Günübirlik Maşukiye Sapanca Ormanya Hobbit Evleri Turu

Günübirlik Maşukiye Sapanca Ormanya Hobbit Evleri Turu

Gezi Rehberi Günübirlik Maşukiye Sapanca Ormanya Hobbit Evleri Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Maşukiye - Sapanca - Ormanya Hobbit Evleri

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 06:00 Beylikdüzü Shell Benzin İstasyonu - 07:00 Merter Metro istasyonu otoparkı - 07:30 Gayrettepe Metro İstasyonu(Denizbank karşısı) - 08:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü - 08:10 Kozyatağı Hilton Otel Yan ı ( Yenisahra Köprüsü ) - 08:20 Kartal Yemek Center - 08:30 Gebze Center Önü - 09:00 İzmit Halkevi Önü (Asya Otel Karşısı) -

Paylaş:

istanbul.net.tr Eki 29, 2020 ~ Eki 29, 2020

Tur Programı

1. Gün

Maşukiye - Masalköy Macera Parkı - Sapanca Gölü - Ormanya Doğal Yaşam Parkı

Sabah erken saatlerde İstanbul’dan hareketle Maşukiye bölgesinde kahvaltı molamızı veriyoruz. Alacağımız serpme kahvaltının ardından ilk durak noktamız Maşukiye’ye geçiyoruz ve dileyen misafirlerimiz burada bulunan Masalköy macera parkında ‘zipline – atv – utv –at binme- çarpışan bot’gibi aktiviteler (EKSTRA) yapabilirken dileyen misafirlerimiz ise Maşukiye’nin  meşhur şelaleleri arasında yürüyüşler yapabilirler. Maşukiye gezimizin ardından dileyen misafirlerimizin reçel, pişmaniye yöresel ürünlerin tadına bakabileceği ve ayni zamanda alışveriş yapabileceği noktada verilen mola sonrasında dileyen misafirlerimizle (Ekstra) öğle yemeği molamız sonrası şehir gürültüsünden ve stresinden kaçmak isteyenlerin tercih ettiği mekanlardan biri olan Sapanca Gölü’ne doğru yola çıkıyoruz . Rehberimizin Sapanca Gölü hakkında vereceği bilgilerin ardından göl kenarında yürüyüş yapmanız için serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz göl kenarında yürüyüş yapabilir, muhteşem fotoğraflar çekebilirler. Serbest zaman sonrasında doğal yaşamın korunmasını önemli kılan bir proje olarak nitelendirilen Ormanya Doğal Yaşam Parkı’na ulaşıyoruz. Parkta; tükettiğimiz besinlerin sofralarımıza geliş aşamalarını, toprağın ekilişini, sütün sağılması gibi doğal yaşamı içeren adımları gözlemlenebilen, yaklaşık 4 bin dönümlük bir alana kurulu 53 farklı tür ve 467 hayvan ve bitki türünü içerisinde barındıran bu yasam yerinde rehberimiz bizlere tadını çıkarabileceğimiz kadar serbest zaman veriyor. ‘Ormanya’ ya hareket ediyoruz. Verilen serbest zamanın ardından rehberimizin belirteceği saatte otobüsümüzde buluşarak geri dönüş yolculuğuna başlıyoruz. Akşam saatlerinde İstanbul’da siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalarında bırakarak bir başka Jolly Tur organizasyonunda buluşmak dileğiyle veda ediyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Çevre Gezileri

- Hijyen Seti

- Milli Park Girişleri

- Sabah Kahvaltıları

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Kişisel Harcamalar

+ Öğle Yemekleri

Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Rezervasyona girilen ulaşım ve otel notlarının garantisi yoktur. Tur Paketlerinde uygulanan çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Uzun turlarımızda her gün sıra atlayacak şekilde yer değişimi (Rotasyon) olmaktadır. Kısa Turlarımızda Rotasyon uygulanmaz. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir. Turumuzda kademeli fiyat artışı mevcuttur.

Turumuz; rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez. Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.

Paket Turlarımızda Normalleşme Dönemi Süresince Alınan Önlemler;

İçişleri Bakanlığı’mızın 17.05.2020 tarihli Yaz Mevsimi Trafik Tedbirleri genelgesinde belirlediği önlemler çerçevesinde paket turlarımızda kullanılan ulaşım araçlarında taşıma kapasitesi 01.06.2020 – 01.10.2020 tarihleri arasında yeni bir genelge yayımlanıncaya kadar %50 ile sınırlandırılmıştır.
Sosyal mesafe tedbirleri kapsamında her 2 kişilik koltukta 1 kişi olacak şekilde oturma planı oluşturulmaktadır.
Paket tur satın alan misafirlerimizin otobüs veya diğer ulaşım araçlarına binişleri öncesinde biniş noktalarımızda (Tur ulaşım aracına kabul formu) görevli personeller tarafından paylaşılarak imzalanması gerekmektedir. 
Paket tur satın alan misafirlerimizin otobüs veya diğer ulaşım araçlarına binişleri öncesinde biniş noktalarımızda ateş ölçümleri görevli personellerce gerçekleştirilerek, tur süresince ateş ölçüm uygulaması günlük olarak rutin devam ettirilmektedir. 
Seyahat süresince maske kullanımı zorunlu olarak uygulanacak olup, Jolly hijyen çantaları (tur süresince maske, dezenfektan losyonu) tur ücretine dahil olarak misafirlerimize verilmektedir. 
Tur araçlarımızda misafirlerimizin kullanımına yönelik ön ve arka bölümlerde dezenfektan bulundurulmaktadır. 
Misafirlerimizin katılım göstereceği turlarımızın mesafelerine göre ‘2 saatte 1 mola’ uygulaması gerçekleştirilmektedir.
Turlarımızda yer alan her bir misafir için 2 saatte 1 el dezenfektanı uyarısı ile mendil veya dezenfektan kullanımı yapılmaktadır. 
Turlarımızda yer alacak görevli personellerimizin rutin sağlık kontrollerinin yapıldığına ilişkin gerektiğinde ibraz edilmek üzere evraklar hazır bulundurulmaktadır.
Tur araçlarımızda yer alacak görevli personellerimiz tur süresince kişisel koruyucu ekipman kullanımı zorunludur.
Tur araçlarımızın tur öncesi ve sonrasında kayıt altına alınacak şekilde dezenfekte işlemleri uygulanmaktadır.Tur araçlarımızda ikram hizmetleri (bardak su hariç olmak üzere) normalleşme dönemince sağlanmayacaktır.

Sosyal mesafe tedbirleri kapsamında müze ve ören yerlerinde oluşabilecek yoğunluğa yönelik Rehberlerimiz (mobil uygulama desteği) ile anlatımlarını gerçekleştirmektedir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın açıklamış olduğu 13.05.2020 tarihli genelge gereğince otel, restoran, tekne vb. hizmetlerde alınacak yiyecek/içecek servislerinde tek kullanımlık malzemeler ile servis edilmektedir.

Rezervasyonunuzu oluşturan seyahat temsilcisi ile birlikte; Tur başlangıç gününe 24 saat kala mobil uygulama ‘Hayat Eve Sığar’ uygulaması üzerinden (HES kodu işlemleri / HES kodu oluşturma butonu / Kod kullanım süresi) adımları seçilerek oluşan KOD ile sorgulama gerçekleştirilerek rezervasyon onaylanır.

Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı’nın koordinasyonunda düzenlenerek kamuoyuna duyurulan (Covid-19 Normalleşme planı tedbirlerinin hafifletilmesi uygulamaları) kısıtlamalar kaldırıldıkça gerekli güncellemeler sağlanmaktadır.

Otobüsler
28-46 kişi sayılarında kullanılır.
Mercedes Travego/Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Neoplan Cityliner/Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Midibüsler 17-27 kişi sayılarında kullanılır.
Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Minibüsler 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır.
Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT