İzmir Çıkışlı Likya Turu

İzmir Çıkışlı Likya Turu

Gezi Rehberi İzmir Çıkışlı Likya Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Akyaka - Azmakçayı - Aşıklar Yolu - Dalyan - İztuzu Plajı - Simena - Kekova - Yörük Köyü - Göcek

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 09:20 Bornova Sapağı (Ege Üniversitesi Önü) - 09:30 Bostanlı Vapur İskelesi Önü - 09:40 Üçkuyular Shell Benzin İstasyonu Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 5, 2020 ~ Haz 7, 2020

Tur Programı

1. Gün

Akyaka - Azmak Çayı - Aşıklar Yolu - Dalyan Kanal Turu - Kaunos Kral Mezarları - İztuzu Plajı

Konforlu otobüsler ve otobüs içi ikramlar eşliğinde, Aydın, Çine, Muğla üzerinden eşsiz Gökova panoramasına sahip Sakar Geçidi'ni aşarak, mimarlık ödülü almış evleriyle meşhur AKYAKA BELDESİ'ne ulaşıyoruz. Serbest zamanda dileyen misafirlerimiz bir doğa harikası olan ve Batı Menteşe Dağları'nın altındaki yüzlerce gözeden çıkan soğuk dağ suyunun oluşturduğu Azmak Çayı'nda fotoğraflar çekebilirler. Rotamız DALYAN'a doğru devam ederken; birbiriyle kucaklaşan Okaliptus Ağaçları arasındaki AŞIKLAR YOLU'na ulaşıyoruz. Verilen fotoğraf molasından sonra DALYAN'a varıyoruz. Buradan bineceğimiz kanal teknesiyle, efsanesi dilden dile anlatılan Byblis ve Kaunos’un hikâyesini rehberimizden dinleyerek kaya oyma KRAL MEZARLARI’nı görüyoruz. Sonrasında nesilleri tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan  Caretta Caretta cinsi deniz kaplumbağalarının Türkiye'deki en ünlü yumurtlama alanı İZTUZU plajına gidiyoruz. Buradaki yüzme molamızın ardından tekrar teknemizle kanalı takip ederek otobüsümüze ulaşıyoruz. (1.MAVİ YOLCULUK) Sonrasında otelimize varış. Akşam yemeği otelimizde. Dileyen misafirlerimizle Fethiye gecelerinde eğlenmek için lobide buluşma (Ekstra).

2. Gün

Kalkan - Kaputaş Yüzme Molası - Kekova Tekne Turu - Turkuaz Kıyılar - Batık Şehir - Simena - Üçağız Köyü - Kaş Turu

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası muhteşem manzarasıyla KALKAN üzerinden KAPUTAŞ PLAJI'na ulaşıyoruz. Dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nda verilen yüzme molasını takiben ÜÇAĞIZ KÖYÜ'ne varıyoruz. Tarihle iç içe bu şirin balıkçı köyünden KEKOVA TEKNE TURU’na başlıyoruz. Yüzme molalarımız Tersane koyu, Kumlu İskele vb. koylarda olacak. Ardından M.S  ll.yy ‘da meydana gelen depremle bir kısmı suların altında kalmış olan Batık Kent, Kekova Adası,kara ulaşımı bulunmayan Simena Köyü ve Kalesini  tekneden görüyor ve rehberimizden bilgiler alarak turumuzu tamamlıyoruz. (2.MAVİ YOLCULUK). Üçağız‘dan ayrılıp KAŞ merkeze ulaşıyoruz. Bu şirin tatil kasabasında vereceğimiz serbest zaman sonrası otelimize hareket ediyoruz. Otele varış. Akşam yemeği otelimizde. Dileyen misafirlerimizle Fethiye Gecelerinde eğlenmek için lobide buluşma (Ekstra)

3. Gün

Babadağ Yamaç Paraşütü(Ekstra) - Fethiye 12 Adalar Tekne Turu(Ekstra) - Göcek Koyları - Yörük Pazarı

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası (arzu eden misafirlerimiz sabahın erken saatlerinde otelden alınarak, özel araçlarla muhteşem Ölüdeniz manzaralı Babadağ'a çıkarak, buradan Yamaç Paraşütü yapabilirler. Dünyanın en güzel parkurlarından olan bu adrenalini yüksek sporu yaparken, gökyüzünden Ölüdeniz’e tekrar aşık olacaksınız.(Ekstra))  Dileyen misafirlerimizle Ekstra 12 ADALAR TEKNE TURU’na katılmak için bizi bekleyen teknemize biniyoruz. Tekne turumuzda Fethiye-Göcek koylarının birbirinden güzel adalarını görüp, akdenizin kokusunu içimize çekerek, Yassıcalar Adası, Göcek Adası, Kızılada, Akvaryum Koyu, Domuz Adası, Tersane Adası, Zeytinli Ada vb koy ve adalarda yüzme molaları veriyoruz. (3.MAVİ YOLCULUK). Bu güzel mavi yolculuğun ardından Fethiye-Kargı mevkiindeki YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI'na gidiyoruz. Fethiye yörük kültürünün tanıtıldığı, Fethiye ve çevresinden çıkan birçok bitki, yağ ve balın sunulduğu bu noktada tadım ve tanıtımların ardından arzu eden misafirlerimiz alışveriş yapabilirler. Sonrasında dönüş yoluna geçerek gece ilerleyen saatlerde turumuzu tamamlıyor, bir başka Jolly Tur organizasyonunda yeniden buluşmak dileğiyle misafirlerimizi almış olduğumuz kalkış noktalarında sizlere veda ediyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Tekne Turu Ücretleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Hijyen Seti

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Programda Belirtilen Yemekler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Rezervasyona girilen ulaşım ve otel notlarının garantisi yoktur. Tur Paketlerinde uygulanan çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Uzun turlarımızda her gün sıra atlayacak şekilde yer değişimi (Rotasyon) olmaktadır. Kısa Turlarımızda Rotasyon uygulanmaz. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir. Turumuzda kademeli fiyat artışı mevcuttur.

Turumuz; rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez. Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.

Otobüsler 28-46 kişi sayılarında kullanılır.

Mercedes Travego/Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)

Neoplan Cityliner/Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)

Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)



Midibüsler 17-27 kişi sayılarında kullanılır.


Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.


Minibüsler 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır.

Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.

Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.

Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.

Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.

Paket Turlarımızda Normalleşme Dönemi Süresince Alınan Önlemler

  İçişleri Bakanlığımızın 17.05.2020 Tarihli "Yaz Mevsimi Trafik Tedbirleri" Genelgesinde Belirlediği Önlemler Çerçevesinde Paket Turlarımızda Kullanılan Ulaşım Araçlarında Taşıma Kapasitesi 01.06.2020 – 01.10.2020 Tarihleri Arasında Yeni Bir Genelge Yayımlanıncaya Kadar %50 İle Sınırlandırılmıştır.
  Sosyal Mesafe Tedbirleri Kapsamında Her 2 Kişilik Koltukta 1 Kişi Olacak Şekilde Oturma Planı Oluşturulmaktadır.
Paket Tur Satın Alan Misafirlerimizin Otobüs Veya Diğer Ulaşım Araçlarına Binişleri Öncesinde, Görevli Personel Tarafından Paylaşılan "Tur Ulaşım Aracına Kabul Formu"Nu İmzalanması Gerekmektedir.
  Paket Tur Satın Alan Misafirlerimizin Otobüs Veya Diğer Ulaşım Araçlarına Binişleri Öncesinde, Biniş Noktalarımızda Ateş Ölçümleri Görevli Personelce Gerçekleştirilerek, Tur Süresince Ateş Ölçüm Uygulaması Günlük Rutin Olarak Devam Ettirilecektir.
  Seyahat Süresince Maske Kullanımı Zorunlu Olarak Uygulanacak Olup,  Hijyen Çantaları (Tur Süresince Maske, Siperlik, Dezenfektan Losyonu) Tur Ücretine Dahil Olarak Misafirlerimize Verilmektedir.
  Tur Araçlarımızda Misafirlerimizin Kullanımına Yönelik Ön Ve Arka Bölümlerde Dezenfektan Bulundurulmaktadır.
  Misafirlerimizin Katılım Göstereceği Turlarımızın Mesafelerine Göre "İki Saatte Bir Mola" Uygulaması Gerçekleştirilmektedir.
  Turlarımızda Yer Alan Her Bir Misafir İçin "İki Saatte Bir El Dezenfektanı" Uyarısı İle Mendil Veya Dezenfektan Kullanımı Yapılmaktadır.
  Turlarımızda Yer Alacak Görevli Personelimizin Rutin Sağlık Kontrollerinin Yapıldığına İlişkin Gerektiğinde İbraz Edilmek Üzere Evraklar Hazır Bulundurulmaktadır.
Tur Araçlarımızda Yer Alacak Görevli Personelimizin, Tur Süresince Kişisel Koruyucu Ekipman Kullanımı Zorunludur.
  Tur Araçlarımızın Tur Öncesi Ve Sonrasında Kayıt Altına Alınacak Şekilde Dezenfekte İşlemleri Uygulanmaktadır.
Tur Araçlarımızda İkram Hizmetleri (Bardak Su Hariç Olmak Üzere) Normalleşme Dönemince Sağlanmayacaktır.
  Sosyal Mesafe Tedbirleri Kapsamında, Müze Ve Ören Yerlerinde Oluşabilecek Yoğunluğa Karşın Rehberlerimiz Mobil Uygulama Desteği İle Anlatımlarını Gerçekleştirmektedir.
  Kültür Ve Turizm Bakanlığının Açıklamış Olduğu 13.05.2020 Tarihli Genelge Gereğince Otel, Restoran, Tekne Vb. Hizmetlerde Alınacak Yiyecek/İçecek Servislerinde Tek Kullanımlık Malzemeler Kullanılmaktadır.
  Rezervasyonunuzu Oluşturan Seyahat Temsilcisi İle Birlikte; Tur Başlangıç Gününe 24 Saat Kala Mobil Uygulama ‘Hayat Eve Sığar’ Uygulaması Üzerinden "Hes Kodu İşlemleri / Hes Kodu Oluşturma Butonu / Kod Kullanım Süresi" Adımları Seçilerek Oluşan Kod İle Sorgulama Gerçekleştirilerek Rezervasyon Onaylanır.
  Bilim Kurulu Ve Sağlık Bakanlığının Koordinasyonunda Düzenlenerek Kamuoyuna Duyurulan "Covid-19 Normalleşme Planı Tedbirlerinin Hafifletilmesi Uygulamaları" Kısıtlamalar Kaldırıldıkça Gerekli Güncellemeler Sağlanmaktadır.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT