Costa Neoromantica İle Büyük Japonya - Kore

Costa Neoromantica İle Büyük Japonya - Kore

Gezi Rehberi Costa Neoromantica İle Büyük Japonya - Kore

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Tokyo - Kobe - Jeju Adası - Nagasaki - Kagoshima - Busan, Güney Kore - Sasebo - Shingu

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Qatar Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Doha - Tokyo - Tokyo - Doha - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Eki 12, 2018 ~ Eki 29, 2018

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Doha (Geceleme Uçakta)

Sabiha Gökçen Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, Qatar Havayolları kontuarı önünde saat 16:30'da acente yetkilisi ve rehberimizle buluşma. Check-in, pasaport işlemlerinizin tamamlanması sonrası gümrük kontrollerinden geçiş ve Qatar Havayollarının QR 244 nolu seferi ile saat 19:30da Doha'ya hareket. Yerel saat ile 23:40'da varış. Burada yapacağımız aktarma için hazırlık.

2. Gün

Doha - Tokyo

Yerel saat ile 02:20'de Qatar Havayollarının QR 806 nolu seferi ile saat 02:20'de Tokyo'ya hareket. Geceleme uçakta. Yerel saat ile 18:40'de Tokyo'ya varış. Havalimanında bizleri bekleyen aracımız ve rehberimiz ile otelimize transfer. Check-in ve odalara yerleşme sonrası dinlenme için serbest zaman. Geceleme otelimizde.

3. Gün

Tokyo

Kahvaltımızın ardından rehberimizin belirleyeceği saatte Tokyo limanına doğru yola çıkacağız. Limana varışta gemiye check-in işlemleriniz tamamlanacak ardından saat 15:00 de gemimiz hareket edecek.

4. Gün

Kobe (Osaka)

Sabah kahvaltısından sonra gemi içi eğlenceleri için serbest zaman. Saat 15:00de Kobe'ye varıyoruz. Günün devamında arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Osaka turuna katılabilirler. Asyanın en güzel şehirleri arasında sayılan Osaka, ziyaretçilerine her zaman muhtesem bir görsel ziyafet sunar. Sehirde Japon ve Budist mimarisinin en güzel örnekleri olan onlarca tapınak, şık binaların çevresinde geleneksellik ve modernliğin birarada sunulması ve Japon cografyasının göz kamastıran dogası üstünüzde derin izler bırakıcak. Osaka'yı zevkli bir şekilde tanıyacağımız bu turumuza Japonyanın en ünlü simgelerinden bir tanesi olan 16. yüzyılda insa edilmis Osaka Kalesiyle başlayacağız. Kale binası dısarıdan bakıldıgında bes katlı görünmektedir. Içeride ise yerin altına gizlenmis üç kat la daha size sürpriz yapar. Bu üç kat saldırı zamanlarında sıgınak olarak kullanılmaları için tasarlanmıstır. Osaka Kalesi nin toplamda isgal ettigi alan yaklasık 60.000 metrekaredir. 58 metre yükseklige sahip olan kalenin tepesinden göreceğiniz büyüleyici Osaka manzarasını gezimizin unutulmazları arasında yer alacak. Turumuzun devamında şehrin daima hareketli Dötönbori bölgesi ve içinde birçok mağaza barındıran uzun kapalı pasajlardan oluşan Shinsaibashi göreceğimiz yerler arasında bulunuyor. Turumuzun tamamlanması ardından rehberiniz eşliğinde gemiye geri dönüş. Gemimizin kalkış saati saat 22:00'dir.

5. Gün

Denizde Seyir

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere birçok zaman değerlendirme alternatif sunuyor olacak. Dileğinize göre gemimizin eğlence faaliyetlerinden ,açık ve kapalı yüzme havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilirsiniz. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya geminin farklı müzik türlerinden örnekler sergileyen barlarında zamanınızı değerlendirebilirsiniz.

6. Gün

Jeju (Güney Kore)

Varışımızı takiben rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği denizin ötesindeki büyük kasaba" JEJU adası turuna katılabilirler. Geleneksel kültüre bağlı olarak tüm Asyada oldugu gibi Jejuda da düzen anaerkil toplum düzenidir buna bağlı olarak değişik alışkanlıklar süregelmektedir. Bu temelden kaynaklanan, ve bazı garip vergiler nedeniyle, adada deniz ürünleri toplama rolü kadınlarındır. Kıyı seridi etrafında "haenyon", yani "kadın dalgıçlar" adanın ikonları haline gelmistir. Bir baska ikonik unsur ise adanın her yerinde görülen dev bazalt heykeller "dol hareubang", yani Büyük baba Heykeli dir. Turumuzun tamalanmsının ardından gemiye geri dönüş. Gemimizin kalkış saati saat 21:00 dir

7. Gün

Nagasaki

Sabah kahvaltısından sonra gemi içi eğlenceleri için serbest zaman. Saat 12:00'de Japonya'da en duygusal saatleri yaşayacağınız Nagasaki'ye varış. 9 Ağustos 1945'te ABD Hava Kuvvetlerinin şehre attığı şişman adam lakaplı atom bombası bu şehirde en az 70 bin kişinin ölümüne neden olmuştur. Ancak günümüzde geçmişin acılı izlerini deşmeyi bir kenara kaldırmış olan kent son derece canlı, çekici ve benzersiz bir destinasyondur. Nagasaki, Japonyanın Kyushu adasının üzerinde yer alan, kendiyle aynı isimli bölgenin baskenti ve en büyük şehridir. 16-19. yüzyılları arasında, Portekiz ve Hollanda sömürgesi olup uzun süre bu kültürlerin etkisi altında kalmıştır. Nagasaki de bulunan kiliselerin ve Hristiyan dinine dair yerleşkelerin, UNESCO Dünya Mirası Listesine alınması için basvurular yapılmıştır. Misafirlerimize şehri tanıyabilmek için rehberlerinin düzenleyeceği ekstra Nagasaki turuna katılmalarını tavsiye ederiz. Gemimizin limandan ayrılış saati 20:00'dir.

8. Gün

Kagoshima

Sabah kahvaltısından sonra saat 08:00de gemimiz Kagoshima limanına yanaşacak. 1881 yılında kurulmuş şehrin yüzölçümü 547.05 km² ,nüfusu ise 1 Ocak 2010 itibarı ile 605,855tir. Kagoshima, sıcak iklimi ve kıyısında bir stratovolkan olan Sakurajimanın bulunması nedeniyle "Doğunun Napolisi" olarak adlandırılmaktadır.1962de Tokyo üniversitesi araştırma laboratuvarı olarak kurulmuş ;Japon uzay ajansının(jaxa) roket fırlatma merkezinin bulunduğu yerleşim merkezi Japonya nın en önemli limanlarından biridir. Misafirlerimiz arzu ederlerse rehberlerinin ekstra olarak düzenleyecği tura katılıp şehri konforlu bir şekilde gezme imkanı bulabilirler. Gemimizin liman kalkış saati saat 16:00dır.

9. Gün

Denizde Seyir

Bugünümüz denizde seyir halinde geçecektir . Gününüzü gemimizin sizlere sunacağı değişik eğlence alternatifleriyle değerlendirebilir yada arzunuza göre istirahatle geçirebilirsiniz. Geminizin sessizlik bölgelerinde seyir keyfinin verdiği huzuru yaşamanızı tavsiye ederiz.

10. Gün

Tokyo

Sabah kahvaltısından sonra saat 08:00 de gemimiz Japonyanın başkenti Tokyo ya yanaşacak.  Japonya'yı bir kılıcın yarattığına inanılır. Eski tanrıların, bir mercan kılıcı okyanusa batırdıklarını ve çıkardıklarında dört mükemmel damlanın denize düştüğünü, bu damlaların Japonyanın adaları olduğu hikâyesi nesilden nesile kadar ulaşır ve en güzel hikâyelere dönüşür. "Yükselen güneş ülkesi”nin başkenti Tokyo ise, bu efsaneler ülkesinin en önemli şehirlerinden birisidir. Kültürel yapısı, sahip olduğu tapınakları, müzeleri ve büyük parkları Doğu Asyanın incilerinden bir tanesidir Tokyo. Tarihi kökenleri 12. yüzyıla dayanan şehir, "Büyük Japon Restorasyonu" sonucu İmparator tarafından "Doğunun Başkenti" ilan edilmiş ve bugünkü Tokyo ismini almıştır. Şehir yıllar içerisinde çok sayıda tarihi olaya tanıklık etmiş olup, en acı örneklerinden bir tanesi 1923 senesinde gerçekleşen Büyük Tokyo Depremidir. Büyük bölümü yıkılan şehrin yeniden inşasına başlansa da 2. Dünya Savaşı ile beraber Tokyo tekrar yıkım ve yoksulluğa mahkûm edilmiştir. Ancak savaşı kaybeden ve şehirleri atom bombaları ile yok edilen Japonlar, savaş bitiminin ardından kendilerine tarihi bir hedef edinerek 1950 li yıllarla beraber ekonomik büyüme sürecine girmiş ve bugünkü güçlerini elde etmek için tabir-i caiz ise küllerinden tekrar doğmuşlardır. Burada arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Tokyo Değerleri turuna katılabilirler. 15 milyon insanin mumkun olan en sistemli ve duzenli bir bicimde yasamaya gayret ettigi ve basardigi, en yoğun saatlerde trenlere kapidan insanlari itmek icin gorevlendirilmis memurlarin bulundugu dünyanın en yaşanabilir şehirlerinden kabul edilen Tokyoda Odaiba Bölgesi, Meiji Tapınağı, Ginza ve Akihabara Bölgeleri ve Nakamise Alışveriş Caddesi görülecek yerler arasında bulunuyor.Tur sonrası gemiye geri dönüş. Gemimizin kalkış saati saat 15:00dir

11. Gün

Kobe (Kyoto)

Sabah kahvaltısından sonra gemi içi eğlenceleri için serbest zaman. Saat 15:00de Kobeye varıyoruz. Denize bakan bir tepenin üstünde konumlanan Kobe Japonyanın en cazip ve kozmopolit sehirlerinden biridir. Japonyanın Çin ile ticaret yapmaya basladıgı dönemlerden beri de önemli bir liman kenti olan Kobe, Japonyanın dünyaya açılmasından sonra yabancı uyruklu komünitelerin de gelip yerlesmeyi tercih ettigi ilk yerdir. Burada arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Kyoto turuna katılabilirler. Dünya Miras Alanına ait 17 yapıyı barındıran enfes şehir Kyoto Unesco tarafından koruma altına alınmıştır. Turun en önemli noktasını Temiz ve saf su anlamına gelen ismini içindeki şelaleden aldığı için Kiyumizu tapınağı oluşturur. Ana girişte geniş bir bahçe ile şehre etkileyici bir hava veren uzun sutunlar bulunan Tapınağı popüler kılan bir başka özellik ise buraya has olan bir inanıştır. 13 metre yükseklikten atlayarak hayatta kalan kişinin dileğinin mutlaka gerçekleşeceği rivayet edilmektedir. Edo döneminde 234 atlayış kaydedilmiş ve bunların % 85.4ü hayatta kalmıştır. Günümüzde bu gelenek yasaklanmıştır. Günümüze zarif Japon bahçesi ve muhteşem mimarisi ile Golden Pavilion Zen Tapınağı ile devam edeceğiz. Japonya ya özgü birçok orijinal ürün ve hediyelik eşya bulabileceğiniz alışveriş caddesi mola noktalarımızdan biri olacaktır. Tur sonrası gemiye geri dönüş. Gemimizin kalkış saati saat 22:00. (Kyoto programımızda gemiden çıkış işlemlerine ve trafiğe göre program değişikliği yapılabilir)

12. Gün

Denizde Seyir

Denizde gececek bu gününüzde gemimizin içinde alışveriş ve imkanlarını değerlendirebilir. Gemi animasyon ekibinin düzenlediği spor aktivitelerine katılabilir yemek sonrası showları seyrederek keyifli bir gün ve gece geçirebilirsiniz.

13. Gün

Busan (Güney Kore)

Gemimiz sabah 10:00da Busan limanına yanaşacaktır. Arzu eden misafirler için rehberimiz ekstra Busan turu yapılacaktır. Busan Güney Korenin metropol şehirlerinden biri ve ikinci büyük şehridir. Nüfusu 31 Ekim 2014 tarihi itibarı ile 3,525,913tür. Şehir, deniz yemekleri ve plajlarıyla ünlüdür. Her ne kadar öncelikle liman şehri olarak bilinse de şehir dağ ve okyanusun alışılmadık bir biçimde karışımı olan yüksek tepelere kuruludur. Bölge Kore Savaşında zarar görmemiştir fakat yoğun mülteci akını şehri şekillendirmiştir. Şehirde görülmeden geçilmemesi gerek en önemli nokta Busan Türk şehitliğidir. 1950-53 yılları arasında ki Kore Savaşı sırasında şehit olmuş Türk Askerlerinin de yattığı şehitlik ziyaretçilerin nöbetçi askerlerle selamlanarak karşılandığı dünya tarihinin iz bırakan anlarının hatırlandığı bir noktadır. Yine turumuzda göreceğimiz 678 yılında inşa edilmiş Bemosa Budist Tapınağı şehir içinde olmasina rağmen arkasında ki dağ manzarası ile bizi etkileyecektir. Yondusan parkındaki 118 metrelik Busan Kulesinden limana gelen giden gemileri görebileceğiz. Gemimiz 18:00 de Busan limanından kalkmadan evvel deniz ürünlerinin cenneti Jagalchi-Balık Pazarında kısa zaman geçirme imkanınız olabilecektir.

14. Gün

Sasebo

Gemimiz sabah 07:00de Sasebo limanına yanaşacaktır. Arzu edenlere ekstra Sasebo ve çevresini gezebilecekleri ekstra tura katılabilirler.Günümüz Sasebo bölgesi Meiji döneminin başlangıcına Hirado Hana bağlı küçük bir balıkçı köyü olarak tarih sahnesinde yerini almıştır. 1886 yılında bölgede deniz üssü kurulmuş olup Birinci Çin-Japon Savaşı ve Rus-Japon Savaşında Japon İmparatorluk Donanması için önemli bir liman haline geldi ve II. Dünya Savaşının sonuna kadar önemli bir deniz üssü olarak kaldı.II. Dünya Savaşı sırasında 29 Haziran 1945 tarihinde şehir bombardıman sonucu şehrin %48 i yıkılmıştır.

15. Gün

Denizde Seyir

Denizde seyir halinde gececek bu günümüzde geminin sizlere sunacağı değişik eğlence ve showlara katılarak eğlenebilirsiniz. Ayrıca gemi tarafından sunulucak yemek alternatiflerinide değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

16. Gün

Shingu

Gemimiz sabah 07:00de Shingu limanına yanaşacaktır. Yüzölçümü 255.43 km² olan şehrin nüfusu 1 Mayıs 2011 tarihi itibarı ile 32,288dir.Shingda bulunan bir şinto tapınağı olan Kumano Hayatama Taisha, Kumanonun Üç Büyük Tapınağı ndan biridir. Bunun yanısıra Grand shrine tapınağı şehrin can alıcı unesco tarafımdan korunma altına alınmış noktasıdır. Rehberinizin düzenleyeceği ekstra tura katılarak bu güzel şehrin keyfini çıkarmanızı tavsiye ederiz.Tur bitiminde gemimize geri dönüyoruz .

17. Gün

Tokyo - Doha (Geceleme Uçakta)

Gemimiz sabah 08:00de Tokyo limanına yanaşacaktır. Gemiden çıkış işlemlerinin ardından saat 09:00 gibi geri dönüş seyahatimiz başlayacaktır. Uçus saati itibariyle elinizde değerlendirmeniz için verimli bir zaman olduğundan önerimiz ekstra olarak düzenlenecek Tokyo eski şehir, müze ve tekne gezisine katılmanızdır. Bu turumuzda Sensoji Tapınagı olarak bilinen Asakusa Kannon Tapınagı önemli ziyaret noktamızdır. Burası bir budist tapınagıdır. Tokyonun en renkli ve popüler tapınaklarındandır. Yapımı 645 yılında tamamlanmıstır ve Tokyonun en eski tapınagı olması sebebiyle büyük ilgi görmektedir. Daha sonra Ulusal Müze gezisi ve Sumida Nehri nin göreceğiz Hamarikyu Bahçesininde mola vereceğiz. Akşam saatlerinde Tokyo Havalimanına doğru yola çıkacağız. Yerel saat ile 23:50de Qatar Havayollarının QR 813 nolu seferi ile Doha'ya hareket. Geceleme Uçakta.

18. Gün

Doha - İstanbul

Sabah saat 06:05de Dohaya varış. Aktarma sonrası yine Qatar havayollarının QR 243 sefer sayılı uçuşu ile saat 07:10da İstanbula hareket ve yerel saat ile 11:55 de Sabiha Gökçen Havalimanına varış. Turumuzun sonu. Yeni bir seyahatte tekrar görüşmek üzere..

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Transferler

- Animasyon ve Gösteriler

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ İçecekler

+ Servis Ücreti

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Iç Hat Bağlantı Uçuşu

+ Şehir Vergileri

İptal Şartları
Rezervasyon Tarihinden İtibaren;
180 Gün Ve Öncesi Kişi Başı 150€
179 - 150 Gün Arası Toplam Tutar Üzerinden %15
149 - 120 Gün Arası Toplam Tutar Üzerinden %20
119 - 90 Gün Arası Toplam Tutar Üzerinden %30
89 - 60 Gün Arası Toplam Tutar Üzerinden %50
59 - 45 Gün Arası Toplam Tutar Üzerinden %60
44 - 30 Gün Arası Toplam Tutar Üzerinden %75
29-10 Gün Arası Toplam Tutar Üzerinden %90
9 Günden Az Süre Kalması Durumunda Toplam Tutarın %100



  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır.
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT