Doğu Amerika Turu

Doğu Amerika Turu

Gezi Rehberi Doğu Amerika Turu

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: New York - Orlando - Miami

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - New York - Miami - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Eki 8, 2022 ~ Eki 16, 2022

Tur Programı

1. Gün

İstanbul – New York

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde rehberinizle buluşma sonrası Türk Hava Yolları kontuarından gerçekleştireceğiniz bagaj ve bilet işlemlerinizin ardından, Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile New York’a hareket. New York’a varışımızın ardından havalimanından özel aracımızla ayrılıyor ve otelimize transfer olmak üzere yola çıkıyoruz. (Otele check in zamanı saat 15:00 ve sonrasıdır).  Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan New York şehir turuna (80 Usd-kişi başı) katılabilirler.  Dünyanın en heyecanlı ve renkli kentlerinden biri olan New York’ta şehrin kalbinin attığı yer Times meydanı, binlerce bitki türünün renkleri eşlik ettiği, Monako’dan daha büyük alanı olan Central Park, ünlü filmlerin bir çoğunun çekildiği Rockefeller Center ticaret merkezi, Micheal Jackson gibi çok önemli sanatçıların gösterilerine ev sahipliği yapan Madison Sqaure ve dünya barışı için kurulan Birleşmiş Milletler’in binası şehir turu esnasında göreceğimiz yerlerdir. Tur bitimi esnasında dinlenmek üzere otelimize döneceğiz. Konaklama otelimizde.

2. Gün

New York

Kahvaltının ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan New York İkonları (180 Usd-kişi başı) turuna katılabilirler. Turumuza yapımı 1932 yılında biten ABD’nin en yüksek dördüncü yüksek binası olan ve kışın bazı günler, alt katlarının hizasında yağmur yağarken en üst katına kar yağdığı görüldüğü söylenen Empire State binası ile başlıyoruz. Binanın yüksek hızlı asansörlerini kulanarak 320 metre yüksekliğinde bulunan 86.kattaki ısıtma ve soğutma sistemine sahip terasına çıkıp, muhteşem bir New York manzarası seyredeceğiz. Bu manzaranın tadını çıkardıktan sonra tekne ile New York ve Abd’nin simgelerinden biri olan Özgürlük Heykeli’nin bulunduğu Liberty adasına gideceğiz. Söylenenlere göre böylesine büyük bir heykelin Mısır’da dikilmesi, halkın tepkisini çekeceği düşünülerek yıllarca Fransa’da bir depoda muhafaza edilmiş. Daha sonra heykele Fransızlar tarafından eklemeler yapılarak Abd’ye hediye edilmiştir. Anıtı yerine gördükten sonra tekrar tekneye binip New York’a döneceğiz. Zamanında sağlamlık testinin fillerle yapıldığı, dizi ve filmlerde bolca yer verilen Brooklyn Köprüsünde yürüyerek geçeceğiz. Ardından New York’un metro ağını kullanarak Cental Park’a gideceğiz. Central Park’da temiz oksijen alıp bir müddet yürüdükten sonra otelimize döneceğiz. Konaklama otelimizde.

3. Gün

New York - Orlando

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyor ve ardından Orlando uçuşu için otelimizden ayrılıyor ve havalimanına doğru yola çıkıyoruz. Yerel havayollarının tarifeli seferi ile Orlando’ya hareket ediyoruz. Orlando havalimanına varışımız ile birlikte havalimanında bizi bekleyen özel aracımızla otelimize geçeceğiz. Dileyen misafirlerimiz dinlenmek yerine akşam saatlerinde ekstra olarak gerçekleştirilecek olan Mall & Disney Springs Gece turu’na (80 Usd-kişi başı) katılabilirler. Turumuzda Orlando’nun en büyük outlet’i olan Premium Outlets’de ünlü markaların fabrika satış mağazalarından çok uygun fiyatlarla alışveriş yapabilirsiniz. Eğlence parklarının arasında en renkli olanlardan biri Disney World’ün içinde yer alan Disney Sprins'e giderek turumuza devam edeceğiz. İçerisinde bir çok bar ve restoranın bulunduğu senenin 365 günü cadde orkestraları, DJ ve dansçıları ile eğlenceler düzenlenmektedir. Turumuzun bitiminde dinlenmek üzere otelimize transferimiz gerçekleşecek. Konaklama otelimizde.

4. Gün

Orlando

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Dileyen misafirlerimiz şovları ve gösteri ile keyifli zamanların yaşanacağı ekstra olarak gerçekleştirilecek Sea World turu’na (150 Usd- kişi başı) katılabilirler.  Bu tema parkında sıra dışı ve çok eğlenceli su altı dünyasını keşfedebilir, Orca türü Shamu adı verilen balinaların ve sevimli gülen yüzlü yunusların şovlarını izleyebilir, bunun yanı sıra bir çok farklı roller coaster’a binebilir, simülatörleri deneyebilirsiniz. Turumuzun bitiminde dinlenmek üzere otelimize transferimiz gerçekleşecek. Konaklama otelimizde.

5. Gün

Orlando

Otelde alacağımız kahvaltı ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Harry Potter, Fast & Furious gibi  bir çok filmin çekildiği ve ayrıca bir çok eğlence parkının da bulunduğu   Universal  Stüdyoları (170 Usd- kişi başı) turuna katılabilirler. Bu stüdyolarda kendinizi bir bölümde Jurassic Park’ın içinde veya başka bir bölümde Harry Potter’ın sihirli odasında bulabilirsiniz. Spider Man ile veya Hulk ile karşılaşabilir, efektlerle kendinizi bir film sahnesinde hissedebilirsiniz. Bu eşsiz deneyimin ardından dinlenmek üzere otelimize transferimiz gerçekleşecek. Konaklama otelimizde.

6. Gün

Orlando – Mıamı

Otelde alacağımız kahvaltının ardından odalarımızı boşaltıyor ve Miami yolculuğumuz için otobüsümüze biniyoruz. Keyfili yolculuğun ardından Miami’ye varıyoruz. Otele geçmeden önce dileyen misafirlerimiz şehri daha yakından tanmak için ekstra olarak düzenlenecek olan Miami şehir turuna (80 Usd- kişi başı) katılabilirler. Çevresinde şık mağazaların bulunduğu, sahil şeridinin yelken klüpleri ile dolu olduğu, Mongrov ormanlarına ev sahipliği yapan Coconut Grove, Miami Beach'in  sembollerinden biri olan Versace'nin malikanesi, Kübalı göçmenlerin oturduğu Little Havana, ünlü sokak boyama sanatçılarınn birlikte çalışıp devasa sanat eserine çevirdiği Wynwood bölgesi, Tarihi Biltmore oteli, Bay Side, Miami Beach ve Lincoln road şehir turu esnasında göreceğimiz yerler arasındadır. Tur bitimi günün yorgunluğunu atmak üzere otelimize geçiyoruz. Konaklama otelimizde.

7. Gün

Mıamı

Otelde alacağımız kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Abd’nin en güney noktasına yapılacak olan Key West (120 Usd- kişi başı)  turuna katılabilirler. Bir tarafında Atlantik okyanusu, diğer tarafında Meksika körfezinin manzarası eşliğinde gidilecek Key West aslında bir çok adacıktan oluşan bir adalar zinciridir.   Büyük verandalı, verandasında tavan pervanesi olan çok şirin evlerin bulunduğu özelikle gün batımının izlenmesi tavsiye edilen bir kenttir. Turumuz esnasında Amerikalı Nobel Ödüllü Ernest Hemingway’in evi, sağlı sollu mağazalar, kafeler, restoranlar ve sanat galerilerinin bulunduğu Duval Street, bu caddenin diğer ucunda bulunan ve ABD’nin en güney ucunda olduğunuzu gösteren, üzerinde Küba’ya 90 mil yazılı taşın bulunduğu SouthernMost Point, eski başkanlardan Harry S. Truman’ın kışlık evi görülecek yerler arasındadır. Turumuzu canlı müzik eşliğinde gün batımını seyretmek üzere Isla Morada'ya uğrayarak bitiyoruz. Rehberimizin belirleyeceği saatte toplanıyor ve dinlenmek üzere otelimize geçiyoruz.

8. Gün

Mıamı– İstanbul

Otelde alacağımız kahvaltının ardından havalimanı transfer saatine kadar serbest zaman. Dileyen misafirler ekstra olarak düzenlenecek olan Everglades (70 Usd- kişi başı)  turuna katılabilirler. Bu turumuzda hovercraft denilen hava yastıklı teknelerle timsah çiftliğine doğru yola çıkacağız. Bölgeye özgü timsahları yerinde görebilir, şovu izleyebilir hatta isterseniz yavru timsahlarla fotoğraf bile çektirebilirsiniz. Tur bitimi İstanbul’a uçmak üzere çiftlikten ayrılıyor ve Miami havalimanına doğru hareket ediyoruz.  Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul’a uçuşumuz gerçekleşiyor. Geceyi uçakta geçireceğiz.

9. Gün

İstanbul

Akşam saatlerinde İstanbul havalimanına varmış olacağız. Bir sonraki turumuzda görüşmek üzere.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Iç Hat Bağlantı Uçuşu

- Havaalanı Vergileri

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferi ve Şehirlerarası Transferler

- Rehberlik Hizmetleri

- Şehir Vergileri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Seyahat Sağlık Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Vize Ücreti

+ Vize Ücreti (Ankara)

+ Sabah Kahvaltıları

+ Öğle Yemekleri

+ Akşam Yemekleri

+ Kişisel Harcamalar

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Bahşişler

Önemli Not: Pandemi sürecinde ziyaret edilecek ülkelerin, giriş protokol için istenen belge, pcr test ve ücretlerinden, ülke giriş – çıkış prosedürlerinden, ülkelerin aşı şartlarından, ziyaret edilecek ülke – bölge tasarrufunda olması dolayısıyla,Tatilsepeti'nin sorumluluğu bulunmamaktadır.

Önemli Not:Çift Doz Aşısı Olmayan Misafirleri Turumuza Kabul Edemiyoruz.

08.10.2022/16.10.2022 Tarihli Tur Uçuş Bilgileri
Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 08 Ekim Cumartesi saat 04:30 
08 Ekim  TK 3      Istanbul – New York                      07:30 – 11:05
15 Ekim  TK 78   Miami – Istanbul                             21:05 – 15:25* +1 (İstanbul’a varış 16 Ekim  saat 15:25’de)

12.11.2022/20.11.2022 Tarihli Tur Uçuş Bilgileri
Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 12 Kasım Cumartesi saat 05:30 
12 Kasım  TK 3      Istanbul – New York       08:50 – 11:50
19 Kasım  TK 78   Miami – Istanbul             21:55 – 17:05* +1 (İstanbul’a varış 20 Kasım  saat 17:05’de)

01.12.2022/09.12.2022 Tarihli Tur Uçuş Bilgileri
Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 01 Aralık Perşembe saat 05:30  
01 Aralık  TK 3      Istanbul – New York             08:35 – 11:30
08 Aralık  TK 78   Miami – Istanbul                   21:55 – 17:05* +1 (İstanbul’a varış 09 Aralık saat 17:05’de)

  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
  • Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç ve katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT