Salda Fethiye Bodrum Turu

Salda Fethiye Bodrum Turu

Gezi Rehberi Salda Fethiye Bodrum Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Salda Gölü - Yakapark - Kaş - Fethiye - Ölüdeniz - Dalyan - İztuzu Plajı - Bodrum - Bafa Gölü

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22:00 Bakırköy İncirli Doğtaş Mobilya Önü - 23:00 Mecidiyeköy Meydan Teb - Yapıkredi Bankası Önü - 23:59 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü – Minibüs Yolu üzeri - 00:15 Kartal Metro İstasyonu Kartal Köprüsü - 00: 30 Çayırova Mc Donalds Önü - 01:15 İzmit Halkevi Karşısı Otobüs Durakları -

Paylaş:

istanbul.net.tr May 12, 2021 ~ May 15, 2021

Tur Programı

1. Gün

İstanbul Hareket

Turumuzun ilk günü hareket noktalarımız da buluşma ile başlıyor.

2. Gün

Salda Gölü - Saklıkent - Yakapark - Kaputaş Plajı - Kaş - Fethiye

Sabah yolda alınan serbest (Ekstra) kahvaltı sonrası Türkiye’nin Maldivleri” olarak da anılan turizm dünyasının yeni gözdesi Salda Gölü’ne ulaşıyoruz. Burada vereceğimiz serbest zaman ardından ülkemizin en ünlü kanyonlarından biri olan Saklıkent Kanyonu’nu görmek için aracımızla hareket ediyoruz. Kanyondaki keyifli yürüyüşümüz sonrasında ayrılarak Tlos (Talawa) Antik Kenti (panoramik) içinden geçerek bölgenin en güzel doğal alanlarından biri olan Yakapark’a ulaşıyoruz. 14 derecelik su kaynağı ve muhteşem doğasıyla, öğle yemeğimizi de alacağımız Yakapark’ta verilen yeterli serbest zamanda dinlenebilir, tatlı su şelalelerine girebilir, alabalıkları görebilirsiniz. Belirlenen saatte Kaputaş Plajına hareket ediyoruz. Kaputaş Plajında denize girmek isteyen misafirlerimiz araçtan inerek rehberimizin vereceği saate kadar plajda vakit geçirebilirler. Plaja inmek istemeyen misafirlerimiz ile Kaş’a hareket ediyoruz. Burada vereceğimiz yeterli serbest zamanda Kaş’ta güzel vakit geçirebilirsiniz. Dönüşte Kaputaş plajında inen misafirlerimizi de alarak  Fethiye’de bulunan otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.Kahvaltı: Ekstra olarak alınmaktadır. Öğlen Yemeği: Bölgede serbest olarak alınıyor. Akşam Yemeği: Tur ücretine dahil. Otelde açık büfe veya set menü olarak sunuluyor (Tüm içecekler ekstra).  Konaklama: Aymes Otel Fethiye Vb. Oteller

3. Gün

Kayaköy - Ölüdeniz - Lagün - Dalyan - Köyceğiz Gölü - Kaunos Kral Kaya Mezarları - İztuzu Plajı - Bodrum

Turumuzun üçüncü günü otelde alacağımız kahvaltı ardından Lozan Antlaşması sonrası yapılan nüfus mübadelesi sonucu tekrar yerleşim olmadığı için boş kalan ve döneminde oldukça fazla yerleşik bir nüfusa sahip olan Kayaköy’e uğruyoruz. Köy içinde yapılan yürüyüş ve fotoğraf çekimleri sonrası Eski Kiliseyi görerek bilgi aldıktan sonra 2006 yılında Dünya'nın en güzel kumsalı seçilmiş dünyaca ünlü merkezimiz Ölüdeniz’e hareket ediyoruz. 1978 yılında Millî Park olarak belirlenmiş olup, 1. derecede doğal sit alanı olan Lagün’de vereceğimiz yeterli zamanda plajdan serbestçe yüzme şansımız olacak. Belirlenen saatte yapacağımız keyifli yolculuk ardından Dalyan’a (Kaunos) ulaşıyoruz. İlk olarak öğle yemeğimizi aldıktan sonra kanal teknesiyle Köyceğiz Gölü’nden başlayıp İztuzu Plajı’nda son bulan ve doğal bir labirent olan Dalyan Kanalı içinde turumuza başlıyoruz. Ülkemizin tanıtım simgelerinden birisi olan ünlü Dalyan - Kaunos Tapınak Tipi Kral ve Yönetici Mezarları bizleri etkileyecek. Dalyan Kanalı içerisinde devam edecek ve İztuzu Plajı’nda son bulacak olan keyifli yolculukta, şansımız varsa Caretta Caretta kaplumbağalarını da görüyoruz. Arzu eden misafirlerimiz deltada ve Köyceğiz Gölü’nde bol miktarda bulunan ve Carettalar’ın da en sevdiği besinlerden birisi olan mavi yengeçlerin tadına bakabilirler. Ardından ise koruma altında bir tür olan Caretta Caretta cinsi deniz kaplumbağalarının Atlantik Okyanusu’ndan Anadolu sahillerine gelerek yumurtalarını bıraktıkları, altın renkli kumlarıyla ünlü İztuzu Plajı’na varıyoruz. Buradaki dileyen misafirlerimiz 5 km’lik plajdan yararlanabilir, dileyenler kanal ağzında yüzmenin keyfini çıkarabilirler. Dinlenmek için hoş kafeteryalarında bulunduğu İztuzu Plajı’ndaki molamızın ardından tekrar teknemizle kanalı takip ederek Dalyan’a ulaşıyoruz. Otobüsümüze tekrar binerek Bodrum’da bulunan otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.Kahvaltı: Tur ücretine dahil, otelde sunuluyor. Öğle Yemeği: Bölgede serbest olarak alınıyor.Akşam Yemeği: Tur ücretine dahil. Otelde açık büfe veya set menü olarak sunuluyor (tüm içecekler ekstra). Konaklama: Türkbükü Hill Otel Bodrum Vb. Oteller

4. Gün

Zeki Müren Müzesi - Bodrum Kalesi - Bafa Gölü - İstanbul

Turumuzun son günü sabah otelde alınan kahvaltı ardından İlk durağımız sanat güneşimiz Zeki Müren’in evini ziyaret ediyoruz. 2000 yılında müze olarak halka açılan evi gezerken fonda sanatçıya ait şarkılar bize eşlik edecek. Bahçesinde sanatçının dev bir heykeli bulunan bu müze evde, Zeki Müren'in sahne kostümleri, çizdiği desenleri, hayranlarından gelen mektupları, aldığı ödülleri ve özel eşyaları gördükten sonra serbest zaman veriyoruz.  Belirlenen saatte Bodrum Kalesi’ne hareket ediyoruz. Saint Jean Şövalyeleri tarafından Sultan Çelebi Mehmet’in izniyle 1402’de yapılan Bodrum Kalesi, içerisindeki Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi, İngiliz Kulesi, İtalyan Kulesi, Cam Batık Salonu, Karya’lı Prenses Salonu, Zindan, Uluburun Batığı göreceklerimizden birkaçı. Kalede yapacağımız bu keyifli gezi sonrası çarşıda vereceğimiz serbest zamanda Bodrum’a özgü hediyelik alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Öğle yemeğini de Bodrum’da aldıktan sonra belirlenen saatte aracımızda buluşarak dönüş yolculuğumuza başlamak üzere hareket ediyoruz. Yolculuğumuz devam ederken Ege bölgesinin en büyük gölü olan Bafa Gölü kenarında kısa bir mola veriyoruz. Aynı zaman da Türkiye’nin en önemli kuş cennetlerinden biri olan Bafa Gölü manzarasını seyrettikten yolculuğumuza devam ediyoruz. Yol üzerinde vereceğimiz molalar sonrası İstanbul’a ulaşıyor ve bir başka acente turunda görüşmek üzere sizlerle vedalaşıyoruz.Kahvaltı: Tur ücretine dahil, otelde sunuluyor. Öğle Yemeği: Bölgede serbest olarak alınıyor.Akşam Yemeği: Yol üzeri mola tesislerinde ekstra olarak alınmaktadır. Konaklama: Bugün konaklama bulunmuyor. Dönüş yolculuğu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Çevre Gezileri

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Müze Kart

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

İstanbul dışı hareket saatleri yol ve hava koşullarına göre değişkenlik gösterebilir

Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
Otobüsler 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
Mercedes Travego/Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Neoplan Cityliner/Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Midibüsler 17-27 kişi sayılarında kullanılır.
Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Minibüsler 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır.
Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.

Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT