Promosyon Bangkok - Phuket - Pattaya Turu

Promosyon Bangkok - Phuket - Pattaya Turu

Gezi Rehberi Promosyon Bangkok - Phuket - Pattaya Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Bangkok - Phuket - Pattaya

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Mahan Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Tahran - Bangkok - Bangkok - Tahran - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Eki 4, 2022 ~ Eki 12, 2022

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Tahran (Salı)

İstanbul Yeni Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Mahan Havayolları kontuarı önünde Saat 08:00’de buluşma. Bagaj ve pasaport işlemlerimizi takiben Mahan Havayollarının W5113 sefer sayılı tarifeli uçuşu ile saat 10:55’de Tahran’a hareket ediyoruz. Yerel saat 15:30’da Tahran’a varış. Ardından Mahan Havayollarının W5051 22:10’da Bangkok’a hareket ediyoruz.

2. Gün

Tahran - Bangkok (Çarşamba)

Sabah uçakta alacağımız kahvaltımızın ardından yerel saat ile 07:30’da Bangkok Suvarnabhumi Havalimanına varış. Alanda bekleyen rehberimiz ile buluşma ve özel araçlarımız ile Bangkok şehir turu için hareket, yapılacak olan Bangkok panoramik şehir turunda Altın Buddha tapınağı, çiçek pazarı, Çin mahallesi, parlamento binası, demokrasi anıtı görülecek yerlerden bazılarıdır. Bu turumuz esnasında hem Bangkok'un egzotik güzelliğini hem de Tayland'ı derinden etkileyen Budizm’i daha yakından tanıma fırsatımız olacaktır. Tur bitiminde otelimize transfer, oda dağılımı ve yerleşmenin ardından dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Bangkok Kanallar turumuza katılabilirler. Akşam dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Baiyoke & Patpong Gece Pazarı turumuza katılabilirler.Extra Tur :Bangkok Kanallar Turu Kişi Başı : 25 Euro Bu tura katılmadan Bangkok görülmüş sayılmaz. Turumuz esnasında Bangkok’un tarihi kanallarında özel teknemiz ile dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz ilginç manzaraları görme fırsatı. Tay’lıların kanallar üzerindeki yaşamını yakından tanıyacak, Tayland’ın zengin ile fakir kesiminin kaynaşmasına şahit olacaksınız. Tapınaklardan birinin önünde kutsal kedi balıklarını besleyeceğiz.Extra Tur:Baiyoke ve Patpong Gece Pazarı Turu Kişi Başı  : 40 Euro Bu turumuzda 309 Metre yüksekliği ile Baiyoke Sky Tayland’ın 85 katlı en uzun binasıdır. Binanın 77. Katında bulunan 360 derece tüm şehri görebileceğiniz restoranda müthiş manzaraya karşı açık büfe akşam yemeği. Yemeğimizin ardından Bangkok’un en meşhur gece pazarı olan Çin stili ve Tayland stili alışveriş yapabileceğiniz daha çok taklit ürünlerin (Rolex saat, Versace Canta v.s) ağırlıklı olduğu PatPong gece pazarına geçiyoruz. Ünlü alışveriş ve barlar sokağında güzel vakit geçireceksiniz.

3. Gün

Bangkok (Perşembe)

Sabah kahvaltısının ardından sonra serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz gün içerisinde extra olarak düzenlenecek Yüzen Çarşı & Yılan Çiftliği Turuna , akşam ise yine extra olarak düzenlenecek Chao Praya Dinner Cruise  &  Asiatique Riverfront Gece Pazarı Turuna katılabilirler. Geceleme Otelimizde.Extra Tur: Yüzen Çarşı & Yılan Çiftliği Turu Kişi Başı :50 EuroBu turumuzda Bangkok’un dışına çıkarak yol üzerinde ilk önce dünyaca tanınmış Siam İkizlerinin doğduğu Samut Songkram kasabasında bir Hindistan cevizi çiftliğine uğruyoruz. Burada Hindistan cevizi ağacından Tay halkının nelerde faydalandıkları hakkında bilgi alıp, bu ağaçtan yapılmış hediyelik eşyaları görüyoruz. Ayrıca içerdeki orkide bahçesini de gezebilirsiniz. Buradan hareket edip 10 dk. civarında otobüs yolculuğundan sonra Tay stili teknelerin kalktığı iskeleye geliyoruz. Buradan teknelere binip nefis egzotik Uzakdoğu manzaraları eşliğinde yaklaşık yarım saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmuş meşhur Yüzen Çarşı’ya geliyoruz, nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görecek ve alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız. Bangkok’a dönüş yolunda rehberinizin alacağı Tayland’ın en meşhur tropik meyvelerinin tadına bakacaksınız.Extra Tur :Chao Praya Dinner Cruise  &  Asiatique Riverfront Gece Pazarı Kişi Başı : 50 EuroBu turumuzda Uzakdoğu’nun Venedik’i olarak bilinen Bangkok’un krallar nehri Chao Praya üzerinde 41 metre genişliğindeki teknemizde canlı müzikli akşam yemeği sizleri bekliyor.. Akşam Yemeğimizin  ardından tarihi Siam Krallığına dayanan,okyanus ötesi Avrupalı ülkeler ile Tayland arasında ilk ticaretin yapıldığı bölgede inşa edilmiş ,tarih ve modernizmin iç içe geçtiği , içerisinde 1500’den fazla dükkan ve restaurant ile ,Bangkok’un en yeni eğlence merkezi olan Asiatique gidiyoruz. Alışveriş için serbest zaman geçirirken krallar nehri olarak bilinen Chao Praya’a karşı içeceklerinizin tadını çıkarmanın tam zamanı

4. Gün

Bangkok -Phuket (Cuma)

Sabah kahvaltısının ardından rehberimizin belirteceği saatte havalimanı transferimiz gerçekleşiyor. Bilet ve Bagaj işlerimizin ardından yerel havayolları ile Phuket’e yaklaşık 1.5 saat sürecek keyifli yolculuğumuz başlıyor. Phuket’e varış ve bizleri bekleyen özel aracımız ile otelimize transfer oluyoruz. Dileyen misafirlerimiz ile akşam Ekstra olarak düzenlenecek Fantasea Show Turuna katılabilirsiniz.Extra Tur : Fantasea Show Turu (Akşam Yemekli) Kişi Başı : 60 EUR Phuket’in en meşhur kabare gösterisine hazır olun! Şov öncesi akşam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. Las Vegas stili bu muhteşem gösteride; 4 boyutlu efektler, havada bale yapan dansçılar, akrobasi, özel efektler, 30 fil ile yapılan görkemli gösterisi ve Thai Kültürü’nün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Her yaştan ve kültürden ziyaretçilerini büyüleyen bu gösteride çok güzel bir gece geçireceğinizden eminiz.

5. Gün

Phuket (Cumartesi)

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak 07.30 hareket ile yapılacak öğle yemekli James Bond Adası ve Kano gezintileri Turuna katılabilirler. Geceleme otelinizde.Extra Tur :  James Bond Adası ve Kano Gezintileri Turu (Öğle Yemekli) Kişi Başı: 70 EUR Otantik tekneler ile James Bond Adasına yapacağımız yolculuğumuz esnasında dünyanın en güzel jeolojik yapılarından olan kaya adacıklarını görme fırsatına sahip olacağız. Adaya varışımızı takiben James Bond filminin çevrildiği yerleri görme ve alışveriş yapma imkanını da bulacağız. Dönüş esnasında deniz ürünleri restoranında öğle yemeği yiyeceğiz.

6. Gün

Phuket (Pazar)

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz extra olarak Phi Phi Adası Turuna katılabilirler Geceleme otelinizdeExtra Tur :  Phi Phi Adası Turu Kişi Başı : 70 EUR Tayland’ın belki de en egzotik adasına özel sürat teknesi ile tam günlük bir gezi düzenliyoruz. Sürat teknelerimizle Phuket’in yakınındaki iki cennet mercan adasından ilki Phi Phi Don’a hızlı bir şekilde ulaşıyoruz. Maymun Plajı'nda Makak maymunlarını görüyor ve binlerce renkli balık ile yüzme ve şnorkel imkanı buluyoruz. Palmiye ağaçları ile bezenmiş kumsalı ve tertemiz turkuaz rengi deniziyle Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio’nun The Beach filminin bazı bölümlerinin çekildiği Maya Bay’de denize girmek ve güneşlenmek için vaktimiz de var. Daha sonra Viking Mağarası’nı ziyaret ediyor öğle yemeğimiz Phi Phi Adası’nda alıyoruz.

7. Gün

Phuket - Bangkok - Pattaya (Pazartesi)

Sabah kahvaltımızın ardından Havalimanına Transfer oluyoruz. Yerel Havayolları ile Bangkok’a hareket. Varışımızın ardından bizleri bekleyen özel aracımız ile Pattaya’ya hareket ediyoruz.Yol üzerinde dileyen misafirlerimiz extra olarak düzenlenecek Fil Safarisi ve Timsah çiftliği Turumuza katılabilirler. Turumuzun ardından Kraliyet ailesine ait olan Dünyaca ünlü mücevher fabrikası ziyareti ve Tayland’ın en ünlü eğlence beldesi olan Pattaya’ya varış. Otelimize transfer ve serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz extra olarak düzenlenecek Dünyaca ünlü ALCAZAR SHOW turuna katılabilirler.izleyebilirler. Geceleme otelinizde.  Extra Tur: Fil Safarisi Turu Kişi Başı :35 Euro   Hayatınızda kaç kere fil üstünde safariye çıkabilirsiniz. İşte ayağınıza gelen fırsat. Fillerle ilgili bilgi alımından sonra orman içinde fillerle safari.Extra Tur: Timsah Çiftliği Turu Kişi Başı :20 EuroBu turumuzda timsahlarla yapılan tehlikeli gösteriyi izleyecek daha sonra harika şekilde düzenlenmiş bahçeyi gezeceğiz. Kaplanlar ile hatıra fotoğrafı çektirip, filleri elimizle besleyebilecek ve güzel bahçedeki çeşitli Uzakdoğu’ya has canlıları görebileceğizExtra Tur :Alcazar Show Turu Kişi Başı :35 EuroTayland’ın Lido tarzı bu en güzel kabare şovunda, değişen sahne dekorları, değişen kostümleriyle dansçıları, muhteşem ışık ve ses sistemleriyle dolu güzel bir akşam geçiriyoruz.

8. Gün

Pattaya (Salı)

Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz extra olarak düzenlenecek MERCAN KAYALIKLARI İLE UNLU MERCAN ADASI Turu’muza katılabilirler. Geceleme otelimizdeExtra Tur: Mercan Adası Turu Kişi Başı :45 EuroSinirsiz güneş ve okyanus keyfi... Pataya sahilinden özel surat teknelerimizle, palmiye ağaçları arasında mercan tozlarından oluşmuş beyaz kumsalı ile bütün gün turkuaz sularında yüzebileceğimiz Mercan adasına gidiyoruz. Öğle yemeği ızgara balık çoban salata ve tropik meyvelerden oluşuyor.       

9. Gün

Pattaya - Bangkok - Tahran - İstanbul (Çarşamba)

Sabah rehberimizin belirteceği saatte havalimanı transferimiz gerçekleşiyor. Bilet ve Bagaj işlerimizin ardından ,,Mahan Havayolları W5050 sefer sayılı tarifeli uçuşu ile saat 09:20’de Tahran’a hareket. Yerel saat ile 14:10’da Tahran’a varış. Sonrasında 17:15’te Mahan Havayollarının W5114 sefer sayılı uçuşu ile İstanbul’a hareket ediyoruz. Saat 19:00’te İstanbul Yeni Havalimanına varış ve turumuzun sonu

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- İkramlar

- Iç Hat Bağlantı Uçuşu

- Havaalanı Vergileri

- Panoramik Şehir Turları

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferi ve Şehirlerarası Transferler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Rehberlik Hizmetleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Sağlık Hizmetleri

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

Önemli Not: Pandemi sürecinde ziyaret edilecek ülkelerin, giriş protokol için istenen belge, pcr test ve ücretlerinden, ülke giriş – çıkış prosedürlerinden, ülkelerin aşı şartlarından, ziyaret edilecek ülke – bölge tasarrufunda olması dolayısıyla,Tatilsepeti'nin sorumluluğu bulunmamaktadır.

Tayland’a Giriş Prosedürleri Hakkında
• Tayland’a Seyahat edecek Misafirlerin Çift aşılarını yaptırmış ve 2. Üzerinden 14 Gün geçmiş Olması Gerekmektedir. (Sinovac ya da BioNTech)




  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
  • Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç ve katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT