Safranbolu Yedigöller Amasra Akçakoca Turu

Safranbolu Yedigöller Amasra Akçakoca Turu

Gezi Rehberi Safranbolu Yedigöller Amasra Akçakoca Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Abant Gölü - Yedigöller - Safranbolu - Amasra - Bakacak Tepesi - Kemere Köprüsü - Çekiciler Arastası - Akçakoca - Ceneviz Kalesi - Dilek Kuyusu - Maşukiye

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22:00 Mavişehir Ege Park Önü - 22:10Bostanlı Vapur İskelesi Önü - 22:20 Karşıyaka Vapur İskelesi Önü - 22:40 Lozan Meydanı Atatürk Lisesi Önü - 23:00 Üçkuyular Shell Benzin İstasyonu Önü - 23:15 Bornova Sa pağı (Ege Üniversitesi Önü) - 23:35 Manisa Belediye Binası Önünden - 01:20 Balıkesir Otogar Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 24, 2021 ~ Haz 27, 2021

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Belirtilen kalkış noktalarından zengin araç içi ikramları eşliğinde seyahatimize başlıyoruz.

2. Gün

Abant - Yedigöller - Safranbolu

Bolu’da alacak olduğumuz kahvaltının (Ekstra) ardından Abant’a doğru hareket ediyoruz. Doğanın eşsiz yaratıcılığı ve ortaya çıkan muhteşem manzaraya şahit olmaya başlıyorsunuz. Öncelikle Abant Gölü çevresinde bir yürüyüşümüz olacak. Göl çevresindeki yürüyüşümüz esnasında hayatınız boyunca unutamayacağınız fotoğraf karelerini yakalayıp çektiğinizde anılarınızın en güzellerinden biri olarak kalacağından emin olabilirsiniz. Gölü dolaştıktan hazırlanan mangalımızda köfte, sucuk barbekü (Ekstra ) keyfimizi gerçekleştiriyoruz. Öğle yemeğimizi aldıktan sonra Batı Karadeniz bölgesinin en zengin bitki örtüsüne sahip olan ayrıca tabii yaşam alanı olan Yedigöller bölgesine hareket ediyoruz. Doğa ile başbaşa kalabileceğiniz her köşesi ayrı bir heyecan yaratacak Yedi tane doğal (Nazlı, Sazlı, Derin, Serin, Büyük, Küçük, Kuru) bir tane yapay göl görüyoruz , buranın bol oksijenli havasıyla ciğerlerimizi doldurarak serbest yürüyüş sonrasında Safranbolu’da konaklama yapacağımız otele hareket ediyoruz.

3. Gün

Amasra- Bakacak Tepesi - Kemere Köprüsü - Çekiciler Çarşısı

Sabah otelde aldığımız kahvaltının ardından Amasra’ ya doğru yol alıyoruz. Adını mitolojiye göre bir amazon kraliçesinden, tarihsel anlatıma göre bir Pers prensesinden alan ve Fatih Sultan Mehmet’in ‘’ Lala Lala Çeşm-i Cihan(Dünya’nın Gözü)bu mu ola?’’ dediği ve hayranlığını ifade ettiği Uyuyan Prenses lakaplı Amasra’ yı tepeden görebileceğimiz Bakacak Tepesinde Fotoğraf molası veriyoruz. Molamızın ardından Boztepe olarak adlandırılan ada ile anakarayı birbirine bağlayan Kemere köprüsüne geçiyoruz. bir müze kent olan Amasra’nın sokaklarında dolaşırken kilise camisini, şehir surlarını ve Ceneviz armalarını görerek tarihi boyunca Amasra’nın simgesi olmuş ahşap işlerinin günümüzde merkezi olan Çekiciler Çarşısına geliyoruz. Burada gezinti ve alışveriş için bir süre serbest zaman veriyoruz. Sonrasında öğle yemeği için eski özelliklerini günümüzde de korumayı sürdüren ünlü balık restoranlarında öğle yemeğimizi alıyoruz (Ekstra ).Öğle yemeğimizin ardından tekrar Safranbolu’ya dönüyoruz. İlk olarak yapımı 1893 yılında tamamlanan ve manzarası ile sizi cezp edecek olan Kaymakamlar Konağı’na gidiyoruz. Konak gezimiz esnasında Hayat, Harem ve Selamlık bölümlerini geziyoruz. Safranbolu tarihinin izlerini görebileceğiniz sokaklardan kent merkezine doğru ilerlerken eski Semerciler, Manifaturacılar, Bakırcılar ve Demirciler çarşısını, kentin etrafında uzaktan gördüğümüz kanyonlardan biri olan ama kentin merkezinde ihtişamına tanık olacağınız Akçasu Kanyonu’ nu ve öyküsüyle sizi şaşırtacak olan İzzet Mehmet Paşa Camii’ni gördükten sonra günümüzde otel olarak da kullanılan Cinci Hanı (panoramik) görüyoruz. Tarihi çarşının içinde yapacağımız yürüyüş esnasında Köprülü Camii ve bahçesindeki güneş saatini gördükten sonra Yemeniciler Arastasına geçiyoruz. Daha sonra yöresel el işlerini görebileceğiniz ve en az Safranbolu’nun kendisi kadar ünlü olan, İmren lokum çeşitlerini tadabileceğiniz çarşıdaki serbest zamanımızın ardından Bektaşiliğin izlerinin hala görülebildiği ve bölgenin en eski köylerinden birisi olan Yörük Köyüne ulaşıyoruz. Köy içerisinde vereceğimiz serbest zamanda köy kahvesinde çaylarımızı yudumlayıp konakların arasında dolaşabileceğiz. Leyla Gencer gibi dünyaca ünlü isimlerin doğduğu bu yerleşim yerinde geçireceğimiz keyifli anların ardından otelimize dönüyoruz.

4. Gün

Akçakoca - Kızlarağa Cami - Ceneviz Kalesi - Dilek Kuyusu -Kartepe - Maşukiye

Sabah otelde aldığımız kahvaltının ardından Akçakoca’ya hareket ediyoruz. Mavi bayraklı plajı ile ünlü Akçakoca’ya varıyoruz. Tarihi Akçakoca Evleri, Kızlarağa Cami,Ceneviz Kalesi ve Dilek Kuyusu gezilerimiz sonrasında 1600 – 1850m yükseklik kuşağı üzerinde yer alan Kartepe Kayak Merkezi’ne ulaşıyoruz. Rehberimizin vermiş olduğu serbest zaman sonrası aracımızda buluşuyoruz. Kartepe gezimizin ardından Maşukiye'ye hareket ediyoruz. Maşukiye; Samanlı Dağı Kartepe eteklerinde yer alan, Orman içinden akan Yayla Derenin oluşturduğu çağlayanlar üzerine kurulu restoran, çiftlik, piknik alanları, seyir terasları, pınarlar arasında bir huzur beldesidir. Doğa ile baş başa kalıp, orman içinde dolaşıp, toprağa basıp, su ve kuş sesi dinleyip, haftanın yorgunluğunu burada atabilirsiniz. Masukiye’de verilen serbest zamanda dileyenler yürüyüş yapabilirler. Dileyen misafirlerimiz de atv kiralayabilir veya zipline ile uçmanın keyfine varabilirler. (EKSTRA) . Serbest zamanın ardından geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.Bursa – Balıkesir  üzerinden İzmir’e ulaşıyor ve siz değerli misafirlerimizi, bir başka organizasyonda buluşmak dileği ile aldığımız noktalara bırakıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Çevre Gezileri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Müze Kart

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

+ Minibüs Ücretleri

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Programda Belirtilen Yemekler

*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine *1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT