Kuşadası - Pamukkale İonya Turu

Kuşadası - Pamukkale İonya Turu

Gezi Rehberi Kuşadası - Pamukkale İonya Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Kordon - Tarihi Asansör - Selçuk - Şirince - Didim - Apollon Tapınağı - Efes Antik Kenti - Meryem Ana Evi - Pamukkale - Travertenler - Hierapolis

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22:00 Bakırköy İncirli Doğtaş Mobilya Önü - 23:00 Mecidiyeköy Meydan Teb - Yapıkredi Bankası Önü - 23:59 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü – Minibüs Yolu Üzeri - 00:15 Kartal Metro İstasyonu Kartal Köprüsü - 00: 30 Çayırova Mc Donalds - 01:15 İzmit Halkevi Karşısı Otobüs Durakları -

Paylaş:

istanbul.net.tr May 11, 2021 ~ May 14, 2021

Tur Programı

1. Gün

İstanbul Hareket

Turumuzun ilk günü hareket noktalarımız da buluşma ile başlıyor.

2. Gün

İzmir - Kordon Boyu - Tarihi Asansör - Torbalı - Metropolis Antik Kenti - Selçuk - Şirince - Didim

Gezimizin ikinci günü Susurluk’ta verilen molanın ardından Manisa üzerinden Ege’nin incisi İzmir’e varıyoruz. Kahvaltımızı yapmak için ünlü Kordon Boyu’na ulaştıktan sonra verilen kahvaltı molası ardından Antik Smyrna’yı en güzel görebileceğimiz yer olan Dario Moreno’nun doğduğu sokaktaki 1907 yapımı tarihi asansör ile Halil Rıfat Paşa’ya çıkıyoruz. Burada İzmir’i ve Körfez’i fotoğraflıyoruz. Ardından İzmir’e veda ederek kısa bir yolculuk sonrası Torbalı’ya varıyoruz. Adı “Ana Tanrıça Kenti” anlamına gelen ve halen kazıları devam eden Metropolis Antik Kenti diğer durağımız. Tiyatro, Bouleterion, Bizans Surları, Yamaç Evler, Hamam, Latrinler görebileceğimiz yapılar arasında. Metropolis ziyaretimiz sonrası öğle yemeğimizi de almak üzere adını İzmir Valisi Kazım Dirik’in “Böyle güzel bir yer çirkin olamaz, olsa olsa Şirince olur’’ diyerek koyduğu Şirince olacak. Burada Yukarı Kilise (Vaftizci Yahya Kilisesi) ilk durağımız oluyor. Ardından genellikle iki katlı olan evlerin arasından geçip küçük kent meydanına vararak verilen serbest zamanda dileyen misafirlerimiz Şirince’nin yöresel meyve içeceklerinin tadına bakıp alışveriş yapabiliyor. Belirlenen saatte buluşma ardından hareketle Kuşadası’nda bulunan otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Kahvaltı: Ekstra olarak alınmaktadır. Öğlen Yemeği: Bölgede serbest olarak alınıyor. Akşam Yemeği: Tur ücretine dahil. Otelde açık büfe veya set menü olarak sunuluyor (Tüm içecekler ekstra).  Konaklama: Didim

3. Gün

Didim Apollon Tapınağı - Milet Antik Kenti - Priene Antik Kenti - Efes Antik Kenti - Meryem Ana Evi

Gezimizin üçüncü günü otelde yapılan kahvaltı sonrası Antik Çağ’ın en önemli bilicilik merkezi Didim Apollon Tapınağı’na hareket ediyoruz. Anadolu’nun ayakta kalabilen en uzun sütunları ile haklı üne sahip olan Didim gezimizin ardından Hippodomos planlı kent olan Milet’e doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Filozofların kenti Miletos (Milet) Antik Kenti programımız sonrası Samsun (Mycale) Dağı eteklerinde yer alan 12 İyon kentinden biri olan Priene Antik Kenti’ni gezeceğiz. M.Ö 350 yılında inşa edilmiş 5000 kişilik kapasiteye sahip olan Tiyatro ve Tanrıça Athena için kentin en hakim yerine yapılan Athena Tapınağı gezeceğimiz yerler arasında olacak. Söke Ovası’nda yapacağımız yolculuk ile Selçuk’a ulaşacağız. Öğle yemeğimizi aldıktan sonra 100 yıldır kazılan ve henüz %10’luk bölümü çıkarılabilen Efes Antik Kenti’ni gezmeye başlıyoruz. Antik Ege dünyasının en sağlam şekilde ayakta kalan kentlerinden biri olan Efes Antik Kenti’nde mermer caddeler üzerinde yürüyerek ve rehberimizin anlatımları eşliğinde yapacağımız gezimizde Efes’teki tarihsel doku bizleri tarihin derinliklerine çekiyor. Efes gezimiz sonrasında Hıristiyanlığın en kutsal mekanlarından biri olarak kabul edilen ve Meryem Ana’nın yaşamının son günlerini geçirdiği Meryem Ana Evi diğer ziyaret noktamız oluyor. Burada olan Havuz, Kilise ve Ayazma ziyaretlerimizin ardından otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.Kahvaltı: Tur ücretine dahil, otelde sunuluyor. Öğle Yemeği: Bölgede serbest olarak alınıyor.Akşam Yemeği: Tur ücretine dahil. Otelde açık büfe veya set menü olarak sunuluyor (tüm içecekler ekstra). Konaklama: Didim

4. Gün

Pamukkale - Travertenler - Hierapolis Antik Kenti - İstanbul

Gezimizin dördüncü günü otelde yapılan kahvaltı sonrası otelimizden ayrılıyoruz. Keyifli otobüs yolculuğundan sonra Pamukkale bölgesini tanımaya başlıyoruz. İlk durağımız Travertenler oluyor. Ardından hemen yanında kurulmuş olan Hierapolis Antik Kenti’ne geçiyoruz. Müzede başlayan gezimiz sonrasında antik havuzu, Plütonyum’u, Apollon Tapınağı’nı, Roma hamamlarını ve antik tiyatroyu görüyoruz. Sütunlu caddede yapacağımız yürüyüş ile Roma Kapısı'ndan geçip Nekropol’e ulaşıyoruz. Burada vereceğimiz fotoğraf molası sonrası hareketle Denizli’nin dokumalarıyla ünlü tekstil mağazalarından birinde alışveriş için serbest zaman verip, İstanbul’a hareket ediyoruz. Yol üzeri vereceğimiz molalar ardınan İstanbul’a ulaşıyor ve bir başka acente turunda görüşmek üzere sizlerle vedalaşıyoruz.Kahvaltı: Tur ücretine dahil, otelde açık büfe olarak sunuluyor. Öğle Yemeği: Bölgede serbest olarak alınıyor. Yemeği: Mola tesislerinde ekstra olarak alınıyor. Konaklama: Bugün otel konaklaması bulunmuyor!.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Çevre Gezileri

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Müze Kart

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

İstanbul dışı hareket saatleri yol ve hava koşullarına göre değişkenlik gösterebilir

Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
Otobüsler 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
Mercedes Travego/Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Neoplan Cityliner/Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Midibüsler 17-27 kişi sayılarında kullanılır.
Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Minibüsler 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır.
Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT