Yedigöller Turu

Yedigöller Turu

Gezi Rehberi Yedigöller Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Sazlıgöl - Derin Göl - Serin Göl - Kurugöl - Küçük Göl - Büyük Göl - Nazlıgöl

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 06:00 Merter Metro İstasyonu Otoparkı - 06:30 Gayrettepe Metro İstasyonu (Denizbank karşısı) - 07:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü - 07:10 Kozyatağı Hilton Otel Yanı ( Yenisahra Köprüsü ) - 07:20 Kartal Kö prüsü (Ankara Yönü) - 07:30 Gebze Center Önü - 07:59 İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali Otobüs Durakları -

Paylaş:

istanbul.net.tr May 4, 2021 ~ May 4, 2021

Tur Programı

1. Gün

NazlıGöl - Sazlı Göl - Derin Göl - Serin Göl - Büyük Göl - Küçük Göl - Kuru Göl

Konforlu otobüslerimiz ile yaptığımız yolculuk sonrasında, Bati Karadeniz bölgesinin en zengin bitki örtüsüne sahip olan, ayrıca tabii yaşam alani olan Yedigöller bölgesine ulaşıyoruz. Doğa ile baş başa kalabileceğiniz, her köşesi ayrı bir heyecan yaratacak, Nazlı, Sazlı, Derin, Serin, Büyük, Küçük, Kuru olarak isimlendirilmiş gölleri görebileceğimiz bir doğa yürüyüşüne çıkıyoruz. Birçok farklı türde ağaç ve birbirinden güzel manzaralarda fotoğraf imkanı sunan Yedigöller gezimizde orman içi patikalardan yapacağımız yürüyüş sonrası Mangalda Sucuk, Köfte, Ekmek partisi yapacağımız restorana . geçiyoruz.(EKSTRA) Öğle yemeklerimiz sonrası vereceğimiz serbest zamanda tertemiz havası ve kuş sesleri eşliğinde, doğanın tarif olmayacak güzellikteki bu görsel şöleni daha fazla yaşama imkanı buluyoruz. Yedigöller bölgesinde geçireceğimiz bu keyifli zaman sonrasında Rehberimizin belirteceği saatte aracımıza biniyoruz. Hiç bitmesin isteyeceğiniz bu kısa ama oldukça keyifli günün sonrasında İstanbul' a dönüş yolculuğumuz başlıyor. İstanbul’da siz değerli misafirlerimizi aldığımız kalkış noktalarında bırakarak, bir başka organizasyonda buluşmak dileğiyle sizlere veda ediyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- İkramlar

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ İçecekler

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

+ Öğle Yemekleri

*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine *1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT