İzmir'den Eskişehir - Kütahya Turu

İzmir'den Eskişehir - Kütahya Turu

Gezi Rehberi İzmir'den Eskişehir - Kütahya Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Kütahya - Eskişehir - Sazova Bilim & Kültür Parkı - Odunpazarı

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: Mavişehir Ege Park Önü 07:00 - Bostanlı Vapur İskelesi Önü 07:10 - Karşıyaka Vapur İskelesi Önü 07:20 - Lozan Meydanı Atatürk Lisesi Önü 07:40 - Üçkuyular Shell Benzin İstasyonu Önü 08:00 - Bornova Sapağı (Ege Üniversitesi Önü) 08:15 -

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 13, 2020 ~ Haz 14, 2020

Tur Programı

1. Gün

zmir - Kütahya - Eskişehir

07.00 Mavişehir (Ege Park AVM Önü), 07.10 Bostanlı (İskele Önü Duraklar), 07.20 Karşıyaka iskele önü 07.40 Alsancak Lozan Meydanı (Atatürk Lisesi Önü) 08.00 ÜÇKUYULAR (Shell Benzin İstasyonu önü) 08.15 Bornova (Ege Üniversitesi Önü) hareketle acente ikramları eşliğinde Kula, Uşak üzerinden Kütahya’ya varıyoruz. Yolculuğumuzun ardından Kütahya’ya ulaşıyor ve (EKSTRA) hem soluklanmak hem de karınlarımızı doyurmak üzere restoranımıza geçiyoruz. Ardından 18. yüzyıl Kütahya evlerinin topluca korunduğu, Arnavut kaldırımlı yolu, elektrik ve telefon direkleri ile tellerinin bulunmadığı, Kütahya'daki tarihi kent dokusunun en güzel örneği olan GERMİYAN Sokağı’nda KÜTAHYA KENT ARŞİVİ Müzesi’ni, ÇİNİ TASARIM Atölyesi’ni ve EL SANATLARI Evi’ni ziyaretlerimizden sonra aracımızla KÜTAHYA ARKEOLOJİ Müzesi’ne geçiyoruz. Dünyadaki tek ÇİNİ Müzesi’ni, büyüleyen mimarisiyle ULU Cami’yi, Macar Özgürlük Savaşının önderlerinden Lajos Kossuth’un 1850-1851 yılları arasında misafir edildiği ve Macaristan Anayasa Tasarısının hazırlandığı KÜTAHYA KOSSUTH MÜZESİ (Macar Evi)’ni, geziyoruz. KÜTAHYA Kalesini (Panoramik) görüp, son olarak ÇİNİCİLER Çarşısı’na geçiyoruz ve alışveriş için serbest vaktimizi burada değerlendiriyoruz. Sonrasında son günkü ESKİŞEHİR gezimiz için dinlenmek üzere otelimize varıyoruz.

2. Gün

Eskişehir - Odunpazarı - Sazova - İzmir

Otelimizde alınan sabah kahvaltımızın ardından, 500 yıldır dimdik ayakta duran; Camii, Şadırvan, Kervansaray ve Aşevinden oluşan KURŞUNLU KÜLLİYESİ ile gezimize başlıyoruz. Dünyanın ilk LÜLETAŞI Müzesi’ndeki gezimizden sonra Osmanlı örneklerini koruyan; kıvrımlı yolları, çıkmaz sokakları, ahşap süslemeli bitişik düzenli, cumbalı evleri ile örf, adet ve geleneklerini koruyarak bir bütün olarak günümüze kadar gelen ODUN Pazarı’nda yürüyüşümüze başlıyoruz. Müzesini gezdiğimiz lületaşının ustalar tarafından küçük atölyelerde nasıl şekillendiğini izleme şansı yakalayabileceğimiz ve hediyelik eşya alışverişi yapabileceğimiz Atlıhan’da serbest vaktimizden sonra şehrin iki büyüleyici müzesinden biri olan Cam Sanatları Müzesi’ni ve Balmumu Heykel Müzesi geziyoruz. Bir mühendislik harikası olan, Eskişehir’i denize kavuşturan 300 bin metrekarelik Kent Park’a geçip kısa bir yürüyüş yapıyoruz; serbest vaktimizden sonra Kent Park’a yaklaşık 10 dakikalık mesafede olan, Eskişehir’e has bir lezzet olan çiğbörekle doyacağımız restoranımıza geçiyoruz. Yemeğimizin ardından Köprübaşı’na ulaşıyoruz; ADALAR mevkiinde serbest vaktimizin ardından Haller Gençlik Merkezi’ne gidiyoruz. İlk Türk yapımı araba olan Devrim Arabasında fotoğrafladıktan sonra SAZOVA BİLİM VE KÜLTÜR Parkı’na geçiyoruz. 400 bin metrekarelik Gölet’i, MASAL Şatosu’nu, KORSAN Gemisi’ni, BİLİM MERKEZİ ve UZAY Evi’ni, Su Altı Dünyası’nı dileyenler yürüyerek, dileyenler sürekli ring sefer yapan ücretsiz trenle gezerek serbest vaktimizi değerlendirdikten sonra aracımıza geçerek dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Yol boyunca vereceğimiz kısa molalar sonrasında İzmir’e ulaşıyoruz ve siz sayın misafirlerimizi bir başka acente organizasyonunda görmek üzere aldığımız noktalara bırakıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Çevre Gezileri

- Rehberlik Hizmetleri

- İkramlar

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Hijyen Seti

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Kart

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ İçecekler

+ Öğle Yemekleri

+ Şehir Vergileri

Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Rezervasyona girilen ulaşım ve otel notlarının garantisi yoktur. Tur Paketlerinde uygulanan çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Uzun turlarımızda her gün sıra atlayacak şekilde yer değişimi (Rotasyon) olmaktadır. Kısa Turlarımızda Rotasyon uygulanmaz. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir. Turumuzda kademeli fiyat artışı mevcuttur.

Turumuz; rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez. Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.


Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 20 gün öncesine kadar acentede saklıdır. Böyle bir iptal durumunda acente misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

Uçaklı Turlarımızda;
Uçak ile ilgili bölümlerde havayolu sözleşmesi geçerlidir.
İptal sigortaları uçak ulaşımını kapsamaz.
Kademeli fiyat sistemi mevcuttur.
İlan edilen fiyat en düşük sınıftan açılan fiyattır.
Uçaklı tur programlarında "ekonomik sınıf" kullanılmaktadır.



Paket Turlarımızda Normalleşme Dönemi Süresince Alınan Önlemler

  İçişleri Bakanlığımızın 17.05.2020 Tarihli "Yaz Mevsimi Trafik Tedbirleri" Genelgesinde Belirlediği Önlemler Çerçevesinde Paket Turlarımızda Kullanılan Ulaşım Araçlarında Taşıma Kapasitesi 01.06.2020 – 01.10.2020 Tarihleri Arasında Yeni Bir Genelge Yayımlanıncaya Kadar %50 İle Sınırlandırılmıştır.
  Sosyal Mesafe Tedbirleri Kapsamında Her 2 Kişilik Koltukta 1 Kişi Olacak Şekilde Oturma Planı Oluşturulmaktadır.
Paket Tur Satın Alan Misafirlerimizin Otobüs Veya Diğer Ulaşım Araçlarına Binişleri Öncesinde, Görevli Personel Tarafından Paylaşılan "Tur Ulaşım Aracına Kabul Formu"Nu İmzalanması Gerekmektedir.
  Paket Tur Satın Alan Misafirlerimizin Otobüs Veya Diğer Ulaşım Araçlarına Binişleri Öncesinde, Biniş Noktalarımızda Ateş Ölçümleri Görevli Personelce Gerçekleştirilerek, Tur Süresince Ateş Ölçüm Uygulaması Günlük Rutin Olarak Devam Ettirilecektir.
  Seyahat Süresince Maske Kullanımı Zorunlu Olarak Uygulanacak Olup,  Hijyen Çantaları (Tur Süresince Maske, Siperlik, Dezenfektan Losyonu) Tur Ücretine Dahil Olarak Misafirlerimize Verilmektedir.
  Tur Araçlarımızda Misafirlerimizin Kullanımına Yönelik Ön Ve Arka Bölümlerde Dezenfektan Bulundurulmaktadır.
  Misafirlerimizin Katılım Göstereceği Turlarımızın Mesafelerine Göre "İki Saatte Bir Mola" Uygulaması Gerçekleştirilmektedir.
  Turlarımızda Yer Alan Her Bir Misafir İçin "İki Saatte Bir El Dezenfektanı" Uyarısı İle Mendil Veya Dezenfektan Kullanımı Yapılmaktadır.
  Turlarımızda Yer Alacak Görevli Personelimizin Rutin Sağlık Kontrollerinin Yapıldığına İlişkin Gerektiğinde İbraz Edilmek Üzere Evraklar Hazır Bulundurulmaktadır.
Tur Araçlarımızda Yer Alacak Görevli Personelimizin, Tur Süresince Kişisel Koruyucu Ekipman Kullanımı Zorunludur.
  Tur Araçlarımızın Tur Öncesi Ve Sonrasında Kayıt Altına Alınacak Şekilde Dezenfekte İşlemleri Uygulanmaktadır.
Tur Araçlarımızda İkram Hizmetleri (Bardak Su Hariç Olmak Üzere) Normalleşme Dönemince Sağlanmayacaktır.
  Sosyal Mesafe Tedbirleri Kapsamında, Müze Ve Ören Yerlerinde Oluşabilecek Yoğunluğa Karşın Rehberlerimiz Mobil Uygulama Desteği İle Anlatımlarını Gerçekleştirmektedir.
  Kültür Ve Turizm Bakanlığının Açıklamış Olduğu 13.05.2020 Tarihli Genelge Gereğince Otel, Restoran, Tekne Vb. Hizmetlerde Alınacak Yiyecek/İçecek Servislerinde Tek Kullanımlık Malzemeler Kullanılmaktadır.
  Rezervasyonunuzu Oluşturan Seyahat Temsilcisi İle Birlikte; Tur Başlangıç Gününe 24 Saat Kala Mobil Uygulama ‘Hayat Eve Sığar’ Uygulaması Üzerinden "Hes Kodu İşlemleri / Hes Kodu Oluşturma Butonu / Kod Kullanım Süresi" Adımları Seçilerek Oluşan Kod İle Sorgulama Gerçekleştirilerek Rezervasyon Onaylanır.
  Bilim Kurulu Ve Sağlık Bakanlığının Koordinasyonunda Düzenlenerek Kamuoyuna Duyurulan "Covid-19 Normalleşme Planı Tedbirlerinin Hafifletilmesi Uygulamaları" Kısıtlamalar Kaldırıldıkça Gerekli Güncellemeler Sağlanmaktadır.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT