Promosyon Ankara Çıkışlı Orta Avrupa Turu

Promosyon Ankara Çıkışlı Orta Avrupa Turu

Gezi Rehberi Promosyon Ankara Çıkışlı Orta Avrupa Turu

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Budapeşte - Prag - Viyana

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Pegasus Havayolları İle

Kalkış Noktaları: Ankara - İstanbul - Prag - Budapeşte - İstanbul - Ankara -

Paylaş:

istanbul.net.tr Şub 29, 2020 ~ Mar 7, 2020

Tur Programı

1. Gün

Ankara - İstanbul - Prag

Esenboğa Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Pegasus Havayolları kontuarı sabah saat 07.00’de bulunma. Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından Pegasus Havayollarının PC2663 tarifeli seferi ile 09.05’de İstanbul’a hareket ediyoruz. 10.10’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı varışımızın ardından Pegasus Havayollarının PC301 tarifeli seferi ile 12.40’da Prag’a hareket. Yerel saat ile 13.20’de varışın ardından özel otobüsümüz ile Prag şehir turu içinde alandan hareket ediyoruz. Prag şehir turumuzda Cumhurbaşkanlığı Sarayı, yapımının 600 yıl süren neo-gotik Rönesans ve Barok özellikleri bünyesinde barındıran St.Vitüs Katedrali, Franz Kafka’nın evi, 13. yüzyılda Baş Mimar Peter Parler tarafından yaptırılan üzerinde 31 Aziz Heykelinin bulunduğu Charles Köprüsü, eski şehir meydanı, 15. yüzyılda inşa edilen üzerinde 12 Havari bulunan tarihi Astronomik saat kulesi ve TYN Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuz sonrası serbest zaman. Akşam rehberiniz tarafından organize edilecek açık büfe yemekli ekstra Vltava Nehrinde tekne turu. Prag’ın muhteşem gece manzarasını müzikli açık büfe yemek eşliğinde izliyoruz. Mühendislik harikası müthiş kanal geçişleri ile sizleri hayran bırakacak turumuzu kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Tur sonrası özel otobüsümüz ile otele transfer, geceleme otelimizde.Ekstra Vltava Nehrinde açık büfe yemekli tekne turu: 45 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, 2 içecek, açık büfe yemek dahildir.)

2. Gün

Prag

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz için Ekstra Loket - Karlovy Vary Kültür ve Alışveriş turu. Bu turumuzda Batı Bohemia Karlovy Vary bölgesinin en önemli turistik noktalarından biri olan Loket Kasabasını ziyaret edeceğiz. Gotik mimarinin en güzel örneklerinden biri olan Loket kalesi ve şehrini panoramik olarak göreceğiz. Ayrıca James Bond köyü olarak da bilinen Loket kasabası ünlü Casino Royal filminin bazı sahnelerinin çekildiği meşhur bir kasabadır. Loket gezimizin ardından 15 km sonra Çek Cumhuriyeti'nin kaplıcalarıyla ünlü şehri Karlovy Vary yolculuğumuza rehberinizin keyifli anlatımlarıyla devam ediyoruz. Kentte sıcaklıkları 30-72 C arasında değişen 12 termal kaynak bulunmaktadır. Atatürk’ün 1918’de kaldığı oteli, Dovorak`ın, Mozart`ın, Göthe`nin, Beethoven`ın, Puşkin`in evlerini görecek,12 farklı termal suyun çıktığı termal galerileri ziyaret edeceğiz. Ayrıca kristal, porselen, granit, kehribar taşlarının ve diğer geleneksel Çek hediyelik eşyalarının satıldığı fabrika satış mağazalarında alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız. İçilebilir termal özelliği olan doğa harikası Karlovy Vary’de birbirinden şifalı ürünlerin, kremlerin satıldığı mağazaları rehberiniz eşliğinde gezebilirsiniz. Tur bitiminde Prag’a transfer. Yolumuzun üzerinde ünlü Çek Bira fabrikası Krusovice durarak arzu eden misafirlerimiz bira tadımı yapabilirler. Prag’a varışımızın ardından serbest zaman. Akşam rehberiniz tarafından düzenlenecek Ekstra Ortaçağ eğlencesi ve yemeği. Bu turumuzda 600 yıllık bir handa yer alan ortaçağ restoranında, ortaçağ dönemine ait kıyafetler giymiş müzisyenler, dansçılar ve aktörlerin muhteşem şovlarını izlerken aynı zamanda Çek mutfağının yerel tatlarını deneyerek Çeklerin meşhur biralarından ve ev yapımı yemeklerinden tatma fırsatı yakalayacaksınız. Gecenin sonunda otelimize transfer ve geceleme otelimizde.Ekstra Loket - Karlovy Vary Kültür ve Alışveriş turu: 60 Euro (Kişi Başı) Yemekli: 75 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, şehir turu dahildir.)Ekstra Ortaçağ eğlencesi ve yemeği: 65 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, 3 çeşit yemek, sınırsız alkollü veya alkolsüz içecek dahildir.)

3. Gün

Prag

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz tam gün Ekstra Moritzburg Su Sarayı - Dresden (Almanya) Kültür ve Alışveriş turumuza katılabilirler. Bu turumuzda Prag’a 150 km mesafedeki dünyanın en önemli su saraylarından biri olan Moritzburg Su Sarayı‘nı göreceğiz. Sakson Krallarının yazlık sarayı ve Av köşkü olarak kullandığı bu saray, barok mimarinin en görkemli örneklerinden biridir. Buradaki serbest zamanımız ardından Elbe’nin Floransa’sı olarak adlandırılan muhteşem tarihi yapılarıyla Dresden şehir merkezini, Fraunkirche’yi, Zwinger Sarayını, Brulshl Terası, Kral yolu, Elbe Nehri, Martin Luther heykeli, Hof kilisesi, Semper Operası, eski şehir meydanı görülecek yerler arasındadır. Ardından Doğu Almanya’nın en güzel şehirlerinden olan ve UNESCO tarafından dünya mirası koruması altına alınan şehirde alışveriş ve gezinti için serbest zaman. Dünyaca ünlü elektronik, giyim, çikolata gibi markaların en kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerini gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Rehberinizin bilgilendireceği saatte Prag’a transfer. Akşam Ekstra Çek yerel folklor gecesi ve yemeği. Bu turumuzda lokal restaurantta yerel müzisyenlerin, dansçıların muhteşem şovlarını izlerken, limitsiz içecek servisi ile Çek mutfağının tatlarını deneyerek Çeklerin meşhur biralarından ve ev yapımı şaraplarından tatma fırsatı yakalayacaksınız. Gecenin sonunda otelimize transfer ve geceleme otelimizde.Ekstra Moritzburg Su Sarayı - Dresden (Almanya) Kültür ve Alışveriş turu:  90 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, şehir turu dahildir.)Ekstra Moritzburg Su Sarayı - Terezin kampı - Dresden (Almanya) Kültür ve Alışveriş turu:  110 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, şehir turu dahildir.)Ekstra Çek yerel folklor gecesi ve yemeği: 45 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, 4 çeşit yemek, sınırsız alkollü veya alkolsüz içecek dahildir.)

4. Gün

Prag - Viyana

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından Viyana’ya hareket, yol üstü turumuzda arzu eden misafirlerimiz ile ekstra Cesky Krumlov turu. Müthiş bir Orta Çağ Kasabası olan Cesky Kurumlov, Çekya‘nın değerli bir mücevheri olmakla beraber aynı zamanda UNESCO tarafından Dünya Mirasları listesinde yer alan bir kasabadır. Kominizm’in en koyu dönemlerini yaşamış Cesky Kurumlov, 1990’lardan itibaren tekrar yeniden doğuşunu yaşamış ve güzelliklerini ziyarete gelen tüm misafirlerine yansıtmıştır. Cesky Krumlov`a hayran kalacaksınız. Tur sonrası Viyana’ya doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Varışın ardından Viyana panoramik şehir turu. Viyana şehir turunda görülecek yerler arasında; Hundertwasser House, Opera Binası, Üniversite, Parlemento Binası, Tiyatro, Hofburg Sarayı ve Müzeler bölgesi bulunmaktadır. Turumuzu takiben rehberinizin anlatımlarıyla serbest zaman. Rehberinizin bilgilendireceği saatte otele transfer ve yerleşme. Arzu eden misafirlerimiz ile akşam ekstra organize edilecek Avusturya Grinzing Gecesi turumuza katılabilirler. Bu turumuzda Viyana merkezine 20 dakika uzaklıkta bulunan Grinzing kasabasının küçük ve şirin evlerinde, tipik Viyana Heuriger tarzı müzikleri eşliğinde ünlü şnitzellerinin tadına bakıyoruz. Turumuz sonrası otelinize transfer ve geceleme otelimizde.  Ekstra Avusturya Grinzing Gecesi Turu: 50 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, 3 çeşit yemek, sınırlı alkollü veya alkolsüz içecek dahildir.)Ekstra Cesky Krumlov Turu: 30 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, şehir turu dahildir.)

5. Gün

Viyana

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak organize edilecek tam günlük Liechtenstein Şatosu, Seegrotte yer altı gölü, Mayerling av köşkü, Heilingenkreuz Manastırı, Baden kaplıca şehri, Schönbrunn Sarayı bahçeleri turumuza katılabilirler.  Bu turda, önce Liechtenstein Şatosunu daha sonra maden ocağı iken bir patlama neticesinde icine su dolarak, yeraltı gölü olan ve II. Dünya Savaşı sırasında Nazilerin gizli savaş ucağı ürettikleri Seegrote yer altı gölünü geziyoruz. Turumuzda yeraltı gölünde tekne ile gezinti de yapılacaktır. Ardından bir ortaçağ keşişhanesi olan Heiligenkreuz’u geziyoruz. Daha sonra “Mayerling Faciası”na konu olan ve bugün Carmelita rahibelerinin yaşadığı manastır konumunda bulunan Mayerling av köşkünü panoramik olarak görüyoruz. Daha sonra küçük ve şirin bir kaplıca şehri Baden. Turumuzun en son durağı Kraliçe Sisi’nin Sarayı olan Schönbrunn Sarayının muhteşem bahçelerinde serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz sarayın içini ziyaret edebilirler. Burada serbest zamanımızdan sonra Viyana merkezde transfer. Akşam arzu eden misafirlerimiz ile klasik müziğin başkenti Viyana’da ekstra Viyana’nın ünlü klasik müzik konserlerinden birini izleme imkânı. Geceleme otelimizde.Ekstra Liechtenstein Şatosu - Seegrotte yer altı gölü - Mayerling av köşkü - Heilingenkreuz Manastırı - Baden termal şehri - Schönbrunn Sarayı bahçeleri turu: 55 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, şehir turu dahildir.)Ekstra Viyana Konser Turu: 55 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, üst kategori konser bileti dahildir.)

6. Gün

Viyana - Budapeşte

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından Budapeşte’ye hareket ediyoruz. Yol üzerinde ekstra Bratislava turu rehberimiz tarafından düzenlenecektir. Bratislava, Slovakya Cumhuriyetinin başkenti ve en büyük şehridir. Tuna Nehri kıyısında yer alan şehir hem Avusturya'ya hem de Macaristan'a sınırdır. Dünyada bu şekilde iki devlete sınırı olan sadece iki tane başkent vardır. Şehir çok sayıda festivale ve ticari sergiye ev sahipliği yapmaktadır. Şehirde görülecek yerler arasında Bratislava nehir kıyıları,1529’da 1.Viyana Kuşatması öncesi Türk izleri, Bratislava Kalesi, St.Martin Katedrali, eski tarihi şehirde gezinti, Grassalkovich Sarayı, Parlamento Binası, Slovak Devlet Tiyatro Binası, Mozart’ın 6 yaşında Maria Theresa’ya ilk konserini verdiği tarihi bina görülecek yerler arasındadır. Bratislava turumuzunda sonra Budapeşte yolculuğumuza devam ediyoruz. Varışımızın ardından Budapeşte panoramik şehir turu. Yaklaşık 150 yıl Osmanlı hakimiyetinde kalan şehirde Osmanlı izlerini görebilirsiniz. 17 Kasım 1873 yılında Budin ve Peşte’nin birleşmesi ile Macaristan’ın Başkenti olan Budapeşte şehir turu sırasında Kahramanlar Meydanı, Andrassy ve Rakoczi Caddeleri, Opera ve Sinagog Binaları, Budapeşte’nin simgesi sayılan 1884-1904 yılları arasında yapılan 700 odalı Parlamento Binası, Tuna Nehri ve kıyıları, Erszebet Köprüsü, Balıkçılar Tabyası, Zincirli Köprü, Kale ve Mathias Kilisesi, Citadella, Özgürlük heykeli panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme. Arzu eden misafirlerimiz için akşam rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan yemekli, içkili, müzikli ve eğlenceli Çigan Gecesi turumuza katılma imkânı. Bu turumuzda gideceğimiz şarap mahzeninde hem yerel şarapların ve yemeklerin hem de Macar dansı ve müziğinin keyfini çıkaracaksınız. Sizlerde şovun bir parçası olabilirsiniz. Geceleme otelimizde.Ekstra Çigan Gecesi: 50 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, 4 çeşit yemek, sınırsız alkollü veya alkolsüz içecek dahildir.)Ekstra Bratislava Turu: 30 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, şehir turu dahildir.)

7. Gün

Budapeşte - Ankara

Sabah otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz, rehberiniz tarafından ekstra organize edilecek Budapeşte şaheserleri - Estergon - Visegrad - Szentendre öğle yemekli gezisine katılabilirler. Budapeşte şaheserleri turumuzda şehirde görülmesi gereken tüm noktaları rehberinizin eşliğinde şehrin merkez caddelerinden, Tuna kıyılarından, tarihi köprülerinden ve meydanlarından geçerek Kale bölgesini, Balıkçılar Tabyasını, Matyas Kilisesini ve Budapeste resmini en iyi görebileceğiniz ve çekebileceğiniz Citadella tepesine çıkacağız. Ardından bir ortaçağ kalesi ve aynı zamanda av şatosu olan ihtişamlı Visegrad’ı ziyaret ediyoruz. Bu turumuzda Visegrad kalesi Panoramik olarak görülecektir. Öğle yemeğini Rönesans atmosferinde alıyoruz. Öğle yemeği sonrası Estergon Katedralini, Osmanlı’dan kalan kalenin kalıntılarını geziyoruz. Daha sonra alışveriş için ‘Szentendre’ isimli bir kasabaya gidiyoruz. Macarların sanatçılar ve artistler kasabası Szentendre’de el işi örtüler, kristal, porselen ürünler, hediyelik eşyalar, içkiler gibi pek çok şeyi bulabileceğiniz bu kasabada alışveriş yapabilir ve Tuna Nehrine karşı kafelerden birinde zaman geçirebilirsiniz. Rehberin bilgilendireceği saatte Budapeşte’ye transfer, Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Tuna Nehri’nin ikiye böldüğü, Avrupa’nın incisi Budapeşte’yi nehirden izleme ve binaların tarihini dinlerken içeceklerini yudumlama fırsatı bulacakları Tuna Nehri gezisine katılabilirsiniz. Avrupa’nın en iyi ışıklandırılan şehrinde Tuna Nehrinden müthiş fotoğraflar çekerek unutulmaz anlara tanıklık edeceğimiz turumuzu kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Tur sonrası özel otobüsümüz ile otele transfer. Geceleme otelinizde. Ekstra Budapeşte şaheserleri - Estergon - Visegrad - Szentendre turu: 65 Euro (Öğle Yemekli) (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, 4 çeşit yemek, sınırsız alkollü veya alkolsüz içecek dahildir.)Ekstra Tuna Nehri Tekne Gezisi: 35 Euro (Kişi Başı) (Ulaşım, rehberlik, 1 alkollü veya alkolsüz içecek dahildir.)

8. Gün

Budapeşte - İstanbul - Ankara

Sabah otelde alınacak kahvaltısının ardından rehberinizin bilgilendireceği saatte Budapeşte Havalimanına transfer. Bilet, bagaj ve uçuş işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları tarifeli seferi PC332 seferi ile 15.15’te İstanbul’a hareket. 19.10’da İstanbul’a varışımızın ardından 20.45’de Pegasus Havayolları tarifeli seferi PC2682 seferi ile Ankara’ya hareket Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından Ankara’ya 21.50’de varış ve turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Havaalanı Vergileri

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferi ve Şehirlerarası Transferler

- Panoramik Şehir Turları

- Rehberlik Hizmetleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ Akşam Yemekleri

+ İçecekler

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Vize Ücreti

+ Vize Ücreti (Ankara)

+ Vize Ücreti (Antalya)

+ Vize Ücreti (İzmir)

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Bahşişler

+ Vize Ücreti (Çocuk)

Avantajlı Ekstra Tur Paketleri
Paket 1: (6 Tur) Viyana Ormanları, Bratislava, Loket & Karlovy Vary, Moritzburg Su Sarayı & Dresden, Cesky Krumlov, Estergon Turları Paket Olarak Alındığında 330 Euro Olan Tutar Paket İndirimi İle Kişi Başı 280 Euro Olacaktır, Giriş Ücretleri Hariçtir, Turlar Yemeksiz Yapılacaktır.

Paket 2: (9 Tur) Viyana Ormanları, Bratislava, Ortacag Gecesi, Loket & Karlovy Vary, Moritzburg Su Sarayı & Dresden, Cesky Krumlov, Estergon, Tuna Tekne Turu, Çigan Gecesi Turları Paket Olarak Alındığında 480 Euro Olan Tutar Paket İndirimi İle Kişi Başı 430 Euro Olacaktır, Ortacag Ve Çigan Gecesi Turlarımız Sınırsız Yemek Ve İcecekli Şovludur.

Paket 3: (10 Tur) Viyana Ormanları, Avusturya Grinzing Gecesi, Bratislava, Ortacağ Gecesi, Loket & Karlovy Vary, Moritzburg Su Sarayı & Dresden, Cesky Krumlov, Estergon, Tuna Tekne Turu, Çigan Gecesi Turları Paket Olarak Alındıgında 530 Euro Olan Tutar Paket İndirimi İle Kişi Başı 450 Euro Olacaktır, Grinzing Gecesi 2 İçecekli, Ortacağ Ve Çigan Gecesi Turlarımız Sınırsız Yemek Ve İcecekli Şovludur.

Paket 4: (11 Tur) Viyana Ormanları, Avusturya Grinzing Gecesi, Bratislava, Ortacağ Gecesi, Vltava Tekne Turu, Loket & Karlovy Vary, Moritzburg Su Sarayı & Dresden, Cesky Krumlov, Estergon, Tuna Tekne Turu, Çigan Gecesi Turları Paket Olarak Alındıgında 575 Euro Olan Tutar Paket İndirimi İle Kişi Başı 490 Euro Olacaktır, Grınzıng Gecesi 2 İçecekli, Vltava Yemekli Tekne Turu 1 İçecekli, Ortaçağ Ve Çigan Gecesi Turlarımız Sınırsız Yemek Ve İçecekli Şovludur.

Paket 5: (12 Tur) Viyana Konser, Viyana Ormanları, Avusturya Grinzing Gecesi, Bratislava, Ortaçağ Gecesi, Vltava Tekne Turu, Loket & Karlovy Vary, Moritzburg Su Sarayı & Dresden, Cesky Krumlov, Estergon, Tuna Tekne Turu, Cigan Gecesi Turları Paket Olarak Alındıgında 630 Euro Olan Tutar Paket İndirimi İle Kişi Başı 540 Euro Olacaktır, Grınzıng Gecesi 2 İçecekli, Vltava Yemekli Tekne Turu 1 İçecekli, Ortaçağ Ve Çigan Gecesi Turlarımız Sınırsız Yemek Ve İcecekli Şovludur.

  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT