Kayseri Çıkışlı Maşukiye - Kartepe - Abant Ve İstanbul Turu

Kayseri Çıkışlı Maşukiye - Kartepe - Abant Ve İstanbul Turu

Gezi Rehberi Kayseri Çıkışlı Maşukiye - Kartepe - Abant Ve İstanbul Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Maşukiye - Kartepe - Abant - Sapanca - Gölcük - Ayasofya - Topkapı Sarayı

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Pegasus Havayolları İle

Kalkış Noktaları: Kayseri - İstanbul (Saw) - İstanbul (Saw) - Kayseri -

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 2, 2023 ~ Haz 4, 2023

Tur Programı

1. Gün

Maşukiye - Sapanca - Kartepe

Konforlu otobüslerimiz ile yaptığımız yolculuk sonrasında Maşukiye'ye ulaşıyoruz. Maşukiye; Samanlı Dağı Kartepe eteklerinde yer alan, Orman içinden akan Yayla Derenin oluşturduğu çağlayanlar üzerine kurulu restoran, çiftlik, piknik alanları, seyir terasları, pınarlar arasında bir huzur beldesidir. Doğa ile bas basa kalıp, orman içinde dolaşıp, toprağa basıp, su ve kus sesi dinleyip, haftanın yorgunluğunu burada atabilirsiniz. Verilen serbest zamanda dileyenler yürüyüş yapabilirler. Dileyen misafirlerimiz de Atv kiralayabilir veya Zipline ile uçmanın keyfine varabilirler. (Ekstra) Maşukiye gezimizin ardından 1600–1850 m yükseklik kuşağı üzerinde yer alan Kartepe Kayak Merkezi’ne ulaşıyoruz. Burada verilen serbest zaman diliminde dileyen misafirlerimiz kayak yapabilir veya kızakla kayabilirler. (Hava şartları müsait olduğu takdirde) Rehberimizin belirteceği saatte otobüsümüzde buluşarak Maşukiye'de şehir gürültüsünden ve stresinden kaçmak isteyenlerin tercih ettiği mekânlardan biri olan Sapanca'ya ulaşıyoruz. Dileyen misafirlerimiz göl kenarında yürüyüş yapabilir, muhteşem fotoğraflar çekebilirler. Serbest zaman sonrasında dileyen misafirlerimizin reçel, pişmaniye vb yöresel ürünlerin tadına bakabileceği ve ayni zamanda alışveriş yapabileceği noktada verilen mola sonrasında otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama İzmit’te bulunan otelimizde. Dileyen misafirlerimiz otelimizin ücretsiz termal aktivite imkânından faydalanabilirler.

2. Gün

Bolu - Gölcük Gölü - Abant Gölü

Sabah otelde alınan kahvaltının ardından göller bölgesi Bolu’ya Gölcük Gölü’ne hareket ediyoruz. Burada göl etrafında bitmesini istemeyeceğiniz yürüyüş yapabilir, her daim bir anı olarak saklayacağınız fotoğraflar çekebilir, bölgede bulunan kafelerde dinlenebilirsiniz. Göl manzarası eşliğinde çayınızı, kahvenizi, salebinizi yudumlayabilir ve sevdiklerinize “Gölcük Hatırası” hediyelik eşyalar alabilirsiniz. Serbest zamanın ardından Abant’a doğru hareket ediyoruz. Öğle yemeğimizi (ekstra ücretli) sucuk ekmek eşliğinde aldıktan sonra doğanın eşsiz yaratıcılığı ve ortaya çıkan muhteşem manzaraya şahit olmaya başlıyorsunuz. Öncelikle Abant Gölü çevresinde bir yürüyüşümüz olacak. Göl çevresindeki yürüyüşümüz esnasında hayatınız boyunca unutamayacağınız fotoğraf karelerini yakalayıp çektiğinizde anılarınızın en güzellerinden biri olarak kalacağından emin olabilirsiniz. Gölü dolaştıktan sonra dileyenler köy pazarında alışveriş yapabilir, faytona binme şansını yakalayabilir. Rehberimizin belirleyeceği saatte hareketle otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. Gün

Boğaz Turu (Ekstra) - Tarihi Yarımada - Ayasofya Camii - Topkapı Sarayı

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, İstanbul turlarını taçlandıran boğaz turumuza çıkmak üzere turumuza devam ediyoruz (Ekstra). Eminönü'nden, Boğaz Turu’na çıkarak bu eşsiz manzaraya şahit oluyoruz. İstanbul’un birçok güzel kıyı semtlerini (Kuzguncuk, Bebek, Arnavutköy, Küçüksu, Kandilli gibi..) tarihi binalarını, yalıları, hatta çeşitli dizilere mekan olan köşkleri görüyoruz. Yeni Camii, Mısır Çarşısı, Süleymaniye Camii, Galata Kulesi Çırağan Sarayı bu güzel boğaz turumuz süresince kıyı boyunca gözlerimizi süsleyecek tarihi yapılardan sadece bazıları… Yönümüzü, İmparatorluklar şehri İstanbul’un en kadim eserlerinin bulunduğu Sultanahmet bölgesine çeviriyoruz. Güzergâhımız, Marmara denizini takiben haliç üzerinden boğazı ve Anadolu yakasını panoramik görüş açısına sahip... Bu sayede Galata Kulesi, Galata Köprüsü, Beyazıt Kulesi panoramik olarak görüle biliniyor. (Bundan sonra bütün müzeler yürüyüş mesafesinde olduğu için araca sadece dönüşte binilecektir ve uygun yürüyüş ayakkabıları, müze kartı için kimlik ve fotoğraf bulundurmanızı öneriyoruz.) Ardından, at meydanı da dediğimiz Hipodrom ’dan günümüze kalan 3 güzel Dikilitaş’ı görüp, gezimize devam ediyoruz. 1500 yıllık bir tarihiyle, İstanbul’un en büyük camii olma özelliğine sahip Ayasofya’yı (Hagia Sofia müzesini) geziyoruz. Osmanlı Hanedanının 400 yıllık konutu olan, Topkapı Sarayı’na doğru turumuz devam ediyor.. Sarayı gezerek, yazlık avlusunda Marmara denizi, Boğaz ve Haliç’e aynı anda sahip manzarasında fotoğraflar çektiriyoruz. Verilecek serbest zamanda, dileyen misafirlerimiz Yerebatan Sarayına (Sarnıcı), Sultanahmet Camii gibi yerlerden birini görebilirler. Rehberimizin belirteceği saatte hareketle havalimanına hareketle turumuzun sonuna geliyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Sabah Kahvaltıları

- Akşam Yemekleri

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Çevre Gezileri

- Rehberlik Hizmetleri

- İkramlar

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Programda Belirtilen Yemekler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Müze Kart

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

Uçuş Bilgileri:

Gidiş Bilgileri(Uçak)

Havayolu : Pegasus Airlines
Uçuş Numarası : PC 2743
Kalkış :Kayseri (ASR-Erkilet Intl.) Havaalanı Saat: 05:45
Varış :İstanbul, Türkiye (SAW-Sabiha Gökçen Uls.) Havaalanı Saat: 07:05

Dönüş Bilgileri(Uçak)

Havayolu : Pegasus Airlines
Uçuş Numarası : PC 2740
Kalkış :İstanbul, Türkiye (SAW-Sabiha Gökçen Uls.) Havaalanı Saat: 19:55
Varış :Kayseri (ASR-Erkilet Intl.) Havaalanı Saat: 21:15


Ön
emli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır ayrı düşünülemez.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT