Msc Armonia İle Küba - Meksika - Karayipler

Msc Armonia İle Küba - Meksika - Karayipler

Gezi Rehberi Msc Armonia İle Küba - Meksika - Karayipler

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Havana - Belize City - Isla De Roatan, Honduras - Costa Maya, Meksika - Cozumel, Meksika

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Havana - Havana - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 15, 2018 ~ Haz 27, 2018

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Havana (Geceleme Uçakta)

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali acente kontuarı önünde yetkililerimiz ile buluşuyoruz.

2. Gün

Havana

Sabah saat 07.00 de Havana ya varıyoruz ve rehberimiz eşliğinde Havana limanında bizi bekleyen gemimize transfer oluyoruz ve Check in işlemlerimiz ve kabinlere yerleşme. Akşam üzeri rehberimizin düzenleyeceği hem bin bir rengi hem de derin bir melankoliyi iç içe yaşatan, tüm güzelliklerini sokaklarında barındıran başkent Havanayı yakından tanıyacağımız panoramik şehir turumuza çıkıyoruz. Capitolio Binası,Opera Binası, Obispo Caddesi, Eski Havana nın koloniyel tarzı meydanları, Plaza de Armas, Plaza de la Catedral, Plaza Vieja, Plaza de San Francisco de Asis gezilerimizi yapıyoruz. Yürüyerek yapacağımız şehir turunda Eski sokakları gezerken çamaşırlar asılmış kırık dökük balkonlardan bizi izleyen ağzı purolu yaşlıların selamını alıyor, tam manası ile zamanda bir yolculuğa çıkıyoruz. Turumuzun sonunda gemimize dönüyoruz. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği meşhur “Tropicana Show”u izleyebilirler. Bu dünyaca ünlü kabare şovunda bir dans ve müzik kadrosu bizlere unutulmaz bir gece yaşatacak; Küba dansları ve müzikleri ile içimizi ısıtacaklar. Turumuzun ardından gemimize transfer. Gemimiz bu gece Havana limanında demirleyecektir.

3. Gün

Havana

Gemimizde alacağımız kahvaltının ardından rehberimizin dileyen misafirlerimiz için ekstra olarak organize edeceği Vinales Vadisi ve Pinar del Rio Turuna katılabilirsiniz. 1492 yılında Cristof Colombun burayı gördüğünde “İnsan gözünün görebileceği en güzel yer” dediği vadide tam gün sürecek turumuzda, tütün tarlalarını gezecek ve doğuşundan itibaren bir Puronun hikâyesini dinleyeceksiniz. Tütünün nasıl yetiştirildiği hakkında bilgilendirileceğiz. Küba yerlilerinin (Kızılderililerin) uzunca süre yaşadığı, karstik oluşumlar sonucu ortaya çıkmış büyük bir yeraltı mağarası olan Cueva del Indioyu önce yürüyerek, ardından da küçük sandallarla gezeceğiz. Mağara çıkışında karşılaşacağınız şelale ve 100 metreden yüksek bir dağın yamacına çizilmiş olan Mural de la Prehistoria sizleri şaşırtacak. “Los Jazmines” Tepesindeki seyir terasından Vinales Vadisi manzarasını seyrettikten sonra Ressam Leovigildo Gonzalesa ait olan ve kayalara yapılmış dünyanın en büyük duvar resmini gördükten sonra Havana daki otelimize geri dönüyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Casa de la Musicalarının en iyisi olan Miramar ı izleme fırsatı bulabilirler. Geceleme gemimizde.

4. Gün

Denizde Seyir

Tam günün denizde geçeceği bu gün içerisinde isteyenler sabahtan geminin günlük spor programından faydalanabilir veya gemide yer alan diğer aktivitelerle hoşça vakit geçirebilirler. Bugün gemideki tüm mağazalar açık olduğu için alışveriş yapabilirsiniz.

5. Gün

Belize City

Sabah saat 08:00de Belizeye varıyor ve akşam 17:00a kadar serbest zaman ayırıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Belize Şehri ve Maya Hazineleri turuna katılabilirler. Orta Amerikada resmi dili İngilizce olan tek ülke Belize Cumhuriyeti olup, yaklaşık 23.000 kilometrekarelik alana sahip bir ülkedir. 1973 senesine kadar İngiliz Hondurası olarak bilinen ülke 1981 senesinde bağımsızlığını ilan etmiştir. El Salvadordan sonra Orta Amerika ülkeleri sıralamasında en küçük ikinci ülke olan Belize, aynı zamanda bayrağında insan resmi olan dünyanın tek ülkesi olma özelliğine sahiptir. Turumuz sırasında Belize nin tarihi ve Maya hazineleri ile alakalı bilgi alma şansınsa sahip oluyoruz. Maya bölgesinin en önemi tarihi mekanları arasında yer alan Altun Ha antik kalıntılarını görme şansına sahip oluyoruz. Günlük yaşamı, ritüeli ve savaşı bu Maya şehrinde keşfetme şansını yakalıyoruz. Gezimiz sonrası gemiye dönüyoruz.

6. Gün

Isla De Roatan, Hondura

Sabah saat 08:00de Roatana yanaşıyor ve akşam 17:00e kadar serbest zaman ayırıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Garifuna Köyü, İguana Çiftliği ve Mangrove Tüneli turuna katılıp gerçek Roatanı yaşama fırsatını yakalayabilirler. Bu turumuzda gemiden inişimizle birlikte Roatanın doğusuna doğru hareket ediyor ve otantik Garifuna balıkçı köylerini ziyaret ediyoruz. Burada yemyeşil ormanları, tertemiz plajları, mercan kayalıklarını ve inanılmaz manzaralara sahip tepeleri görme şansına sahip oluyoruz. Sonrasında rotamızı, Fransız Limanı nın balıkçı kasabasına çeviriyor ve bu Karayip köyünün sakinlerinin günlük yaşantılarını gözlemle şansına sahip oluyoruz. Akabinde gezimize, Iguana Çiftliği ile devam ediyoruz. Burada, kocaman yeşil iguanalar ile tanışıp onları ellerimiz ile besleme deneyimini yaşıyoruz. Gezimizin devamında Oakridge ve Janesville turlarımızı yapıyor ve bu iki eski Karayip balıkçı köyünü daha yakından tanıma fırsatını yakalayarak birbirinden güzel anlar yakalıyoruz. Burada otantik motorlu bir kanoya binip Mangrove tünellerinde geziyor ve vahşi yaşama tanıklık ediyor oluyoruz. Bu yemyeşil tropik çevrede rahatladıktan sonra gemimize dönüyoruz.

7. Gün

Costa Maya, Meksika

Sabah saat 08:00de Costa Mayaya varıyor ve akşam 18:00a kadar serbest zaman ayırıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Chaccoban Kalıntıları turuna katılabilirler. Bu turumuzda 20. Yüzyılın sonlarında keşfedilen Unesco nun koruma altına aldığı muazzam piramitleri ve kutsal tapınaklarla gizemli arkeolojik alanı geziyor ve bu köklü tarihin her adımına ait efsaneleri, hikâyeleri uzman rehberimizin dilinden ve bilgisinden faydalanarak dinleme imkânı buluyoruz. Tur sonrasında gemiye dönüyoruz. Costa Maya`nın da en popüler aktivitesi dalış. Mercanlara bu kadar yakınken, scuba keyfi yapmadan dönmeyin. Karayiplerin eşsiz ekolojisinin ve Mayaların izini sürebilirsiniz.

8. Gün

Cozumel, Meksika

Sabah saat 07:00de Cozumele varıyor ve akşam 18.00a kadar serbest zaman ayırıyoruz. Bir Karayip adası olan Cozumelin en büyük yerleşim yeri San Miguel de Cozumeldir. Burası Mayaların ilk yerleşim yerlerinden biri olması sebebi ile Mayalar a ait birçok arkeolojik alana ev sahipliği yapmaktadır. Arzu eden misafirlerimiz, rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Cozumel Adası ve San Gervasio, El Cedral ve El Caracol Kalıntıları turuna katılıp Maya Uygarlığı hakkında benzersiz ipuçlarını yakalama şansına sahip olabilirler. Turumuz sonrası gemiye dönüyoruz.

9. Gün

Havana

Bugün alışılmışın dışında hayatların yaşandığı, sokaklarını rengarenk evlerin, klasik otomobillerin ve sanatçıların süslediği güzel şehir Havana ya biraz daha zaman ayırıyoruz. Rehberinizin düzenleyeceği DEVRİM MÜZESİ ve FUSTERLANDİA turuna katılabilirler. turumuzda ayrıca Devrim meydanı ve miramar bölgeside görülecektir. Gemimiz bu gece havana limanındadır.

10. Gün

Havana

Gemide alacağımız kahvaltının ardından dileyen misafirlerimiz rehberimizin organize edeceği “Ernest Hemingway Müze Turu”muza katılabilir. Kübaya gidip Ernest Hemingwayin izlerini takip etmemek olmaz. “Çanlar Kimin İçin Çalıyor” romanını yazdığı Ambos Mundos Otelinin 511 numaralı odası; Havana dışında bugün müze olan evi La Vigia Çiftliği, “Yaşlı Adam ve Deniz”i yazarken esinlendiği Cojimar balıkçı köyügörülüp küba günlük hayatının küçük bir balıkçı köyünde yansımalarını izleme imkanı ve gemimize dönüyoruz. Bu akşam dileyen misafirlerimiz Buena Vista Social Club üyelerinin de sahneye çıktığı Taberna Restaurant a gidebilirler. Geceleme gemimizde.

11. Gün

Havana

Gemimizde alacağımız kahvaltıs sonrası gemimizden inerek rehberimiz eşliğinde havadanadaki otelimize transfer oluyoruz ve otele yerleşme ardından serbest zaman alıyoruz. Bu gece Havanadaki otelimizde konaklıyoruz.

12. Gün

Havana - İstanbul (Geceleme Uçakta)

Kahvaltımızın ardından İstanbul uçuşumuz için rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanına transfer oluyoruz.Check-in, pasaport ve gümrük işlemlerimizin ardından Türk Havayolları nın seferi ile saat İstanbul için hareket ediyoruz.

13. Gün

İstanbul

İstanbula hoşgeldiniz

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Transferler

- Rehberlik Hizmetleri

- Programda Belirtilen Yemekler

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Animasyon ve Gösteriler

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Vize Ücreti

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Servis Ücreti

+ İçecekler

+ Sağlık Hizmetleri

+ Iç Hat Bağlantı Uçuşu

Gemi İptal Şartları
14 gece ve altı rotalarda:
Seyahat tarihine 60 gün ve daha fazla kalan sürede iptallerde: Kişi başı 50€
Seyahat tarihine 59 - 35 gün kalan sürede iptallerde: %30
Seyahat tarihine 34 - 15 gün kalan sürede iptallerde: % 60
Seyahat tarihine 14 gün ve daha az kala iptallerde : % 100

15 gece ve üzeri rotalarda
Seyahat tarihine 90 gün ve daha fazla kalan sürede iptallerde:Kişi başı 50€
Seyahat tarihine 89 - 60 gün kalan sürede iptallerde:%30
Seyahat tarihine 59 - 35 gün kalan sürede iptallerde:%60
Seyahat tarihine 34 - 15 gün kalan sürede iptallerde:%80
Seyahat tarihine 14 gün ve daha az kala iptallerde:% 100

Ekstra Turlar
1) Verdant Vıñales Vadisi, Pınar Del Rıo Bölgesi(Yaklaşık 10 Saat)
Fiyat: 130 €
2) Marta Brae Nehrinde Bambu Rafting (Yaklaşık4 Saat)
(İsteyen Misafirler Ünlü Doctor Cave Plajındadenize Girebilirler.)
Fiyat: 90 €
3) Yunuslar İle Buluşma & Dunn’s Nehri Şelaleleri (Yaklaşık 8 Saat)
Fiyat: 100 €
4) Vatoz Turu: (Yaklaşık4 Saat)
Fiyat: 50 €
5) Tropıcana Show : 120 Euro
6) Devrim Müzesi Ve Fusterlandia :70 Euro
7) Che İzinde Santa Clara : 130 Euro
8) Hemingwayin Kübası : 80 Euro
9) Buena Vista Social Club Gecesi : 75 Euro

* Turlarımız Minimum 20 Pax Katılımı İle Gerçekleşecektir. Daha Az Katılımlarda Fiyatlarda Artış Olabilir Ve Ayarlamasını Rehberiniz Yapıp Sizleri Bilgilendirecektir.

İçecek Paketleri
1) Allegrıssımo All Inclusıve - 431 - Yetişkin (18 Yaş Ve Üstü) / 26€ (Günlük Kişi Başı)
*Alkollü Ve Alkolsüz İçeceklerin Limitsiz Kullanımı, Bardakta Şarap Dahil ("Allegrissimo Selection"Dan Seçilen Beyaz, Kırmızı, Rose Ve Sparkling Şaraplar), Fıçı Bira, Soft İçecekler, Su, Sıcak İçecekler Ve Bar Listesinden Çeşitli İçecekler Ve Kokteyller, Al-Ve-Git Dondurmalar, Külahta Yada Kapta Dondurma. Pakete Dahil Olan İçecekler Bütün Barlarda Ve Restaurantlarda Kullanılabilir, Özel Restaurant Lar Dahil. Paket Sadece Kişisel Kullanım İçindir Ve Bir Seferinde Sadece Bir Kez Sipariş Verilebilir. Id Kart Transfer Edilemez. All-İnclusive Paketindeki Koşulların Kötü Kullanılması Durumunda Hizmet Geri Alınabilir Ve Kalan Günler Geri İade Edilmez. Şu Maddeler Dahil Değildir: Puro, Sigaralar, Şarap Şişeleri, Sparkling Şarabı Ve Şampanya, Hatıra Bardakları Ve Hatıra Bardaklarında Sunulan İçecekler, Özel Barlarda Ve Özel Restaurantlarda Sunulan Bütün Yiyecekler. Dahil Olmayan Malzemeler Detaylı Bir Şekilde Gemideki Bar Listesinde İşaretle Belirtilmiştir. Paket Aynı Kabinde Kalan Bütün Misafirler Tarafından Satın Alınmalıdır, Ya Da Birlikte Seyahat Eden Ve Aynı Masada Yemek Yemek İsteyenler Ve Çocuklar Tarafından Da Satın Alınmalıdır, Çocuklar Paketin Çocuk Versiyonlarını Satın Almalıdır. Paketin Satın Alınması 3 Yaşın Altındaki Çocuklar İçin Zorunlu Değildir (3.Yaş Günlerine Henüz Ulaşmamış Çocuklar). Paketin Ücreti Cruise Seyahatinin Hergünü Çıkış Gününün Haricinde Alınmaktadır. Hizmet Dökme Metoduyla Uygulanır.
2) Allegrıssımo All Inclusıve - 432 - Çocuk (03 - 17 Yaş) / 12€ (Günlük Kişi Başı) 
*Alkolsüz İçeceklerin Limitsiz Kullanımı, Soft İçecekler, Su, Meyve Suları, Sıcak İçecekler, Alkolsüz Kokteyller, Smoothieler(Püre Tarzında Meyveli İçecek) Ve Milkshakeler, Al-Ve-Git Dondurmalar Külahta Ya Da Kapta. Pakete Dahil Olan İçecekler Bütün Barlarda Ve Restaurantlarda Kullanılabilir, Özel Restaurantlar Dahil. Paket Sadece Kişisel Kullanım İçindir Ve Bir Seferinde Sadece Bir Kez Sipariş Verilebilir. Id Kart Transfer Edilemez. All-İnclusive Paketindeki Koşulların Kötü Kullanılması Durumunda Hizmet Geri Alınabilir Ve Kalan Günler Geri İade Edilmez. Şu Maddeler Dahil Değildir: Puro, Sigaralar, Şarap Şişeleri, Sparkling Şarabı Ve Şampanya, Hatıra Bardakları Ve Hatıra Bardaklarında Sunulan İçecekler, Özel Barlarda Ve Özel Restaurantlarda Sunulan Bütün Yiyecekler. Dahil Olmayan Malzemeler Detaylı Bir Şekilde Gemideki Bar Listesinde İşaretle Belirtilmiştir. Bu Paket Sadece All-İnclusive 431 Nolu Paketi Satın Almış Bir Grup/ Ya Da Ailenin 3-17 Yaş Arası Çocuklarına Satılabilir.Paket 1-3 Gecelik Cruise Seyahatleri İçin Mevcut Değildir, Minimum Gece Sayısı Dört Tür (4).
3) Allegro No3 Soft Drınks / 34€ 14 Adet Meşrubat Kutuda Ve/Veya Meyve Suyu. Voucherlar Herhangi Bir Barda, Restaurant Ya Da Self-Servis Büfesinde Tüketilebilir.
4) Allegro No1 Şarap Ve Su / 69€ 4 Şişe Listelenmemiş Sommelier Tarafından Seçilen Şarap (Bir Beyaz, İki Kırmızı Ve/Veya Bir Rosé) + 7 Şişe Su. Bu Pakete Dahil Olan İçecekler Ana Restaurantta, Self-Servis Büfede Ve Barlardan Alınabilir. Ana Restaurantta Sipariş Verdiğiniz Ve Bitiremediğiniz Şarap Şişeleri Dikkatli Bir Şekilde Saklanır Ve Bir Sonraki Gün Size Tekrar Sunulur, Fakat Self-Servis Büfesinde Veya Barlarda Bu Hizmet Sunulmamaktadır.
5) Bira Paketi / 59 € 14 Adet Fıçı Bira Voucherlar Herhangi Bir Barda, Restaurant Ya Da Self-Servis Büfesinde Tüketilebilir.
6) Kahve Paketi / 26 € 15 Fincan Kahve Voucherlar Herhangi Bir Barda, Restaurant Ya Da Self-Servis Büfesinde Tüketilebilir.
7) Su Paketi / 27€ 14 Şişe 100cl. Su. Voucherlar Herhangi Bir Barda, Restaurant Ya Da Self-Servis Büfesinde Tüketilebilir.

Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT