Likya Turu

Likya Turu

Gezi Rehberi Likya Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Şirince - Göcek - İztuzu Plajı - Ölüdeniz - Saklıkent Kanyonu - Kaputaş Plajı - Üçağız Köyü - Batık Şehir - Kaş - Azmakçayı - Akyaka - Kleopatra Plajı - Sedir Adası - Marmaris

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22.00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 22.30 Şişli Merkez Ofis Önü - 23.30 Kadıköy Tepe Nautilus AVM Yanı (Ayrılık Çeşme Metro İstasyonu İspark Otoparkı) - 23.45 Kartal Köprüsü ( E-5 Ankara Yönü) - 00.00 Gebz e Center Avm Önü - 00.30 İzmit Halk Evi Durağı (İzmit - Adapazarı yönünden) - 02.00 Bursa Almira Otel Önü - 06.30 Ege Üniversitesi Bornova Sapağı Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Tem 3, 2022 ~ Tem 9, 2022

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Turumuz, 22.00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 22.30 Şişli Acente Merkez Ofis Önü - 23.30 Kadıköy Tepe Nautilus AVM Yanı (Ayrılık Çeşme Metro İstasyonu İspark Otoparkı) - 23.45 Kartal Köprüsü ( E-5 Ankara Yönü) - 00.00 Gebze Center Avm Önünden hareket ile gece yolculuğumuza başlıyoruz.

2. Gün

Şirince - Göcek - Dalyan Tekne Turu – İztuzu Plajı Yüzme Molası

Turumuz, 00.30 İzmit Halk Evi Durağı (İzmit - Adapazarı yönünden) (İzmit'ten binen misafirlerimiz Dönüş yolunda Osmangazi Oksijen Tesislerinde bırakılacaktır) - 02.00 Bursa Almira Otel Önü - 06.30 Ege Üniversitesi Bornova Sapağı Önünden sizleri otobüsümüze alıyoruz. Bursa – Balıkesir – İzmir güzergâhını takiben Selçuk'a hareket ediyoruz. Şarabı ve eski Rum Evleri ile meşhur, evleri, sokakları ve insanları ile sizleri kendine çeken Şirince'ye varıyoruz. Ekstra olarak kahvaltımızı Şirince'de aldıktan sonra Aydın- Muğla üzerinden Dalyan'a hareket ediyoruz. Karia Uygarlığı’nın önemli kentlerinden biri olan Kaunos Antik Kenti’nin karşısında, bugün balık kapanlarıyla meşhur Dalyan kasabasından Dalyan Tekne Turumuza (1.Tekne Turu) çıkıyoruz. Sazlıklar arasından geçerek M.Ö. 4. yy. tarihlenen Dalyan’ın simgesi Kaunos Kral Kaya Mezarlarını (Panoramik) görüyoruz. Caretta-Caretta Kaplumbağalarının Akdeniz’deki en önemli üreme alanı olan İztuzu Plajında yüzme molası sonrası vererek Dünyaca ünlü plajın keyfini çıkarıyoruz. Sonrasında teknemize binerek sazlıklar arasından Dalyan'a geri dönüyoruz. Öğle yemeğimizin ardından Göcek’e uğruyoruz. Marinasında pahalı tekneleri ve güzelliği ile herkesi büyüleyen Göcek’teki gezimizi tamamladıktan sonra Katrancı Koyunun güzel manzarasını görerek ve fotoğraflarını çekerek Fethiye’ye ulaşıyoruz. Turumuz boyunca konaklamamızı gerçekleştireceğimiz otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. Gün

Ölüdeniz - Deniz Ve Plaj Molası - Kayaköy

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, sevdiğini azgın dalgalarda yitiren ve onsuz yaşayamayacağını anlayıp kendini Babadağ’dan aşağıya atan Belcekız’ın hüzünlü efsanesinden adını alan Belcekız Koyunu görüp, Ölüdeniz’de (Kıdrak Lagünü) yaklaşık 6 saat yüzme molası veriyoruz. Mola sırasında isteyen misafirlerimiz deniz bisikleti, kano, parasailing vsr yapabilirler. Ölüdeniz’deki keyifli dakikaların ardından eski adı Levissi olan Kayaköy’e doğru yol alıyoruz. Lozan Antlaşması’nın sonucunda mübadele ile terk edilmiş eski bir Rum Köyü olan Kayaköy’ü gezerken 1920’li yılları yaşayacak, sokaklarında dolaşırken o dönem insanlarının yaşantılarından esintiler bularak onların hüzünlü gidiş öykülerine ortak olacaksınız. Kayaköy gezisi sonrası otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.Ekstra Turlar:Jeep Safari Turu: Dileyen misafirlerimiz Ölüdeniz yerine tam gün sürecek olan Jeep Safari turuna çıkabilirler. Saklıkent bölgesinde yapacağımız Jeep Safari de Su tabancaları kiralayıp, doyasıya su savaşları yapacağız. Çamur banyosu yaptıktan sonra Saklıkent gezileri yapıyoruz. Ardından Jeeplerimize binerek otelimize dönüyoruz. (Ekstra öğle yemeği dahil.)Yamaç Paraşütü: Ölüdeniz'in tüm güzelliklerinin bir arada bulunduğu Babadağ manzarası eşliğinde bir yolculuk sizleri bekliyor. 3 farklı yükseklikteki kalkış alanlarından, uçuş için en uygun rüzgarın oldugu kalkış pisti seçildikten sonra deneyimli pilotlar sizleri kalkışa hazırlayıp bilgilendirecekler. Kalkmadan önce pilot ile sizlerin bağlantıları yapılıp kontrol edilir ve pilotun komutları ile birkaç adım yürüyerek ve birkaç adım koşarak nasıl olduğunu dahi anlamadan havalanacaksınız. Hava şartlarına bağlı olarak uçuşunuz Ölüdeniz semalarında 25-45 dakika arası sürecektir. Bu zaman diliminde pilotlarımız sizlere çevreyi tanıtacak ve aynı zamanda unutulmaz fotograflar ile o anı ölümsüzleştirecekler.

4. Gün

Saklıkent - Kaputaş Plajı - Kekova Tekne Turu - Üçağız – Batık Şehir – Kaş

Turumuz, sabah otelimizde alınan kahvaltı sonrası, antik dönemde Xanthos Çayı olarak bilinen ve halk arasın da Sarı Çay olarak da adlandırılan Eşen Çayı ile bütünleşen 18 km’lik Saklıkent Kanyonunda, buz gibi suya ayaklarımızı sokarak keyifli bir yürüyüş yapıyoruz. Soğuk suya doyamayan misafirlerimiz ise Karaçay Nehri üzerinde 5 km parkurda şişme botlarla rafting yapabilirler veya nehrin iki tarafına kurulan platform sayesinde zipline yapabilirler (Ekstra). Kınık - Kalkan güzergâhını takip ederek Dünyanın en güzel plajlarından biri olarak kabul edilen Kaputaş Plajı’na ulaşıyoruz. Bu muhteşem koyu panoramik olarak görüp Kaş’a ulaşıyoruz. Kaş’ı panaromik olarak gördükten sonra Üçağız Köyü’ne gidiyor ve Kekova Tekne Turumuza (2. Tekne Turu) çıkıyoruz. Tekne turumuzda Anadolu’nun en küçük tiyatrosunu barındıran Simena Kalesini ve denizin içindeki lahitleri uzaktan görüp fotoğraflama imkânı bulacağız. Ayrıca Kekova Adası, Batık Şehir, Hamidiye Koyu, Tersane Koyu bu turumuzda başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molaları sonrasında geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Akşam dileyen misafirlerimizle Fethiye Barlar Sokağı Turu yapıyoruz. (Ekstra)

5. Gün

Oniki Adalar Tekne Turu - Dalış Turu

Turumuz, sabah otelimizde alınan kahvaltı sonrası isteyen misafirlerimiz ile aşağıdaki iki ekstra tura katılabilirler.Ekstra Turlar:Oniki Adalar Tekne Turu: Dileyen misafirlerimiz ile Fethiye’nin ve Göçek’in birbirinden güzel koy ve adalarında yunuslar gibi özgürce yüzebileceğimiz, maviyi ve yeşili bir arada görmeye doyacağımız Oniki Adalar Tekne Turumuza (3. Tekne Turu) çıkıyoruz (EKSTRA : Öğle Yemeği Dahil) . Tekne turumuzda Kızıl Ada, Göcek Adası, Tavşan Adası, Yassıcılar Adası, Katrancı Adası, Şövalye Adası başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molaları sonrasında tekne turumuzu tamamlıyoruz. EKSTRAFethiye  Dalış  Turu:  Fethiye  ve  çevresindeki  su  altı  dünyasını  keşfetmek  isteyenler  için  en  ideal  aktivite  olan  Fethiye  Dalış Turu profesyonel dalış eğitmenleri  eşliğinde  tamamlanır.  Özel  bir  yetenek,  bilgi  veya  donanım  gerektirmeyen  Fethiye  Su  Altı Dalışı esnasında büyülü bir dünyanın kapılarından giriş yapılır. Her yaştan misafirimizin rahatlıkla katılabileceği bir su sporu olarak görülmesi gereken dalışlar, su altını keşfetme hayaliyle yanıp tutuşanlar için adrenalin dolu bir eğlence olarak düşünülebilir. Sabah 09.00 gibi başlayan program saat 17.30-18.00 gibi sona eriyor.

6. Gün

Azmak Çayı – Gökova Körfezi Tekne Turu – Akyaka Kasabası - Kleopatra Plajı – Sedir Adası - Marmaris

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında Gökova’ya doğru hareket ediyoruz. Evleriyle mimari ödül sahibi olan Akyaka’ya ulaşıyoruz, Azmak Çayı kenarından körfeze doğru bir gezinti yapıyoruz. Akyaka’nın güzelliklerini görünce “biz neden burada yaşamıyoruz” diyeceksiniz. Azmak Çayı’nın güzelliği daha hafızanızdan silinmeden Gökova Tekne Turumuza çıkıyoruz (EKSTRA). Bu tekne turumuzda; Gelibolu Adası, İncekum, Sualtı Mağaraları, Lacivert Koy başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molalarının ardından Sedir Adası’na gidiyoruz. Sedir Adası’nda dünyaca ünlü Kleopatra Plajı’nda verilen yüzme molamızın ardından Akyaka’ya geri dönüyoruz. Tekne turuna katılmayan misafirlerimiz ise Akyaka Mavi Bayraklı Halk Plajında zaman geçirebilirler. Akyaka Beldesinden bedenen ayrılırken ruhumuzu da Gökova Körfezi’nde bırakıyor ve Ege'nin incisi olan Marmaris'e hareket ediyoruz. Marmaris'i yukarıdan göreceğimiz noktada kısa bir mola verdikten sonra Marmaris şehir merkezine hareket ediyoruz. Rehberimiz tarafından kısa bir yürüyüşün ardından Barlar sokağının olduğu noktada akşam yemeği molamızı veriyoruz. Keyifli bir akşam yemeği sonrası İzmir - Manisa - Balıkesir - Bursa üzerinden İstanbul’a doğru hareket ediyoruz.

7. Gün

İstanbul

Turumuz, sabah 05.00 - 06.00 saatleri arasında İstanbul'a ulaşıyor ve bir başka acente organizasyonunda buluşmak üzere, sizleri aldığımız noktalara bırakıyor ve üzülerek sizlerle vedalaşıyoruz. Hoşçakalın...

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Çevre Gezileri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Tekne Turu Ücretleri

OTOBÜSLER:

MERCEDES TRAVEGO & TOURISMO: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

MAN FORTUNA: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

NEOPLAN CITYLINER / TOURLINER: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

TEMSA SAFIR / MARATON: 46+1+1 Koltuklandırma, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde ve Ortada 15" LCD monitör.

MIDIBUSLER

ISUZU TURKUAZ: 31+1 Veya 27 + 1 Koltuklandırma, Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Monitör, 1 Adet Buzdolabı, Su Isıtıcılı Mutfak Ünitesi, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

NOVO LUX: 31+1 Veya 27 + 1 Koltuklandırma, Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Monitör, 1 Adet Buzdolabı, Su Isıtıcılı Mutfak Ünitesi, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

SULTAN OTOGAR: 31+1 Veya 27 + 1 Koltuklandırma, Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Monitör, 1 Adet Buzdolabı, Su Isıtıcılı Mutfak Ünitesi, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

MINIBUSLER:

MERCEDES SPRİNTER: 12+1 veya 16 + 1 Koltuklandırma, Özel Tasarlanmış Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Buzdolabı, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

WOLKSWAGEN CRAFTER: 12+1 veya 16 + 1 Koltuklandırma, Özel Tasarlanmış Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Buzdolabı, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

NOT: Turlarımızda kişi sayısına göre, yukarıda belirtilen araç tiplerinden herhangi birisi kullanılır.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT