Kemer Full Aktivite Turu - 7 Gece

Kemer Full Aktivite Turu - 7 Gece

Gezi Rehberi Kemer Full Aktivite Turu - 7 Gece

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Atv Safari - Tüplü Dalış  - Rafting - Jeep Safari - Tekne Turu

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Bireysel Ulaşım (Ulaşım Ekstradır)

Kalkış Noktaları:

Paylaş:

istanbul.net.tr May 27, 2018 ~ Haz 3, 2018

Tur Programı

1. Gün

Atv Safari

Tatilinizin ilk gününde otele giriş saatimiz 14:00’dır. Tüm katılımcılarımızın otelimize girişlerini tamamlaması sonrasında aktivite alanına hareket için otel önünden servisimize binip yola çıkıyoruz. 15:30 Aktivite alanı olan Atv Garajında; güvenlik, teknik bilgilendirme ve eğitimlerimiz bittikten sonra deneme sürüşleri yapıyoruz. 16:00 Aktivite Başlangıcı; yaklaşık iki saat sürecek olan patikalar, ormanlar, su ve çamur geçişleri ile dolu heyecanlı aktivitemize başlıyoruz. 18:00 Aktivite Bitişi ve otele dönüş. 19:00 Aksam yemeği ve serbest zaman

2. Gün

Tüplü Dalış - Dakapo Beach Canlı Müzik

09:00 Kemer Yat limanına hareket için otelimizin önünden servisimize biniyoruz. 09:30 Dalış teknesine varış ve kayıtlar 10:00 Dalış teknesinin limandan 18 dk. Mesafede ki Kiriş Akvaryum Koyuna hareket etmesi ile birlikte konuklarımıza günlük dalış ve tur programı hakkında bilgi verilmesi 10:30 Teknenin Akvaryum Koyuna varışı itibariyle Dalış Eğitmenleri tarafından dalış esasında bilmeleri ve uygulamaları gereken dalış kuralları hakkında eğitim verilmesi. Temel eğitimin ardından dalışlara koyun en sığ yerinden başlanmasıyla birlikte birinci dalışların yapılması. Tüm Dalışlar eğitmenler ve rehber balıkadamlar eşliğinde yapılmaktadır. 13:00 Öğle yemeğimizi dalış teknesinde yiyoruz. 14:15 ikinci dalışlar için Mağara Koyuna varış ve 2. dalış 17:00 Dalışların tamamlanmasıyla Kemer Yat Limanına doğru hareket edilmesi ve otele dönüş.Tecrübeli (Diver) Dalgıçlar: Tecrübeli dalgıçlar acemi dalgıç programında olduğu gibi 2 ayrı bölgede bir sabah birde öğleden sonra olmak şartıyla 2 kere dalış yaparlar. 4 tecrübeli dalgıca 1 eğitmen düşecek şekilde dalarlar. Maximum dalış derinliği 30 metredir. Dalış derinliği ve planı dalgıçların tecrübesine göre düzenlenir. Dalış 50 bar hava ile bitecek şekilde planlanır.21:00 Akşam yemeği sonrası biraz dinlendikten sonra Akdeniz’in en güzel plajı Ayışığı plajı içerisinde bulunan Dakapo Beach’te yanan ateşler eşliğinde canlı müziğin eğlencesine katılıyoruz. Harika manzara ve atmosferde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlence devam ediyor olacak.

3. Gün

Kanyon - Rafting

Köprü çayda Rafting parkuru 13 km olup Kanyoning ise 2 km’dir. Bitiş noktası Karabük köy giriş köprüsüne 2 km kala turu tamamlamaktayız. Rafting bitiş noktası olarak adlandırılan tesisimize transfer araçlarıyla ulaştırılan gruplara buradaprofesyonel rehberlerimizce tur, parkur ve teknik ekipmanlar hakkında bilgi verilmekte, katılımcı formlar imzalatılmaktadır. Gerekli hazırlıklar tamamlandıktan sonra gruplar tur başlangıç noktasına gelirler. Saat 11:00 itibarı ile Start alan turumuz normal rafting 2 km daha yukarıdan başlayıp gizemli patikalardaki yürüyüşün ve yüzmenin ardından rafting botlarına binilip normal rafting başlangıç noktasına gelinir.13 km lik Rafting turu başlar, küçüklü büyüklü 6 tane rapitler geçilerek parkurun yarısına ulaşılır. Burada yaklaşık 30 dk ile bir saati bulan ihtiyaç, animasyon, body rafting, yüzme kürek oyunu ve atlama vb molası yapılır. Yapılan molanın ardın dan tekrar rafting botlarına binilerek kalan parkurun heyecan ve macera dolu kısmı tamamlanır. Bitiş noktasına gelen katılımcılarımız restoranımızda bekleyen araçlarıyla buluşurlar ve 10 ile 15 dk olan molanın ardından öğle yemeği için ırmak kenarında olan restoranda toplanılır. Belirlenen menümü vejetaryen veya kırmızı et tercih etmeyecek müşterilerimizin damak zevki düşünülerek hazırlanmış olup ızgara tavuk, pirinç pilavı, makarna, mevsim salatası dan oluşmaktadır.Misafirlerimizin kendi isteklerine göre içecekler ekstra olmakla birlikte, bar servisinden yararlanabilirler.

4. Gün

Aquapark - Kay Uç - Dolphin Show - Aura Club Parti

09:30 Kahvaltımızın ardından gün boyunca sular içerisinde eğleneceğimiz aquaparka gitmek için servisimizde yerimizi alıyoruz. 10:00 Yolculuk esnasında vereceğimiz kısa bilgilendirmenin ardından tesise giriş yapıyoruz. Öğlen yemeğimizi tesiste set menü olarak yiyoruz. Gün boyunca yapacağınız aktiviteler hakkında kısa bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.Kaf Dağı'nın zirvesinden hareket eden ve Türkiye'de ilk kez kurulan Dev Huni ve Kay Uç kaydırağı dahil birbirinden eğlenceli ve aksiyon dolu 17 yetişkin ve 9 çocuk kaydırağı dahil 32 unutulmaz aktivite sizleri bekliyor. Dolusu Park kaydırakları Türk masal kahramanlarımızdan esinlenerek tasarlanmıştır. Keloğlan ve arkadaşlarının prensesi tepegözden kurtarma macerasını anlatan Masal Sokağımız tüm DolusuPark misafirlerine açıktır. Tepegöz, Dev Huni gibi kaydıraklarda kendinizi hikayenin içinde hissedeceksiniz.KAY UÇ Adrenalini zirvede yasamak ister misiniz? Bu sefer yolculuk yukarıya doğru. Bu kaydırak sizi 7 metre havaya uçuracak. Havada pozunuza dikkat edin! Peki ya siz bu çılgınlığa var mısınız? Çünkü kuleye çıktıktan sonra sadece en cesuru uçmaya karar veriyor. Bu heyecanı sadece burada yasayacaksınız. YUNUS GÖSTERİSİ Her yastaki misafirlere hitap eden Yunus gösterisinde ailece eğlenecek ve yunuslarınşaşırtan kabiliyetlerine tanık olacaksınız. Gösteri Saatleri: 11:15 veya 15:15 Gösteri Süresi: 60dk 17:00 Otele dönüş zamanı geldi. Servisimize binmek üzere tesis kapısında buluşuyoruz. Dolu Dolu geçen günün ardından otelimizde aksam yemeğimiz sizleri bekliyor. GECE EGLENCESİ AURA CLUB PARTY Bu Gece çok güzel olacak. Kemer’in en güzel gece kulübünde sınırsız eğlence sizleri bekliyor. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar Aura Club sizleri misafir ediyor. Otele dönüş saati 02:00’dır.

5. Gün

Jeep Safari - Çıralı Turu

09:00 Aktivite alanına gitmek için otelimizin önünden ciplere biniyoruz. 09:30 Toplanma noktasından Aktivitemize başlıyoruz. 12:30 Öğlen yemeği ve gölde yüzme molası. 14:00 Aktivitemizin ilk bölümünü tamamlamak için tekrar hareket ediyoruz. 15:00 Otele varış ve bir saat mola veriyoruz. 16:00 Günün bir sonraki aktivitesi olan Çıralı turuna gitmek için tekrar otelimizin önünde buluşuyoruz ve ciplere biniyoruz. Çıralı plajında yüzme molası verdikten sonra, kısa bir yürüyüşle yanartaş tepesini ziyaret ediyoruz ve ateş eşliğinde manzaranın tadını çıkarıyoruz. Aksam yemeğimizi yemek için serin akarsuların üzerinde kurulmuş restoranımıza geçiyoruz. 22:00 Otele dönüş ve serbest zaman.

6. Gün

Tekne Turu

09:30 Kemer yat limanından kalkacak teknemizde yerimizi almak için otelimizden ayrılıyoruz. 10:00 Akdenizin en güzel koylarından birisi olan Porto Ceneviz koyu dahil 4 koyda vereceğimiz yüzme molaları, görülecek muhteşem manzaralar eşliğinde eğlence dolu bir tekne turu için yola çıkıyoruz. Öğlen Yemeği Teknemizde verilecek ve tekne turu boyunca alınan soft (Meşrubatlar, su, çay, kahve, hazır meyve suları) içecekler ücretsiz sunulacaktır. 17:30 Limana Dönüş ve serbest zaman.

7. Gün

Serbest Zaman - Inferno Club Parti

Tatilimizin 7. gününde bütün bir hafta yaptığımız aktivitelerimizde çektiğimiz fotoğraf ve videoların paylaşımı ile ilgileneceğimiz serbest bir günümüz var. İsteyen katılımcılarımız Akdeniz'in harika sularında ve otelimizin plajında dinlenerek bu günü değerlendirebilirler. Heyecana devam etmek isteyen misafirlerimiz de ekstra aktivite talebi ile ilgili ekip liderleriyle görüşebilirler. Otelde ki aksam yemeğimizden sonra gecenin ilerleyen saatlerinde Club Inferno sizleri bekliyor. Harika atmosferi ve eğlencesi ile tatilinizin son gecesinde iyi eğlenceler diliyoruz.

8. Gün

Otelden Ayrılış

Bir haftalık tatilimizin son sabahı.Hatıralarımızda harika anılarla evlerimize döneceğimiz bugün kahvaltı sonrası otelimizden ayrılıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Eğitimler ve Aktiviteler

- Transferler

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Kişisel Harcamalar

+ İçecekler

+ Bireysel Ulaşım

**Misafirlerimiz kişi başı 250 TL Fark ödeyerek Herşey Dahil Konseptten yararlanabilirler.

Ulaşım Bilgileri : 
Otelimiz Antalya Kemer’dedir. Uçak ile yolculuk yapacak katılımcılarımız hava limanından tramvay ile Antalya otogarına ulaşırsınız. Otogar batı Antalya terminalinden Kemer Express otobüsleri ile çok kolay bir şekilde otelimize ulaşabilirler.

Otobüs ile yolculuk yapacak katılımcılarımız batı Antalya terminalinden Kemer Expres otobüsleri ile çok kolay bir şekilde otelimize ulaşabilirler.

Kendi aracı ile ulaşımını sağlayacak katılımcılarımız için otelimizin harita ve konum bilgileri aşağıdadır.

Antalya hava limanından veya Antalya otogarından özel araçla transferinin yapılmasını isteyen katılımcılarımız rezervasyon bölümünde transfer talep edebilirler.

Quad Safari : 0-6 yaş arası katılamaz, 7 yaş üzeri ailesi yanında katılabilir. 16-18 yaş arası misafirlere araç kullanımı için aile onayı dahilinde izin verilir, sadece 18 yaş üzeri misafirler araç kullanımı yapabilir.
Dalış : 12 yaşa kadar dalamaz ancak teknede ücretsiz vakit geçirebilir. 12-18 yaş arası misafirler ailelerinin izni ile dalışa katılabilir. 
Kanyoning & Rafting : 0-6 yaş arası katılamaz, 7-12 yaş arası ailesi kabul ettiği sürece katılabilir. 
Disco : 18 yaş altı giremez :)
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT