Günübirlik Maşukiye Sapanca Ve Abant Turu

Günübirlik Maşukiye Sapanca Ve Abant Turu

Gezi Rehberi Günübirlik Maşukiye Sapanca Ve Abant Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Maşukiye - Sapanca - Abant

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 07:00 Merter Metro İstasyonu Otoparkı - 07:30 Gayrettepe Metro İstasyonu(Denizbank karşısı) - 08:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü - 08:10 Kozyatağı Hilton Otel Yanı ( Yenisahra Köprüsü ) - 08:20 Kartal Köprü sü (Ankara Yönü) - 08:30 Gebze Center Önü - 08:39 İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali Otobüs Durakları -

Paylaş:

istanbul.net.tr Tem 12, 2022 ~ Tem 12, 2022

Tur Programı

1. Gün

Maşukiye - Sapanca - Abant - Abant Gölü

Acentenin konforlu otobüsleri ile yaptığımız yolculuk sonrasında doğanın eşsiz yaratıcılığı ve ortaya çıkan muhteşem manzarası ile Abant Gölüne ulaşıyoruz. Abant Gölü etrafında dileyen misafirlerimiz serbest zamanlarını doğa yürüyüşü yaparak geçirebilirler. Göl çevresindeki yürüyüşümüz esnasında Abant’ın tertemiz havası ile kendimizi yenilerken, muhteşem yansıma fotoğrafları çekme fırsatımız da olacak. Abant Gölünde yapacağımız yürüyüşün ardından dileyen misafirlerimiz göl kıyısındaki köy pazarında alışveriş yapabilir, göl etrafında Fayton turuna katılabilirler. (Ekstra) Abant Gölünde geçireceğimiz bu keyifli zamanların sonrasında Rehberimizin belirteceği saatte aracımıza biniyoruz. Rehberimiz tarafından belirtilecek noktada dileyen misafirlerimizle öğle yemeklerimizi alıyoruz. (Ekstra) Maşukiye' ye ulaşıyoruz. Maşukiye; Samanlı Dağı Kartepe eteklerinde yer alan, orman içinden akan Yayla Derenin oluşturduğu çağlayanlar üzerine kurulu restoran, çiftlik, piknik alanları, seyir terasları, pınarlar arasında bir huzur beldesidir. Doğa ile baş başa kalıp, orman içinde dolaşıp, toprağa basıp, su ve kuş sesi dinleyip, haftanın yorgunluğunu burada atabilirsiniz. Verilen serbest zamanda dileyenler yürüyüş yapabilirler. Dileyen misafirlerimiz de Atv kiralayabilir veya Zipline ile uçmanın keyfine varabilirler. (Ekstra) Ardından şehir gürültüsünden ve stresinden kaçmak isteyenlerin tercih ettiği mekanlardan biri olan Sapanca'ya ulaşıyoruz. Dileyen misafirlerimiz göl kenarında yürüyüş yapabilir, muhteşem fotoğraflar çekebilirler. Serbest zaman sonrasında dileyen misafirlerimizin reçel, pişmaniye vb yöresel ürünlerin tadına bakabileceği ve aynı zamanda alışveriş yapabileceği noktada verilen mola sonrasında dönüş yolculuğumuz başlıyor. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız kalkış noktalarında bırakarak, bir başka acente organizasyonunda buluşmak dileğiyle sizlere veda ediyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Çevre Gezileri

- İkramlar

- Milli Park Girişleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Kişisel Harcamalar

+ Öğle Yemekleri

+ Kişisel Harcamalar

Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
Otobüsler 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
Mercedes Travego/Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Neoplan Cityliner/Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Midibüsler 17-27 kişi sayılarında kullanılır.
Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Minibüsler 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır.
Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT