan türler için üreme programlarına ve çok sayıda heyecan verici turizm aktivitesine ev sahipliği yapmaktadır.  Gerek adayı dolaşarak bu doğa harikasını keşfedebilir gerekse muhteşem kumsalınıkullanarak deniz ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Gemimiz akşam 18.00'de limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide

7. Gün

Abu Dhabi

Abu Dhabi'ye varışımız saat 08:00.  Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti olan Abu Dabi, Arapça’da `Ceylan Toprakları’ anlamına geliyor. Abu Dabi, dünyanın en gözde turizm noktaları arasında yer alıyor. Güneşin gökyüzünden hiç eksik olmadığı şehirde deniz sıcaklığı ise yılın büyük çoğunluğunda ideal seviyede. Spor ve macera tutkunları için; golf, su sporları, çöl safarileri ve tema parklar gibi birçok alternatif bulunuyor. Yedi emirliğin başkenti olup, 40 yıl önce küçük bir balıkçı koyu olan başkentin bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olacaksınız. Abu Dhabi günümüzde geniş bulvarları, gökdelenleri ile ultra- modern bir Arap şehridir.Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği "Abu Dhabi Şehir Turu & Ferrai Word (Yas Adası) & Yeni Camii Turu" na katılabilirler. Dünyanın en zengin kenti kabul edilen ve BAE’nin (Birleşik Arap Emirlikleri) olan Abu Dhabi turumuz esnasında zenginliğin neler yaptırabildiğine tanıklık edeceğiz. Çöl olmasına rağmen milyar dolarlar harcanarak yemyeşil bir görünümü olan kentte en ilgi çeken yapı sizleri gezdireceğiz. Bugün ki turumuzda da bu projeye dâhil olan ve bölgenin en popüler adalarından biri sayılan dünyanın ilk ve en büyük dairesel gökdeleni Aldar, Ethiad gökdelenleri gibi çok ilginç mimari tarzda yapılar ile Saadiyat ( Mutluluk ) Adası olacak. Yol boyunca Buna paralel olarak Guggenheim, Abu Dabi Louvre ve diğer pek çok büyük müze inşaları da göreceğimiz yerler arasında. Abu Dhabi ye dönerken dünyanın en büyük camilerinden biri ve teknoloji harikası olan "Şeyh Zayed Camisi" , "Şeyh Zayed Bin Sultan" nın Türbesi ni ziyaret edeceğiz. Dünyanın en güzel ve büyük camilerinden biri olan bu yapı beyaz mermerden muhteşem mimarisi haricinde, barındırdığı dünyanın en büyük avizesi ve dünyanın en büyük el dokuma halısı ile de dikkat çekiyor. Ziyaretimiz sonrası 2015 yılında Orta Doğu’nun en önemli turistik cazibe merkezi seçilen Yas Adasındaki Ferrari World’ün bulunduğu Yas Mall’a ve Abu Dhabi Kültür köyüne gideceğiz ve alışveriş için serbest zaman. Ardından gemimize döneceğiz. Turumuzun sonu. Geminin gece limanda demirleyecek. Akşam yemeği ve geceleme gemide. NOT: Bu akşam çıkış işlemlerimiz için gerekli işlemleri gerçekleştireceğiz.

8. Gün

Abu Dhabi - Dubai - İstanbul

Sabah kahvaltısının ardından gemiden çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz ve bizi bekleyen özel otobüsümüz ile Dubai havaalanına transferimizi gerçekleştiriyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceğiz ekstra “Emirates Mall” turuna katılabilirler Bu turumuzda ilk olarak dünyanın ilk kayak merkezli alışveriş merkezi olan Emirates Mall ziyaret edilecektir. Verilecek serbest zamanda dünyaca ünlü markaların ürünlerini ve elektronik eşyaların en uygun ve garantili olarak satıldığı mağazaları bulma şansı yakalayacaksınız.. Tur sonrası havaalanına transfer. Pasaport ve check-in işlemlerinin ardından Türk Havayolları'nın TK757 seferi ile saat 17:00 de İstanbul'a hareket ediyoruz.Yerel saat ile saat 21:15'de İstanbul Sabiha Gökçen'e varıyoruz. Turumuzun sonu .NOT: Ekstra olarak düzenlenecek "Emirates Mall" turu ancak tüm misafirlerin katılımı ile gerçekleşebilmektedir.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Transferler

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Animasyon ve Gösteriler

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ İçecekler

+ Bahşişler

+ Seyahat Güvence Paketi

İsrail pasaportu olan misafirler Birleşik Arap Emirlikleri'ne giriş yapamazlar.

Ekstra Turlar
1) Muscat Şehir Turu (4 Saat)
Tur Ücreti: 70 Usd / Çocuk (5-12 Yaş) 45 Usd
2) Abu Dhabi Şehir & Ferrari Word (Yas Adası) & Şeyh Zayed Camisi Turu   (7 Saat)
Tur Ücreti: 65 Usd / Çocuk (5-12 Yaş) 45 Usd
3) Dubai Şehir Turu (Sabah Deparlı)  (4 Saat)
Tur Ücreti: 50 Usd / Çocuk (5-12 Yaş)  30 Usd
4) Sahara Kırmızı Kum Çöl Safari Turu  (Akşam Yemeği Ve Alkolsüz İçecekler Dahil)   (7 Saat)
Tur Ücreti:  110 Usd / Çocuk (5-12 Yaş) 65 Usd
5) Dubai Şehir Turu & Dubai Mucize Bahçesi & Su Ve Işığın Muhteşem Gösterisi (7 Saat)
Tur Ücreti:  75 Usd / Çocuk (5-12 Yaş) 55
6) Burj Khalıfa Ve Dubaı Mall Alışveriş Turu  (6 Saat)
(Burj Khalifa Gökdelenine Müsaitliğe Bağlı Olarak Giriş Sağlanmaktadır Ve 124. Kat Seyir Terası Giriş Ücreti Programa Dahildir.)
Not: Bu Tur Sonunda İstanbul’a Dönüş Uçuşu İçin Havalanına  Gidilir.
Tur Ücreti:  85 Usd / Çocuk (5-12 Yaş) 45

Ekstra Turlar ve fiyatları değişiklik gösterebilir. Değişiklik olması durumunda rehberinizden güncel fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz.. Ekstra Tur ödemeleri tur esnasında rehbere yapılacaktır.


İptal Şartları:
Tüketici gemi turundan vazgeçtiği takdirde aşağıda yazılı olan cezayı öder. Aşağıdaki iptal şartları tur hareketine kalan gün adedini ve de toplam tur bedeli üzerinde kesilecek olan ceza miktarını belirtmektedir.
Kayıt yapıldığı günden itibaren ------------ 90 gün kala kişi başı 100.-€
89 gün ------------- 45 gün % 20
44 gün --------- 28 gün % 40
27 gün --------- 14 gün % 60
13 gün ---------------10 gün % 80
09 gün ------------- 0 gün % 100

Uçak iptali havayolundan gelecek olan iptal şartlarına göre uygulanacaktır.

* Gemimizin  Uğrayacağı  Limanlar  Turizmin  Son  Derece  Yoğun  Yaşandığı Limanlardır. Uğrayacağımız  Limanlarda  Gemi  Misafirlerinin  Tura  Katılımı  Yüksektir. Aynı Limana  Bizimle  Birlikte  Birden  Fazla  Gemimi  Gelebilmekte  Ve  Gemi  İhtiyaçlarını Karşılayabilmek  İçin  Kimi  Zaman  Onlarca  ve  Bazen  Daha  Fazla  Miktarda  Otobüs Gerekmektedir. Böylesi  Bir  Durumda,  Limana  Varışa  Birkaç  Gün  Kala  Yapacağımız  Otobüs Talebimizin Karşılanamama İmkânı Bulunmaktadır. Bu  Gibi  Bir  Durum  Yaşamamak  ve  Sizleri  En  Keyifli  ve  Huzurlu  Biçimde Gezdirebilmek  Amacı  İle  Araç  Rezervasyonlarımızın  Tamamı, Rezervasyonları Gemimizin İlk Limanından Kalkıştan Önce Yapılmaktadır.
Bu  Nedenle,  Katılmayı  Düşündüğünüz  Turlarla  İlgili  Her  Türlü  Sorunuz  İçin  ve Kesin Rezervasyonunuz  İçin  Rehberiniz İle  İrtibata  Geçmenizi  ve  Gerekli  Ön Rezervasyonunuzu Yaptırmanızı Rica Ederiz.

Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT