Günübirlik Kartepe Maşukiye Sapanca Turu

Günübirlik Kartepe Maşukiye Sapanca Turu

Gezi Rehberi Günübirlik Kartepe Maşukiye Sapanca Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Maşukiye - Kartepe - Sapanca

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 07:00 Bakırköy İncirli Doğtaş Mobilya Önü - 07:30 Mecidiyeköy Meydan TEB - YAPIKREDİ Bankası Önü - 08:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü – Minibüs Yolu üzeri - 08:15 Kartal Metro İstasyonu ( Kartal Köprüsü ) - 08:45 Çayırova Mc Donalds Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Kas 7, 2020 ~ Kas 7, 2020

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Maşukiye - Kartepe – Sapanca

Belirlenen noktalardan tura katılan misafirlerimizle hareket ederek yolculuğumuza başlıyoruz. Otobüs içi ikramlar ile birlikte Maşukiye’ye hareket. 1.5 saatlik bir yolculuğun ardından ilk olarak yeşillikler içindeki Maşukiye’ye ulaşıyoruz. Burada size özel hazırlatacağımız muhteşem bir köy kahvaltısı yapıyoruz. Kahvaltımızı yaptıktan sonra bölgenin ön plana çıkmasında büyük bir rolü olan şelalelere doğru orta zorluk derecesindeki bir parkurda yürüyüş gerçekleştirebilir ya da restoranımızda doğanın keyfini çıkarabilirsiniz. Ardından araçlarımızla Kartepe’ye varıyoruz. Dileyen misafirlerimiz ( hava şartlarına göre kayak yapılabilir , köy kızakları ve şambreller ile kayak yapılabilir. ) veya rehberimiz eşliğinde yürüyüş yapabilirler. Sonrasında öğle yemeği için Maşukiye’ye iniyoruz. Öğlen yemeği sonrası, Maşukiye’yi tanımak ve gezmek için rehberimize katılabilirsiniz. İsterseniz bölgede çok talep gören atv, utv, zipline, paintball gibi aktivitelerden yararlanabilirsiniz.(ekstra) Sonrasında akşam çay ve kahvelerimizi (ekstra) Sapanca Gölü kenarında yudumlayıp İstanbul’a dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Normal hava ve yol koşullarında saat 21.00 – 22.00 arası İstanbul’a ulaşıyoruz. Bir başka organizasyonunda buluşmak dileğiyle sizlere veda ediyoruz. •Maşukiye’de Özel Köy Kahvaltısı : Domates Salatalık Biber (Kapya-Köy) Mevsim Yeşillikleri (Roka-Tere-Kuzu Kulağı-Dere Otu-Maydanoz) Yeşil Zeytin Siyah Zeytin Köy Peyniri (Kendi Ürünümüz) Kaşar Peyniri Ezine Peyniri Acuka (Kendi Ürünümüz) Bal (Marmaris Aksaz Çam Balı) Tereyağ (Köy Ürünü) Çilek Reçeli (Kendi Ürünümüz) Mevsim Reçeli (Kendi Ürünümüz) Mevsim Reçeli (Kendi Ürünümüz) Omlet (Biberli-Peynirli) Sigara Böreği (Kendi Ürünümüz) Çay Su Ekmek•Öğle Yemeği : Kiremitte Balık Kiremitte Köfte Kiremitte Sucuk Kiremitte Tavuk Biri Seçmeli , Mevsim Salata Kişibaşı, Meşrubat Kişibaşı, Çay Sınırsız(Esktra)

Fiyata Dahil Hizmetler

- Rehberlik Hizmetleri

- Milli Park Girişleri

- Sabah Kahvaltıları

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Çevre Gezileri

- İkramlar

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ Kişisel Harcamalar

+ Çevre Gezileri

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

Covid-19 Bilgilendirmesi

•  Turlarımızda kullanılan araçlarımız da yeni bir genelge yayınlanıncaya kadar %50 kapasite ile hizmet verilecektir; sosyal mesafe kurallarına uygun olarak araçlarda oturma düzeni 1+1 şeklinde olacaktır
•  Sertifikalı dezenfeksiyon şirketleri ile, belirlenen standartlarda araçlarımız düzenli olarak dezenfekte edilmektedir ve kayıt altına alınmaktadır
•  Turlarımızda yer alacak görevli personellerimizin sağlık kontrolleri rutin olarak yapılmaktadır ve gerekli belgelere sahiptirler
•  Paket tur satın alan misafirlerimizin otobüs veya diğer ulaşım araçlarına binişleri öncesinde biniş noktalarımızda tur ulaşım aracına kabul formu görevli personeller tarafından paylaşılarak imzalatılacaktır
•  Araçlarımıza biniş sırasında ateş ölçümü yapılacak olup, bu uygulama tur boyunca hergün rutin olarak tekrarlanacaktır
•  Araçlarımız da koruyucu ekipman (maske, dezenfektan, eldiven) bulunmaktadır ve tüm misafirlerimize dağıtılacaktır.
•  Misafirlerimiz ve personelimizin maske kullanımı zorunludur.
•  Araçlarımızın ön kapı ve arka kapı bölümlerinde araca binişlerde kullanılmak üzere dezenfektan bulundurulmaktadır.
•  Araçlarımızda tek kullanımlık bardak su haricinde ikram dağıtılmayacaktır.
•  Turlarımızın da belirli süreler içerisinde molalar verilerek araç havalandırılması sağlanacaktır.
•  Bagaj alırken ve teslim edilirken tek kullanımlık dezenfektan bezlerle silinecek
•  Rezervasyonunuzu oluşturma esnasında seyahat temsilcisi ile birlikte, HES uygulaması üzerinden kod ile sorgulama gerçekleştirilerek rezervasyon onaylanır.


OTOBÜSLER
MERCEDES TRAVEGO & TOURISMO: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

MAN FORTUNA: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

NEOPLAN CITYLINER / TOURLINER: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

TEMSA SAFIR / MARATON: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

MIDIBUSLER
ISUZU TURKUAZ: 31+1 Veya 27 + 1 Koltuklandırma, Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Monitör, 1 Adet Buzdolabı, Su Isıtıcılı Mutfak Ünitesi, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

NOVO LUX: 31+1 Veya 27 + 1 Koltuklandırma, Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Monitör, 1 Adet Buzdolabı, Su Isıtıcılı Mutfak Ünitesi, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

TEMSA PRESTIGE: 31+1 Veya 27 + 1 Koltuklandırma, Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Monitör, 1 Adet Buzdolabı, Su Isıtıcılı Mutfak Ünitesi, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

MINIBUSLER
MERCEDES SPRİNTER: 12+1 veya 16 + 1 Koltuklandırma, Özel Tasarlanmış Yatar Otobüs Deri Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Buzdolabı, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

WOLKSWAGEN CRAFTER: 12+1 veya 16 + 1 Koltuklandırma, Özel Tasarlanmış Yatar Otobüs Deri Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Buzdolabı, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

NOT: Turlarımızda kişi sayısına göre, yukarıda belirtilen araç tiplerinden herhangi birisi kullanılır.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT