Eskişehir - Odunpazarı Turu

Eskişehir - Odunpazarı Turu

Gezi Rehberi Eskişehir - Odunpazarı Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Porsuk Çayı - Kent Park - Balmumu Müzesi - Devrim Arabası

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 07.00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 07.30 Şişli Merkez Ofis Önü - 08.00 Kadıköy Tepe Nautilus AVM Yanı (Ayrılık Çeşme Metro İstasyonu İspark Otoparkı) - 08.15 Kartal Yemek Center - 08.30 Gebze Center Avm Ö nü - 09.00 İzmit Halk Evi Durağı (İzmit - Adapazarı yönünden) - 09.10 İzmit Otogar Önü Otobüs Durakları (ROMATEM Karşısı) -

Paylaş:

istanbul.net.tr May 1, 2020 ~ May 2, 2020

Tur Programı

1. Gün

Porsuk Çayı - Kentpark - Balmumu Heykel Müzesi

Turumuz, sizleri 07.00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 07.30 Şişli Prontotour Merkez Ofis Önü - 08.00 Kadıköy Tepe Nautilus AVM Yanı (Ayrılık Çeşme Metro İstasyonu İspark Otoparkı) - 08.15 Kartal Yemek Center - 08.30 Gebze Center Avm Önünden - 09.00 İzmit Halk Evi Durağı (İzmit - Adapazarı yönünden) - 09.10 İzmit Otogar Önü Otobüs Durakları (ROMATEM Karşısı) önünden alarak,  Adapazarı – Pamukova - Bozüyük üzerinden, Eskişehir'e ulaşıyoruz. İlk olarak Haller Gençlik merkezini geziyoruz. Burada çayımızı, kahvemizi yudumlayıp enfes su muhallebisinin tadına bakabilirsiniz. Ardından Porsuk Çayı (Adalar, Çarşı) kenarına gidiyoruz. Serbest zaman veriyoruz. Porsuk çayında dileyen misafirler tekne turuna ya da Gondol turuna çıkabilirler (Ekstra). Buradan ayrıldıktan sonra Yılmaz BÜYÜKERŞEN imzalı Balmumu Heykel Müzesini zamanda yolculuk yaparcasına keyifle geziyoruz. Ardından sahiliyle, havuzlarıyla, kafeteryalarıyla adından söz ettiren Kent Parkı ziyaret ediyoruz. Günün yorgunluğunu suni göller etrafında çayımızı, kahvemizi yudumlarken atıyoruz. Gezilerimizin ardından otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde gerçekleşecektir.

2. Gün

Devrim Arabası - Lületaşı Müzesi - Odunpazarı - Sazova Parkı

Turumuz, otelde alınan kahvaltı sonrası Türkiye’mizin ilk ve tek yerli otomobili olan Devrim Arabasını görüyoruz. Buradan ayrılarak 19. yüzyıl mimarisinin en güzel örneklerinin sergilendiği Odunpazarı'na ulaşıyoruz. Her biri birer tarih olan ve o eski yaşantıyı gözlerimizin önünde canlandıran tarihi konaklar arasında dolaşırken kendimizi Osmanlı döneminin içersinde hissedeceğiz. Türkiye’de bilinen ilk Modern Cam Müzesi’ni birbirinden güzel cam eserleri görüp fotoğrafladıktan sonra Atlıhan da (Geleneksel El Sanatları Çarşısı) Lületaşı yapım ve satım atölyelerini görüyor ve burada serbest zamanımızı değerlendiriyoruz. Ardından gelişimi ve bir üniversite şehri olması vesilesiyle adından sıkça bahsettiren Eskişehir’i tanımaya devam ediyoruz. Dünya’da tek olan Lületaşı Müzesini ve Kurşunlu Külliyesi’ni (Camii, Medrese, Kervansaray, Sıbyan Mektebi, Şadırvan), 150 yıllık bir tarihe sahip Eskişehir Mevlevihane’sini ziyaret ediyoruz. Odunpazarı sokaklarında gönlünüzce gezebilmeniz için serbest zaman veriyoruz. Ardından Eskişehir’i kuş bakışı seyredebileceğimiz, güzel fotoğraflar çekebileceğimiz Şelale Park’a gidiyoruz. Ardından Sazova Bilim, Sanat ve Kültür Parkına gidiyoruz. Burada sizlere serbest zaman veriyoruz. Bu serbest zamanda dileyen misafirler Masal Şatosunun, Korsan Gemisinin, Nuhun Gemisinin, Göletin etrafında gezi yapabilirler. Son olarak Gezilerimiz sonrasında Gezilerimizin bitiminde İstanbul’a doğru hareket ediyoruz. Bozüyük – Adapazarı üzerinden akşam saatlerinde İstanbul’a dönüyoruz. Siz sayın misafirlerimizi, bir dahaki Prontotour organizasyonunda görüşmek üzere aldığımız noktalara bırakarak vedalaşıyoruz. Hoşçakalın.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

OTOBÜSLER

MERCEDES TRAVEGO & TOURISMO: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

MAN FORTUNA: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

NEOPLAN CITYLINER / TOURLINER: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

TEMSA SAFIR / MARATON: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

MIDIBUSLER

ISUZU TURKUAZ: 31+1 Veya 27 + 1 Koltuklandırma, Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Monitör, 1 Adet Buzdolabı, Su Isıtıcılı Mutfak Ünitesi, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

NOVO LUX: 31+1 Veya 27 + 1 Koltuklandırma, Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Monitör, 1 Adet Buzdolabı, Su Isıtıcılı Mutfak Ünitesi, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

TEMSA PRESTIGE: 31+1 Veya 27 + 1 Koltuklandırma, Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Monitör, 1 Adet Buzdolabı, Su Isıtıcılı Mutfak Ünitesi, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

MINIBUSLER

MERCEDES SPRİNTER: 12+1 veya 16 + 1 Koltuklandırma, Özel Tasarlanmış Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Buzdolabı, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

WOLKSWAGEN CRAFTER: 12+1 veya 16 + 1 Koltuklandırma, Özel Tasarlanmış Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Buzdolabı, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT