Kapadokya Turu

Kapadokya Turu

Gezi Rehberi Kapadokya Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Ihlara Vadisi - Narlıgöl - Derinkuyu - Onyx Taş Atölyesi - Üç Güzeller - Göreme Açık Hava Müzesi - Gümrük Han

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22:00 Bakırköy İncirli Doğtaş Mobilya Önü  - 23:00 Mecidiyeköy Meydan TEB - YAPIKREDİ Bankası Önü - 23:59 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü – Minibüs Yolu üzeri - 00:15 Kartal Metro İstasyonu ( Kartal Köprüsü ) - 00:30 Çayırova Mc Donalds Önü - 01:15 İzmit Halkevi Karşısı Otobüs Durakları -

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 25, 2021 ~ Haz 27, 2021

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Belirtilen yerlerden siz değerli misafirlerimizi alarak gece yolculuğu ile turumuza başlıyoruz

2. Gün

Ihlara Vadisi - Narlıgöl Krater Gölü - Derinkuyu Yeraltı Şehri - Onyx Atölyeleri - Ekstra Türk Gecesi

Gece yapacağımız yolculuk ve mola ardından sabah saatlerinde ekstra kahvaltı için Aksaray’da sabah son mola veriliyor. Mola sonrası belirlenen saatte otobüsümüz ile ilk gezi noktamız olan Ihlara Vadisine hareket ediyoruz. Toplam uzunluğu 14 km olan Melendiz Çayı’nın yıllar içinde aşındırdığı Ihlara Vadisinde bulunan kiliselerden Ağaçaltı Kilisesi ve Yılanlı Kilisesi’ni gezdikten sonra rehberimizin belirlediği saatte aracımızda tekrar buluşuyor ve Narlıgöl Krater Gölü’ne hareket ediyoruz. Vereceğimiz kısa fotoğraf molası sonrası ilk olarak Hititlerin inşa etmeye başladığı Derinkuyu Yeraltı Şehri diğer bir keşif durağımız olacak.. 7 km çapı, 60 metreye varan derinliği ile 7 katlı bu muhteşem yapı uzun süre hafızalarınızdan silinmeyecek. Keyifli gezimizin devamında güzel atlar diyarı Kapadokya’ya varıyoruz. Öğle yemeği için vereceğimiz mola sonrası (ekstra) belirlenen saatte Onyx Atölyesi’ne ulaşıyoruz. Taşın yapısı ile ilgili bilgi aldıktan sonra alışveriş için serbest zaman veriliyor. Son olarak kayaçların ve peribacalarının hayvan şeklinde erozyona uğradığı Dervent bizi bekliyor. Rehberimizin anlatımı ve vereceği serbest zaman sonrası otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği sonrası dileyen misafirlerimiz ekstra Türk Gecesine katılabilirler.Kahvaltı: Aksaray Orhan Ağaçlı Tesisleri’nde ekstra olarak alınıyor.Öğle Yemeği: Hanedan Restoran Konaklama: Seçilen oteldeAkşam Yemeği: Tur ücretine dahil otel açık büfe ve set menü olarak sunuluyor.Mola Tesisleri: Düzce Türsan Tesisleri, Aksaray Orhan Ağaçlı TesisleriRota: İstanbul – Bolu (259 km), Ankara (186 km), Aksaray (232 km), Aksaray – Ihlara (37 km), Ihlara – Derinkuyu (53 km), Derinkuyu – Avanos (50 km)

3. Gün

Ekstra Balon Turu, Üç Güzeller Peribacaları - Göreme Açık Hava Müzesi - Hacı Bektaş-ı Veli - Ankara - Düzce - İstanbul

Gezimizin son günü sabah otelde alınan açık büfe kahvaltı sonrası belirlenen saatte Üç Güzeller Peri Bacalarına hareket ediyoruz. Burada vereceğimiz serbest zaman ardından Göreme Açıkhava Müzesi’ne hareket ediyoruz. St. Basil, St. Barbara, Elmalı, Yılanlı, Yemekhane, Çarıklı kiliselerini gezdikten sonra öğle yemeği (ekstra) alacağımız restorana hareket ediyoruz. Belirlenen saatte 3000 yıllık tarihe sahip olan çanak yapım sanatının inceliklerini görmek ve yerinde denemek için verilen serbest zamanın ardından yaklaşık 45 dakikalık otobüs yolculuğu ile Hacı Bektaş-ı Veli Müzesi’ne varıyoruz. Üçler Çeşmesi, Nadar Avlusu, Aslanlı Çeşme, yemekhane, Meydan Evi, Mihman Evi, Hacı Bektaş Veli’nin Türbesi ve Balım Sultan Türbesi gezimizi tamamladıktan sonra dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Ankara – Bolu güzergahından devam ederek Düzce’de verilen mola sonrası akşam ilerleyen saatlerde İstanbul’a varıyoruz.Kahvaltı: Otelde tur ücretine dahil ve açık büfe olarak sunuluyor.Öğle Yemeği: Uranos Restoran Konaklama: Bugün otel konaklaması bulunmuyor. Dönüş yolculuğu yapılmaktadır.Akşam Yemeği: Mola tesisinde ekstra olarak alınmaktadır.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Çevre Gezileri

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Milli Park Girişleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Kişisel Harcamalar

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Ekstra Turlar

+ Müze Kart

Şehirlerarası Ulaşımlarda, PCR Testi Uygulaması Hakkında;

İçişleri Bakanlığı’mızın 20.08.2021 tarihli genelgesinde belirlediği önlemler çerçevesinde, paket turlarımızda kullanılan ulaşım araçları ile seyahat konusunda yapılan değişiklik; 6 Eylül 2021 sonrasında özel araç hariç, otobüslü turlar, uçaklı turlar, uçak, şehirlerarası transfer, tren , şehirlerarası otobüs gibi toplu taşımalarda yolculuk yapmak isteyen aşısız ve covid geçirmemiş kişilerden son 48 saate ait negatif sonuçlu PCR testi talep edilecektir. Bu çerçevede 6 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren seyahat firmalarınca araca kabul aşamasında HES kodu üzerinden kişilerin aşılı/geçirilmiş hastalık (Covid19 hastalığı sonrası bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) veya azami 48 saat önce yapılmış negatif PCR testi sorgulaması yapılacaktır. Kişi hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise bu kişilerin seyahatine müsaade edilmeyecektir.

2 doz aşısı olan misafirlerimizin aşının üzerinden 14 gün geçmesi gerekmektedir. 2.aşının üzerinden 14 gün geçmemiş misafirlerimiz için Pcr testi gerekmektedir.

Turlarımızda tur başlangıcından itibaren 48 saat içinde yapılmış ve sonucu negatif çıkmış kişiye özel PCR testi tur süresince geçerli olacak olup, tur boyunca aynı kişilerin bir arada bulunacak olması sebebiyle ilave test yaptırma gereği olmayacaktır.

Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT