Gökçeada Bozcaada Turu / 1 Gece

Gökçeada Bozcaada Turu / 1 Gece

Gezi Rehberi Gökçeada Bozcaada Turu / 1 Gece

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Gökçeada - Zeytinliköy - Bozcaada - Ceneviz Kalesi - Ayazma Plajı

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22:45 Kartal Köprüsü Metro İstasyonu ( E 5 Kadıkoy İstikameti ) - 23.00 Kadıköy Tepe Nautilus AVM Karşısı ( Ayrılıkçeşme Metro İspark Otoparkı ) - 23.59 Mecidiyeköy Meydan Otobüs Durakları Önü - 01.00 İncir li Ömür Plaza Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Tem 9, 2022 ~ Tem 11, 2022

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

22:45 Kartal Köprüsü Metro İstasyonu ( E 5 Kadıkoy İstikameti )23.00 Kadıköy Tepe Nautilus AVM Karşısı ( Ayrılıkçeşme Metro İspark Otoparkı )23.59 Mecidiyeköy Meydan Otobüs Durakları Önü01.00 İncirli Ömür Plaza Önünden katılan konuklarımız ile birlikte gece yolculuğumuza başlıyoruz.

2. Gün

Tam Gün Gökçeada Turu – Gökçeada – Dereköy – Zeytinli Köy – Aydıncık

Değerli misafirlerimiz; konforlu otobüsleri ve zengin otobüs ikramları eşliğinde, sabahın erken saatlerinde Kabatepe Feribot İskelesine ulaşıyoruz. Feribot yolculuğumuz sonrasında Piri Reis’in 16’ncı yüzyılda adanın iki yerleşim noktasından biri olan Dereköy’e gidiyoruz. Çamaşırhanesi, evleri ve tarihi yapılar arasında yapacağımız keyifli bir yürüyüş sonrasında serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanımızın ardından yönümüzü adanın en sosyal yerleşim yeri olan Zeytinli Köyü’ne çeviriyoruz. Dibek kahvesi ve sakızlı muhallebisiyle de bilinen bu köyümüzde vereceğimiz serbest zaman sonrasında Aydıncık (Kefaloz) plajına gidiyoruz. Özellikle Aydıncık Koyunda öğle yemeğinde deniz ürünlerini veya dağlarda kekik ile beslenen koyun ve keçilerin etlerinden yapılan lezzetleri tatmanızı tavsiye ediyoruz. Aydıncık koyunun hemen yakınında bulunan tuz gölünde cilde yararlı olan çamur banyosu da yapabileceğiniz, deniz ve kumun tadını çıkarabileceğiniz serbest zamanın ardından feribot saatine göre rehberimizin vereceği saatte buluşma sonrasında otelimize ulaşıyoruz. * Sabah Kahvaltısı: Yolda serbest alınacaktır. (Ekstra)* Öğle Yemeği: Gökçeada menü ya da serbest olarak alınacaktır. (Ekstra)* Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.* Konaklama Oteli: Zileli Otel, Figen Otel vb Çanakkale Şehir Otelleri* Güzergah: İstanbul – Tekirdağ – Gökçeada – Çanakkale / 480 Km

3. Gün

Bozcaada Turu – Geyikli – Bozcaada – Ceneviz kalesi ve Sualtı Arkeoloji Müzesi – Ayazma Plajı

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında tam gün vaktimizi değerlendireceğimiz Bozcaada’ya gitmek üzere Geyikli iskelesine doğru hareket ediyoruz. Bozcaada’ya götürecek olan feribotu beklerken sahilde çay-kahve keyfi için serbest zaman veriyoruz. Daha sonra feribota binerek yarım saatlik yolculuk sonrasında Bozcaada'ya varıyoruz. Ceneviz Kalesi ve Sualtı Arkeoloji Müzesini gezip Ege’nin enfes balıklarından tadabileceğiniz Balık Restoranlarında öğle yemeği için serbest zaman veriyoruz. Yemek sonrası dileyen konuklarımız adanın ılık rüzgârı ile birlikte yürüyüş yapabilir dileyen konuklarımız serbest zamanı Adada Rüzgâr Güllerini, Mermer Burnunu görüp, Ayazma Plajında denize girerek ve güneşlenerek değerlendirebilirler (Ekstra). Serbest süre sonrası adada yaşayan köylü kadınların yaptığı meşhur domates reçeli ve adada yetiştirilen farklı üzüm türlerinden elde edilen şarap alışverişinden sonra deniz kıyısında çaylarımızı yudumlayıp, adanın muhteşem reçellerinin de tadına bakıp feribot saatine göre rehberimizin vereceği saatte buluşma sonrasında siz saygıdeğer misafirlerimizle bir başka acente organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz. * Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup, tur ücretine dahildir.* Öğle Yemeği: Bozcaada’da menü ya da serbest olarak alınacaktır. (Ekstra)* Konaklama Oteli: DÖNÜŞ GÜNÜDÜR HERHANGİ BİR KONAKLAMA YOKTUR. * Güzergah: Çanakkale – Geyikli – İstanbul / 515 KmKONAKLAMA OTELİ İda Kale Resort Otel

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Milli Park Girişleri

- Çevre Gezileri

- İkramlar

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Müze Kart

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine *1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT