Günübirlik Güzeldere Şelalesi - Topuk Yaylası Turu

Günübirlik Güzeldere Şelalesi - Topuk Yaylası Turu

Gezi Rehberi Günübirlik Güzeldere Şelalesi - Topuk Yaylası Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Güzeldere - Topuk Yaylası

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 06.00 Merter Metro İstasyonu yanı İSPARK Otoparkı - 06.30 Büyükdere Caddesi Gayrettepe Metro Çıkışı - 07.00 Zeynep Kamil Oto Pazarı - 07.20 Kartal Yemek Center - 07.30 Gebze Center AVM önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Kas 19, 2019 ~ Kas 19, 2019

Tur Programı

1. Gün

Güzeldere - Efteni Gölü - Düzce - Topuk Yaylası

Acentenin konforlu otobüsleri ile yaptığımız yolculuk sonrasında Orman Bakanlığı Milli Parklar ve Av-Yaban Hayatı Koruma Genel Müdürlüğü tarafından “Orman İçi Dinlenme Yeri” olarak tescil edilmiş olan Güzeldere Şelalesi Tabiat alanına ulasıyoruz. Kayın, Gürgen, Köknar, Porsuk, Sarı çam, Karaçam, Kestane, Ihlamur, Akçaağaç gibi bir çok ağaç türüyle kaplı bu doğa harikası mekanda yöresel ürünlerden hazırlanmış keyifli bir kahvaltıyla güne başlıyoruz. Kahvaltımızın ardından ağaçlarla kaplı bir yoldan sabah sporumuzu da yapmış olacağımız yürüyüşümüzle Güzeldere Şelalesine ulaşıyoruz. Türkiye'nin en yüksekten akan şelalesi (135 m) olma özelliğine sahip bu doğa harikasını gördükten sonra vereceğimiz serbest zamanımızda doğayla iç içe vakit geçirip, bol bol fotoğraf çekme imkanı bulacağız. Ardından otobüsümüze binerek Gölyaka mevkinde bulunan ve 2005 yılında Yaban Hayatı Geliştirme sahası olarak tescillenen Efteni Gölü kıyısında kısa bir fotoğraf molası veriyoruz. Efteni Gölü içerisinde bulunan 175 kuş türünden, 123 adeti Dünya doğayı koruma birliğinin kırmızı listesinde yer almaktadır. Bu sebeple kuş gözlemciliğinde çok önemli bir yere sahiptir. Efteni gölündeki molamız sonrasında yönümüzü Bolu Dağı’na çeviriyoruz. Kaynaşlıdan istikameti ile bir çok spor kulübünün hem antrenman hem de konaklama alanı olarak kullandığı 1300 m rakıma sahip olan Topuk Yaylası’na ulaşıyoruz. Topuk yaylası göleti etrafında yapacağımız yürüyüşümüzü gerçekleştirirken sahip olduğu orman dokusu içerisinde göl ile birleşen görsel güzelliğiyle Topuk Yaylası görenleri kendisine hayran bırakacak. Öğle yemeklerimizi de yedikten sonra serbest zamanımız sonrasında doğa ile iç içe geçirilen bir günün yaşatacağı keyif ile İstanbul'a dönüş yolculuğuna başlıyoruz. İstanbul'a varışta siz değerli acente misafirlerimiz ile bir sonraki turumuzda tekrar görüşmek üzere vedalaşıyoruz

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Programda Belirtilen Turlar

- İkramlar

- Sabah Kahvaltıları

- Öğle Yemekleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Kişisel Harcamalar

+ İçecekler

Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Rezervasyona girilen ulaşım ve otel notlarının garantisi yoktur. Tur Paketlerinde uygulanan çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir. Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar iade edilmez. Mola Yerleri: Çevre yolu üzerindeki dinlenme tesisleridir. Mola Yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir. Tur Programında yer alan gece turları gibi ekstra turlar kişi sayısı ve mevcut personelin şartlarına bağlı olarak gerçekleştirilir. Ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından şehre girmeden önce yer alan dinlenme alanlarına veya şehir merkezlerine yönlendirilecektir. Program zamanlamasında hava durumu, yol durumu vb. gibi nedenlerle rehber gerekli gördüğü takdirde değişiklik yapabilir. Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) veya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlamalara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden acente kesinlikle sorumlu değildir. Yoğunluk ve mücbir sebepler nedeniyle standart bakımından aynı olmak kaydıyla oteller değişiklik gösterebilir. Böyle bir durumda misafirlerimiz acente temsilcisi tarafından bilgilendirilir. Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 20 gün öncesine kadar acentede saklıdır. Böyle bir iptal durumunda acente misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür. 


Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır: 
Otobüsler: (28-46 kişi sayılarında kullanılır.)
 Mercedes Travego-Tourismo: 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
 Neoplan Cityliner-Tourliner: 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
 Mitsubishi Safir: 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)

Midibüsler: (17-27 kişi sayılarında kullanılır.)
 Isuzu Turkuaz: 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.

Minibüsler: (16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır.)
 Vw Volt: 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
• Vw Volt El: 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
 Mercedes Sprinter: 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
 Mercedes Sprinter El: 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT