Msc Armonia İle Küba - Karayipler - Meksika

Msc Armonia İle Küba - Karayipler - Meksika

Gezi Rehberi Msc Armonia İle Küba - Karayipler - Meksika

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Havana - Montego Bay, Jamaika - George Town, Grand Cayman  - Cozumel, Meksika - Varadero

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Havana - Havana - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2018 ~ Eyl 26, 2018

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Havana (Geceleme Uçakta)

Türk Havayolları'nın 183 sayılı seferi ile 01:40'da Havana'ya hareket. Geceleme uçakta.

2. Gün

Havana

Sabah 07:50'de Havana'ya varış. Rehberimiz eşliğinde Havana limanında bizi bekleyen gemimize transfer oluyoruz ve Check in işlemlerimiz ve kabinlere yerleşme. Gemi Hareket: 23.59 Öğleden sonra rehberimizin dileyen misafirlerimiz için organize edeceği, hem bin bir rengi hem de derin bir melankoliyi iç içe yaşatan, tüm güzelliklerini sokaklarında barındıran başkent Havanayı yakından tanıyacağımız panoramik şehir turumuza çıkıyoruz.Obispo Caddesi, Eski Havana nın koloniyel tarzı meydanları, Plaza de Armas, Plaza de la Catedral, Plaza Vieja, Plaza de San Francisco de Asis gezilerimizi yapıyoruz. Eski sokakları gezerken çamaşırlar asılmış kırık dökük balkonlardan bizi izleyen ağzı purolu yaşlıların selamını alıyor, tam manası ile zamanda bir yolculuğa çıkıyoruz. Turumuzun sonunda gemimize dönüyoruzAkşam arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği meşhur “Tropicana Show”u izleyebilirler. Bu dünyaca ünlü kabare şovunda bir dans ve müzik kadrosu bizlere unutulmaz bir gece yaşatacak; Küba dansları ve müzikleri ile içimizi ısıtacaklar. Turumuzun ardından gemimize transfer. Gemimiz bu gece Havana limanında demirleyecektir.

3. Gün

Havana

Gemi Varış:00:01 / Gemi Hareket: 23:59 Gemimizde alacağımız kahvaltının ardından rehberimizin dileyen misafirlerimiz için ekstra olarak organize edeceği Vinales Vadisi ve Pinar del Rio Turuna katılabilirsiniz. 1492 yılında Cristof Colombun burayı gördüğünde “İnsan gözünün görebileceği en güzel yer” dediği vadide tam gün sürecek turumuzda, tütün tarlalarını gezecek ve doğuşundan itibaren bir Puronun hikâyesini dinleyeceksiniz. Tütünün nasıl yetiştirildiği hakkında bilgilendirileceğiz. Küba yerlilerinin (Kızılderililerin) uzunca süre yaşadığı, karstik oluşumlar sonucu ortaya çıkmış büyük bir yeraltı mağarası olan Cueva del Indioyu önce yürüyerek, ardından da küçük sandallarla gezeceğiz. Mağara çıkışında karşılaşacağınız şelale ve 100 metreden yüksek bir dağın yamacına çizilmiş olan Mural de la Prehistoria sizleri şaşırtacak. “Los Jazmines” Tepesindeki seyir terasından Vinales Vadisi manzarasını seyrettikten sonra Ressam Leovigildo Gonzalesa ait olan ve kayalara yapılmış dünyanın en büyük duvar resmini gördükten sonra Havana daki gemimize geri dönüyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyecegi Casa de la Musicalarının en iyisi olan Miramar ı izleme fırsatı bulabilirler. Geceleme gemimizde.

4. Gün

Havana

Gemi Varış:00:01 / Gemi Hareket: 18:00 Gemide alacağımız kahvaltının ardından dileyen misafirlerimiz rehberimizin organize edeceği “Ernest Hemingway Müze Turu”muza katılabilir. Kübaya gidip Ernest Hemingwayin izlerini takip etmemek olmaz. “Çanlar Kimin İçin Çalıyor” romanını yazdığı Ambos Mundos Otelinin 511 numaralı odası; Havana dışında bugün müze olan evi La Vigia Çiftliği, “Yaşlı Adam ve Deniz”i yazarken esinlendiği Cojimar balıkçı köyügörülüp küba günlük hayatının küçük bir balıkçı köyünde yansımalarını izleme imkanı ve gemimize dönüyoruz. Bu akşam dileyen misafirlerimiz Buena Vista Social Club üyelerinin de sahneye çıktığı Taberna Restaurant a gidebilirler. Gemimiz 18.00 de Havana limanından ayrılacaktır.

5. Gün

Denizde Seyir

Tam günün denizde geçeceği bu gün içerisinde isteyenler sabahtan geminin günlük spor programından faydalanabilir veya gemide yer alan diğer aktivitelerle hoşça vakit geçirebilirler. Bugün gemideki tüm mağazalar açık olduğu için alışveriş yapabilirsiniz.

6. Gün

Montego Bay, Jamaica

Gemi Varış: 08:00 / Gemi Hareket: 19:00 Gemimiz sabah saat 08.00 de Montego Bay limanına yanaşacaktır. Montego Bay, Jamaikada yer alan aynı zamanda da St. James ilçesinin başkenti olan şehirdir. Hızlı yaşamdan uzak Jamaika, yavaş ve rahat bir ülkedir. Uzun yıllar kölelikle ve kolonileşmeyle mücadele eden Jamaika küçük bir ülke olmasına rağmen oldukça köklü bir kültüre sahiptir.1962 senesinden Birleşik Krallıktan bağımsızlığını kazanan ülkenin çok gelişmiş bir müzik kültürü vardır. Karayipler in üçüncü büyük adası olan ülkede kuru ve ıslak kireçtaşı ormanları, yağmur ormanları, nehir kıyısı ormanlık, sulak alanlar, mağaralar, nehirler, deniz çayırları ve mercan resifleri gibi pek çok doğal alan bulunmaktadır. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin düzenleyeceği şehir turuna katılabilirler. Gemimiz akşam saat 19.00 da limandan ayrılacaktır.

7. Gün

George Town, Cayman Adaları

Gemi Varış: 08:00 / Gemi Hareket: 15:00 Grand Cayman her Karayip gezisinin incisidir. Cayman Adalarının başkenti George Town; dünyanın en güzel kumsallarından biri olarak kabul edilen ve birçok çeşitte su sporları yapılan Seven Mile Beach ile ünlüdür. Kıyıdaki kumluklara gelen vatozlara yem verebileceğiniz ve dokunabileceğiniz Stingray City`e şnorkelle bir ziyarette bulunabilirsiniz. Adalarda bulunan binlerce tropikal kuş çeşidini keşfedebilir, mavi cayman iguanaları ve su kaplumbağalarını görme fırsatını yakalayabilirsiniz. Tur sonrası gemimize dönüyoruz.

8. Gün

Cozumel, Meksika

Gemi Varış: 10:00 / Gemi Hareket: 18:30 Sabah saat 10:00'da Cozumel'e varıyor ve akşam 18.30'a kadar serbest zaman ayırıyoruz. Bir Karayip adası olan Cozumelin en büyük yerleşim yeri San Miguel de Cozumeldir. Burası Mayaların ilk yerleşim yerlerinden biri olması sebebi ile Mayalar a ait birçok arkeolojik alana ev sahipliği yapmaktadır. Arzu eden misafirlerimiz, rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Cozumel Adası ve San Gervasio, El Cedral ve El Caracol Kalıntıları turuna katılıp Maya Uygarlığı hakkında benzersiz ipuçlarını yakalama şansına sahip olabilirler. Turumuz sonrası gemiye dönüyoruz.

9. Gün

Havana

Gemi Varış: 13:30 / Gemi Hareket: --- Gemimiz saat 13.30'da Havana limanına yanaşıyor Check-out pasaport ve gümrük işlemlerimizin ardından bizi bekleyen otobüsümüz ile Karayiplerin cennet kıyısı VARADERO ya hareket ediyoruz . Yol üzerinde Che nin anıtını ziyaret ediyor ve turkuaz denizin kenarındaki ALL INCLUSIVE konseptli otelimize varıyoruz. Aksam yemeği ve animasyonlar otelimizde.

10. Gün

Varadero

Bugün Varadero'da serbest zaman ayırıyor ve bembeyaz kumsalların, masmavi denizin keyfini çıkarıyoruz. Mevsim şartları uygun olması halinde arzu eden misafirlerimiz, ekstra olarak düzenlenecek Cayo Blanco Turuna katılabilirler. Cayo Blanco, inanılmaz saf, bozulmamış bir güzelliğe sahip... Mercan kayalıklarının oluşturduğu beyaz doku sayesinde bembeyaz kumlara sahip olan ve Kübanın en güzel sahil şeridinden biri olan Cayo Blancoda yapabileceğiniz birçok aktivite var. Varadero dan yarım saat uzaklıkta olan bu adada, katamaran gezilerine katılabilir, şnorkelle dalış yapabilir ve böylelikle mercan kayalıklarının açıklarındaki sualtı tünellerini görebilir, ayrıca mükemmel yunus şovlarını izleyebilirsiniz. Yunuslarla yan yana yüzmeniz mümkün. Canlı Küba müzikleri eşliğinde harika deniz ürünlerinden oluşan öğlen yemeği ve gün boyunca sınırsız içki de cabası!. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde

11. Gün

Varadero - Havana

Gün içerisinde deniz kum güneşin keyfini çıkarıyor akşam üstü Havana'ya doğru yola çıkıyoruz .

12. Gün

Havana - İstanbul (Uçak Yolculuğu)

Unutulmaz anlar ve anılar biriktirdiğinizi umduğumuz seyahatimizin son gününde otelden ayrılarak Havana ya hareket ediyoruz .Check-in, pasaport ve gümrük işlemlerimizin ardından Türk Havayolları'nın 183 nolu seferi ile saat 09:20'de İstanbul için hareket ediyoruz.

13. Gün

İstanbul

Sabah 09:00'da İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Transferler

- Programda Belirtilen Yemekler

- Animasyon ve Gösteriler

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Sağlık Hizmetleri

+ Servis Ücreti

+ İçecekler

+ Iç Hat Bağlantı Uçuşu

+ Seyahat Sağlık Sigortası

Ekstra Turlar
1) Verdant Vıñales Vadisi, Pınar Del Rıo Bölgesi (Yaklaşık 10 Saat)
Fiyat: 130 €
2) Marta Brae Nehrinde Bambu Rafting (Yaklaşık 4 Saat)
(İsteyen Misafirler Ünlü Doctor Cave Plajındadenize Girebilirler.)
Fiyat: 90 €
3) Yunuslar İle Buluşma & Dunn’s Nehri Şelaleleri (Yaklaşık 8 Saat)
Fiyat: 100 €
4) Vatoz Turu: (Yaklaşık4 Saat)
Fiyat: 50 €
5) Tropıcana Show : 120 Euro
6) Devrim Müzesi Ve Fusterlandia :70 Euro
7) Che İzinde Santa Clara : 130 Euro
8) Hemingwayin Kübası : 80 Euro
9) Buena Vista Social Club Gecesi : 75 Euro

* Turlarımız Minimum 20 Pax Katılımı İle Gerçekleşecektir. Daha Az Katılımlarda Fiyatlarda Artış Olabilir Ve Ayarlamasını Rehberiniz Yapıp Sizleri Bilgilendirecektir.

Gemi İptal Şartları
14 gece ve altı rotalarda:
Seyahat tarihine 60 gün ve daha fazla kalan sürede iptallerde: Kişi başı 50€
Seyahat tarihine 59 - 35 gün kalan sürede iptallerde: %30
Seyahat tarihine 34 - 15 gün kalan sürede iptallerde: % 60
Seyahat tarihine 14 gün ve daha az kala iptallerde : % 100

15 gece ve üzeri rotalarda
Seyahat tarihine 90 gün ve daha fazla kalan sürede iptallerde:Kişi başı 50€
Seyahat tarihine 89 - 60 gün kalan sürede iptallerde:%30
Seyahat tarihine 59 - 35 gün kalan sürede iptallerde:%60
Seyahat tarihine 34 - 15 gün kalan sürede iptallerde:%80
Seyahat tarihine 14 gün ve daha az kala iptallerde:% 100

İçecek Paketleri:
1) Allegrıssımo All Inclusıve - 431 - Yetişkin (18 Yaş Ve Üstü) / 26€ (Günlük Kişi Başı)
*Alkollü ve alkolsüz içeceklerin limitsiz kullanımı, bardakta şarap dahil ("Allegrissimo Selection"dan seçilen beyaz, kırmızı, rose ve sparkling şaraplar), fıçı bira, soft içecekler, su, sıcak içecekler ve bar listesinden çeşitli içecekler ve kokteyller, al-ve-git dondurmalar, külahta yada kapta dondurma. Pakete dahil olan içecekler bütün barlarda ve restaurantlarda kullanılabilir, Özel Restaurant lar dahil. Paket sadece kişisel kullanım içindir ve bir seferinde sadece bir kez sipariş verilebilir. ID kart transfer edilemez. All-inclusive paketindeki koşulların kötü kullanılması durumunda hizmet geri alınabilir ve kalan günler geri iade edilmez. Şu maddeler dahil değildir: puro, sigaralar, şarap şişeleri, sparkling şarabı ve şampanya, hatıra bardakları ve hatıra bardaklarında sunulan içecekler, Özel Barlarda ve Özel Restaurantlarda sunulan bütün yiyecekler. Dahil olmayan malzemeler detaylı bir şekilde gemideki Bar Listesinde işaretle belirtilmiştir. Paket aynı kabinde kalan bütün misafirler tarafından satın alınmalıdır, ya da birlikte seyahat eden ve aynı masada yemek yemek isteyenler ve Çocuklar tarafından da satın alınmalıdır, çocuklar paketin çocuk versiyonlarını satın almalıdır. Paketin satın alınması 3 yaşın altındaki çocuklar için zorunlu değildir (3.yaş günlerine henüz ulaşmamış çocuklar). Paketin ücreti cruise seyahatinin hergünü çıkış gününün haricinde alınmaktadır. Hizmet dökme metoduyla uygulanır.
2) Allegrıssımo All Inclusıve - 432 - Çocuk (03 - 17 Yaş) / 12€ (Günlük Kişi Başı)
*Alkolsüz içeceklerin limitsiz kullanımı, soft içecekler, su, meyve suları, sıcak içecekler, alkolsüz kokteyller, smoothieler(püre tarzında meyveli içecek) ve milkshakeler, al-ve-git dondurmalar külahta ya da kapta. Pakete dahil olan içecekler bütün barlarda ve restaurantlarda kullanılabilir, Özel Restaurantlar dahil. Paket sadece kişisel kullanım içindir ve bir seferinde sadece bir kez sipariş verilebilir. ID kart transfer edilemez. All-inclusive paketindeki koşulların kötü kullanılması durumunda hizmet geri alınabilir ve kalan günler geri iade edilmez. Şu maddeler dahil değildir: puro, sigaralar, şarap şişeleri, sparkling şarabı ve şampanya, hatıra bardakları ve hatıra bardaklarında sunulan içecekler, Özel Barlarda ve Özel Restaurantlarda sunulan bütün yiyecekler. Dahil olmayan malzemeler detaylı bir şekilde gemideki Bar Listesinde işaretle belirtilmiştir. Bu paket sadece all-inclusive 431 nolu paketi satın almış bir grup/ ya da ailenin 3-17 YAŞ ARASI ÇOCUKLARINA satılabilir.Paket 1-3 gecelik cruise seyahatleri için mevcut değildir, minimum gece sayısı DÖRT tür (4).
3) Allegro No3 Soft Drınks / 34€ 14 adet meşrubat kutuda ve/veya meyve suyu. Voucherlar herhangi bir barda, restaurant ya da self-servis büfesinde tüketilebilir.
4) Allegro No1 Şarap Ve Su / 69€ 4 şişe listelenmemiş Sommelier tarafından seçilen şarap (bir beyaz, iki kırmızı ve/veya bir rosé) + 7 şişe su. Bu pakete dahil olan içecekler ana restaurantta, self-servis büfede ve barlardan alınabilir. Ana restaurantta sipariş verdiğiniz ve bitiremediğiniz şarap şişeleri dikkatli bir şekilde saklanır ve bir sonraki gün size tekrar sunulur, fakat self-servis büfesinde veya barlarda bu hizmet sunulmamaktadır.
5) Bira Paketi / 59 € 14 adet fıçı bira Voucherlar herhangi bir barda, restaurant ya da self-servis büfesinde tüketilebilir.
6) Kahve Paketi/ 26 € 15 fincan kahve Voucherlar herhangi bir barda, restaurant ya da self-servis büfesinde tüketilebilir.
7) Su Paketi / 27€ 14 şişe 100cl. su. Voucherlar herhangi bir barda, restaurant ya da self-servis büfesinde tüketilebilir.

Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT