Msc Seaside İle Miami - Bahamalar - Porto Rico

Msc Seaside İle Miami - Bahamalar - Porto Rico

Gezi Rehberi Msc Seaside İle Miami - Bahamalar - Porto Rico

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Miami - San Juan - Philipsburg, St. Marteen - Nassau

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Miami - Miami - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Nis 26, 2019 ~ May 5, 2019

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Miami

İstanbul Yeni Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde Tura Turizm kontuarı önünde buluşuyoruz. Check-in işlemlerimizin ardından Türk havayolları ile Miami ye hareket ediyoruz. Aynı gün Miami ye varışımızın ardından alanda bizleri bekleyen otobüsümüz ile otelimize hareket ediyoruz. Dileyen Misafirlerimiz South Beach de veya Baywatch market Place de deniz kenarında yemeklerini yiyerek renkli gece hayatına tanıklık edebilirler.

2. Gün

Miami

Miami, Amerika Birleşik Devletleri nin Florida eyaletinin ikinci büyük kentidir. Atlas Okyanusu kıyısında bir kıyı kentidir. Miami zengin bir kültürel ve sanatsal birikime sahiptir. Bitmez, tükenmez kültür ve eğlence etkinlikleri, dinamik ve etkileyici bir günlük yaşamın tam ortasında gerçekleşir ve sizi kendine hayran bırakmaya yeter. Otelimizde alacağımız Sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimizle rehberimizin düzenleyeceği Miami Şehir turuna başlıyoruz. Florida eyaletinin doğu kıyısında kalan, ABD nin en popüler tatil beldesi Miami, özellikle South Beach, Little Havana ve çılgın gece hayatı ile ünlüdür. Ayrıca farklı etnik yapısı ile deniz tatilinden daha fazlasını sunan Amerikan şehirlerinden biridir. Tur esnasında Coconut Grove, Coral Gables, Tarihi Biltmore Hoteli, Bayside, Miami Beach, zenginlerin mahallesi, Kübalı göçmenlerin oturduğu büyük bir mahalle olan Little Havana göreceğimiz yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından gemimize transfer oluyoruz. Akşam 17.00 de Miami Limanından ayılıyoruz.

3. Gün

Denizde

Dünyanın en yeni ve en büyük ama aynı zamanda biz Akdenizlilerin en çok tercih ettiği MSC SEASİDE gemisi bize gün boyu sadece güneş - havuz değil bunun yanısıra ailece yararlanabiliceğimiz bir çok eğlence ve aktivite sunuyor . Tam günün denizde geçeceği bu gün içerisinde isteyenler sabahtan geminin günlük spor programından faydalanabilir veya gemide yer alan diğer aktivitelerle hoşça vakit geçirebilirler. Bugün gemideki tüm mağazalar açık olduğu için alışveriş yapabilir veya gün boyu açık olan casinoda şansınızı deneyebilirsiniz. Sabah -Oğlen-Akşam yemekleri gemide

4. Gün

Porto Rico

Gemimiz öğleden sonra de Karayiplerin bekçisi olarak adlandırılan ve aslında hep hayallerimizi süsleyen Porto Riko limanına yanaşacaktır. İspanyol ve karayip kültürlerinin karışması sonucu bu etkisini hem yapılarında hem de adanın gezilecek yerlerinde kendisini hissettirmektedir.Dileyen misafirlerimiz rehberimizin organize edeceği ekstra San Juan şehir turuna katılabilirler. Bu adanın muhteşem plajlarında sörf, yelkenli ve dalma aktivitelerini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Hiking aktivitesinden hoşlananlar ise El Yunque yağmur ormanlarını ziyaret edebilirler. Deneyimli gezginler ise gözetleme yerlerinden kuşları ve balinaları gözetleyebilirler. San Juan ise adanın ekonomik ve politik merkezi olmakla birlikte, bu şehrin en çekici bölgesi eski San Juan bölgesidir. Peki ya gece hayatı ? Belkide en masum en güzel en çekici sokak eğlenceleri muhteşem deniz masullerini tadacaksınız .

5. Gün

Virgin Island

Gemizimiz sabaha karşı Porto Rico limanında hareketle ünlü Virgin Adalarına doğru yola çıkıyor . Sabahın erken saatlerinde adaya yanaşmamızla birlikte St. Thomas adasında bulunan Charlotte Amalie, ABDnin Virgin Adalarının başkenti ve en büyük şehridir. Charlotte Amelie, dünyadaki en popüler kruvaziyer destinasyonlarından biridir. 20.000 insanın yaşadığı bu yer, lüks mağazalar, çevre gezileri ve su altı safarileriyle ünlüdür. Muhteşem doğası ve pastel beyaz renkli evleri görür görmez sizi büyüleyecektir. Sahil şeridi boyunca rengarenk tekneleri görülmektedir, içerilere doğru gidildikçe Danimarkalılardan kalma eski depoları bulacaksınız. Ayrıca dünyaca ünlü bir alışveriş merkezi de sizi bekliyor olacak. Charlotte Amalie, kolayca yürüyerek görülebilir. Adanın en yüksek yerinden muhteşem manzaraların tadını çıkarabilir, adanın diğer tarafında bulunan Fransız köyünün sakinliği karşısında huzur bulabilirsiniz veya 17. yüzyıldan kalma parlak kırmızı Fort Christian a, zarif yeşil renkli Meclis Binası, 1793 tuğladan yapılma Lüteryan Kilisesi ve 99 basamaklı merdiven gibi tarihi yerleri de keşfedebilirsiniz. Dileyen misafirlerimiz Misafirlerimiz dÜnyanın en bakir ve en güzel koylarına sahip bu adada sadece karşılığında özel Meegans Koyunda ki plajlarda turkuaz denizin altın kumun tadını gün boyu çıkarabilir .Arzu eden misafirlerimiz ise denizaltı katamaranı Gemimiz 19.00 da limandan ayrılacaktır. Gece boyu sınırsız yemeklerin yanısıra anımasyonlar ve özel eğlencelere katılabilirsiniz.

6. Gün

St. Marteen Adası

Gemimiz sabah saat 07:00 de St. Maarten limanına yanaşacaktır. Sabah kahvaltımızın ardından gemimizden ayrılarak dileyen misafirlerimiz düzenleyeceği St. Maarten şehir ve plaj turuna katılabilirler. St. Maarten ilk olarak Christopher Colombus tarafından keşfedilmiştir. Phillipsburg ise 1763 yılında John Phillips tarafından keşfedildi. Front street caddesinde alışveriş yapabilir ve gezebilirsiniz. Little Bay ve Great Bay plajlarında denize girebilir, boardwalk ta yürüyüş yapabilir, ve Hollanda kültüründen esinlenmiş kliseleri gezebilirsiniz. Gemimiz 14.00 de limandan ayrılacaktır.

7. Gün

Denizde

Gemimiz sabah saat 07:00 de St. Maarten limanına yanaşacaktır. Sabah kahvaltımızın ardından gemimizden ayrılarak dileyen misafirlerimiz düzenleyeceği St. Maarten şehir ve plaj turuna katılabilirler. St. Maarten ilk olarak Christopher Colombus tarafından keşfedilmiştir. Phillipsburg ise 1763 yılında John Phillips tarafından keşfedildi. Front street caddesinde alışveriş yapabilir ve gezebilirsiniz. Little Bay ve Great Bay plajlarında denize girebilir, boardwalk ta yürüyüş yapabilir, ve Hollanda kültüründen esinlenmiş kliseleri gezebilirsiniz. Gemimiz 14.00 de limandan ayrılacaktır.

8. Gün

Nassau,Bahamalar

Gemimiz saat 12.00 de Nassau limanına yanaşacaktır.Bahama Adalarının başkenti Nassau, New Providence Adası`ndadır. Uluslararası ihtişam ve tropik rahatlığın kendine özgü bir karışımını sunan bu kentte ziyaretçiler istedikleri her şeyi yapabilir ya da hiçbir şey yapmadan sadece dinlenebilirler. 1718`de koloni olan bu kentte Britanya etkisi çok belirgindir. Ama Bahamalar`ı özel kılan kolonyel ve Batı Afrika etkilerinin karışımıdır. Eşsiz bir manzara için Queen`s Staircase`den Fincastle Kale`sine tırmanabilir veya yüzmek ve şnorkelle dalış için ideal bir yer olan Pradise Island`a gidebilirsiniz.Sahip olduğu zanaatçılık ve halk sanatları sayesinde UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağıında yer alan Nassauda alışveriş yapmak oldukça keyifli bir adrestir.Bir ada olan Nassauda yapmanız gereken ilk iş balık yemek olmalıdır. Şehrin neresinde olursanız olun ,taze balık yiyeceğimiz garanti. Daha çok balık restoranlarının öne çıktığı Nassau da uluslararası ün salmış fast-food zincirlerini,Çin ve İtalya yemeklerini de bulmanız mümkün. Akşam 19.00 da Nassau limamından ayrılarak Miami limanı için yola çıkıyoruz.

9. Gün

Miami

Sabah 07.00 de Miami ye varıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin düzenleyeceği düzenleyeceği Sawgrass Mills Alışveriş Turuna katılabilirler. Sawgrass Florida bölgesin en büyük ve en ünlü OUTLETi olması ile ünlüdür Turumuzun bitiminde İstanbul uçuşumuz için havalimanına transfer ve Check-in, pasaport ve gümrük işlemlerimizin ardından Türk Havayolları ile İstanbul a hareket ediyoruz. Geceleme uçakta.

10. Gün

İstanbul

İstanbula varış ve turumuzun sonu

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferleri

- Rehberlik Hizmetleri

- Animasyon ve Gösteriler

- Programda Belirtilen Yemekler

- Liman ve Havaalanı Vergileri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ İçecekler

+ Vize Ücreti

+ Bahşişler

+ Ekstra Turlar

+ Iç Hat Bağlantı Uçuşu

+ Kişisel Harcamalar

+ Seyahat Sağlık Sigortası



  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır.
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT