Günübirlik Şile - Ağva - Polonezköy Turu

Günübirlik Şile - Ağva - Polonezköy Turu

Gezi Rehberi Günübirlik Şile - Ağva - Polonezköy Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Şile - Ağva - Polonezköy

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 07:00 Bakırköy İncirli Doğtaş Mobilya Önü - 07:30 Mecidiyeköy Meydan TEB - YAPIKREDİ Bankası Önü - 08:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü – Minibüs Yolu üzeri -

Paylaş:

istanbul.net.tr Kas 7, 2020 ~ Kas 7, 2020

Tur Programı

1. Gün

Şile - Ağva - Polonezköy

Belirlenen noktalarda buluşarak 1842 de Polonya’lılar tarafından kurulan Polonezköy'e doğru hareket ediyoruz. Cumhuriyet Köyünde Alacağımız muhteşem köy kahvaltısı sonrasında güzeller güzeli bahçeleri evleri ve doğasıyla bakir bir doğa cenneti olan Polonezköy’de Polonezköy Kültür evi, Atatürk Evi, Zoşa Teyze’nin Evi (Eski Polonezköy Evi) Meryem Ana Kilisesini rehberimiz eşliğinde geziyoruz.Doğayla iç içe geçirdiğimiz zamandan sonra başka bir doğal ve tarihi güzellik olan şirin bir balıkçı kasabası olan Şileye hareket ediyoruz. Seyir terasında Şile tarihi konusunda gerekli bilgileri alıp, Ağlayan Kaya, Şile Feneri, Şişe Kalesini fotoğraflıyoruz. Şile şehir merkezinde alışveriş için vereceğimiz serbest zaman sonrasında Ağva'ya doğru hareket ediyoruz. Ağva’da muhteşem nehir kenarında öğle yemeğimizi alıyoruz. Ağva'da ilk olarak Göksu deresi üzerinde bulunan mekânları fotoğraflayacağımız ekstra Tekne Gezimize başlıyoruz. Daha sonra iki dere ve Karadeniz'in oluşturduğu üçgen arasına kurulmuş olan Ağva'ya geçiyoruz. Ağva'da vereceğimiz serbest zaman sonrasında dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Yol güzergâhında önce Mavi Koy daha sonra Akçakese Köyü'ne panaromik gördükten sonra İstanbul’a doğru yola çıkıyoruz. Buluşma noktalarımızda bir sonraki organizasyonumuzda buluşmak ümidi ile sizlere veda ediyoruz.• Köy Kahvaltısı: Tabakta kaşar peynir, Beyaz peynir, Köy peyniri, Organik Zeytin, Reçel, Tereyağı, Domates, Biber, Salatalık, Köy böreği, Güveçte menemen, Semaverde çay keyfi• Öğle Yemeği: Köfte, Tavuk, Balık Kişi Başı Salata,1 Adet Meşrubat (ekstra)

Fiyata Dahil Hizmetler

- Rehberlik Hizmetleri

- Milli Park Girişleri

- Sabah Kahvaltıları

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- İkramlar

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

Covid-19 Bilgilendirmesi

•  Turlarımızda kullanılan araçlarımız da yeni bir genelge yayınlanıncaya kadar %50 kapasite ile hizmet verilecektir; sosyal mesafe kurallarına uygun olarak araçlarda oturma düzeni 1+1 şeklinde olacaktır
•  Sertifikalı dezenfeksiyon şirketleri ile, belirlenen standartlarda araçlarımız düzenli olarak dezenfekte edilmektedir ve kayıt altına alınmaktadır
•  Turlarımızda yer alacak görevli personellerimizin sağlık kontrolleri rutin olarak yapılmaktadır ve gerekli belgelere sahiptirler
•  Paket tur satın alan misafirlerimizin otobüs veya diğer ulaşım araçlarına binişleri öncesinde biniş noktalarımızda tur ulaşım aracına kabul formu görevli personeller tarafından paylaşılarak imzalatılacaktır
•  Araçlarımıza biniş sırasında ateş ölçümü yapılacak olup, bu uygulama tur boyunca hergün rutin olarak tekrarlanacaktır
•  Araçlarımız da koruyucu ekipman (maske, dezenfektan, eldiven) bulunmaktadır ve tüm misafirlerimize dağıtılacaktır.
•  Misafirlerimiz ve personelimizin maske kullanımı zorunludur.
•  Araçlarımızın ön kapı ve arka kapı bölümlerinde araca binişlerde kullanılmak üzere dezenfektan bulundurulmaktadır.
•  Araçlarımızda tek kullanımlık bardak su haricinde ikram dağıtılmayacaktır.
•  Turlarımızın da belirli süreler içerisinde molalar verilerek araç havalandırılması sağlanacaktır.
•  Bagaj alırken ve teslim edilirken tek kullanımlık dezenfektan bezlerle silinecek
•  Rezervasyonunuzu oluşturma esnasında seyahat temsilcisi ile birlikte, HES uygulaması üzerinden kod ile sorgulama gerçekleştirilerek rezervasyon onaylanır.


OTOBÜSLER
MERCEDES TRAVEGO & TOURISMO: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

MAN FORTUNA: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

NEOPLAN CITYLINER / TOURLINER: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

TEMSA SAFIR / MARATON: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

MIDIBUSLER
ISUZU TURKUAZ: 31+1 Veya 27 + 1 Koltuklandırma, Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Monitör, 1 Adet Buzdolabı, Su Isıtıcılı Mutfak Ünitesi, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

NOVO LUX: 31+1 Veya 27 + 1 Koltuklandırma, Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Monitör, 1 Adet Buzdolabı, Su Isıtıcılı Mutfak Ünitesi, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

TEMSA PRESTIGE: 31+1 Veya 27 + 1 Koltuklandırma, Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Monitör, 1 Adet Buzdolabı, Su Isıtıcılı Mutfak Ünitesi, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

MINIBUSLER
MERCEDES SPRİNTER: 12+1 veya 16 + 1 Koltuklandırma, Özel Tasarlanmış Yatar Otobüs Deri Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Buzdolabı, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

WOLKSWAGEN CRAFTER: 12+1 veya 16 + 1 Koltuklandırma, Özel Tasarlanmış Yatar Otobüs Deri Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Buzdolabı, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

NOT: Turlarımızda kişi sayısına göre, yukarıda belirtilen araç tiplerinden herhangi birisi kullanılır.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT