Günübirlik Sapanca Maşukiye Kartepe Turu

Günübirlik Sapanca Maşukiye Kartepe Turu

Gezi Rehberi Günübirlik Sapanca Maşukiye Kartepe Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Sapanca - Maşukiye - Kartepe

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: Merter Metro İstasyonu Otoparkı 07:00 - Gayrettepe Metro İstasyonu(Denizbank Karşısı) 07:30 - Zeynep Kamil Oto Pazarı 08:00 - Kartal Yemek Center 08:20 -

Paylaş:

istanbul.net.tr Oca 18, 2020 ~ Oca 18, 2020

Tur Programı

1. Gün

Maşukiye - Kartepe - Sapanca

Konforlu otobüsler ile yaptığımız yolculuk sonrasında Maşukiye'ye ulaşıyoruz. Maşukiye; Samanlı Dağı Kartepe eteklerinde yer alan, Orman içinden akan Yayla Derenin oluşturduğu çağlayanlar üzerine kurulu restoran, çiftlik, piknik alanları, seyir terasları, pınarlar arasında bir huzur beldesidir. Doğa ile bas basa kalıp, orman içinde dolaşıp, toprağa basıp, su ve kus sesi dinleyip, haftanın yorgunluğunu burada atabilirsiniz. Masukiye’de aldığımız serpme kahvaltı sonrası verilen serbest zamanda dileyenler yürüyüş yapabilirler. Dileyen misafirlerimiz de Atv kiralayabilir veya Zipline ile uçmanın keyfine varabilirler. (Ekstra) Maşukiye gezimizin ardından 1600–1850 m yükseklik kuşağı üzerinde yer alan Kartepe Kayak Merkezi’ne ulaşıyoruz. Burada verilen serbest zaman diliminde dileyen misafirlerimiz kayak yapabilir veya kızakla kayabilirler. (Hava şartları müsait olduğu takdirde) Rehberimizin belirteceği saatte otobüsümüzde buluşarak Maşukiye'de bulunan restoranımızda öğle yemeklerimizi alıp, şehir gürültüsünden ve stresinden kaçmak isteyenlerin tercih ettiği mekanlardan biri olan Sapanca'ya ulaşıyoruz. Dileyen misafirlerimiz göl kenarında yürüyüş yapabilir, muhteşem fotoğraflar çekebilirler. Serbest zaman sonrasında dileyen misafirlerimizin reçel, pişmaniye vb yöresel ürünlerin tadına bakabileceği ve ayni zamanda alışveriş yapabileceği noktada verilen mola sonrasında dönüş yoluna geçiyoruz. Aksam saatlerinde İstanbul’da siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalarında bırakarak bir başka organizasyonda buluşmak dileğiyle veda ediyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Çevre Gezileri

- Milli Park Girişleri

- Sabah Kahvaltıları

- Öğle Yemekleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Kişisel Harcamalar

Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Rezervasyona girilen ulaşım ve otel notlarının garantisi yoktur. Tur Paketlerinde uygulanan çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Uzun turlarımızda her gün sıra atlayacak şekilde yer değişimi (Rotasyon) olmaktadır. Kısa Turlarımızda Rotasyon uygulanmaz. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir. Turumuzda kademeli fiyat artışı mevcuttur.

Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.

Mercedes Travego/Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)

Neoplan Cityliner/Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)

Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır.

Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.


Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır.

Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.

Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.

Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.

Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT