Regal Princess İle Baltıklarda 7 Ülke (Thy)

Regal Princess İle Baltıklarda 7 Ülke (Thy)

Gezi Rehberi Regal Princess İle Baltıklarda 7 Ülke (Thy)

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Oslo - Warnemünde - Tallinn - St. Petersburg - Helsinki - Nynashamn

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Kopenhag - Kopenhag - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 1, 2018 ~ Haz 12, 2018

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Kopenhag

İstanbul Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, Türk Havayolları kontuarı önünde 04.30’da buluşma. Check-in, pasaport ve gümrük kontrollerinden sonra Türk Havayollarının TK 1783 no’lu seferi ile saat 07.30’da Kopenhag’a hareket. Yerel saat ile 09.40’da Kopenhag’a varış. Havalimanında bizleri bekleyen aracımız ile limana transfer. 2014 Yapımı, 5* Regal Princess gemisine giriş işlemlerinden sonra kamaraların dağılımı ve kamaralara yerleşme. Akşam yemeği ve geceleme gemide. Gemimiz saat 18.00’da limandan ayrılacak.

2. Gün

Oslo

Gemimiz yerel saat ile 10.00’da Oslo Limanına yanaşacaktır. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Oslo şehrini tanıtan yarım günlük panoramik tura katılabilirler. Bu tur esnasında; Dünyaca ünlü heykeltıraş Vigeland’ın eserlerinin bulunduğu parkı, Belediye Binasını, Karl Johan Gatan caddesini, Akerybrigge bölgesini  görebileceksiniz. Gemimiz saat 23.00’da limandan ayrılacak.

3. Gün

Denizde

Tam günün denizde geçeceği bugün içerisinde isteyenler sabahtan geminin günlük spor programından faydalanabilir veya gemide yer alan diğer aktiviteler ile hoşça vakit geçirebilirler.

4. Gün

Warnemünde

Gemimiz yerel saat ile 07.00’da Warnemünde limanına yanaşacaktır. Burada arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Berlin şehrini tanıtan tam günlük tura katılabilirler. Gemimiz saat 21.00’da limandan ayrılacak.

5. Gün

Denizde

Tam günün denizde geçeceği bugün içerisinde isteyenler sabahtan geminin günlük spor programından faydalanabilir veya gemide yer alan diğer aktiviteler ile hoşça vakit geçirebilirler.

6. Gün

Tallinn

Gemimiz yerel saat ile 08.00’da Estonya’nın başkenti Tallinn’e yanaşacaktır. Unesco örgütünün koruması altında olan bu inanılmaz güzelliklere ve tarihe sahip kentte turlamak hepinize inanılmaz duygular yaşatacaktır. Burada arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği yarım günlük panoramik şehir turuna katılabilirler. Gemimiz saat 17.00’da limandan ayrılacak.

7. Gün

St. Petersburg

Gemimiz yerel saat ile 06.30’da St. Petersburg limanına yanaşacaktır. 2 Gün kalacağımız bu muhteşem şehirde arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği St. Petersburg şehir turuna katılabilirler. Panoramik   olarak görülecek  yerler  arasında St.Isaac Katedrali, Çar Petro Anıtı, Nevski Caddesi, Neva Nehri, Kanlı Ivan Kilisesi bulunmaktadır. Öğleden sonra arzu edenler ekstra Hermitage Müzesi turuna katılabilirler. Geceleme St.Petersburg limanında demirli gemimizde.

8. Gün

St. Petersburg

Kahvaltı sonrasın arzu eden misafirlerimiz ile ekstra muhteşem Petrodrovets (Peterhoff) Yazlık Saray turu düzenlenecektir. Çar Büyük Petro zamanında St. Petersburg’un banliyosunda inşa edilen muhteşem yazlık sarayı bahçeleri ile birlikte gezeceğiz. Muhteşem döşemesi, mimarisi ile büyüleneceksiniz. Daha sonra St.Petersburg’a geri dönerek Rusya’nın Venedik’i olan bu muhteşem şehri ünlü Neva Nehri üzerinde yapacağımız bir tur ile keşfedeceğiz. Tur sonrası vaktimiz kalırsa Nevski Caddesinde alışveriş için serbest zamanımız olacak. Gemimiz saat 18.00’da limandan ayrılacak.

9. Gün

Helsinki

Gemimiz yerel saat ile 07.00’da Helsinki limanına yanaşacaktır. Kahvaltı sonrasında arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Helsinki şehrini tanıtan yarım günlük panoramik tura katılabilirler. Bu tur esnasında Oyma – Kaya Kilisesi, ünlü Olimpiyat Stadı, Sibelius Anıtı, Parlamento Binası, Senato Meydanı göreceğimiz yerlerden bazıları. Gemimiz saat 16.00’da limandan ayrılacak.

10. Gün

Nynashamn

Gemimiz yerel saat ile 07.00’da Nynashamn limanına yanaşacaktır. Burada arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Stockholm şehrini tanıtan yarım günlük panoramik tura katılabilirler. Bu tur esnasında Nobel Ödülleri’nin verildiği dünyaca ünlü Belediye Sarayı (dışardan), Wasa Müzesi, Kraliyet Tiyatrosu, Fjallgatan Tepesi, ünlü Liman Bölgesi, Kraliyet Bölgesi (saati denk geldiği takdirde nöbet değişimi) göreceğimiz yerler. Gemimiz saat 19.00’da limandan ayrılacak. ÖNEMLİ NOT: 21 Mayıs, 01-12-23 Haziran, 04 Temmuz hareketli turlarda, Stockholm merkez limanına yanaşılacak ve hareket saati 14.00 olacaktır.

11. Gün

Denizde

Tam günün denizde geçeceği bu gün içerisinde isteyenler sabahtan geminin günlük spor programından faydalanabilirler veya gemide yer alan diğer aktiviteler ile hoşça vakit geçirebilirsiniz.

12. Gün

Kopenhag - İstanbul

Gemimiz yerel saat ile 05.00'da Kopenhag limanına yanaşacaktır. Kahvaltı sonrası gemiden çıkış işlemleri ve Kopenhag Havalimanına transfer. Check-in işlemlerinden sonra Türk Havayollarının TK 1784 no’lu seferi ile saat 11.15’da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 15.30’de varış. Turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Transferler

- Rehberlik Hizmetleri

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Seyahat Sağlık Sigortası

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Kişisel Harcamalar

+ İçecekler

+ Ekstra Turlar

+ Bahşişler

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Vize Ücreti

*Programda belirtilen saatler Pegasus Havayolları ve Princess Cruise şirketlerinden alınmıştır. Saatlerde olabilecek herhangi bir değişiklikten acente sorumlu değildir. Dolayısıyla herhangi bir saat değişikliğinden ötürü acente programın içeriğini ve hizmet muhteviyatını bozmadan günlerde oynama yapabilir. 
*Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine 36 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 56 cm (boy) ebatlarında bir parça eşya alma hakkı vardır. Bununla birlikte her yolcu uçağın bagajına vermek kaydıyla yanına 1 adet en fazla 20 kilo olan valiz alabilme hakkına sahiptir.  
*Gemi yolculuğu sırasındaki alacağınız akşam yemeklerinden 2’si resmi akşam yemeğidir ve burada yemek isteyen her erkek yolcumuzun yanında en az bir adet takım elbise, bayanların da en az 1 adet gece elbisesi bulundurmak zorundadırlar.
*Gemi seyahati esnasında grubumuzun akşam yemek alacağı restoran ve masalar daha önceden belirlenmiş ve isimlere göre numaralandırılmış olacaktır. Dolayısıyla gemide alınacak ilk öğün yemekten son öğün yemeğe kadar herkes daha önceden belirlenen yerlerde oturacaktır. Ancak arzu edenler yemeklerini geminin başka restoranlarında da alma hakkına sahiptirler.
*Özellikle gemi seyahatiniz esnasında sizlere başkalarının telefon ile ulaşması son derece zordur. Geminin uydu sistemi ile görüşmeler sağlanabilir ancak dakikası yaklaşık 17 USD civarındadır.(taxlar dahil).
*Gemiye check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) kabin anahtarları alınırken gemi resepsiyonuna kredi kartını ibraz etmesi veya nakit depozit yatırması gerekmektedir. Bu ibraz sonucunda her kredi kartından kişi başına ortalama 300 USD’lik bir provizyon çekimi yapılacaktır. Bunun nedeni sizler gemiye check-in yaptıktan sonra seyir esnasında gemi içinde yapacağınız harcamalar içindir. Gemi içindeki harcamalarınızı ise (içki, meşrubat veya alkollü içecekler için)gemi resepsiyonu tarafından sizlere verilecek olan manyetik kartlar ile yapabileceksiniz. Gemide alışveriş ve casino haricinde hiç bir yerde nakit para geçmemektedir. Tüm harcamalarınızı odalarınızdaki televizyonlardan öğrenebilirsiniz.
*Gemiye içki sokmak kesinlikle yasaktır. 
*Gemi seyahatimizin başlangıcında grubumuzun tüm valizleri için belirli renklerde valiz etiketleri tahsis edilecektir. Bu etiketlerin eksiksiz doldurulması valizlerinizin kabinlerinize doğru olarak gelmesi açısından önemlidir.  
*Valizlerinizi geminin ilk kalkış gününde akşam geç vakite kadar kamaralarınıza gelmeyebilir. Bu yoğunluk ve kalabalıktan kaynaklanan ve kesinlikle geminin sorumluluğunda olan bir durumdur. Onun için gemiye bineceğiniz ilk gün elzem olan ihtiyaçlarınızı küçük bir el çantasına koyup yanınıza almanızda fayda vardır. 
*Geminin uydu bağlantılı internet sisteminden faydalanabilirsiniz. Dakikası yaklaşık 1,5 USD civarındadır.
*Geminin kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda gemimizin kalkış saatinden en geç 30 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan da acente sorumlu olmayacaktır.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT