Taraklı Abant Yedigöller Turu

Taraklı Abant Yedigöller Turu

Gezi Rehberi Taraklı Abant Yedigöller Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Taraklı - Göynük - Akşemsettin Türbesi - Abant Gölü - Yedigöller Milli Parkı

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 06:00 Beylikdüzü Shell Benzin İstasyonu - 07:00 Merter Metro istasyonu otoparkı - 07:30 Gayrettepe Metro İstasyonu(Denizbank karşısı) - 08:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Tem 22, 2021 ~ Tem 23, 2021

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Taraklı - Göynük - Akşemsettin Türbesi - Zafer Kulesi - Çubuk Gölü - Abant Gölü

Hareket noktalarından katılacak olan misafirlerimizin alınmasının ardından; Şener Şen ve Olgun Şimşek’in rol aldıkları Televizyon reklamlarında Mümkünlü Kasabası olarak geçen Taraklı’ya hareket ediyoruz. Osmanlı sivil mimarisinin en güzel örneklerinden olan Taraklı’yı gezmeye başlıyoruz. Doğası, tertemiz sokak ve parkları içerisinde barındıran Taraklı’da ilk durağımız Kültür Evi oluyor. İlçenin restore edilen ender binalarından biri olan Kültür Evi’nde, kumaş dokuma aletlerini, çingenelerin yaptığı demir ve ferfore işlerini, Taraklı doğumlu ünlü hattat sanatçısı Saim Özel'in eserlerini ve yöresel kıyafetleri gördükten sonra gezimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bağdat Yolu üzerinde bulunan Taraklı'nın eskiden kervanların konakladığı ve yılların hiçbir zaman eskitemediği Tarihi Han'ı görüyoruz. Ardından sivil mimarinin ilçedeki en güzel örneklerinden Çakırlar Konağı ve eski Vali Konağını ziyaret ediyoruz. Sonrasında Yavuz Sultan Selim’in Vezir-i Azamı Yunus Paşa tarafından Mimar Sinan’a yaptırılan Yunus Paşa Camii, (Kurşunlu Camii), yapıldığı yıllarda Yunus Paşa Camii’ni merkezi sistemle alttan ısıtılmasında kullanılmış Tarihi Hamam'ı görerek, Yusuf Bey Mahallesi’ndeki 7 asırlık Tarihi Çınar Ağacı'nı ve Osmanlı’dan Cumhuriyet’e kadar kullanılan Rüştiye Mektebi'ni gezilerinden sonra Göynük'e hareket ediyoruz. Akşemsettin'in yöresi Göynük'te, ilk olarak Gazi Süleyman Paşa Hamamı ve Camii, Akşemsettin Türbesi'ni geziyoruz. Daha sonra şehri panoramik olarak göreceğimiz Zafer Kulesi'ne çıkıyoruz. Burada Göynük hakkında genel bilgi alıp, bol bol fotoğraf çektikten sonra, yörenin meşhur fasulyelerinin satıldığı dükkânlardan alışveriş yapıp, Çubuk Gölü'ne hareket ediyoruz. Kayabaşı tepesinden inen bir heyelanın genişleyen vadiyi tıkaması sonucu oluşmuş, etrafı güzel çam ormanlarıyla kaplı Çubuk Gölü’nü ve Değirmenleri görüp fotoğrafladıktan sonra Abant’a doğru hareket ediyoruz. Doğanın eşsiz yaratıcılığı ve ortaya çıkan muhteşem manzaraya şahit olmaya başlıyorsunuz. Öncelikle Abant Gölü çevresinde bir yürüyüşümüz olacak. Göl çevresindeki yürüyüşümüz esnasında hayatınız boyunca unutamayacağınız fotoğraf karelerini yakalayıp çektiğinizde anılarınızın en güzellerinden biri olarak kalacağından emin olabilirsiniz. Gölü dolaştıktan sonra akşam saatlerinde Bolu’da yer alan otelimize yerleşiyoruz.

2. Gün

Yedigöller Milli Parkı - İstanbul

Değerli misafirlerimiz otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında Batı Karadeniz bölgesinin en zengin bitki örtüsüne sahip olan ayrıca tabii yaşam alanı olan Yedigöller bölgesine hareket ediyoruz. Bolu merkezden içeriye giriş yaparak Doğa ile başbaşa kalabileceğiniz her köşesi ayrı bir heyecan yaratacak Yedi tane doğal (Nazlı, Sazlı, Derin, Serin, Büyük, İnce, Kuru) bir tane yapay göl görüyoruz. Bizler bu geziyi gerçekleştirirken hazırlanan mangalımızda köfte, sucuk barbekü keyfimizi gerçekleştiriyor (Ekstra) ve buranın bol oksijenli havasıyla ciğerlerimizi doldurarak serbest yürüyüş sonrasında geldiğimiz yoldan geri dönüyoruz. İstanbul’a dönüş yoluna geçiyoruz. İstanbul'da siz misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak bir sonraki turlarımızda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Çevre Gezileri

- Rehberlik Hizmetleri

- İkramlar

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Programda Belirtilmeyen Yemekler

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Minibüs Ücretleri

+ Müze Kart

+ Ekstra Turlar

+ Kişisel Harcamalar

+ Şehir Vergileri

Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez. Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine 1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür. Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır. Tek bir çocuk için kullanılır. En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir.


Otobüsler: (25 - 46 Kişi Sayılarında Kullanılır)
• Mercedes Travego/Tourismo: 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz)
• Neoplan Cityliner/Tourliner: 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz.)
• Mitsubishi Safir: 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)

Midibüsler: (17 - 24 Kişi Sayılarında Kullanılır)
• Isuzu Turkuaz: 31+1 koltuklandırma, Yatar otobüs koltuklu, abs, asr, Klima, 1adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı

Minibüsler: (16’ya kadar Kişi Sayılarında Kullanılır)
• Vw Volt: 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı
• Vw Volt El: 16+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı
• Mercedes Sprinter: 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı
• Mercedes Sprinter El: 16+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı

Paket Turlarımızda Normalleşme Dönemi Süresince Alınan Önlemler

  İçişleri Bakanlığımızın 17.05.2020 Tarihli "Yaz Mevsimi Trafik Tedbirleri" Genelgesinde Belirlediği Önlemler Çerçevesinde Paket Turlarımızda Kullanılan Ulaşım Araçlarında Taşıma Kapasitesi 01.06.2020 – 01.10.2020 Tarihleri Arasında Yeni Bir Genelge Yayımlanıncaya Kadar %50 İle Sınırlandırılmıştır.
  Sosyal Mesafe Tedbirleri Kapsamında Her 2 Kişilik Koltukta 1 Kişi Olacak Şekilde Oturma Planı Oluşturulmaktadır.
Paket Tur Satın Alan Misafirlerimizin Otobüs Veya Diğer Ulaşım Araçlarına Binişleri Öncesinde, Görevli Personel Tarafından Paylaşılan "Tur Ulaşım Aracına Kabul Formu"Nu İmzalanması Gerekmektedir.
  Paket Tur Satın Alan Misafirlerimizin Otobüs Veya Diğer Ulaşım Araçlarına Binişleri Öncesinde, Biniş Noktalarımızda Ateş Ölçümleri Görevli Personelce Gerçekleştirilerek, Tur Süresince Ateş Ölçüm Uygulaması Günlük Rutin Olarak Devam Ettirilecektir.
  Seyahat Süresince Maske Kullanımı Zorunlu Olarak Uygulanacak Olup,  Hijyen Çantaları (Tur Süresince Maske, Siperlik, Dezenfektan Losyonu) Tur Ücretine Dahil Olarak Misafirlerimize Verilmektedir.
  Tur Araçlarımızda Misafirlerimizin Kullanımına Yönelik Ön Ve Arka Bölümlerde Dezenfektan Bulundurulmaktadır.
  Misafirlerimizin Katılım Göstereceği Turlarımızın Mesafelerine Göre "İki Saatte Bir Mola" Uygulaması Gerçekleştirilmektedir.
  Turlarımızda Yer Alan Her Bir Misafir İçin "İki Saatte Bir El Dezenfektanı" Uyarısı İle Mendil Veya Dezenfektan Kullanımı Yapılmaktadır.
  Turlarımızda Yer Alacak Görevli Personelimizin Rutin Sağlık Kontrollerinin Yapıldığına İlişkin Gerektiğinde İbraz Edilmek Üzere Evraklar Hazır Bulundurulmaktadır.
Tur Araçlarımızda Yer Alacak Görevli Personelimizin, Tur Süresince Kişisel Koruyucu Ekipman Kullanımı Zorunludur.
  Tur Araçlarımızın Tur Öncesi Ve Sonrasında Kayıt Altına Alınacak Şekilde Dezenfekte İşlemleri Uygulanmaktadır.
Tur Araçlarımızda İkram Hizmetleri (Bardak Su Hariç Olmak Üzere) Normalleşme Dönemince Sağlanmayacaktır.
  Sosyal Mesafe Tedbirleri Kapsamında, Müze Ve Ören Yerlerinde Oluşabilecek Yoğunluğa Karşın Rehberlerimiz Mobil Uygulama Desteği İle Anlatımlarını Gerçekleştirmektedir.
  Kültür Ve Turizm Bakanlığının Açıklamış Olduğu 13.05.2020 Tarihli Genelge Gereğince Otel, Restoran, Tekne Vb. Hizmetlerde Alınacak Yiyecek/İçecek Servislerinde Tek Kullanımlık Malzemeler Kullanılmaktadır.
  Rezervasyonunuzu Oluşturan Seyahat Temsilcisi İle Birlikte; Tur Başlangıç Gününe 24 Saat Kala Mobil Uygulama ‘Hayat Eve Sığar’ Uygulaması Üzerinden "Hes Kodu İşlemleri / Hes Kodu Oluşturma Butonu / Kod Kullanım Süresi" Adımları Seçilerek Oluşan Kod İle Sorgulama Gerçekleştirilerek Rezervasyon Onaylanır.
  Bilim Kurulu Ve Sağlık Bakanlığının Koordinasyonunda Düzenlenerek Kamuoyuna Duyurulan "Covid-19 Normalleşme Planı Tedbirlerinin Hafifletilmesi Uygulamaları" Kısıtlamalar Kaldırıldıkça Gerekli Güncellemeler Sağlanmaktadır.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT