Paris Turu

Paris Turu

Gezi Rehberi Paris Turu

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Paris

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Pegasus Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Paris - Paris - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Kas 22, 2019 ~ Kas 25, 2019

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Paris

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde gerçekleştireceğiniz check in işlemlerinin ardından  Pegasus Hava Yollarının tarifeli uçağı ile Paris’e hareket ediyoruz Paris’e varışımızın ardından bizleri bekleyen özel aracımız ile otelimize transfer oluyoruz. Otelemize giriş işlemlerini gerçekleştirdikten sonra serbest zaman. Dileyen Misafirlerimiz ekstra opsiyonel olarak Paris panoramik şehir turumuza katılabilirler. Bu turumuzda Fransa’nın en önemli sembolü Eiffel Kulesi ilk görülecek yerler arasındadır. Sonrasında en şık kafeleri ve mağazaları ile ünlü Champs Elysees, Paris şehir manzarasını izleyebileceğimiz Zafer Meydanı ve Takı, Napolyon’un mezarı göreceğimiz yerler arasındadır. Tur sonunda otelimize transfer ve odalara yerleşme. Geceleme otelimizde.  Paris Panoramik Şehir  Turu : 40 Euro Kişi Başı

2. Gün

Paris

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz extra olarak düzenlenecek  Sıradışı Paris (Petit Palais, Marais Semti, Paris pasajları, Galerie Lafayette mağazaları, Öğle yemeği) turuna katılabilir.İlk olarak Paris şehri Güzel Sanatlar müzesi (Musée des Beaux-Arts de la Ville de Paris) olarak da bilinen Petit Palais müzesinin oldukça çeşitli koleksiyonu ve sempatik bahçesini gezdikten sonra Paris’in tarihi mahallesi olan Marais bölgesine geçeceğiz. Koy mahallesi olarak da tanınan Marais, mağazaları ve büyüleyici küçük caddeleriyle bir moda tapınağı haline geldi. Aynı zamanda sanat galerileriyle de meşhur olan Marais bölgesini gezdikten sonra Dünyanın en büyüleyici pasajları olarak kabul edilen, 1799 yılında açılmış olup şehrin en eski pasajı Panoramas Pasajını görüyoruz. Ayrıca Véro-Dodat Galerisi, Jouffroy Pasajı, Vivienne Galerisi, Colbert Galerisi gibi keşfedilmesi şart sıra dışı ve kaçınılmaz yerlerle donatılmış bir gün geçireceğiz!Günümüzde başkentin en unlu mağazalarından biri olan Galeri Lafayette’i tanımayan kalmadı. Mağaza, 19 yy'dan kalma ve miras niteliği taşıyan binada bulunduğunu biliyor muydunuz? Zarif mimarisi karşısında büyülenip, alışveriş yapmakla kalmayacağız, aynı zamanda 7. kattaki terasında, Paris'in Opera Garnier, Tour Eiffel, Sacré Coeur, Notre Dame gibi en güzel anıtlarının nefes kesici manzarasının keyfini de çıkaracağız!Turumuz Galerie Lafayette bitiyor.Programa dahil olan servisler: giriş ücretleri, ögle yemeği (içecekler hariç), rehber ve transferler.Yetişkin : 69 € Çocuk: 49 €Cuma Akşamı;Louvre muzesi turu (17:00-19:00 arası) : Yetişkin: 65 € Çocuk : 40 €Seine Nehri tekne gezintili aksam yemeği :Yetişkin: 65 € Çocuk :55 €Seine Nehri tekne gezintili aksam yemeği + Lido Show : Yetişkin: 160 € Çocuk : 120 €Chez Francoise restoranında aksam yemeği : Yetişkin: 55 € Çocuk :40 €Chez Francoise restoranında aksam yemeği + Lido Show : Yetişkin: 145 € Çocuk : 115 €Lido Show (23 seansi) :Yetişkin: 110 € Çocuk :45 €

3. Gün

Paris

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından dileyen misafirlerimiz extra olarak düzenlenecek Muhteşem Paris veya Disneyland turuna katılabilir.Muhtesem Paris (Montmartre Ressamlar Tepesi, Sacre Coeur, Fragonard parfum müzesi, Champs Elysees, Seine Nehrin'de tekne turu, Ögle yemeği)Bugün şehrin güzelliklerini keşfedeceğiz. Keşfimize Montmartre tepesindeki tarihi değirmenler, Paris’i domine eden Sacré Cœur bazilikası, dar sokakları, eski köy meydanı (Place de Tertre) ve sokak ressamlarıyla başlayacağız. Place de Tertre’de yiyeceğimiz öğle yemeğinden sonra bir Fransız yaşam tarzı olan Parfum müzesi keşfine çıkacağız. 1926’dan bu yana Fragonard laboratuarlarında Fransız parfümeri gelenekleriyle formüllerini sır gibi sakladığı parfümler, eau de toilette ve kokulu ürünlerin üretimini yapmayı sürdürüyor. Ardından, Concorde Meydanından başlayıp Charles-de-Gaulle Etoile meydanına kadar devam eden Paris'in tarihi ekseninin bir kısmını takip edeceğiz. Ve işte dünyanın en ünlü caddesindeyiz : les Champs-Elysées.Champs-Elysées’nin bir kaç dakika mesafesinde bulunan Trocadero meydanına gidiyoruz. Eiffel kulesinin en güzel manzarasının olduğu bu meydanda önümüzdeki manzara hepimizin soluğunu kesecek! Ardından turumuza nehir de tekne turu ile devam edeceğiz. Seine nehr, şehri sağ ve sol olamak üzere ikiye ayırır. Tüm bu tekne gezisi boyunca şehrin büyüleyici anıtlarını Seine nehri boyunca sıra gelen meşhur köprülerinin altından geçerken takdir edeceğiz. Collège de France, Ulusal Meclis, Dış işleri Bakanlığı, Louvre ve Orsay Müzeleri, Cité Adası, Adalet Sarayı, Konsiyerj Cezaevi, Alexandre III Köprüsü teknemizden göreceğimiz başlıca anıtlar arasındadır.Turumuz tekne gezisi sonunda bitiyor.Programa dahil olan servisler: giriş ücretleri, ögle yemeği (içecekler hariç), rehber ve transferler.Yetişkin: 79 € Cocuk: 65 €İsteyen misafirler hızlı geçiş biletleri ile Eifel kulesine çıkabilirler : + 43 € ppDisneyland Turu (Gidiş-Dönüş transferler + çift park giriş biletleri)Paris’e 36 km uzaklıktaki Disneyland parkı gezimizde, Hayaletler evi, Mark Twain’in Gemisi, çılgın maden treni, Indiana Jones, Robinson’un evi, Karayip korsanları mağarası, bebekler dünyası, yıldızlar turu, 3 boyutlu sinema, uzaya yolculuk, denizaltı macerası, araba yarış pisti gibi aktivitelerle büyükler de en az küçükler kadar eğlenecek ve Disney karakterleriyle beraber gün boyunca çok keyifli anlar yaşayacağız…Disney karakterlerinin geçit töreninin ardından Paris’e geri döneceğiz. Özel aracımız ile rehberlerimiz sizleri otellerinizden alıp tur bitiminde otellerinize geri bırakacaktır. Disneyland ve Walt Disney Stüdyolarının her kişi için sınırsız çift park giriş biletleri fiyatımıza dahildir.Yetişkin: 120 € Çocuk: 110 €Cumartesi akşamı için alternatif extra turlar;Yemekli Paradis Latin kabare : Yetişkin:130 € Cocuk : 55 €Petit Marguery restoraninda aksam yemegi + Paris By Night turu : Yetişkin: 70 € Cocuk : 55 €

4. Gün

Paris - İstanbul

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı ve odaları boşaltılmasının ardından odalarımızı boşaltıyoruz. Transfer saatine kadar serbest zaman. Ardından bizleri bekleyen özel aracımız ile belirlenen saatte Paris havalimanına transfer. Uçağa biniş işlemleri ardından Pegasus Hava Yollarının tarifeli seferi ile  İstanbul’a hareket. İstanbula' varışımız ve turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Havaalanı Vergileri

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Rehberlik Hizmetleri

+ Vize Ücreti

+ Vize Ücreti (Ankara)

+ Vize Ücreti (İzmir)

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Şehir Vergileri

+ Bahşişler

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Seyahat Sağlık Sigortası

Uçuş Saatleri

Ekim Her Gün Hareket
PC1133 İstanbul (SAW) - Paris Orly (Sud)  10:35 - 13:20
PC1136 Paris Orly (Sud) -  İstanbul (SAW) 17:20 - 21:45

26  Ekim Her Gün Hareket
PC1133 İstanbul (SAW) - Paris Orly (Sud)  10:35 - 13:20
PC1136 Paris Orly (Sud) -  İstanbul (SAW) 16:05 - 21:35

28,30,31 Ekim Her Gün Hareket
PC1133 İstanbul (SAW) - Paris Orly (Sud)  08:45 - 10:35
PC1136 Paris Orly (Sud) -  İstanbul (SAW) 16:05 - 21:35

Kasım Her Gün Hareket
PC1133 İstanbul (SAW) - Paris Orly (Sud)  08:45 - 10:35
PC1136 Paris Orly (Sud) -  İstanbul (SAW) 16:05 - 21:35

Aralık Her Gün Hareket
PC1133 İstanbul (SAW) - Paris Orly (Sud)  08:45 - 10:35
PC1134 Paris Orly (Sud) -  İstanbul (SAW) 11:35 - 17:05

Kış dönemi bazında uçuş saatleri değişiklik gösterebilmektedir.
Uçuş saatlerinde günlere göre değişiklikler olabilmektedir. Bu nedenle bağlantı uçuşlarınızı almadan acentenizden uçuş saatlerini teyit etmeniz önemle rica olunur. Aksi halde oluşabilecek aksaklıklardan Tatilsepeti sorumlu değildir.


* Misafirlerimiz herhangi bir turun organize edilmediği günlerde bireysel olarak gezilerini yapabilirler. Rehberlik ve araç hizmetleri, sadece transferler, şehir turu ve ekstra turlar için planlanmaktadır.
* Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir.
* Otellerde sunulan kontinental kahvaltı tereyağı, reçel veya bal, ekmek, çay veya kahve ile meyve suyundan oluşmaktadır. Grup kahvaltıları ayrı bir salonda servis edilebilir.


  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT