Fethiye - Ölüdeniz - Salda Turu

Fethiye - Ölüdeniz - Salda Turu

Gezi Rehberi Fethiye - Ölüdeniz - Salda Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Lavanta Bahçeleri - Burdur Gölü - Salda Gölü - Fethiye - Saklıkent Kanyonu - Ölüdeniz - On İki Adalar Tekne Turu - Dalyan - İztuzu Plajı

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 20:00 Beylikdüzü Shell Benzin İstasyonu - 21:00 Merter Metro istasyonu Otoparkı - 22:00 Gayrettepe Metro İstasyonu(Denizbank karşısı) - 23:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü - 23:10 Kozyatağı Hilton Otel Yan ı ( Yenisahra Köprüsü ) - 23:40 Gebze Center Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr May 18, 2021 ~ May 21, 2021

Tur Programı

1. Gün

İstanbul Hareket

Belirlenen noktadan hareketle Isparta'ya doğru hareket ediyoruz.

2. Gün

Lavanta Bahçeleri - Burdur Gölü - Salda Gölü - Fethiye - Saklıkent Kanyonu

Acentenin konforlu otobüs ve otobüs içi zengin ikramları eşliğinde, Bilecik Afyon üzerinden güller diyarı Isparta’ya sabahın erken saatlerinde ulaşıyoruz. Dünya üzerinde önemli bir gül üretim merkezi olarak kabul edilen Isparta’da ilk ziyaret noktamız Keçiborlu ilçesinde bulunan lavanta bahçeleri ile meşhur Kuyucak Köyü. Lavanta tarlaları denilince akla ilk gelen yer Fransa’nın Provans bölgesidir, fakat Kuyucak Köyü Provans’ın tahtına ortak olmuş durumdadır. Köy içerisinde yapacağımız yürüyüşle lavanta bahçelerinde fotoğraf molaları vererek gezimize devam ediyoruz. Bu güzel gezinin ardından lavanta bahçelerinden ayrılıp, Türkiye’nin Maldivleri” olarak da anılan turizm dünyasının yeni gözdesi Salda Gölü’ne doğru yol alıyoruz. Salda Gölü gezimizin sonrasında belirlenen saatte hareketle  Türkiye’nin en etkileyici kanyonlarından biri olan Saklıkent’ e gidiyoruz. Burada ulaşacağımız merkezde dileyen misafirlerimiz gökyüzünde olmanın zevkini Zıpline ile yaşayabilirler. Bu heyecan verici aktivitelerin ardından Saklıkent Kanyonuna giriş yapıyoruz. Kanyon içinde yerin altından çıkan buz gibi sularda serinleyip fotoğraflarımızı çekerek otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.Önemli Not: İzmit bölgesinden katılım göstermek isteyen misafirlerimiz dönüş güzergahında Oksijen tesisleri girişinde inmeleri gerekmektedir. Bursa'dan katılım sağlamak isteyen misafirlerimiz tur başlangıcında Gebze veya İzmit'ten biniş yapabilirler.

3. Gün

Ölüdeniz - 12 Adalar Tekne Turu

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası 12 ADALAR TEKNE TURU’na katılmak için bizi bekleyen teknemize biniyoruz. Tekne turumuzda Fethiye-Göcek koylarının birbirinden güzel adalarını görüp, akdenizin kokusunu içimize çekerek, Yassıcalar Adası, Göcek Adası, Kızılada, Akvaryum Koyu, Domuz Adası, Tersane Adası, Zeytinli Ada vb koy ve adalarda yüzme molaları veriyoruz. (1. MAVİ YOLCULUK). Bu güzel mavi yolculuğun ardından Fethiye-Kargı mevkiindeki Yöresel Ürünler Pazarı'na gidiyoruz. Fethiye yörük kültürünün tanıtıldığı, Fethiye ve çevresinden çıkan birçok bitki, yağ ve balın sunulduğu bu noktada tadım ve tanıtımların ardından arzu eden misafirlerimiz alışveriş yapabilirler.  Gün sonunda otelimize dönüyoruz. Akşam yemeğimiz otelimizde. Gece arzu eden misafirlerle Fethiye  barlar  sokağı  bizleri  bekliyor.(Ekstra)

4. Gün

Babadağ - Dalyan - İztuzu Plajı

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası (arzu eden misafirlerimiz sabahın erken saatlerinde otelden alınarak, özel araçlarla muhteşem Ölüdeniz manzaralı Babadağ'a çıkarak, buradan Yamaç Paraşütü yapabilirler. Dünyanın en güzel parkurlarından olan bu adrenalini yüksek sporu yaparken, gökyüzünden Ölüdeniz’e tekrar aşık olacaksınız.(Ekstra))   Babadağ'ın hemen eteğinde bulunan Belcekız plajına ulaşıyoruz. Bu plajın devamı niteliğindeki Türkiye’nin en eşsiz denizlerinden olan ÖLÜDENİZ’de sizlere serbest zaman veriyoruz. Dünyanın sayılı plajlarından olan Ölüdeniz’de turkuaz suların keyfini çıkarttıktan sonra DALYAN’a hareket ediyoruz. Kanal yolu üzerinden efsanesi dilden dile anlatılan Byblis ve Kaunos’un hikâyesini rehberimizden dinleyerek nesilleri tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan Caretta Caretta cinsi deniz kaplumbağalarının Türkiye'deki en ünlü yumurtlama alanı İZTUZU plajına gidiyoruz. Buradaki yüzme molamızın ardından tekrar otobüsümüze ulaşıyoruz. Dalyan’dan deniz kokusu üzerimize sinmiş ayrılarak Akyaka beldesine hareket ediyoruz. Burada verilen serbest zamanda dileyen misafirlerimiz muhteşem flora ve faunaya sahip Azmak Çayı'nı fotoğraflayabilirler. Sonrasında İstanbul’a dönüş yolculuğuna geçiyoruz. Muğla-Aydın-İzmir-Balıkesir güzergâhı üzerinden gecenin ilerleyen saatlerinde İstanbul’a ulaşıyor ve bir başka acente organizasyonunda buluşmak dileği ile misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak, sizlerle vedalaşıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Tekne Turu Ücretleri

- İkramlar

- Hijyen Seti

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Programda Belirtilmeyen Yemekler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

İptal İade Şartları:
Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 20 gün öncesine kadar acentede saklıdır. Böyle bir iptal durumunda acente misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
Otobüsler 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
Mercedes Travego/Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Neoplan Cityliner/Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Midibüsler 17-27 kişi sayılarında kullanılır.
Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Minibüsler 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır.
Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT