Uçaklı Ege Akdeniz Turu

Uçaklı Ege Akdeniz Turu

Gezi Rehberi Uçaklı Ege Akdeniz Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Gökova Tekne Turu - Azmakçayı - Fethiye - Saklıkent Kanyonu - Yakapark - Dalyan

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Pegasus Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul (Saw) - Dalaman - Dalaman - İstanbul (Saw) -

Paylaş:

istanbul.net.tr Tem 4, 2022 ~ Tem 8, 2022

Tur Programı

1. Gün

Gökova Tekne Turu – Azmak Çayı

Değerli konuklarımız; Sabiha Gökçen Havaalanı’nda buluşuyor Pegasus Havayolları’na ait İstanbul – Dalaman seferini yapacak olan 06:50 İstanbul - Dalaman uçağımız ile Dalaman’a uçuyoruz. Havaalanında bizleri bekleyen rehberimiz ve aracımız ile buluşup ekstra kahvaltımızı alacağımız restoranımıza ulaşıyoruz. Kahvaltı sonrası Akyaka’ya hareket ediyoruz. Güzel bir mimari yapıya sahip olan evleri ile ünlü Akyaka Beldesi’ne geliyor, Gökova tekne turumuza başlıyoruz. Gökova’nın masmavi denizi ve koylarında demir atıyor tüm gün yüzme molaları veriyoruz. Akşamüzeri tekne turumuzu sonlandırıp arzu eden misafirlerimiz ile birlikte Ekstra Azmak Çayı sandal turumuza başlıyoruz. Kanal teknelerine binip doğal sit alanı ilan edilmiş, göçmen kuşların, su samurlarının yaşadığı, balıklarının yumurtlamaya geldiği Azmak Çayı’nı görmek için Nehir’e dümen kırıyoruz. Azmak çayında gerçekleştirdiğimiz tekne turumuzun ardından üzerimize sinen deniz kokusuyla Akyaka’dan ayrılıyor, Muğla’da ki otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizdeGökova Tekne Turu: Sedir Adası, İncekum, Gelibolu Adası, Lacivert Koyu, (belirtilen koylar örnek olup, sıralaması ve isimleri hava ve deniz şartlarına bağlı olarak tekne kaptanı tarafından değiştirilebilir)Tekne Detayları: 60 kişilik, 25 mt uzunluğunda 5 Mt Genişliğinde Ege tipi tekneler, Soyunma kabinli, Duş Tuvaletli, Üst kat güneşlenme alanı, Alt kat Restoran oturma salonu.Ekstra Azmak Çayı Tekne Turu 15 kişilik, 7 metre Uzunluğunda 2 mt genişliğinde Tek motorlu, Sandal Tarzında teknelerdir.Kahvaltı: Restoranımızda ekstra olarak alınacaktır. (İlk gün konaklama ve son akşam yemeği ekstra olarak alınacaktır)Gökova Teknede Öğle Yemeği: Ekstra olarak Tavuk yada balık olarak alınır yanında garnitür olarak salata ve makarna ile servis edilir.Akşam Yemeği: Konaklama yapacağımız otelimizde açık büfe veya set menü olarak alınacaktır. Tur ücretine dâhildir.Konaklama Oteli: Muğla Otelleri.

2. Gün

Bodrum Tekne Turu

Değerli Konuklarımız, otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında şarkılara ve şiirlere ilham veren Bodrum’a ulaşıyoruz. Limanda bizleri bekleyen teknemiz biniyor tam gün sürecek Bodrum tekne turumuza başlıyoruz. Ege’nin masmavi koylarında ve plajlarında vereceğimiz yüzme molaları ile tüm gün denizin tadını çıkarıyoruz.  Yaklaşık olarak 17:00 – 17:30 arasında yat limanına dönüyor. Bodrum Gümbet‘ te vereceğimiz serbest zaman sonrası tur aracımızla buluşuyor ve konaklama otelimize dönüyoruz.  Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Bodrum Tekne Turu: Bağla Koyu, Deve Plajı, Akvaryum Koyu (belirtilen koylar örnek olup, sıralaması ve isimleri hava ve deniz şartlarına bağlı olarak tekne kaptanı tarafından değiştirilebilir)Tekne Detayları: 60 kişilik, 25 Mt uzunluğunda 5 Mt Genişliğinde Ege tipi tekneler, soyunma kabinli, duş ve tuvaletli, üst kat güneşlenme alanı, alt kat restoran oturma salonu.Bodrum Teknede öğle yemeği: Teknede ekstra olarak tavuk yada balık yanında garnitür olarak salata ve makarna ile alınacaktır.Akşam Yemeği: Konaklama yapacağımız otelimizde açık büfe veya set menü olarak alınacaktır. Tur ücretine dâhildir.Konaklama Oteli: Muğla Otelleri.

3. Gün

Fethiye 12 Adalar Tekne Turu (Ekstra)

Değerli Konuklarımız; otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası dileyen misafirlerimizle, tüm gün güneşin, denizin ve sessizliğin tadını çıkaracağımız tekne turumuzu gerçekleştirmek üzere Fethiye Limanı’na hareket ediyoruz. Fethiye Kordon’dan bineceğimiz teknemiz ile Fethiye Körfezi’ne açılarak birbirinden güzel koylarında serbest zaman vereceğiz. Yassıca Adalar’da, Kızılada ‘da ve Akvaryum Koyu’nda vereceğimiz yüzme molalarının ardından masmavi denizden büyülenmiş bir halde Kordon’a geri dönüyor ve otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.Ekstra tekne turumuza katılmak istemeyen misafirlerimiz otelde veya Fethiye çarşılarında veya plajlarında zaman geçirebilirler. 12 Adalar Tekne Turu: Yassıca Adaları, Kızılada, Akvaryum, Göcek Adası, Tersane AdasıTekneler;160 kişilik 35 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde ege tipi teknelerdir. Soyunma kabinli, duş ve tuvaletli, üst kat güneşlenme alanı, alt kat restoran oturma salonudur. Kahvaltı: Konaklama otelinde açık büfe olarak alınacaktır. Tur ücretine dahildir.Öğle Yemeği: 12 Adalar Tekne Turu sırasında teknede alınacaktır. Ana Yemek seçmeli tavuk veya balık, makarna, salata, meyve. (Ekstra tura dahil olarak alınacaktır.)  Akşam Yemeği: Konaklama otelinde tur ücretine dâhil olarak açık büfe veya set menü olarak alınacaktır.Konaklama: Fethiye Otelleri

4. Gün

Ekstra Yamaç Paraşütü – Ekstra Kelebekler Vadisi Tekne Turu – Ekstra Jeep safari

Değerli Konuklarımız; sabah otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından dileyen misafirlerimiz kendilerine sunulan ekstra turlara katılabilirler. 1.Ekstra Yamaç Paraşütü: Dileyen misafirlerimiz bugün ekstra Kelebekler Vadisi Tekne turu programını da kaçırmayacak şekilde Babadağ’dan tandem (profesyonel bir pilot ile birlikte) yamaç paraşütü yapabilirler. Babadağ’da bulunan ve atlayışa en müsait olan pistin seçilmesi sonrası bir pilot ile beraber yapılan uçuş ortalama 30 dakika civarında sürer ve aynı gün tur teknemizin de hareket ettiği Belcekız Plajı’na inilerek sonlandırılır. Fiyat ve saat ile ilgili detaylar konusunda tur başlangıcında tur rehberinize danışarak bilgi edinebilirsiniz (Ekstra). Bölgenin yoğunluğu nedeniyle, talebiniz durumunda rehberinize tur başlangıcında haber vermeniz gerekmektedir.2. Ekstra Kelebekler Vadisi Tekne Turu: Tüm gün sürecek olan tekne turumuz için teknemizle Belcekız Plajı’ndan hareket edeceğiz. Hava şartları ve dalganın durumuna göre ilk durağımız Kelebekler Vadisi olacaktır. Kelebekler Vadisi koyumuzun ardından bakir bir koy olan Darboğaz hem kıyıdan hem derinden yüzme olanağı veren muhteşem ve tertemiz bir denize sahip ve öğlen yemeğimizde güzel manzara eşliğinde burada alıyoruz. Sonrasında turumuza Nicholas (Gemiler) Adası kıyısında vereceğimiz yüzme molası ile devam ediyoruz. Sıcak havanın tüm ağırlığını alacak buz gibi tatlı su kaynaklarının deniz içine karıştığı Soğuksu Koyu, Ölüdeniz Lagün’de son yüzme molamızı veriyoruz. Ardından otelimize hareket edeceğiz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Kelebekler Vadisi Tekne Turu: Mavi  Mağara, Kelebekler  Vadisi, Akvaryum  Koyu, St.Nicholas  Adası, Deve Plajı ve  Soğuk  Su KoyuTekneler; 120 kişilik 45 metre uzunluğunda 5 metre genişliğinde ege tipi teknelerdir. Soyunma kabinli, duş ve tuvaletli, üst kat güneşlenme alanı, alt kat restoran oturma salonudur.Öğle Yemeği: Ölüdeniz Tekne Turu sırasında teknede alınacaktır. Ana yemek; seçmeli tavuk ızgara veya balık fleto ızgara, soslu makarna, salata  3. Ekstra Jeep Safari Turu: Değerli konuklarımız; otelimize gelen safari araçlarımız ile bölgedeki en zevkli aktiviteler arasında sayılan Jeep safari turumuzda Yakapark’a gidiyoruz. Temiz hava, taze gıda, geleneksel lezzetler ve sıcak bir atmosferin hâkim olduğu bölgede öğle yemeğimizi alıyoruz. Yakapark’ta geçireceğimiz keyifli zaman sonrası son durağımız olan Saklıkent’e geçiyoruz. Saklıkent gezimizin ardından turumuzu tamamlıyoruz. Kahvaltı: Konaklama otelinde açık büfe olarak alınacaktır. Tur ücretine dahildir.Öğle Yemeği: Ekstra tur fiyatlarına dahil olup, Kelebekler vadisi turunda tekne de, Jeep safari turunda Yakapark veya Saklıkent’te alınacaktır.Akşam Yemeği: Konaklama otelinde tur ücretine dâhil olarak açık büfe veya set menü olarak alınacaktır.Konaklama: Fethiye Otelleri

5. Gün

Kayaköy - Saklıkent – Yakapark – Dalyan

Değerli Konuklarımız, otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında eski bir Rum yerleşkesi olan Kayaköy’e doğru yola çıkıyoruz. Mübadele sonrasında tamamen terk edilmiş olan köyde ki gezimizi tamamlıyor ve Eşen Çayı’nın bir kolu olan Karaçay’ın oluşturduğu 18 km uzunluğundaki Saklıkent Kanyonu’na gidiyoruz. Rivayete göre, bir çobanın kaçan keçisini ararken bulduğu bu doğa harikası 1996 yılında Milli Park ilan edilerek koruma altına alınmıştır. Burada vereceğimiz serbest zaman içerisinde, dileyen misafirlerimiz kanyonun soğuk sularında yürüyüş yapabilir, sonrasında kanyonun girişinde bulunan restoranlarda sıcak çaylarını yudumlayabilirler. Saklıkent’e veda edip Yakapark’a ulaşıyoruz ve burada öğle yemeği molası veriyoruz. Öğle yemeğimizin ardından bir doğa harikası olan Dalyan’a hareket ediyoruz. Köyceğiz Gölü’nden gelen tatlı suyun geniş bir labirent oluşturduğu Dalyan Kanalı’nda sandallarla romantik bir yolculuğa başlıyoruz. Yaklaşık 45 dakika sonra nesli tükenme tehlikesi altında olan Caretta – Caretta cinsi büyük deniz kaplumbağalarının ülkemizdeki ana yumurtlama alanlarından birisi olan İztuzu Plajı’na ulaşıp, burada sizlere serbest zaman veriyoruz. Sonrasında dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Dönüş yolu üzerinde Kaunos Antik Şehri’nin kalıntılarından olan ünlü kaya mezar yapılarına olabildiğince yaklaşarak hem fotoğraf çekeceğiz hem de rehberimizin verdiği bilgileri dinleyeceğiz. Tekne turumuzun sonunda aracımızla buluşup Dalaman Havalimanı’na ulaşıyoruz. Pegasus Havayollarına ait 20:50 Dalaman – Sabiha Gökçen uçuşu ile İstanbul’a ulaşıyoruz. Başka bir acente organizasyonunda buluşmak dileğiyle sizlere veda ediyoruz. Kahvaltı: Konaklama otelinde açık büfe olarak alınacaktır. Tur ücretine dahildir.Öğle Yemeği: Yakapark’ta ekstra olarak alınacaktır.Konaklama: Bu akşam konaklama olmayacaktır.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Çevre Gezileri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Rehberlik Hizmetleri

- Milli Park Girişleri

- Tekne Turu Ücretleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Ekstra Turlar

Önemli Notlar
*Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine *1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT