Günübirlik Uludağ Kayak Turu

Günübirlik Uludağ Kayak Turu

Gezi Rehberi Günübirlik Uludağ Kayak Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Uludağ

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: Beylikdüzü Shell Benzin İstasyonu 04:00 - Merter Metro İstasyonu Otoparkı 04:30 - Gayrettepe Metro İstasyonu(Denizbank karşısı) 05:00 - Zeynep Kamil Oto Pazarı 05:30 - Kartal Yemek Center 05:50 -

Paylaş:

istanbul.net.tr Şub 20, 2020 ~ Şub 20, 2020

Tur Programı

1. Gün

Uludağ

Acentenin konforlu otobüsleri ile Osmangazi Köprüsünü kullanarak Antik dönemdeki ismi Olympos olan 2543m yükseklikteki Uludağ’a ulaşıyoruz. Uludağ’a varışımızın ardından dileyen misafirlerimiz kızak yapabilir , kar topu oynayabilir , telesiyej kullanarak Uludağ’ın tepelerine çıkabilir, zirvede bulunan cafelerde manzaraya karşı çay ve kahvelerini yudumlayabilir, ekstrem sever misafirlerimiz kar motorları ile adrenalin yaşayabilirler. Kayak, snowboard eğitimi almak veya kayak ekipmanı ihtiyacı olan misafirlerimiz için rehberimiz tarafından yönlendirmeler yapılacaktır. Akşam 17:00’da aracımızın bulunduğu noktada buluşarak İstanbul’a doğru dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Dileyen misafirlerimizin yolda kestane şekeri alabilmeleri için kısa bir molanın ardından akşam saatlerinde İstanbul’a ulaşıyoruz ve siz değerli misafirlerimizle başka bir Jolly Tur organizasyonunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Çevre Gezileri

- İkramlar

- Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Kayak Ekipmanları

+ Skipass

+ Öğle Yemekleri

Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Rezervasyona girilen ulaşım ve otel notlarının garantisi yoktur. Tur Paketlerinde uygulanan çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Uzun turlarımızda her gün sıra atlayacak şekilde yer değişimi (Rotasyon) olmaktadır. Kısa Turlarımızda Rotasyon uygulanmaz. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir. Turumuzda kademeli fiyat artışı mevcuttur.
Turumuz; rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez. Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT