İzmir Çıkışlı Prag Turu

İzmir Çıkışlı Prag Turu

Gezi Rehberi İzmir Çıkışlı Prag Turu

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Prag

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Pegasus Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İzmir - İstanbul (Saw) - Prag - Prag – İstanbul (Saw) - İzmir -

Paylaş:

istanbul.net.tr Eki 1, 2020 ~ Eki 4, 2020

Tur Programı

1. Gün

İzmir - İstanbul - Prag

(Bu turumuz münferit olarak gerçekleştirilmekte olup, grup sayısına bağlı kalmadan minimum 1 kişi olarak da hizmet verilebilmektedir. Ayrıca Türkçe rehberlik hizmetimiz turun ilk günü misafirlerimizi havalimanından karşılama ile başlayarak, devamında gerçekleşecek panoramik şehir turumuz ile devam etmekte olup, şehir turu sonrası otelinize transferiniz gerçekleştirilmektedir. Misafirlerimizin tercihi doğrultusunda 2. ve 3. günler ekstra tura katılım sağlamayan misafirlerimiz serbest zamanlarını kendileri planlayabilmektedirler. 4. ve turun son günü otelinizden sizleri bekleyen özel aracımız ile havalimanı transferiniz gerçekleştirmektedir.) Adnan Menderes Havalimanı Pegasus Havayolları kontuarı sabah saat 07.00’de bulunma. Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından Pegasus Havayollarının PC2215 tarifeli seferi ile 08.45’de İstanbul’a hareket ediyoruz. 09.50’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı varışımızın ardından Pegasus Havayollarının PC301 sayılı tarifeli seferi ile 11.55’te Prag’a hareket. Yerel saat ile 13.35’te varışın ardından özel otobüsümüz ile panoramik olarak yapılacak şehir turumuz için alandan ayrılış. Cumhurbaşkanlığı Sarayı, yapımının 600 yıl sürdüğü neo-gotik Rönesans ve Barok özellikleri bünyesinde barınan ST. Vitüs Katedrali, Franz Kafka’nın evi, 13. yüzyılda Baş Mimar Peter Parler tarafından yaptırılan üzerinde 31 Aziz Heykelinin bulunduğu Charles Köprüsü, eski şehir meydanı, 15. yüzyılda inşa edilen üzerinde 12 Havari bulunan tarihi Astronomik saat kulesi ve TYN Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuz sonrası serbest zaman. Akşam rehberiniz tarafından organize edilecek Ekstra Vltava Nehrinde açık büfe yemekli tekne turu. Prag’ın muhteşem gece manzarasını müzikli açık büfe yemek eşliğinde izliyoruz. Geceleme otelimizde.Ekstra Vltava Nehrinde açık büfe yemekli tekne turu.: 45 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, 2 içecek, açık büfe yemek dahildir)

2. Gün

Prag

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz için Ekstra Karlovy Vary Kültür & Alışveriş turu. Bu turumuzda Çek Cumhuriyeti'nin kaplıcalarıyla ünlü şehri Karlovy Vary yolculuğumuza rehberinizin keyifli anlatımlarıyla devam ediyoruz. Kentte sıcaklıkları 30-72 C arasında değişen 12 termal kaynak bulunmaktadır. Gezimiz esnasında şehir turu yapılmakta. Atatürk’ün 1918’de kaldığı oteli, Dovorak`ın, Mozart`ın, Goethe’nin, Beethoven’in, Puşkin`in evlerini görecek,12 farklı termal suyun çıktığı termal galerileri ziyaret edeceğiz. Ayrıca kristal, porselen, granat, kehribar taşlarının ve diğer geleneksel Çek hediyelik eşyalarının satıldığı fabrika satış mağazalarında alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız. Tur bitiminde Prag merkeze transfer. Akşam rehberiniz tarafından düzenlenecek Ekstra Ortaçağ eğlencesi ve yemeği, yaklaşık 600 yıllık bir handa yer alan ortaçağ mekanımızda, ortaçağ dönemine ait kıyafetler giymiş müzisyenler, dansçılar ve aktörlerin muhteşem şovlarını izlerken aynı zamanda çek mutfağının tatlarını denemek ve çeklerin meşhur biralarından ve ev yapımı şaraplarından tatma fırsatı yakalayacaksınız. Gecenin sonunda otelimize transfer ve geceleme otelimizde.Ekstra Karlovy Vary Kültür & Alışveriş turu.: 45 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, şehir turu dahildir.)Ekstra Ortaçağ eğlencesi ve yemeği: 65 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, 3 çeşit yemek, sınırlı alkollü veya alkolsüz içecek dahildir.)

3. Gün

Prag

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz tam gün Ekstra Dresden (Almanya) Kültür & Alışveriş turumuza katılabilirler. Bu turumuzda Prag’a 140 km mesafedeki Elbe’nin Floransa’sı olarak adlandırılan Barok mimarisi ile muhteşem şehir merkezini, Fraunkirche’yi, Zwinger Sarayını, Brulshl terası, Kral yolu, Elbe nehri, Martin Luther heykeli, Hof kilisesi, Semper Operası, eski şehir meydanı görülecek yerler arasındadır. Ardından Doğu Almanya’nın en güzel şehirlerinden olan ve Unesco tarafından dünya mirası koruması altına alınan şehirde alışveriş ve gezinti için serbest zaman. Rehberinizin bilgilendireceği saatte Prag’a transfer. Akşam Ekstra Çek yerel folklor Gecesi ve yemeği bu turumuzda lokal restaurantta yerel müzisyenlerin, dansçıların muhteşem şovlarını izlerken limitsiz içecek servisi ile çek mutfağının tatlarını denemek ve çeklerin meşhur biralarından ve ev yapımı şaraplarından tatma fırsatı yakalayacaksınız. Gecenin sonunda otelimize transfer ve geceleme otelimizde.Ekstra Dresden (Almanya) Kültür & Alışveriş turu: 75 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, şehir turu dahildir.)Ekstra Terezin kampı & Dresden (Almanya) Kültür & Alışveriş turu: 95 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, şehir turu dahildir.)Ekstra Çek yerel folklor Gecesi ve yemeği: 45 Euro (Kişi Başı) Ulaşım, rehberlik, 3 çeşit yemek, sınırlı alkollü veya alkolsüz içecek dahildir.)

4. Gün

Prag - İstanbul - İzmir

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından uçak saatine kadar serbest zaman. Havalimanına transfer. Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından Pegasus Havayollarının PC304 sayılı tarifeli seferi ile 16.15’te İstanbul’a hareket. Yerel saat 19:55’de İstanbul’a varışımızın ardından 22.05’de Pegasus Havayolları tarifeli seferi PC2210 ile İzmir’e hareket Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından İzmir’e 23.20’de varış ve turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferleri

- Panoramik Şehir Turları

- Rehberlik Hizmetleri

- Şehir Vergileri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Vize Ücreti

+ Vize Ücreti (Ankara)

+ Vize Ücreti (Antalya)

+ Vize Ücreti (İzmir)

+ Vize Ücreti (Çocuk)

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

+ Bahşişler

+ Seyahat Sağlık Sigortası

Ekstra Turlar
1.Vltava Tekne Turu | 45 Eur (Yemekli)
Vltava Nehri Boyunca Yapılacak Bu Gezide, Dalgasız Bir Ortamda, Prag Şehrinin Tarihi Dokusu Ve Işıklandırılmış Büyüleyici Manzarası Sizleri Beklemektedir. Gezimiz Açık Büfe Yemekli, Birer İçecek Dahil Olarak Verilecektir 2 Saat Sürmektedir.

2.Cesky Krumlov Turu | 30 Eur
Bir Orta Çağ Kasabası olan Cesky Krumlov Çek’in değerli bir mücevheri olmakla beraber aynı zamanda Unesco tarafından Dünya Mirasları listesinde yer alan bir kasabadır. Komünizmin en koyu dönemlerinde harap duruma gelmiş olan Cesky Krumlov 1990’lardan itibaren tekrar yeniden doğuşunu yaşamış ve güzelliklerini ziyarete gelen tüm misafirlerine yansıtmıştır. Cesky Krumlov`a hayran kalacaksınız.

3.Karlovy Vary Turu | 45 Eur
Çek Cumhuriyeti’nin Kaplıcaları Ve Festivalleri İle Ünlü Şehri. Kentte Sıcaklıkları 30 C – 70 C Arasında Değişen 12 Termal Kaynak Bulunmaktadır. Atatürk, Karl Marx, Beethoven, Mozart Gibi Bir Çok Ünlünün Dinlenmek İçin Tercih Ettiği Koruma Altında Bulunan Karlovy Vary Turumuz Esnasında Şehir Turu Yapılmakta. Alış Veriş Yapmak İçinde Çok Uygun Bir Nokta Olan Bu Turumuzu Öncelikli Görülecek Yerler Arasına Almanızı Tavsiye Ederiz.

4.Ortaçağ Gecesi Turu | 65 Eur (Yemekli)
Bu Turumuzda Sizleri Avrupa Ortaçağ’ının En Hareketli Yerlerinden Olan Ortaçağ Gecesine Bekliyoruz. Ortaçağ’da Yapılan Eğlenceler Ve O Dönemde Yenilen Yemekler Ve Ortam Eminiz Ki Sizin De İlginizi Çekecektir. Güzel Çek Kızlarının Yaptığı Ateş Dansları Eşliğinde Muhteşem Ortaçağ Eğlenceleri, Müthiş Showlar.

5.Dresden Ve Terezin Turu | 90 EUR - Dresden 75 EUR
Yapılacak ikili turumuzda önce 2.Dünya savaşı sırasında Nazilerin Yahudileri soykırıma tabi tutmak için kullandıkları en önemli kamplardan biri olan Terezin’i geziyoruz daha sonra Kuzeyin Floransa’sı Dresden’i göreceğiz, bir güzel sanatlar şehri olup turumuz esnasında Frauenkirche Kilisesi, Zwinger Müzesi, Semper Opera Binası, Kraliyet Saray ve Elbe nehri kıyısı göreceğimiz Dresden’ i ziyaret ediyoruz. Almanya’nın bu şirin ama etkileyici şehrine yapacağımız turumuzu kaçırmamanızı tavsiye ederiz.






  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT