Kuşadası - Çeşme - Seferihisar Turu

Kuşadası - Çeşme - Seferihisar Turu

Gezi Rehberi Kuşadası - Çeşme - Seferihisar Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Efes Antik Kenti - Meryem Ana Evi - Şirince - Kuşadası - Seferhisar - Çeşme - Alaçatı

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22.00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 22.30 Şişli Prontotour Merkez Ofis Önü - 23.30 Kadıköy Tepe Nautilus AVM Yanı (Ayrılık Çeşme Metro İstasyonu İspark Otoparkı) - 23.45 Kartal Köprüsü ( E-5 Ankara Yönü ) - 00.00 Gebze Center Önü - 02.30 Bursa Almira Otel Önü - 07.00 Ege Üniversitesi Bornova Sapağı Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Tem 1, 2022 ~ Tem 3, 2022

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Belirtilen noktalardan hareket ile gece yolculuğumuza başlıyoruz.

2. Gün

Efes Antik Kenti - Meryem Ana Evi - Şirince - Kuşadası Yüzme Molası

Turumuz, 02.30 Bursa Almira Otel önünden - 07.00’da Ege Üniversitesi Bornova Sapağı önünden sizleri otobüsümüze alarak İzmir’e yolculuk ile başlıyor. İlk olarak şarabı ve eski Rum evleri ile meşhur, evleri, sokakları ve insanları ile sizleri kendine çeken Şirince'ye hareket ediyoruz. Şirince'de (Ekstra) yapacağımız yöresel köy kahvaltısının ardından şirin köyümüzü geziyoruz. Eski Rum ustaların yapmış olduğu evler arasında gezerken yöresel ürünleri alabilirsiniz. Meyva şaraplarından almayı unutmayın. Şirince köyü ziyaretinin ardından  Efes Antik Kenti’ne hareket ediyoruz. Burada Arcadiane Caddesi, Tiyatro, Küretler Caddesi, Memmius Anıtı, Herakles Kapısı, Traian Çeşmesi, Hadrian Tapınağı, Scholastika Hamamları, Gymnasion, Ticaret Agorası, Odeon, Parlamento Binası, Mozaikli Kaldırım, Paleastra göreceğimiz yerler arasında olacaktır. Efes Antik Kenti gezimizin ardından, Hıristiyan inanışına göre Meryem Ana’nın yaşadığı ve öldüğü ev olarak kabul edilen ve Hıristiyanların hac merkezi de olan Meryem Ana Evi gezisini yapıyoruz. Gezilerimizin ardından Kuşadası Kuştur (Pygela) Plajına gidiyoruz. Yüzme molası için serbest zaman veriyoruz. Sonrasında otelimize geçiyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde. (Yüzme Molasını otele girmeden vereceğimiz için Plaj çantanızı tur öncesinde yanınıza almanızı öneririz.)ALTERNATİF: Dileyen misafirlerimiz Kuşadası Adaland Aquapark'a gidebilirler. (Ekstra) Fiyatı rehber tarafından tur esnasında bildirilecektir. 

3. Gün

Seferihisar - Çeşme - Alaçatı - Dönüş

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından başlıyor. Yöresel mimarisine, geleneklerine,  göreneklerine, sahip çıktığından dolayı 2009 yılında Türkiye’de ilk Cittaslow (Yavaş Şehir) unvanını kazanmış olan Seferihisar'a gidiyoruz. Bazı dizi filmlerin çekildiği Sığacık’ı geziyoruz. Burada, Sultan Süleyman tarafından yaptırılmış Osmanlı Kalesi’ni, iç kalede inşa edilmiş ve otantikliğini kaybetmemiş evleri ve sokakları yürüyerek geziyoruz. Her pazar günü iç kalede açılan Üretici Pazarı (Kadınlar Pazarı) gezdikten sonra Çeşme’ye hareket ediyoruz. Çeşme’de gezimize Çeşme Kalesi ile başlıyoruz. Kalenin muhteşem manzarası eşliğinde rehberimizin anlatımlarını dinliyoruz. 1528 yılında Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan Kervansaray’ı görüyoruz. Sonrasında Çeşme Meydanı’nda vereceğimiz serbest zaman da Sakızlı Muhallebinin tadına bakabilirsiniz. Ardından Alaçatı’ya hareket ediyoruz. Rum mimarisi ile Osmanlı mimarisinin birleştiği sokakları geziyoruz. Alaçatı Pazarında, yerel ürünlerin ve hediyelikleri alabilmeniz için  serbest zaman veriyoruz. Alacağımız öğle yemeğinin ardından Yüzme molası için Ilıca Plajına gidiyoruz. (Hava durumu müsait olması durumunda yüzme molası verilecektir.) Vereceğimiz serbest zaman sonrasında dönüş yoluna geçiyoruz. Manisa - Bursa üzerinden akşam ilerleyen saatlerde İstanbul’a varıyoruz. Bir başka acente organizasyonunda buluşmak üzere sizleri aldığımız noktalara bırakarak üzülerek sizlerle vedalaşıyoruz. Hoşçakalın.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ İçecekler

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

+ Öğle Yemekleri

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine *1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT