Kapadokya Ve Erciyes Kayak Turu

Kapadokya Ve Erciyes Kayak Turu

Gezi Rehberi Kapadokya Ve Erciyes Kayak Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Avanos - Nevşehir - Erciyes - Kayseri

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 06:00 Adana Tren İstasyonu Önü - 07:00 Mersin Mezitli Migros Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Oca 23, 2021 ~ Oca 24, 2021

Tur Programı

1. Gün

Adana - Mersin - Niğde - Avanos - Nevşehir

Sabah, yolda alacağımız kahvaltının ardından ilk durağımız olan yüzyıllardır ustalıkla sürdürülen bir el zanaatı olan çömlekçiliği tanımak üzere Avanos yakınlarında bulunan ÇÖMLEK ATÖLYESİ’ni ziyaret ediyoruz. Burada çamurun çömleğe dönüşmesini izliyoruz. Yapılacak sunumun ve alışveriş molasının ardından GÖREME AÇIK HAVA MÜZESİ’ne gidiyoruz. M.S 4. ve M.S 13. yy’lar. arasında manastır yaşantısının sürdüğü bu vadide, içlerinde freskler bulunan kaya kiliselerini görüyoruz. Öğle yemeği molamız sonrasında; tünellerin içinden geçerek yapacağımız geziden sonra yöredeki kaya oyma şarap mahzenlerinden birine sahip olan TURASAN ŞARAP FABRİKASI’nı geziyoruz. Dileyen misafirlerimizin yapacağı tadım ve alışverişin ardından Ürgüp içerisinde otobüsümüzle panoramik olarak bir tur yaparak, peribacaları arasında en çok bilinen ama sayıca az olan şapkalı peribacalarını görmek üzere, Ürgüp yakınlarındaki ÜÇ GÜZELLER mevkiine ulaşıyoruz. Burada verilen fotoğraf molasından ile bugünkü gezimizi sonlandırıyor ve otele yerleşiyoruz. Akşam yemeğinden sonra dileyen misafirlerimizle Kapadokya’ya özgü bir mekânda Türk Gecesi eğlencesine gidiyoruz (Ekstra).

2. Gün

Nevşehir - Erciyes - Kayseri - Mersin - Adana

Sabah, kahvaltımızı otelde aldıktan sonra tüm günü geçirmek üzere ERCİYES DAĞI’na ve KAYSERİ’ye doğru yola çıkıyoruz. Kayseri merkezde yapacağımız panoramik tur ile Hunat Hatun Külliyesi, Döner Kümbet, Surlar, Saat Kulesi gibi yapıları gördükten sonra sucuk, pastırma alışverişi için serbest zaman veriyoruz. Alış veriş sonrası otobüsümüzle ERCİYES DAĞI’na çıkıyoruz. Burada snowbord, snowkite, kayak yapma, kızak ile kayma, telesiyeje binme gibi aktivitelerden dilediklerinizi deneyimlerken Kayseri’nin meşhur sucuğu ile hazırlanmış sucuk ekmeklerimizi tadıyoruz. Akşam saatlerinde Kayseri’den ayrılıyor ve dönüş yolculuğu ile akşam saatlerinde turumuzu sonlandırıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Çevre Gezileri

- İkramlar

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ İçecekler

+ Öğle Yemekleri

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Müze Kart

+ Şehir Vergileri

Kayak, Snowboard, Snowkite, Kıyafet Kiralama

Kayak Ve Snowboard Kiralama: 70 TL Günlük  
Kayak Ve Snowboard 1 Saat Kiralama: 40 TL Günlük  
Kayak Ve Snowboard Tek Ayakkabı 40 TL
Kayak Elbise Takımı Kirası: 60 TL Günlük
Kayak Pantolonu Kirası: 30 TL Günlük
Kayak Montu Kirası: 30 TL Günlük
Kayak Gözlük Kirası: 20 TL Günlük
Kayak Eldiveni Kirası: 20 TL Günlük
Kask: 20 TL Günlük
Kızak Kiralama 1 Saat: 25 TL  
Snowkite Training: 250 TL (3 Saat 650 Tl)
Snowkite Kiralama Günlük: 350 TL
Snowkite 3 Saat Eğitim 500 TL  (Kampanya)

2019-2020 Sezonu Kayak Veya Snowboard Eğitimi

1 Saat Kayak Eğitimi Kişi Başı Özel Ders Ücreti 250 TL
1 Saat Snowboard Eğitimi Kişi Başı Özel Ders Ücreti 250 TL
1 Saat Kayak Grup Eğitimi (En Az 10 Kişi) Kişi Başı 70.TL



Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez. Rezervasyona girilen ulaşım ve otel notlarının garantisi yoktur. Tur Paketlerinde uygulanan çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Uzun turlarımızda her gün sıra atlayacak şekilde yer değişimi (Rotasyon) olmaktadır. Kısa Turlarımızda Rotasyon uygulanmaz. Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve yardımcısına aittir. Turumuzda kademeli fiyat artışı mevcuttur.

Turumuz; rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez. Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.

Turumuzda yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde; iptal hakkı tur hareket tarihinden 20 gün öncesine kadar acentede saklıdır. Böyle bir iptal durumunda acente misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

Uçaklı Turlarımızda;
Uçak ile ilgili bölümlerde havayolu sözleşmesi geçerlidir.
İptal sigortaları uçak ulaşımını kapsamaz.
Kademeli fiyat sistemi mevcuttur.
İlan edilen fiyat en düşük sınıftan açılan fiyattır.
Uçaklı tur programlarında "ekonomik sınıf" kullanılmaktadır.




Otobüsler: (25 - 46 Kişi Sayılarında Kullanılır) 
• Mercedes Travego/Tourismo: 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) 
• Neoplan Cityliner/Tourliner: 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz.) 
• Mitsubishi Safir: 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir) 

Midibüsler: (17 - 24 Kişi Sayılarında Kullanılır) 
• Isuzu Turkuaz: 31+1 koltuklandırma, Yatar otobüs koltuklu, abs, asr, Klima, 1adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı 

Minibüsler: (16’ya kadar Kişi Sayılarında Kullanılır) 
• Vw Volt: 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı 
• Vw Volt El: 16+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı 
• Mercedes Sprinter: 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı 
• Mercedes Sprinter El: 16+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı


Paket Turlarımızda Normalleşme Dönemi Süresince Alınan Önlemler

  İçişleri Bakanlığımızın 17.05.2020 Tarihli "Yaz Mevsimi Trafik Tedbirleri" Genelgesinde Belirlediği Önlemler Çerçevesinde Paket Turlarımızda Kullanılan Ulaşım Araçlarında Taşıma Kapasitesi 01.06.2020 – 01.10.2020 Tarihleri Arasında Yeni Bir Genelge Yayımlanıncaya Kadar %50 İle Sınırlandırılmıştır.
  Sosyal Mesafe Tedbirleri Kapsamında Her 2 Kişilik Koltukta 1 Kişi Olacak Şekilde Oturma Planı Oluşturulmaktadır.
Paket Tur Satın Alan Misafirlerimizin Otobüs Veya Diğer Ulaşım Araçlarına Binişleri Öncesinde, Görevli Personel Tarafından Paylaşılan "Tur Ulaşım Aracına Kabul Formu"Nu İmzalanması Gerekmektedir.
  Paket Tur Satın Alan Misafirlerimizin Otobüs Veya Diğer Ulaşım Araçlarına Binişleri Öncesinde, Biniş Noktalarımızda Ateş Ölçümleri Görevli Personelce Gerçekleştirilerek, Tur Süresince Ateş Ölçüm Uygulaması Günlük Rutin Olarak Devam Ettirilecektir.
  Seyahat Süresince Maske Kullanımı Zorunlu Olarak Uygulanacak Olup,  Hijyen Çantaları (Tur Süresince Maske, Siperlik, Dezenfektan Losyonu) Tur Ücretine Dahil Olarak Misafirlerimize Verilmektedir.
  Tur Araçlarımızda Misafirlerimizin Kullanımına Yönelik Ön Ve Arka Bölümlerde Dezenfektan Bulundurulmaktadır.
  Misafirlerimizin Katılım Göstereceği Turlarımızın Mesafelerine Göre "İki Saatte Bir Mola" Uygulaması Gerçekleştirilmektedir.
  Turlarımızda Yer Alan Her Bir Misafir İçin "İki Saatte Bir El Dezenfektanı" Uyarısı İle Mendil Veya Dezenfektan Kullanımı Yapılmaktadır.
  Turlarımızda Yer Alacak Görevli Personelimizin Rutin Sağlık Kontrollerinin Yapıldığına İlişkin Gerektiğinde İbraz Edilmek Üzere Evraklar Hazır Bulundurulmaktadır.
Tur Araçlarımızda Yer Alacak Görevli Personelimizin, Tur Süresince Kişisel Koruyucu Ekipman Kullanımı Zorunludur.
  Tur Araçlarımızın Tur Öncesi Ve Sonrasında Kayıt Altına Alınacak Şekilde Dezenfekte İşlemleri Uygulanmaktadır.
Tur Araçlarımızda İkram Hizmetleri (Bardak Su Hariç Olmak Üzere) Normalleşme Dönemince Sağlanmayacaktır.
  Sosyal Mesafe Tedbirleri Kapsamında, Müze Ve Ören Yerlerinde Oluşabilecek Yoğunluğa Karşın Rehberlerimiz Mobil Uygulama Desteği İle Anlatımlarını Gerçekleştirmektedir.
  Kültür Ve Turizm Bakanlığının Açıklamış Olduğu 13.05.2020 Tarihli Genelge Gereğince Otel, Restoran, Tekne Vb. Hizmetlerde Alınacak Yiyecek/İçecek Servislerinde Tek Kullanımlık Malzemeler Kullanılmaktadır.
  Rezervasyonunuzu Oluşturan Seyahat Temsilcisi İle Birlikte; Tur Başlangıç Gününe 24 Saat Kala Mobil Uygulama ‘Hayat Eve Sığar’ Uygulaması Üzerinden "Hes Kodu İşlemleri / Hes Kodu Oluşturma Butonu / Kod Kullanım Süresi" Adımları Seçilerek Oluşan Kod İle Sorgulama Gerçekleştirilerek Rezervasyon Onaylanır.
  Bilim Kurulu Ve Sağlık Bakanlığının Koordinasyonunda Düzenlenerek Kamuoyuna Duyurulan "Covid-19 Normalleşme Planı Tedbirlerinin Hafifletilmesi Uygulamaları" Kısıtlamalar Kaldırıldıkça Gerekli Güncellemeler Sağlanmaktadır.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT