Mini Marmaris Fethiye Turu

Mini Marmaris Fethiye Turu

Gezi Rehberi Mini Marmaris Fethiye Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Dalyan - Ekincik Körfezi - Göcek Koyu - Kleopatra Plajı - Tersane Koyu - Kızılada - Ece Saray Marina - Fethiye - Samanlık Koyu

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Barbaros Yachting İle

Kalkış Noktaları: Marmaris Liman Hareket -

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 26, 2021 ~ Haz 29, 2021

Tur Programı

1. Gün

Marmaris Liman

Saat 15.30’dan itibaren teknelerinize yerleşebilirsiniz. İlk gün servis akşam yemeği ile başlar ve geceleme Marmaris Limanı 'nda yapılır.  Türkiye'nin en önemli turistik merkezlerinden biri olan Marmaris ayrıca büyük bir yat limanına sahiptir.

2. Gün

Ekincik Körfezi - Dalyan

Kahvaltıdan sonra tur programı ve tekne hakkında temel bilgiler verilir. Ekincik Körfezi’ne doğru seyre başlanır. Buradan opsiyonel olarak düzenlenen Dalyan turuna katılabilirsiniz. Akşam yemeği ve geceleme Ekincik Körfezi’nde yapılır.

3. Gün

Göcek Koyu - Batık Hamam - Kleopatra Plajı - Tersane Koyu - Kızılada

Deniz sakinken geçilmesi gereken, dalgaları ile ünlü Dişibilmez ve Kurtoğlu Burunları nedeniyle diğer günlere nazaran sabah çok erken yola çıkılır ve dünyaca ünlü Göcek Körfezi'ne ulaşılır. Batık Hamam’da sabah kahvaltısı ve yüzme molası verilir. Burası denize gömülü muhteşem eski bir hamamdan dolayı aynı zamanda Kleopatra veya Batık Hamam koyu diye de bilinir. Daha sonra Tersane Adası’na doğru hareket edilir. Akşam yemeği ve geceleme Kızılada’da yapılır.

4. Gün

Ece Saray Marina - Fethiye - Samanlık Koyu

Sabah Fethiye Liman’ına giriş yapılır. Antik çağda Telmessos olarak adlandırılan Fethiye Likya Uygarlığı’nın Karia ile birlikte batıdaki en önemli şehriydi. Şehir kâhinleriyle ünlüydü. Misafirlerimize Fethiye’de opsiyonel olarak safari turu sunuyoruz. Tura katılmak istemeyen misafirlerimiz Samanlık Koyu’nda öğle yemeği yiyip yüzebilirler. Teknemiz saat 16:00’dan sonra Ece Saray Marina’da akşam yemeği ve gecelemek için demirleyecektir. Misafirlerimiz tekneden bu saatten itibaren ayrılırlar.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Liman Vergileri

- Palamar Ücretleri

- Mürettebat Servisi

- Yakıt Harcı

- İkramlar

- Teknik Malzemeler

- Yat Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ İçecekler

+ Ekstra Turlar

+ Transferler

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Bireysel Ulaşım

*ÖNEMLİ NOT: Klima günde 8 saate kadar kullanılabilir. Klimanın limanlarda kullanılması kesinlikle yasaktır.Barbaros Yatçılık, deniz ve hava koşullarına bağlı olarak, konukların emniyeti ve rahatı için tur programında değişiklikler yapabilir.
Tekne Tipi :Klimalı Geleneksel Ahşap Gulet (M/S)
Tur Süresi :3 Gece - 4 Gün
Depar Günleri :Cumartesi
Tekneye Biniş :Marmaris Limanı
Biniş Saati :15:30’dan itibaren Cumartesi (geceleme limanda yapılır)
Tekneden İniş :Fethiye Limanı
İniş Saati :16:30’dan itibaren Salı günü.
Opsiyonel Kara Turları :Dalyan

Paket Turlarımızda Normalleşme Dönemi Süresince Alınan Önlemler

  İçişleri Bakanlığımızın 17.05.2020 Tarihli "Yaz Mevsimi Trafik Tedbirleri" Genelgesinde Belirlediği Önlemler Çerçevesinde Paket Turlarımızda Kullanılan Ulaşım Araçlarında Taşıma Kapasitesi 01.06.2020 – 01.10.2020 Tarihleri Arasında Yeni Bir Genelge Yayımlanıncaya Kadar %50 İle Sınırlandırılmıştır.
  Sosyal Mesafe Tedbirleri Kapsamında Her 2 Kişilik Koltukta 1 Kişi Olacak Şekilde Oturma Planı Oluşturulmaktadır.
Paket Tur Satın Alan Misafirlerimizin Otobüs Veya Diğer Ulaşım Araçlarına Binişleri Öncesinde, Görevli Personel Tarafından Paylaşılan "Tur Ulaşım Aracına Kabul Formu"Nu İmzalanması Gerekmektedir.
  Paket Tur Satın Alan Misafirlerimizin Otobüs Veya Diğer Ulaşım Araçlarına Binişleri Öncesinde, Biniş Noktalarımızda Ateş Ölçümleri Görevli Personelce Gerçekleştirilerek, Tur Süresince Ateş Ölçüm Uygulaması Günlük Rutin Olarak Devam Ettirilecektir.
  Seyahat Süresince Maske Kullanımı Zorunlu Olarak Uygulanacak Olup,  Hijyen Çantaları (Tur Süresince Maske, Siperlik, Dezenfektan Losyonu) Tur Ücretine Dahil Olarak Misafirlerimize Verilmektedir.
  Tur Araçlarımızda Misafirlerimizin Kullanımına Yönelik Ön Ve Arka Bölümlerde Dezenfektan Bulundurulmaktadır.
  Misafirlerimizin Katılım Göstereceği Turlarımızın Mesafelerine Göre "İki Saatte Bir Mola" Uygulaması Gerçekleştirilmektedir.
  Turlarımızda Yer Alan Her Bir Misafir İçin "İki Saatte Bir El Dezenfektanı" Uyarısı İle Mendil Veya Dezenfektan Kullanımı Yapılmaktadır.
  Turlarımızda Yer Alacak Görevli Personelimizin Rutin Sağlık Kontrollerinin Yapıldığına İlişkin Gerektiğinde İbraz Edilmek Üzere Evraklar Hazır Bulundurulmaktadır.
Tur Araçlarımızda Yer Alacak Görevli Personelimizin, Tur Süresince Kişisel Koruyucu Ekipman Kullanımı Zorunludur.
  Tur Araçlarımızın Tur Öncesi Ve Sonrasında Kayıt Altına Alınacak Şekilde Dezenfekte İşlemleri Uygulanmaktadır.
Tur Araçlarımızda İkram Hizmetleri (Bardak Su Hariç Olmak Üzere) Normalleşme Dönemince Sağlanmayacaktır.
  Sosyal Mesafe Tedbirleri Kapsamında, Müze Ve Ören Yerlerinde Oluşabilecek Yoğunluğa Karşın Rehberlerimiz Mobil Uygulama Desteği İle Anlatımlarını Gerçekleştirmektedir.
  Kültür Ve Turizm Bakanlığının Açıklamış Olduğu 13.05.2020 Tarihli Genelge Gereğince Otel, Restoran, Tekne Vb. Hizmetlerde Alınacak Yiyecek/İçecek Servislerinde Tek Kullanımlık Malzemeler Kullanılmaktadır.
  Rezervasyonunuzu Oluşturan Seyahat Temsilcisi İle Birlikte; Tur Başlangıç Gününe 24 Saat Kala Mobil Uygulama ‘Hayat Eve Sığar’ Uygulaması Üzerinden "Hes Kodu İşlemleri / Hes Kodu Oluşturma Butonu / Kod Kullanım Süresi" Adımları Seçilerek Oluşan Kod İle Sorgulama Gerçekleştirilerek Rezervasyon Onaylanır.
  Bilim Kurulu Ve Sağlık Bakanlığının Koordinasyonunda Düzenlenerek Kamuoyuna Duyurulan "Covid-19 Normalleşme Planı Tedbirlerinin Hafifletilmesi Uygulamaları" Kısıtlamalar Kaldırıldıkça Gerekli Güncellemeler Sağlanmaktadır.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT