Günübirlik Bursa - Gölyazı Turu

Günübirlik Bursa - Gölyazı Turu

Gezi Rehberi Günübirlik Bursa - Gölyazı Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Bursa - Gölyazı

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 06.00 Merter Metro İstasyonu yanı İSPARK Otoparkı - 06.30 Büyükdere Caddesi Gayrettepe Metro Çıkışı - 07.00 Göztepe Medeniyet Üniversitesi Otoparkı - 07.20 Kartal Yemek Center - 07.30 Gebze Center AVM önü - 08 .15 İzmit Asya Otel Karşısı -

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 13, 2020 ~ Haz 13, 2020

Tur Programı

1. Gün

Gölyazı - Aziz Panteleimon Kilisesi - Gölyazı Kültür Evi ve Göl Yazıevi - Yeşil Camii - Yeşil Türbe

Sabah belirtilen kalkış noktalarında buluştuktan sonra araç içerisinde çay, kahve servisi eşliğinde Gölyazı’ya hareket ediyoruz. Zeytin ağaçları arasında Gölyazı’ya ilerlerken girişte restore edilmiş tarihi yel değirmeni karşılıyor bizleri. Muhteşem görüntüsü ile Gölyazi ve Uluabat Gölü manzarasında bölge hakkında bilgi alıp, dileyen misafirlerimizle kahvaltı alacağımız yere ulaşıyoruz. (Ekstra) Kahvaltımızın ardından harika manzara fotoğrafları çekebileceğiniz serbest zamanımız oluyor. Sonrasında  Anadolu Rum Ortodoks kiliselerinin önemli ve özgün örneklerinden biri olan Aziz Panteleimon Kilisesi görüyoruz. Gezilerimiz sonrasında keyifli bir yürüyüşle köy meydanına geçiyoruz. Köy meydanında yer alan Ağlayan Çınarı  görüp rehberimizden hikayesini dinledikten sonra köprü üzerinden yarımadaya geçiyoruz. Günümüzde kafe olan restore edilmiş tarihi Gölyazi Hamamı’nı ve Camisi'ni, tarihi surları, Uluabat Gölü'nden avlanan balıkların satıldığı asırlık mezatı, Faik Bey Konağı’nı, 250 yıllık Rum evlerini rehberimizin anlatımları eşliğinde gezip(açık olduğu takdirde) meydanda çay molası veriyoruz. Daha sonra öğle yemeğimizi meşhur Bursa İskender’inden yiyerek değerlendireceğiz.(EKSTRAdeğerlendireceğiz.(Ekstra) Yemek sonrası aracımıza binerek Edirne fethedilene kadar Osmanlı devletine başkentlik yapmış ve ilk Osmanlı parasının bastırıldığı Bursa’ya ulaşıyoruz. Günümüzde tekstil ve otomotiv sanayiinin merkezi olan, ismini Bitinya Kralı Prusias’tan alan şehirde ilk durağımız Osmanlı Devleti’nin kurucuları olan Osman Bey ve Orhan Gazi’nin türbelerinin bulunduğu Tophane tepesi oluyor. Ziyaretimiz sonrasında bölgeye de adını veren ve Osmanlı’nın ikinci kurucusu kabul edilen Sultan Çelebi Mehmet tarafından yaptırılmış Yeşil Camii ve Yeşil Türbeyi geziyoruz. Bursa’daki gezilerimiz sonrasında İstanbul’a dönüş yolculuğumuz başlıyor. İstanbul’da siz değerli misafirlerimizi aldığımız kalkış noktalarında bırakarak, bir başka  organizasyonda buluşmak dileğiyle sizlere veda ediyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- İkramlar

- Çevre Gezileri

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Hijyen Seti

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez. Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine 1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür. Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır. Tek bir çocuk için kullanılır. En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar. 
Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. 

Turlarımız 10 kişinin katılımı ile kesin hareketli olacaktır. Turlarımızın Kişi sayılarına göre araç cinsi detayları aşağıda belirtildiği gibidir. 

Otobüsler: (25 - 46 Kişi Sayılarında Kullanılır) 
• Mercedes Travego/Tourismo: 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) 
• Neoplan Cityliner/Tourliner: 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz.) 
• Mitsubishi Safir: 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir) 

Midibüsler: (17 - 24 Kişi Sayılarında Kullanılır) 
• Isuzu Turkuaz: 31+1 koltuklandırma, Yatar otobüs koltuklu, abs, asr, Klima, 1adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı 

Minibüsler: (16’ya kadar Kişi Sayılarında Kullanılır) 
• Vw Volt: 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı 
• Vw Volt El: 16+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı 
• Mercedes Sprinter: 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı 
• Mercedes Sprinter El: 16+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı

Paket Turlarımızda Normalleşme Dönemi Süresince Alınan Önlemler:

  İçişleri Bakanlığımızın 17.05.2020 Tarihli "Yaz Mevsimi Trafik Tedbirleri" Genelgesinde Belirlediği Önlemler Çerçevesinde Paket Turlarımızda Kullanılan Ulaşım Araçlarında Taşıma Kapasitesi 01.06.2020 – 01.10.2020 Tarihleri Arasında Yeni Bir Genelge Yayımlanıncaya Kadar %50 İle Sınırlandırılmıştır.
  Sosyal Mesafe Tedbirleri Kapsamında Her 2 Kişilik Koltukta 1 Kişi Olacak Şekilde Oturma Planı Oluşturulmaktadır.
Paket Tur Satın Alan Misafirlerimizin Otobüs Veya Diğer Ulaşım Araçlarına Binişleri Öncesinde, Görevli Personel Tarafından Paylaşılan "Tur Ulaşım Aracına Kabul Formu"Nu İmzalanması Gerekmektedir.
  Paket Tur Satın Alan Misafirlerimizin Otobüs Veya Diğer Ulaşım Araçlarına Binişleri Öncesinde, Biniş Noktalarımızda Ateş Ölçümleri Görevli Personelce Gerçekleştirilerek, Tur Süresince Ateş Ölçüm Uygulaması Günlük Rutin Olarak Devam Ettirilecektir.
  Seyahat Süresince Maske Kullanımı Zorunlu Olarak Uygulanacak Olup,  Hijyen Çantaları (Tur Süresince Maske, Siperlik, Dezenfektan Losyonu) Tur Ücretine Dahil Olarak Misafirlerimize Verilmektedir.
  Tur Araçlarımızda Misafirlerimizin Kullanımına Yönelik Ön Ve Arka Bölümlerde Dezenfektan Bulundurulmaktadır.
  Misafirlerimizin Katılım Göstereceği Turlarımızın Mesafelerine Göre "İki Saatte Bir Mola" Uygulaması Gerçekleştirilmektedir.
  Turlarımızda Yer Alan Her Bir Misafir İçin "İki Saatte Bir El Dezenfektanı" Uyarısı İle Mendil Veya Dezenfektan Kullanımı Yapılmaktadır.
  Turlarımızda Yer Alacak Görevli Personelimizin Rutin Sağlık Kontrollerinin Yapıldığına İlişkin Gerektiğinde İbraz Edilmek Üzere Evraklar Hazır Bulundurulmaktadır.
Tur Araçlarımızda Yer Alacak Görevli Personelimizin, Tur Süresince Kişisel Koruyucu Ekipman Kullanımı Zorunludur.
  Tur Araçlarımızın Tur Öncesi Ve Sonrasında Kayıt Altına Alınacak Şekilde Dezenfekte İşlemleri Uygulanmaktadır.
Tur Araçlarımızda İkram Hizmetleri (Bardak Su Hariç Olmak Üzere) Normalleşme Dönemince Sağlanmayacaktır.
  Sosyal Mesafe Tedbirleri Kapsamında, Müze Ve Ören Yerlerinde Oluşabilecek Yoğunluğa Karşın Rehberlerimiz Mobil Uygulama Desteği İle Anlatımlarını Gerçekleştirmektedir.
  Kültür Ve Turizm Bakanlığının Açıklamış Olduğu 13.05.2020 Tarihli Genelge Gereğince Otel, Restoran, Tekne Vb. Hizmetlerde Alınacak Yiyecek/İçecek Servislerinde Tek Kullanımlık Malzemeler Kullanılmaktadır.
  Rezervasyonunuzu Oluşturan Seyahat Temsilcisi İle Birlikte; Tur Başlangıç Gününe 24 Saat Kala Mobil Uygulama ‘Hayat Eve Sığar’ Uygulaması Üzerinden "Hes Kodu İşlemleri / Hes Kodu Oluşturma Butonu / Kod Kullanım Süresi" Adımları Seçilerek Oluşan Kod İle Sorgulama Gerçekleştirilerek Rezervasyon Onaylanır.
  Bilim Kurulu Ve Sağlık Bakanlığının Koordinasyonunda Düzenlenerek Kamuoyuna Duyurulan "Covid-19 Normalleşme Planı Tedbirlerinin Hafifletilmesi Uygulamaları" Kısıtlamalar Kaldırıldıkça Gerekli Güncellemeler Sağlanmaktadır.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT