Fethiye Mini Extreme - 4 Gece Konaklamalı

Fethiye Mini Extreme - 4 Gece Konaklamalı

Gezi Rehberi Fethiye Mini Extreme - 4 Gece Konaklamalı

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Bungee Jumping - Rafting - Atv Safari - Jeep Safari - Mehtap Turu

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Bireysel Ulaşım (Ulaşım Ekstradır)

Kalkış Noktaları:

Paylaş:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2018 ~ Eyl 12, 2018

Tur Programı

1. Gün

Bunge Jumping - Barlar Sokağı

08:30 Otele giriş , (Otel Checki-in 14:00) açık büfe olarak sabah kahvaltımızı otelimizden alıyoruz. sabah kahvaltısının ardından bizleri bekleyen araçlarımızdaki yerlerimizi alarak aktivite alanına doğru yolculuğumuz başlıyor. Ekip liderinin vereceği teknik bilgilerin ardından emniyet ekipmanlarımızı takarak aktivitemiz başlıyor olacak. İnanılmaz bir deneyim yaşamaya hazır olun. Yüksek adrenalin seviyesiyle bungee, sadece atlayanları değil, izleyicileri de heyecanın içine çeker.  Unutulmaz bir serbest düşüş deneyimi yaşayacaksınız.Benzersiz bir deneyimin ardından aktivitemizin sonu ile araçlarımızdaki yerlerimizi alarak otelimize doğru yola çıkıyoruz. Serbest zamanda dileyen misafirlerimiz ölüdeniz sahilinde deniz, kum ve güneşin tadını çıkarabilirler. Otel Odaların Check-in Saati : 14:00’tür. Aktivitelerin Başlangıç Saati 09:00’dur Oda Alımları Aktivitelerden Sonra Gerçekleşecektir. Dinlenmek İsteyen Misafirlerimiz İlk Gün Planlanan Aktivite Programını Ertesi Gün Gerçekleşecek Aktivite Programı İle Birleştirebilir. 

2. Gün

Rafting - Time Out Extreme Gece Özel Parti

08:00'da açık büfe olarak kahvaltımızı otelimizde alıyoruz. 09:00'da bizleri bekleyen araçlarımızdaki yerlerimizi alarak aktivite alanına doğru yolculuğumuz başlıyor. 10:00'da aktivite alanına ulaşıyoruz. 10:15 de ekip liderlerinin vereceği genel bilgi ve brifingin ardından ekipmanlarımızı temin ederek botlarımızdaki yerlerimizi alıyoruz. 10:30 da kendimizi buz gibi sulara bırakarak unutulmaz bir günün başlangıcını yapıyoruz. 14 km boyunca inişli çıkışlı akıntıda seyrederken eşsiz manzaranın tadını çıkarıyoruz. Dileyen misafirlerimiz akıntının yavaş olduğu kısımlarda kendilerini serin sulara bırakabilirler. 12:30 da kısa bir mola ile öğle yemeğimizi alıyoruz. 13:30 da aktivitemize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bembeyaz köpüklü sularda dengemizi kaybetmemek için akıntıya karşı amansız bir mücadele içinde olacağız. 16:30 da aktivite sonunda ekipmanlarımızı bırakarak bizleri bekleyen araçlarımızdaki yerlerimizi alarak otelimize doğru yolculuğumuz başlıyor olacak. 17:30 da otelimize ulaşıyoruz. 19:30 da açık büfe olarak akşam yemeğimizi otelimizden alıyoruz. 20:30 da dileyen misafirlerimiz kendilerini barlar sokağının eğlenceli dünyasına bırakabilirler.

3. Gün

Atv Safari - Gece Eğlencesi Barlar Sokağı

08:00'da otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltının ardından bizleri bekleyen transfer araçlarımızdaki yerlerimizi alarak aktivite alanımıza doğru yola çıkıyoruz. 10:00 aktivite alanımıza ulaşıyoruz. Güvenlik ekipmanlarımızı aldıktan sonra ekip liderimizin vereceği brifingin ardından araçlarımızdaki yerlerimizi alıyoruz.  Atv Safari, macera ve adrenalin tutkunlarının bir numaralı tercihlerindendir. Şehir hayatının monotonluğundan ve trafik derdinden, çilesinden bir sürelik uzaklaşmak isteyenlerin ilk tercihi, outdoor sporlarının en üst seviyelerinde yer alan Atv safari ile heyecan, macera ile enerjiniz üst düzeye ulaşacak. Doğadaki engeller, çamur ve toz ile boğuşarak benzersiz bir macera yaşıyor olacaksınız.  Aktivitemizin ardından bizleri bekleyen araçlarımızdaki yerlerimizi alarak otelimize doğru yolculuğumuz başlıyor olacak.18:00-20:00 Akşam yemeğini otelimizde açık büfe olarak alıyor olacağız. Dileyen misafirlerimiz gece eğlenceleri için barlar sokağı veya Belcekız plajındaki barlarda ki aktivitelere katılabilirler.

4. Gün

Jeep Safari - Mehtap Turu - Hisarönü Barlar Sokağı

08:00'da otelimizde açık büfe olarak sabah kahvaltımızı alıyoruz. 09:00'da bizleri bekleyen araçlarımızdaki yerlerimizi alarak aktivite alanına doğru yolculuğumuz başlıyor olacak. 10:00'da aktivite başlangıç noktasına ulaşıyoruz. 10:15 de ekip liderlerinin vereceği genel bilgiler ve kısa brifingin ardından turumuz başlıyor olacak. 10:30 Yeni ufukları keşfederek, buz gibi nehirlerden geçip unutulmaz bir gün bizleri bekliyor olacak.12:30 da kısa bir mola verecek öğle yemeklerimizi alıyoruz. 13:30 da turumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz. 14:15 de 18 km uzunluğunda 300 m yüksekliği eşsiz bir atmosfere sahip olan bu kanyonun büyüsüne kapılırcasına turumuza devam ediyoruz. 16:30 da aktivite başlangıç noktamıza ulaşıyoruz. 17:00 da otelimize dönüş yolculuğu için bizleri bekleyen araçlarımızdaki yerlerimizi alıyoruz. 17:30 da otelimize ulaşıyoruz. 19:30 da açık büfe olarak akşam yemeğimizi otelimizden alıyoruz. 20:30 ‘da Mehtap Turu için bizleri bekleyen araçlarımızdaki yerlerimizi alarak yolculuğumuza başlıyoruz. Gece eğlencesine katılmak isteyen misafirlerimiz rehberleri eşliğinde gece aktivitesine katılabilirler.

5. Gün

Otelden Ayrılış

08:00'da otelimizden açık büfe olarak sabah kahvaltımızı alıyoruz. 09:00'da takım arkadaşları ile vedalaşmanın ardından unutulmaz bir haftanın bizlerde bırakmış olduğu mutluluk, güzel dostluklar, unutulmayacak maceralar ve anılar eşliğinde otelimizden ayrılıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Programda Belirtilen Yemekler

- İkramlar

- Programda Belirtilen Turlar

- Güvenlik Ekipmanları

- Eğitimler ve Aktiviteler

- Çevre Gezileri

- Transferler

- Animasyon ve Gösteriler

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Bireysel Ulaşım

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ İçecekler

+ Alan - Otel / Otel - Alan Transferleri

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Seyahat Sağlık Sigortası

Otel Odaların Check-in Saati 14:00’tür. Aktivitelerin Başlangıç Saati 09:00’dur. Oda Alımları Aktivitelerden Sonra Gerçekleşecektir. Dinlenmek İsteyen Misafirlerimiz İlk Gün Planlanan Aktivite Programını Ertesi Gün Gerçekleşecek Aktivite Programı İle Birleştirebilir.  


Hava muhalefeti ve teknik sepetlerden dolayı aktivitelerin günlerinde değişiklikler olabilir ve gerçekleştirilemeyen aktivitelerin yerine yeni aktiviteler eklenerek değişiklik yapılabilmektedir. Paket tur alan misafirlerimiz bütün aktivitelere katılmak mecburiyetinde değildirler. Paketlerde belirtilmeyen aktivitelere katılımlar ekstra olarak ücretlendirilir. 

Tüm misafirlerimizin seyahat sağlık sigortası yaptırmaları mecburidir. Sağlık problemi olan misafirlerin durumlarını aktivite öncesinde bildirmek mecburiyetindedirler. Bildirimde bulunmayan misafirlerin sorumlulukları kendilerine aittir. Acente hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmez.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT