San Francisco - Las Vegas - Los Angeles Batı Amerika Rotası

San Francisco - Las Vegas - Los Angeles Batı Amerika Rotası

Gezi Rehberi San Francisco - Las Vegas - Los Angeles Batı Amerika Rotası

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: San Francisco - Las Vegas - Los Angeles

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - San Francisco - Los Angeles - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Eki 15, 2022 ~ Eki 23, 2022

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - San Francisco

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde siz değerli konuklarımızla sabahın erken saatlerinde buluşma gerçekleştiriyoruz. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerimiz ardından Türk Havayollarının TK289 sefer sayılı uçağı San Francisco’ya hareket ediyoruz. Yaklaşık 14 saatlik uçuşun ardından San Francisco’ya varmış olacağız. Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinin kuzeyindeki San Francisco Körfezi Bölgesi'nin en önemli kültürel, ticari ve finansal merkezi olan San Francisco’da otelimize transfer oluyoruz. Otele giriş saatini bekleyebilir veya rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği San Francisco Şehir Turu, Sausalito ve Tekne ile Alcatraz (180 USD Kişi Başı)  turuna katılabilirsiniz.

2. Gün

San Francisco

Turumuzun ikinci gününde tam gün serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından opsiyonel Napa Vadisi ve Castello Di Amorosa turu'na katılabilirler. (140 USD Kişi Başı). Bu opsiyonel turumuzda California’nın en büyük üzüm bağlarının olduğu bölgeye gidiyoruz. Burada üretilen yerel ürünlerin tadına bakmak fırsatımız olacak. Ayrıca 13. Yüzyıl tarzı olarak inşaa edilmiş, şuan şarap imalatanesi olarak kullanılan Castello Di Amorosa’yı gezeceğiz. Turumuzun ardından otelimize dönüyoruz.

3. Gün

San Francisco - Las Vegas

Sabah rehberimizin bildireceği erken saatlerde otelimizden ayrılıyor ve havalimanına transfer oluyoruz.  Nevada çöllerindeki vaha, neon ışıkları içindeki oteller, kumarhaneler, gece kulüpleri, restoranlarla dolu günahlar şehrine Las Vegas’a uçuyoruz. Uçuşun sonrasında Las Vegas'a varıyor ve panoramik şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Turumuz sonrasında otelimize yerleşiyoruz.  Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından opsiyonel olarak düzenlenecek olan Premium Outlet turuna (40 USD Kişi Başı) katılım sağlayabilirler. Dünya da alış-verişin kalbi olarak bilinen 200’e yakın mağazanın bulunduğu, bir birinden ünlü elektronik ve tekstil markalarının yer aldığı outlet alış- veriş cenneti Premium Outlet’i ziyaret ediyoruz. Rehberimiz tarafından sizlere sağlanacak olan indirim kuponları ile de alışverişin doyasıya keyfine varacaksınız. Turumuz sonrasında otelimize dönüyoruz.

4. Gün

Las Vegas

Turumuzun dördüncü gününde tam gün serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından opsiyonel olarak düzenlenecek olan Grand Canyon turuna (220 USD Kişi Başı) katılabilirler. Sabah otelimizden özel aracımız ile sabah Las Vegas’tan Arizona Eyaletinde bulunan Grand Canyon’a doğru yola çıkıyoruz. Yaklaşık 2 saatlik bir yolculuktan sonra Grand Canyon’a varıyoruz. Bizlere çevreyi gezdirecek otobüslere biniyoruz. Son nokta olan Eagle Point'te (Kartal Noktası) Canyon'un muhteşem fotoğraflarını 800 metrelik uçurumun hemen yanından çekme imkanı buluyoruz. Yine burada Hualapai Kızılderelilerin çadırlarını fotoğraflama imkanımız oluyor. Buradan tekrar otobüse binerek Guana Point’e gidiyoruz.  Hualapai Kızılderililerin hazırladığı yemekleri yerken yine başka bir muhteşem manzaraya tanık oluyoruz. Yemekten sonra Terminale geri donup aracımıza binerek Las Vegas’a doğru yola çıkıyoruz. Hayatta bir kez mutlaka görülmesi gereken ve Dünya'nın 7 doğal harikasından biri olan bu muhteşem Canyon'un sahibi olan Hualapai Kızılderilileriyle tanışma fırsatı olan bu turu kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

5. Gün

Las Vegas - Los Angeles

Sabah rehberimizin bildireceği erken saatlerde otelimizden ayrılıyor ve bizleri bekleyen özel aracımızla ile “Melekler Şehri” olarak da anılan Los Angeles şehrine doğru keyifli yolculuğumuz başlıyor. Los Angeles‘a varışımız ile birlikte günün geri kalanı için serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından opsiyonel olarak düzenlenecek olan Los Angeles Şehir Turu’na (80 USD Kişi Başı) katılabilirler. Turumuzda İlk adresimiz meşhur Hollywood Bulvarı, Oscar törenlerine ev sahipliği yapan Kodak tiyatrosu (Dolby Theater), ünlü filmlerin galalarının gerçekleştirildiği Çin tiyatrosu, dünyaca ünlü sanatçılarının el ve ayak izlerinin bulunduğu Şöhretler Yolu göreceğimiz yerler arasındadır. Turumuz sonrası Sunset Strip bulvarından Santa Monica bulvarına geçerek Beverly Hills’e ulaşıyoruz ve devamında’’Pretty Woman’’ filminin çekildiği, dünyanın en lüks mağazalarının yer aldığı, meşhur Rodeo Drive’da alış-veriş için serbest zaman veriyoruz. Bu arada Elvis Presley ve John Lennon gibi yıldızların senelerce ikamet adresi olan "Beverly Willshire Otelini de yakında görme fırsatı yakalayacağız. Rodeo Drive’dan ayrıldıktan sonra Los Angeles şehrinin merkezi olarak bilinen sanat müzeleri ile ünlü cazibe merkezi Downtown'a geçiyoruz. Göreceğimiz yerler arasında Olvera Caddesi, Los Angeles şehrinin siluetini oluşturan gökdelenler ve şehrin ilk kurulduğunda oluşan tarihi yapıları fotoğraflıyor olacağız. Turumuz sonrasında geceleme için otelimize dönüyoruz.

6. Gün

Los Angeles

Turumuzun altıncı gününde tam gün serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından opsiyonel olarak düzenlenecek olan Universal Studios turuna (180 USD Kişi Başı) katılabilirler. Bu turumuzun ilk ayağında Dünya'nın en büyük parklarından biri olan ve Amerikan rüyasının oluşmasında çok büyük rol oynamış, filmlerin nasıl kayda alındığını ve eğer şansınız var ise dünyaca ünlü sinema oyuncularını belki de yakından görme fırsatı bulacaksınız. Elliye yakın şov, film setleri ve eğlence dünyasının tam ortasında oluyor olmanız sizleri içinden çıkamayacağınız bir aksiyon filminin başrol oyuncusu gibi hissettirecek, bunun yanı sıra yaşamış olduğunuz bu özel anların da hiç bitmemesini isteyeceksiniz. Turumuz sonrası akşam dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından opsiyonel olarak düzenlenecek olan Santa Monica turuna (50 USD Kişi Başı) katılabilirler. Sokak sanatçılarının müzik eğlence ve gösterileriyle dolu,  sanat ve kültürü her anıyla yaşayacağız Santa Monica’da bulunan meşhur kafelerde kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Veya adından epeyce söz ettirmiş, bir birinden güzel restoranlarının birinde akşam yemeğinizi yiyebilirsiniz.

7. Gün

Los Angeles

Turumuzun yedinci gününde tam gün serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından opsiyonel olarak düzenlenecek olan San Diego turuna (150 USD Kişi Başı) katılabilirler. San Diego, Amerika Birleşik Devletlerinin güney batısında bulunan Kaliforniya Eyaletinin ikinci, Amerika Birleşik Devletlerinin ise dokuzuncu en büyük şehridir. Meksika ile sınırı olan San Diego turumuzda göreceğimiz yerler arasında; La Jolla, Old Town, Sea Port Village, Midway uçak gemisi (Midway uçak gemisi gezisi panoramik olarak dışarıdan yapılacaktır), meşhur Surrender Statue heykeli yer almaktadır. Turumuzun devamında Coronado köprüsünü geçerek Coronado adasına ziyaret gerçekleştireceğiz. Amerika Birleşik Devletleri'nin en pahalı evlerinin bulunduğu bu yarımada da tarihi Coronado Oteli de yakın görme fırsatı bulacağız. Vereceğimiz serbest zaman sonrasında geceleme için otelimize dönüyoruz.

8. Gün

Los Angeles - İstanbul

Turumuzun sekizinci ve son gününde tam gün rehberimizin bildireceği havalimanı transferine kadar serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından opsiyonel olarak düzenlenecek olan Sahil Kentleri turuna (120 USD Kişi Başı) katılabilirler. Bu turumuzda Amerika’nın en hareketli, en eğlenceli, en keyifli Beach’lerini yakından göreceğiz. Long Beach, ünlü Queen Mary gemisini, Formula 1 yarışlarının yapıldığı Grand Prix of Long Beah ve Pasifik Okyanusu kıyısından güneye doğru devam ettiğimizde; Newport Beach, Seal Beach, Huntington Beach, Laguna Beach göreceğiz. Turumuz sonrasında rehberimizin bildireceği saatte Los Angeles Havalimanına transfer oluyoruz. Check-in, bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 180 sefer sayılı uçuş ile İstanbul’a uçuyoruz. Bu gecelememiz uçakta geçmektedir.

9. Gün

İstanbul

Öğle saatlerinde İstanbul Havalimanı’na varmış olacağız. Bir sonraki turumuzda görüşmek adına sizlere veda ediyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Havaalanı Vergileri

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Iç Hat Bağlantı Uçuşu

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Seyahat Sağlık Sigortası

- Seyahat Sağlık Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Sabah Kahvaltıları

+ Öğle Yemekleri

+ Akşam Yemekleri

+ Vize Ücreti

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Bahşişler

+ Ekstra Turlar

+ Bahşişler

Önemli Not: Pandemi sürecinde ziyaret edilecek ülkelerin, giriş protokol için istenen belge, pcr test ve ücretlerinden, ülke giriş – çıkış prosedürlerinden, ülkelerin aşı şartlarından, ziyaret edilecek ülke – bölge tasarrufunda olması dolayısıyla,Tatilsepeti'nin sorumluluğu bulunmamaktadır.

Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 23 Temmuz  Cumartesi  saat 05:00
23 Temmuz  TK 289       Istanbul – San Francisco            08:25 – 11:45
30 Temmuz  TK 10       Los Angeles – Istanbul    18:35 – 17:35 +1
(İstanbul’a varış 31 Temmuz  saat 17:35’de)

Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 27 Ağustos Cumartesi saat 05:30
27 Ağustos TK 289       Istanbul – San Francisco            08:25 – 11:45
03 Eylül TK 10              Los Angeles – Istanbul  18:35 – 17:35 +1
(İstanbul’a varış 4 Eylül  saat 17:35’de)

Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 17 Eylül Cumartesi saat 05:30
17 Ekim TK 289       Istanbul – San Francisco            08:25 – 11:45
24 Eylül      TK 10       Los Angeles – Istanbul              18:35 – 17:35 +1
(İstanbul’a varış 25 Eylül Ekim saat 17: 35’de)

Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 15 Ekim Cumartesi saat 05:30
15 Ekim TK 289       Istanbul – San Francisco            08:25 – 11:45
22 Ekim  TK 10       Los Angeles – Istanbul              18:35 – 17:35 +1
(İstanbul’a varış 23 Ekim 17: 35’de)

Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 12 Kasım Cumartesi saat 05:30
12 Kasım TK 289       Istanbul – San Francisco            08:30 – 11:10
19 Kasım TK 180       Los Angeles – Istanbul              18:25 – 18:25 +1
(İstanbul’a varış 20 Kasım saat 18: 25’de)



  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT