İzmir'den Promosyon İtalya - Güney Fransa Turu

İzmir'den Promosyon İtalya - Güney Fransa Turu

Gezi Rehberi İzmir'den Promosyon İtalya - Güney Fransa Turu

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Venedik - Sirmione - Milano - Nice - Cenova - Cenova - Pisa - Floransa - Roma

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Pegasus Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İzmir - Venedik - Roma - İzmir -

Paylaş:

istanbul.net.tr Tem 15, 2018 ~ Tem 23, 2018

Tur Programı

1. Gün

İzmir - Venedik

Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali acente kontuarı önünde saat 21.00’da hazır bulunulması. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Pegasus Hava Yolları’nın PC 6503 sefer sayılı uçuşu ile saat 23.25’de Venedik’e hareket; yerel saat ile 00.45’de varış ve  otele transfer.

2. Gün

Venedik

Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberleri tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan  Venedik Kombi– Gondol turuna katılabilirler (65 Euro). İlk durağımız, özel tekne ile ile yaklaşık 4 km uzunluğundaki büyük kanaldan geçerek ulaştığımız San Marco Meydanı. İstanbul’dan getirilen granit sütunların da bulunduğu bu meydan yüzyıllar boyunca dünya ticaretinde söz sahibi olmuş Venedik li tüccarların buluştukları ve açık denizlere yelken açtıkları önemli bir merkez. Devamında şehrin en önemli anıt binalarından biri olan Dükler Sarayı, Rialto Köprüsü, mahkûmların idam edilmeden evvel son kez şehri izledikleri “Son Bakış” Köprüsü ve saat kulesi görülecektir.  Daha sonra su ile hemhal olmuş bu şehrin meşhur kanallarında gondol gezisi. Gondol gezisi esnasında Cem Sultan’ın Venediklilerin elinde tutulduğu süre içinde bir süre kaldığı Salute Kilisesi’nin görülecektir. Tur sonrası arzu eden misafirlerimiz rehberleri tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Murano & Burano turuna katılabilirler (35 Euro). Tur sonrası otelimize transfer.

3. Gün

Venedik - Sirmione - Milano

Kahvaltının ardından panoramik şehir turu için Sirmione’ye hareket ediyoruz. İtalya' nın en büyük gölü olan Garda Gölünün incisi Sirmione kasabasının girişinde sizi, tarihi 13. yy’a dayanan Scaligero Kalesi karşılıyor. Begonvil çiçekleriyle kaplı binaları ve tarihi dokusu korunmuş sokakları ile sakin bir Ortaçağ kasabası olan Sirmione, masal diyarını andırıyor. Tur sonrası arzu eden misafirlerimiz rehberleri tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Verona turuna katılabilirler (50 Euro). İngiliz edebiyatçı Shakespeare'in eserine konu olmuş tarihteki en büyük aşk hikayesinin kahramanları Romeo ve Juliet'in evinin de bulunduğu, Roma amfitiyatrosundan (Coloseum) sonra İtalya’daki ikinci en büyük amfitiyatroya (Arena di Verona) ev sahipliği yapan, UNESCO Dünya Kültürel Mirası Listesi'ndeki Kuzey İtalya’nın romantik şehri Verona gezimiz sonrasında,  Milano’ya hareket ve panoramik Milano şehir turu. Avrupa’nın moda başkentlerinden biri olan Milano, bunun yanı sıra mutfağı, operası, kiliseleri ve tarihi eserleriyle de öne çıkıyor. İtalya’nın iş ve finans başkenti olsa da alışveriş, gece hayatı ve yeme içme deneyimi için de doğru adres olan Milano’da ünlü opera binası La Scala, Duomo Meydanı ve Katedrali, birçok ünlü markanın bulunduğu keyifle alışveriş yapabileceğiniz La Galeria, Porta Romano görülecektir.  Tur sonrası otelimize hareket.

4. Gün

Milano - Nice

Kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberleri tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Como turuna katılabilirler (50 Euro). Como, dünya jet sosyetesinin odak yeri olmanın yanında, ünlü Hollywood yıldızlarının yazlık evlerine de ev sahipliği yapıyor. Yeşilin ve mavinin muhteşem tonlarıyla süslü Como’da, unutulmaz manzaralarla bezenmiş turumuzun ardından, panoramik Nice şehir turu için hareket ediyoruz. Turumuzda ünlü sahil şeridi Promenade des Anglais, eski Nice bölgesi, Massena Meydanı, Antika Pazarı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer.

5. Gün

Nice

Kahvaltının ardından  arzu eden misafirlerimiz için rehberleri tarafıdan ekstra olarak düzenlenen  Cannes & St.Tropez & Monaco & Monte Carlo turu. (80 Euro). Fransız Rivierası diye bilinen ünlü sahilde dünya jet sosyetesinin gözde beldesi ve film festivali ile ünlü Cannes şehir turu sonrası, Cote d’Azur bölgesinin, ünlü ve varlıklı yaz misafirleriyle tanınan St. Tropez şehrini geziyoruz. Ardından muhteşem koyların ve yamaçların eşsiz manzaralarıyla süslenmiş yolumuz Monaco prensliğine varıyor, burada saray ve çevresini gezdikten sonra lüks ve ihtişamın odak noktası Monte Carlo’ya geçiyoruz. Tur sonunda otelimize transfer.

6. Gün

Nice - Cenova - Pisa - Floransa

Kahvaltının ardından Cenova’ya hareket ediyoruz. Panoramik şehir turunda Cenova Antik liman bölgesi, Ferrari Meydanı, San Lorenzo Katedrali, Dükler Sarayı,Carlo Felice Opera Binası, Antik Fener Kulesi’ni görüyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ile rehberleri tarafından  ekstra olarak düzenlenecek olan Rengarenk evlerin çevrelediği, tüm güzelliği ile şarkılara ilham kaynağı olmuş olan Portofino turu. (50 Euro) Floransa’ya geçmeden önceki son durağımız, eğik kulesi dünyaca meşhur Pisa.  Pisa Kulesi, katedral, vaftizhane ile Miracoli Meydanı panoramik gezilecek yerler arasında olup, dileyen misafirlerimiz bu tarihi şehirde gönüllerince fotoğraf çekebilirler. Tur sonrası otelimize transfer.

7. Gün

Floransa - Siena - Roma

Kahvaltının ardından panoramik Floransa şehir turu için hareket ediyoruz. Rönesans’ın başkenti ve Pinokyo’nun memleketi Floransa’da, önce portakal rengi kubbesiyle hemen dikkat çeken ve Avrupa’nın 4. büyük kilisesi olan Santa Maria Del Fiore Katedrali’n dışarıdan görüyoruz. Katedralin en dikkat çeken detaylarından biri İncil’in eski ahit bölümünde anlatlan ve bazıları Kur’an-ı Kerim’de de zikredilen peygamber kıssalarının temsili olarak canlandırıldığı  bronz kapıdır.(Vaftizhane girişindeki Cennet Kapısı) Daha sonra bir zamanlar halkı parlamentoya davet etmek için kullanılan Giotto’ nun Çan Kulesi, yüzyıllar boyunca Floransa’nın politik ve sosyal merkezi olan ve Michelangelo’nun ünlü Davut Heykeli’nin de bulunduğu Senyörler Meydanı ile antika ve kuyumcu dükkânlarıyla meşhur Eski Köprü (Ponte Vecchio) görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası sonrası Siena’ya hareket ve panoramik şehir turu. Siena; ortaçağ’dan kalma dar sokakları, ufak caddeleri ve Avrupa’nın en büyük meydanı olarak kabul edilen Campo Meydanı ile ünlüdür. İtalya’nın lezzetli yemeklerini tatma imkanına sahip olacağınız Siena, Toscana Bölgesi’nin görülmeye değer şehirlerinden bir tanesidir. Tur sonrası Roma otelimize transfer.

8. Gün

Roma - İzmir

Kahvaltının ardından rehberimizin bildireceği transfer saatine kadar tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimizle rehberleri tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Roma ikonları ve Vatikan turu (55 Euro). “Dünyanın merkezindeki kent” olarak adlandırılan Roma; sanat ,tarih, müzik, alışveriş, güneş ve yemekleri ile karşınıza çıkıyor. Antik dönemden Rönesans’a uzanan farklı stillerdeki binalarıyla sizi tarihte bir yolculuğa çıkarıyor. Mimarların birbiriyle yarışarak ortaya koyduğu eserler her mevsim binlerce turisti şehre çekerken, Roma tüm güzelliği ve ince tasarımıyla bu kalabalıkları bile insanı boğmadan taşıyabiliyor. Avrupa Medeniyeti’ne şekil vermiş, 23 asırlık tarihe tanıklık eden imparatorluk şehri Roma’da; önce şehrin sembolü haline gelen ve Roma İmparatorluğu boyunca gladyatör dövüşlerine ev sahipliği yapmış antik tiyatro Colosseum, imparatorluk zamanında şehrin tören merkezi olan Roma Forumu, efsaneye göre içine para atanın tekrar Roma’ya geleceğine inanılan Aşk Çeşmesi, sokak sanatçılarıyla meşhur İspanyol Merdivenleri, Vatikan (San Pietro), görülecek yerler arasındadır. Arzu eden misafirlerimiz rehberleri tarafından ekstra olarak düzenlenecek Roma’nın en önemli ikonlarını gece ışıklarıyla görme şansını yakalayacağımız Roma Gece turuna katılabilirler (35 Euro). Tur sonrası Roma havalimanına transfer. Pegasus Havayolları’nın PC 6504 sefer sayılı uçuşu ile saat 01:35’de İzmir’e hareket. Yerel saat ile 04:35’de İzmir’e varış ve turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferi ve Şehirlerarası Transferler

- Havaalanı Vergileri

- Panoramik Şehir Turları

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Kişisel Harcamalar

+ Öğle Yemekleri

+ Akşam Yemekleri

+ İçecekler

+ Ekstra Turlar

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Vize Ücreti

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Vize Ücreti (Ankara)

+ Vize Ücreti (İzmir)

Promosyon Turlarda; İptal, İade ve Değişiklik Yapılamaz.
  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT