Gökçeada Turu

Gökçeada Turu

Gezi Rehberi Gökçeada Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Gökçeada - Bozcaada - Ayazma Plajı

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 23:00 Kartal Yemek Center - 23:30 Zeynep Kamil Oto Pazarı - 23:59 Gayrettepe Metro İstasyonu(Denizbank Karşısı) - 00:30 Merter Metro İstasyonu Otoparkı -

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 5, 2020 ~ Haz 7, 2020

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Biniş noktalarından katılacak misafirlerimizle birlikte gece yolculuğumuz başlıyor.

2. Gün

Gökçeada - Tuz Gölü

Konforlu otobüsler ile yaptığımız yolculuk sonrasında, bizleri Gökçeada’ya götürecek Kabatepe Feribot İskelesine ulaşıyoruz. Buradan bineceğimiz feribot ile Gökçeada’ya ulaşıyoruz. Ada’nın batı kısmında yer alan bir Rum köyü olan; karşılıklı 2 tepenin yamacına kurulmuş Piri Reis in 16.yy’da bahsetmiş olduğu Adanın iki yerleşim yerinden birisi olan Dereköy’e ulaşıyoruz. Köy içerisinde yapacağımız kısa bir yürüyüşün ardından köy çamaşırhanesine ulaşarak verilen fotoğraf molasının ardından bu kez rotamızı zamanında adanın en sosyal yerleşim yeri olan Zeytinli Köyüne çeviriyoruz. Zeytinli Köyü adından da anlaşılacağı üzere etrafı çok sayıda zeytin ağacı ile çevrili Gökçeada'da koruma altına alınmış dört köyden biri durumundadır. Dibek Kahvesi ile ünlü bu köyümüzde verilen serbest molamızı tamamlayarak; adanın güneyinde yer alan ve altın sarisi kumsallara sahip olan Aydıncık diğer adı Kefalos Plajına gidiyoruz. Hemen plajın yani başında bulunan .çeşitli hastalıklara iyi geldiği rivayet edilen Tuz Gölü’nde çamur banyosu yapabilirsiniz. Gün boyu sürecek yüzme molasının ardından adadan ayrılıp otelimize gidiyoruz. Konaklama otelimizde

3. Gün

Bozcaada – Alaybey Mahallesi – Ayazma Plajı

Otelde alınan açık büfe kahvaltı sonrasında , mitolojide Tenedos adası olarak bilinen, Posedion’un üflediği rüzgârların kıyılarını dantel gibi şekillendirdiği Bozcaada’ya doğru yol alıyoruz. Ezine ilçesi Geyikli iskelesine ulaşıyoruz. Buradan bineceğimiz feribotla yaklaşık yarım saat süren bir yolculuk sonrası ulaşacağımız Bozcaada’daki ilk durağımız tüm ihtişamı ile bizleri karşılayan ve Cenevizliler tarafından yaptırıldığı bilinen Bozcaada Kalesi olacak. Panoramik olarak göreceğimiz Bozcaada Kalesi’nden, yapılan anlatım ve çekilen fotoğraflar sonrası, Eski Rum Mahallesi (Cumhuriyet) ve Eski Türk Mahallesinin (Alaybey mahallesi) ara sokaklarında dolaşarak geçmiş Bozcaada yaşamının izlerini görüyoruz. Gezimizin ardından dileyen misafirlerimiz serbest zaman diliminde Ayazma plajına giderek denize girebilirler, dileyen misafirlerimiz ise serbest zamanda Bozcaada’nın meşhur reçellerini ve kurabiyelerini alabilir aynı zamanda Bozcaada üzümlerinden üretilen şaraplarından tadabilirler. Bozcaada ziyareti sonrasında adadan ayrılıp İstanbul’a dönüş yoluna çıkıyoruz ve gecenin ilerleyen saatlerine doğru İstanbul’a varıyoruz ve siz sayın misafirlerimizi, bir başka organizasyonda buluşmak dileğiyle aldığımız noktalara bırakıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Çevre Gezileri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ Programda Belirtilen Yemekler

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Kart

Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Rezervasyona girilen ulaşım ve otel notlarının garantisi yoktur. Tur Paketlerinde uygulanan çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Uzun turlarımızda her gün sıra atlayacak şekilde yer değişimi (Rotasyon) olmaktadır. Kısa Turlarımızda Rotasyon uygulanmaz. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir. Turumuzda kademeli fiyat artışı mevcuttur.
Turumuz; rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez. Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.

Paket Turlarımızda Normalleşme Dönemi Süresince Alınan Önlemler

  İçişleri Bakanlığımızın 17.05.2020 Tarihli "Yaz Mevsimi Trafik Tedbirleri" Genelgesinde Belirlediği Önlemler Çerçevesinde Paket Turlarımızda Kullanılan Ulaşım Araçlarında Taşıma Kapasitesi 01.06.2020 – 01.10.2020 Tarihleri Arasında Yeni Bir Genelge Yayımlanıncaya Kadar %50 İle Sınırlandırılmıştır.
  Sosyal Mesafe Tedbirleri Kapsamında Her 2 Kişilik Koltukta 1 Kişi Olacak Şekilde Oturma Planı Oluşturulmaktadır.
Paket Tur Satın Alan Misafirlerimizin Otobüs Veya Diğer Ulaşım Araçlarına Binişleri Öncesinde, Görevli Personel Tarafından Paylaşılan "Tur Ulaşım Aracına Kabul Formu"Nu İmzalanması Gerekmektedir.
  Paket Tur Satın Alan Misafirlerimizin Otobüs Veya Diğer Ulaşım Araçlarına Binişleri Öncesinde, Biniş Noktalarımızda Ateş Ölçümleri Görevli Personelce Gerçekleştirilerek, Tur Süresince Ateş Ölçüm Uygulaması Günlük Rutin Olarak Devam Ettirilecektir.
  Seyahat Süresince Maske Kullanımı Zorunlu Olarak Uygulanacak Olup,  Hijyen Çantaları (Tur Süresince Maske, Siperlik, Dezenfektan Losyonu) Tur Ücretine Dahil Olarak Misafirlerimize Verilmektedir.
  Tur Araçlarımızda Misafirlerimizin Kullanımına Yönelik Ön Ve Arka Bölümlerde Dezenfektan Bulundurulmaktadır.
  Misafirlerimizin Katılım Göstereceği Turlarımızın Mesafelerine Göre "İki Saatte Bir Mola" Uygulaması Gerçekleştirilmektedir.
  Turlarımızda Yer Alan Her Bir Misafir İçin "İki Saatte Bir El Dezenfektanı" Uyarısı İle Mendil Veya Dezenfektan Kullanımı Yapılmaktadır.
  Turlarımızda Yer Alacak Görevli Personelimizin Rutin Sağlık Kontrollerinin Yapıldığına İlişkin Gerektiğinde İbraz Edilmek Üzere Evraklar Hazır Bulundurulmaktadır.
Tur Araçlarımızda Yer Alacak Görevli Personelimizin, Tur Süresince Kişisel Koruyucu Ekipman Kullanımı Zorunludur.
  Tur Araçlarımızın Tur Öncesi Ve Sonrasında Kayıt Altına Alınacak Şekilde Dezenfekte İşlemleri Uygulanmaktadır.
Tur Araçlarımızda İkram Hizmetleri (Bardak Su Hariç Olmak Üzere) Normalleşme Dönemince Sağlanmayacaktır.
  Sosyal Mesafe Tedbirleri Kapsamında, Müze Ve Ören Yerlerinde Oluşabilecek Yoğunluğa Karşın Rehberlerimiz Mobil Uygulama Desteği İle Anlatımlarını Gerçekleştirmektedir.
  Kültür Ve Turizm Bakanlığının Açıklamış Olduğu 13.05.2020 Tarihli Genelge Gereğince Otel, Restoran, Tekne Vb. Hizmetlerde Alınacak Yiyecek/İçecek Servislerinde Tek Kullanımlık Malzemeler Kullanılmaktadır.
  Rezervasyonunuzu Oluşturan Seyahat Temsilcisi İle Birlikte; Tur Başlangıç Gününe 24 Saat Kala Mobil Uygulama ‘Hayat Eve Sığar’ Uygulaması Üzerinden "Hes Kodu İşlemleri / Hes Kodu Oluşturma Butonu / Kod Kullanım Süresi" Adımları Seçilerek Oluşan Kod İle Sorgulama Gerçekleştirilerek Rezervasyon Onaylanır.
  Bilim Kurulu Ve Sağlık Bakanlığının Koordinasyonunda Düzenlenerek Kamuoyuna Duyurulan "Covid-19 Normalleşme Planı Tedbirlerinin Hafifletilmesi Uygulamaları" Kısıtlamalar Kaldırıldıkça Gerekli Güncellemeler Sağlanmaktadır.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT