Empress Of The Seas İle Miami Ve Bahamalar

Empress Of The Seas İle Miami Ve Bahamalar

Gezi Rehberi Empress Of The Seas İle Miami Ve Bahamalar

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Miami - Key West - Nassau

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Miami - Miami - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Şub 6, 2018 ~ Şub 13, 2018

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Miami

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde acente kontuarı önünde buluşuyoruz. Check-in işlemlerimizin ardından Türk havayollarının tarifeli seferi ile Miamiye hareket ediyoruz. Miamiye varışımızın ardından alanda bizleri bekleyen otobüsümüz ile otelimize hareket ediyoruz. Geceleme otelimizde.

2. Gün

Miami

Sabah kahvaltısının ardından rehberimizin düzenleyeceği ekstra Miami Şehir turuna başlıyoruz. Florida eyaletinin doğu kıyısında kalan, ABD nin en popüler tatil beldesi Miami, özellikle South Beach, Little Havana ve çılgın gece hayatı ile ünlüdür. Ayrıca farklı etnik yapısı ile deniz tatilinden daha fazlasını sunan Amerikan şehirlerinden biridir. Tur esnasında Coconut Grove, Coral Gables, Tarihi Biltmore Hoteli, Bayside, Miami Beach, zenginlerin mahallesi, Kübalı göçmenlerin oturduğu büyük bir mahalle olan Little Havana göreceğimiz yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından otelimize transferimizi gerçekleştiriyoruz. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Star Island Tekne Turu na katılabilirler. Geceleme otelimizde.

3. Gün

Miami, Florida - Gemiye Biniş

Otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman alıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin düzenleyeceği Ekstra Tura katılabilirler. Turumuzun bitmesinin ardından Gemiye binişlemlerini gerçekleştirmek üzere limana gidiyoruz. Gemi Hareket : 16:00

4. Gün

Key West, Florida

Varış: 07:00 // Hareket: 17:00Key West de diğer “key”ler yani adacıklar ve güney Florida gibi, 130.000 yıl önce deniz seviyesinin gerilemesi ve mercan resiflerinin bir kısmının su üstüne çıkmasıyla oluştuğu için hem scuba hem de serbest dalış meraklılarına güzel bir görsel ziyafet vaadediyor. Günbatımını seyretmek Key West’in olmazsa olmaz ritüeli.

5. Gün

Denizde Seyir

Tam günün denizde geçeceği bu gün içerisinde isteyenler sabahtan geminin günlük spor programından faydalanabilir veya gemide yer alan diğer aktivitelerle hoşça vakit geçirebilirler. Bugün gemideki tüm mağazalar açık olduğu için alışveriş yapabilir veya gün boyu açık olan casinoda eğlenebilirsiniz.

6. Gün

Nassau, Bahamas

Varış: 07:00 // Hareket: 17:00 Bahama Adalarının başkenti Nassau, New Providence Adası`ndadır. Uluslararası ihtişam ve tropik rahatlığın kendine özgü bir karışımını sunan bu kentte ziyaretçiler istedikleri her şeyi yapabilir ya da hiçbir şey yapmadan sadece dinlenebilirler. 1718`de koloni olan bu kentte Britanya etkisi çok belirgindir. Ama Bahamalar`ı özel kılan kolonyel ve Batı Afrika etkilerinin karışımıdır. Eşsiz bir manzara için Queen`s Staircase`den Fincastle Kale`sine tırmanabilir veya yüzmek ve şnorkelle dalış için ideal bir yer olan Pradise Island`a gidebilirsiniz. Sahip olduğu zanaatçılık ve halk sanatları sayesinde UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağıında yer alan Nassauda alışveriş yapmak oldukça keyifli bir adrestir. Bir ada olan Nassauda yapmanız gereken ilk iş balık yemek olmalıdır.Şehrin neresinde olursanız olun ,taze balık yiyeceğimiz garanti. Daha çok balık restoranlarının öne çıktığı Nassau da uluslararası ün salmış fast-food zincirlerini,Çin ve İtalya yemeklerini de bulmanız mümkün.

7. Gün

Miami, Florida - İstanbul

Varış: 07:00 Miami limanında,iniş işlemlerimizin ardından Miami Hava alanına transfer ve istanbula dönüş.

8. Gün

İstanbul

Uçakta geçirdiğimiz gecenin ardından İstanbul a varışımızla seyahatimiz sona geliyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Transferler

- Animasyon ve Gösteriler

- Rehberlik Hizmetleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Servis Ücreti

İptal Şartları
90 gün ve öncesinde yapılan iptallerde kişi başı 50 Euro
89 - 57 gün kala yapılan iptallerde tur bedelinin %25i
56 - 29 gün kala yapılan iptallerde tur bedelinin %50si
28 - 15 gün kala yapılan iptallerde tur bedelinin %75i
14 gün kala yapılan iptallerde tur bedelinin %100 ü (tamamı) kadar iptal cezası uygulanacaktır.

Amerika Birleşik Devletleri yasalarına göre 21 yaşın altındaki kişiler Ebeveynleriyle (Anne-Baba) birlikte seyahat etmek zorundadırlar. Ebeveynlerinden biri (Anne veya Baba) seyahate katılmıyorsa, muvafakatname düzenlenmesi ve yeminli tercümandan İngilizce'ye çevrilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde gemiye kesinlikle alınmayacaklardır.


Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık’a Düzenlediğimiz Uçuşlarda Yolcularımızın Cep Telefonu veya Akıllı Telefondan Daha Büyük Elektronik Cihazları Kullanımına Dair Bilgilendirme: 
İlgili elektronik eşyalar, boarding kapısında teslim edilebileceği için, yolcularımız uçak kapısına kadar cihazlarını kullanabilecekler. Transfer yolcularımızın söz konusu cihazlarını İstanbul varışlarında boarding kapısında teslim etmeleri yeterli olacak. Yolcularımızın elektronik eşyalarını check-in esnasında bagaja vermeyi tercih etmemesi durumunda, elektronik cihazlar İstanbul’da boarding işlemi sırasında etiket karşılığı teslim alınarak itinalı bir şekilde özel bagajlarla taşınacak. Görevli personellerimiz varış sonrasında belirlenen dağıtım yerinde yolcu bagaj etiketi - cihaz eşleşmesi yaparak elektronik cihazları sahiplerine teslim edecekler. Neden bunu yapıyoruz; Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık’ın ilgili kurumlarınca tebliğ edilen kurallar doğrultusunda; 25 Mart 2017 tarihi itibariyle, Türkiye çıkışlı Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık’a gerçekleşecek uçuşlarda, standart boyutlardaki akıllı cep telefonundan büyük elektronik cihazlar (tıbbi cihazlar haricinde) kabin içinde (yolcu beraberinde) taşınamayacak. Bu uygulama kapsamında tüm dizüstü bilgisayarlar, tabletler, fotoğraf makineleri, e-kitap okuyucular ve oyun konsollarının uçak altı bagajına verilmesi gerekiyor. Birleşik Krallık’a düzenlenen uçuşlarda kabin içinde fotoğraf makinesi taşınmasına ilişkin bir kısıt bulunmamakta.  Bu uygulama Türkiye çıkışlı uçuşlarda geçerli olup, ABD ve Birleşik Krallık’tan Türkiye’ye düzenlenecek seferlerde geçerli değildir. 
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT