Promosyon Los Angeles - Las Vegas Turu

Promosyon Los Angeles - Las Vegas Turu

Gezi Rehberi Promosyon Los Angeles - Las Vegas Turu

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Los Angeles - Las Vegas

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Los Angeles - Los Angeles - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 13, 2018 ~ Haz 20, 2018

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Los Angeles

Yolculuğumuza İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde rehberimiz ve yetkililerimiz ile buluşarak başlıyoruz. Saat 13:40’ta Türk Hava Yolları’nın TK-09 sefer sayılı uçuşu ile Los Angeles’a hareket ediyor ve yerel saat ile 16:50’de varışımız ile birlikte havalimanında karşılanarak otelimize transfer ediliyoruz. Geceleme otelimizde.

2. Gün

Los Angeles

Güzel bir Los Angeles gününe uyanıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin düzenleyeceği ve bu güzel şehri tanıtan Los Angeles şehir turu; Santa Monica turuna katılabilirler. İlk durağımız filmlerden anımsayacağınız Hollywood Bulvarı. Burada Oscar törenlerinin yapıldığı Kodak tiyatrosu (Yeni adıyla "Dolby Theater"), ünlü filmlerin gala gösterimlerinin yapıldığı Çin tiyatrosu, sinema ve müzik sanatçılarının el ve ayak izleri, ayrıca Şöhretler Yolu göreceğimiz yerler arasındadır. Ayrıca bu bölgeden şehrin simgesi olan ve adı dev harfler ile yazılı ünlü Hollywood yazısını fotoğraflama şansını bulacaksınız. Daha sonra ünlü Sunset Strip yolu üzerinden Beverly Hills'e geçiyoruz. Burada Los Angeles'ın zenginlerinin evlerinin arasından geçip Beverly Hills'in meşhur sembolünü göreceğiz. Daha sonra ''Pretty Woman'' filminin çekildiği, dünyanın en lüks mağazalarının yer aldığı, meşhur Rodeo Drive'da kısa bir yürüyüş yapıp, Elvis Presley ve John Lennon gibi yıldızların senelerce ikâmet adresi olan "Beverly Willshire Otel"ini göreceğiz. Rodeo Drive'dan ayrıldıktan sonra Los Angeles şehrinin merkezi olarak bilinen Downtown'a gidiyoruz. Burada göreceğimiz yerler Olvera Caddesi, Los Angeles şehrinin siluetini oluşturan gökdelenler ve şehrin ilk kurulduğunda oluşan tarihi merkezler. Sokak sanatçılarının gösterileriyle dolu ışıl ışıl Santa Monica'da bulunan şık kafelerde bir şeyler içerek yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Geceleme otelimizde.

3. Gün

Los Angeles

Los Angeles'ta serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği San Diego Turuna katılabilirler. Yıllardır Amerika'nın en güzel şehri seçilen San Diego'da ilk durağımız La Jolla. Fok plajı ve sahilleriyle ünlü La Jolla'da doğanın ve lüks evlerin uyumunu görecek ve bol bol fotoğraf çekeceksiniz. La Jolla'dan ayrılıp ikinci durağımız olan Old Town'a gidiyoruz. California'nın doğum yeri olan Old Town'da kendinizi adeta Meksika'da hissedeceğiniz bir atmosfer sizleri bekliyor. Old Town sonrasında; Seaport Village, USS Midway Uçak Gemisi, II. Dünya Savaşı'nın simgesel görseli olan Unconditional Surrender Statue heykelini göreceğiz. Amerikan Deniz Kuvvetleri'nin üssünün bulunduğu, Amerika'nın en büyük ahşap binası olup ve Marilyn Monroe'nun “Bazıları Sıcak Sever” filminin de çekildiği tarihi Hotel Del Coronado'ya ev sahipliği yapan Coronado Adası ziyaret edeceğimiz yerler arasındadır. Turdan sonra otele dönüyoruz. Geceleme otelimizde.

4. Gün

Los Angeles - Las Vegas

Sabah erken saatlerde rehberimizin belirleyeceği saatte otelden ayrılıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerimizin düzenleyeceği ekstra olan Sahil Kentleri Turu'na katılabilirler. Bu programda Amerika'nın en yoğun ikinci limanı olan Long Beach'de, ünlü ünlü Queen Mary gemisini, Pasifik Okyanusu kıyısından güneye doğru inerek; Newport Beach, Seal Beach, Huntington Beach, Laguna Beach görülecek diğer yerler arasındadır Gezimizin ardından Las Vegas 'a doğru yola çıkıyor. Baş döndürücü şehir Las Vegas'a varışımıza istinaden otelimize transferimiz gerçekleşiyor ve otelimize yerleşiyoruz. Las Vegas, Nevada Eyaleti'ndeki Mojave Çölü üzerinde bulunuyor. Çölün ortasındaki bir vahayı andıran kentte cazibe merkezi olarak kumarhaneler başı çekiyor. Geceleme otelimizde.

5. Gün

Las Vegas

Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin düzenleyeceği Premium Outlet alışveriş #38; Red Canyon turuna katılabilirler. Bu turumuzda Grand Canyon'u andıran, her yıl bir milyondan fazla ziyaretçi ağırlayan, oluşumu ikiyüz elli milyon yıl öncesine dayanan Red Rock Canyon'u büyüleyici yüksek Nevada çölü keşfetmek ve Red Rock Canyon Milli Parklar doğal güzelliklerini Büyük Kaktüs Oasis ziyaret ediyor, devamında Blue Diamond kasabasına gidip altın ve elmas avcılarının hayatına ve madenlere tanıklık ediyoruz tüm çölün çokluk içinde çok yönlü flora ve fauna nasıl yaşam bulduğunu öğreniyor ve RED CANYON u büyük çukurun önünde hatıra fotoğrafı çektiriyoruz - Dünyanın en büyük çukurlarından birini görme şansını kaçırmak yazık olur. Kanyon'dan ayrıldıktan sonra bölgenin hatta Amerikanın en meşhur Outlett Mall'una giderek alışveriş için vakit ayıracağız. Amerikadaki TANGER #38; PREMIUM gibi outlerlerin en büyük özelliği casualdan lükse tüm markaların kendı outlet dükkanlarının sırlaı oluşu ve hepsinin ortalama %70 daha avantajlı ürün satıyor olduklarıdır. Örnek olarak Schetcher - Guess - Nike gibi markaların kendi mağazalarında son derece cazip fiyatlara alışveriş yapabilirsiniz. Otelimize döndükten sonra, serbest zamanınızda Las Vegas Strip'te yürüyüş yapabilir ve otellerin görsel açık hava şovlarını izleme imkanına sahip olabilirsiniz. Geceleme otelimizde.

6. Gün

Las Vegas

Bir önceki turumuzu yeterli bulmayan misafirlerimiz için arzu edenler ister Las Vegas'ta serbest zaman geçirip ünlü casinolarda şanslarını deneyebilir diğer arzu eden misafirlerimiz rehberimizin düzenleyeceği Grand Canyon turuna katılabilirler. Bu turumuzda sabah otelimizden özel aracımız ile Las Vegas'tan Nevada - Arizona Eyalet sınırında bulunan Hoover Barajı'na hareket ediyoruz. 1930'larda yapılan Colorado Nehri'nde yer alan bu önemli barajın üzerinde yürüyor ve Mead Gölü'nün maviliğini seyrediyoruz. Sonrasında yaklaşık 2 saatlik bir yolculuktan sonra Grand Canyon'a varıyoruz. Varışımızı takiben bizlere çevreyi gezdirecek otobüslere biniyoruz. İlk olarak Hualapai Kızılderililerinin çiftliğini ziyaret ediyoruz. Sonrasında Eagle Point'te (Kartal Noktası) Canyon'un muhteşem fotoğraflarını 800 metrelik uçurumun hemen yanından çekme imkanı buluyoruz. Yine burada Hualapai Kızılderililerin çadırlarının örneklerini görüyoruz. Buradan tekrar otobüse binerek Guana Point'e gidiyoruz. Burada yine başka bir muhteşem Grand Canyon manzarasına tanık oluyoruz. Daha sonra aracımıza binerek Las Vegas'a geri dönüyoruz. Hayatta bir kez mutlaka görülmesi gereken ve Dünyanın 7 Doğal Harikası'ndan biri olan bu muhteşem Canyon'un sahibi olan Hualapai Kızılderilileriyle tanışma fırsatı olan bu turu kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Geceleme otelimizde.

7. Gün

Las Vegas - Los Angeles - İstanbul (Geceleme Uçakta)

Otelden ayrılarak havalimanına transfer ediliyoruz. Yerel havayolları ile Los Angeles'a hareket ediyor ve varışımız ile birlikte Türk Hava Yolları'nın TK- 10 uçuşu ile saat 18:30'da İstanbul'a hareket ediyoruz. Geceleme uçakta.

8. Gün

İstanbul

Akşam saat 17:40'ta İstanbul Havalimanı'na varış ve turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Transferler

- Havaalanı Vergileri

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Bahşişler

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Sabah Kahvaltıları

Promosyon Turlarda; İptal, Değişiklik ve İade Yapılamaz.

Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık’a Düzenlediğimiz Uçuşlarda Yolcularımızın Cep Telefonu veya Akıllı Telefondan Daha Büyük Elektronik Cihazları Kullanımına Dair Bilgilendirme: 
İlgili elektronik eşyalar, boarding kapısında teslim edilebileceği için, yolcularımız uçak kapısına kadar cihazlarını kullanabilecekler. Transfer yolcularımızın söz konusu cihazlarını İstanbul varışlarında boarding kapısında teslim etmeleri yeterli olacak. Yolcularımızın elektronik eşyalarını check-in esnasında bagaja vermeyi tercih etmemesi durumunda, elektronik cihazlar İstanbul’da boarding işlemi sırasında etiket karşılığı teslim alınarak itinalı bir şekilde özel bagajlarla taşınacak. Görevli personellerimiz varış sonrasında belirlenen dağıtım yerinde yolcu bagaj etiketi - cihaz eşleşmesi yaparak elektronik cihazları sahiplerine teslim edecekler. Neden bunu yapıyoruz; Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık’ın ilgili kurumlarınca tebliğ edilen kurallar doğrultusunda; 25 Mart 2017 tarihi itibariyle, Türkiye çıkışlı Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık’a gerçekleşecek uçuşlarda, standart boyutlardaki akıllı cep telefonundan büyük elektronik cihazlar (tıbbi cihazlar haricinde) kabin içinde (yolcu beraberinde) taşınamayacak. Bu uygulama kapsamında tüm dizüstü bilgisayarlar, tabletler, fotoğraf makineleri, e-kitap okuyucular ve oyun konsollarının uçak altı bagajına verilmesi gerekiyor. Birleşik Krallık’a düzenlenen uçuşlarda kabin içinde fotoğraf makinesi taşınmasına ilişkin bir kısıt bulunmamakta.  Bu uygulama Türkiye çıkışlı uçuşlarda geçerli olup, ABD ve Birleşik Krallık’tan Türkiye’ye düzenlenecek seferlerde geçerli değildir. 

  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT