Uçaklı Likya - Fethiye Turu

Uçaklı Likya - Fethiye Turu

Gezi Rehberi Uçaklı Likya - Fethiye Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Yuvarlak Çay - Dalyan Tekne Turu - İztuzu Plajı - Göcek - Katrancı Koyu - Ölü Deniz (Lut Gölü) - Saklıkent Kanyonu - Kaputaş Plajı - Kekova Tekne Turu - Batık Şehir - Kaş

Tur Tarihleri:

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Pegasus Havayolları İle

Kalkış Noktaları: 02.:30 Beylikdüzü Bizimkent Plaza İş Merkezi Önü - 03.00 Yenibosna Airport Avm Önü (Koçtaş Karşısı, Yenibosna Metrobüs Durağı Yanı) - 03:30 Şişli Acente Merkez Ofis Önü - 04:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Ot oparkı Yanı -

Paylaş:

istanbul.net.tr Ağu 11, 2020 ~ Ağu 15, 2020

Tur Programı

1. Gün

Yuvarlakçay - Dalyan Tekne Turu - İztuzu Plajı Yüzme Molası - Sarıgerme Plajı - Göcek - Katrancı Koyu

Turumuz, sizleri belirtilen hareker noktalarından alarak , servislerimiz ile Sabiha Gökçe Havalimanı’na hareket ediyoruz. Havaalanında nüfus cüzdanı, ehliyet ile uçağımıza c/in işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Alana kendi imkânları ile gelecek olan konuklarımızla 04.30‘da Pegasus Havayolları Kontuarı önünde buluşarak güvenlik kontrolünden geçiyor ve 06.40’da hareket edecek olan Pegasus Havayolları İstanbul Sabiha Gökçen – Dalaman uçağı ile Dalaman'a hareket ediyoruz. Dalaman’da bizi bekleyen aracımızla ve rehberimizle buluştuktan sonra sabah mahmurluğumuzu atmak ve ekstra kahvaltımızı almak üzere Topgözü kanyonun içerisinden akan Yuvarlakçay kenarındaki restorantımızda mola veriyoruz. Kahvaltımızın ardından Dalyan’a doğru yola çıkıyoruz. Dalaman ve Ortaca üzerinden geçip Karia Uygarlığı’nın önemli kentlerinden biri olan Kaunos Antik Kenti’nin karşısında, bugün balık kapanlarıyla meşhur Dalyan kasabasından Dalyan Tekne Turumuza (1.Tekne Turu) çıkıyoruz. Sazlıklar arasından geçerek M.Ö. 4. yy. tarihlenen Dalyan’ın simgesi Kaunos Kral Kaya Mezarlarını (Panoramik) görüyoruz. Caretta-Caretta Kaplumbağalarının Akdeniz’deki en önemli üreme alanı olan İztuzu Plajında yüzme molasının sonrasında boylu boyunca uzanan altın sarısı kumsalı, kum zambakları ve ferahlatan rüzgarı ile sizleri büyüleyecek Sarıgerme Plajına hareket ediyoruz. Mavi bayraklı kumsaldan denize girerek yorgunluğumuzu attıktan sonra Göcek’e uğruyoruz. Marinasında pahalı tekneleri ve güzelliği ile herkesi büyüleyen şirinliği ile Göcek’teki gezimizi tamamlayarak, Katrancı Koyunun güzel manzarasını görerek ve fotoğraflarını çekerek Fethiye’deki otelimize ulaşıyoruz. Turumuz boyunca konaklamamızı gerçekleştireceğimiz otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde gerçekleşecektir.

2. Gün

Ölüdeniz - Deniz Ve Plaj Molası - Kayaköy

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, sevdiğini azgın dalgalarda yitiren ve onsuz yaşayamayacağını anlayıp kendini Babadağ’dan aşağıya atan Belcekız’ın hüzünlü efsanesinden adını alan Belcekız Koyunu görüp, Ölüdeniz’de (Kıdrak Lagünü) yaklaşık 6 saat yüzme molası veriyoruz. Mola sırasında isteyen misafirlerimiz deniz bisikleti, kano, parasailing vsr yapabilirler. Ölüdeniz’deki keyifli dakikaların ardından  eski adı Levissi olan Kayaköy’e doğru yol alıyoruz. Lozan Antlaşması’nın sonucunda mübadele ile terk edilmiş eski bir Rum Köyü olan Kayaköy’ü gezerken 1920’li yılları yaşayacak, sokaklarında dolaşırken o dönem insanlarının yaşantılarından esintiler bularak onların hüzünlü gidiş öykülerine ortak olacaksınız. Kayaköy gezisi sonrası otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.Ekstra Turlar:Jeep Safari Turu: Dileyen misafirlerimiz Ölüdeniz yerine tam gün sürecek olan Jeep Safari turuna çıkabilirler. Saklıkent bölgesinde yapacağımız Jeep Safari de Su tabancaları kiralayıp, doyasıya su savaşları yapacağız. Çamur banyosu yaptıktan sonra Saklıkent gezileri yapıyoruz. Ardından Jeeplerimize binerek otelimize dönüyoruz. (Ekstra öğle yemeği dahil.)Yamaç Paraşütü: Ölüdeniz'in tüm güzelliklerinin bir arada bulunduğu Babadağ manzarası eşliğinde bir yolculuk sizleri bekliyor. 3 farklı yükseklikteki kalkış alanlarından, uçuş için en uygun rüzgarın oldugu kalkış pisti seçildikten sonra deneyimli pilotlar sizleri kalkışa hazırlayıp bilgilendirecekler. Kalkmadan önce pilot ile sizlerin bağlantıları yapılıp kontrol edilir ve pilotun komutları ile birkaç adım yürüyerek ve birkaç adım koşarak nasıl olduğunu dahi anlamadan havalanacaksınız. Hava şartlarına bağlı olarak uçuşunuz Ölüdeniz semalarında 25-45 dakika arası sürecektir. Bu zaman diliminde pilotlarımız sizlere çevreyi tanıtacak ve aynı zamanda unutulmaz fotograflar ile o anı ölümsüzleştirecekler.

3. Gün

Saklıkent - Kaputaş Plajı - Kekova Tekne Turu - Üçağız - Batık Şehir - Kaş

Turumuz, sabah otelimizde alınan kahvaltı sonrası, antik dönemde Xanthos Çayı olarak bilinen ve halk arasın da Sarı Çay olarak da adlandırılan Eşen Çayı ile bütünleşen 18 km’lik Saklıkent Kanyonunda, buz gibi suya ayaklarımızı sokarak keyifli bir yürüyüş yapıyoruz. Soğuk suya doyamayan misafirlerimiz ise Karaçay Nehri üzerinde 5 km parkurda şişme botlarla rafting yapabilirler veya nehrin iki tarafına kurulan platform sayesinde zipline yapabilirler (Ekstra). Kınık - Kalkan güzergâhını takip ederek Dünyanın en güzel plajlarından biri olarak kabul edilen Kaputaş Plajı’na ulaşıyoruz. Bu muhteşem koyu panoramik olarak görüp Kaş’a ulaşıyoruz. Kaş’ı panaromik olarak gördükten sonra Üçağız Köyü’ne gidiyor ve Kekova Tekne Turumuza (2. Tekne Turu) çıkıyoruz. Tekne turumuzda Anadolu’nun en küçük tiyatrosunu barındıran Simena Kalesini ve denizin içindeki lahitleri uzaktan görüp fotoğraflama imkânı bulacağız. Ayrıca Kekova Adası, Batık Şehir, Hamidiye Koyu, Tersane Koyu bu turumuzda başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molaları sonrasında geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Akşam dileyen misafirlerimizle Fethiye Barlar Sokağı Turu yapıyoruz. (Ekstra)

4. Gün

(Ekstra Oniki Adalar Tekne Turu) - (Ekstra Dalış Turu)

Ekstra Turlar:Oniki Adalar Tekne Turu: Dileyen misafirlerimiz ile Fethiye’nin ve Göçek’in birbirinden güzel koy ve adalarında yunuslar gibi özgürce yüzebileceğimiz, maviyi ve yeşili bir arada görmeye doyacağımız Oniki Adalar Tekne Turumuza (3. Tekne Turu) çıkıyoruz (EKSTRA : Öğle Yemeği Dahil) . Tekne turumuzda Kızıl Ada, Göcek Adası, Tavşan Adası, Yassıcılar Adası, Katrancı Adası, Şövalye Adası başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molaları sonrasında tekne turumuzu tamamlıyoruz. EKSTRAFethiye Dalış Turu: Fethiye ve çevresindeki su altı dünyasını keşfetmek isteyenler için en ideal aktivite olan Fethiye Dalış Turu profesyonel dalış eğitmenleri eşliğinde tamamlanır. Özel bir yetenek, bilgi veya donanım gerektirmeyen Fethiye Su Altı Dalışı esnasında büyülü bir dünyanın kapılarından giriş yapılır. Her yaştan misafirimizin rahatlıkla katılabileceği bir su sporu olarak görülmesi gereken dalışlar, su altını keşfetme hayaliyle yanıp tutuşanlar için adrenalin dolu bir eğlence olarak düşünülebilir. Sabah 09.00 gibi başlayan program saat 17.30-18.00 gibi sona eriyor.

5. Gün

Akyaka - (Ekstra Gökova Tekne Turu) - Sedir Adası

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında Gökova’ya doğru hareket ediyoruz. Evleriyle mimari ödül sahibi olan Akyaka’ya ulaşıyoruz, Azmak Çayı kenarından körfeze doğru bir gezinti yapıyoruz. Akyaka’nın güzelliklerini görünce “biz neden burada yaşamıyoruz” diyeceksiniz. Azmak Çayı’nın güzelliği daha hafızanızdan silinmeden Gökova Tekne Turumuza  çıkıyoruz (EKSTRA). Bu tekne turumuzda; Gelibolu Adası, İncekum, Sualtı Mağaraları, Lacivert Koy başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molalarının ardından Sedir Adası’na gidiyoruz. Sedir Adası’nda dünyaca ünlü Kleopatra Plajı’nda verilen yüzme molamızın ardından Akyaka’ya geri dönüyoruz. Tekne turuna katılmayan misafirlerimiz ise Akyaka Mavi Bayraklı Halk Plajında zaman geçirebilirler.  Akyaka Beldesinden bedenen ayrılırken ruhumuzu da Gökova Körfezi’nde bırakıyor eski Marmaris yolu günümüzde Aşıklar Yolu olarak adlandırılan yolda fotoğraf molası veriyoruz. Sonrasında Dalaman Havaalanına gelerek Pegasus Havayolları’nın 22.10 Dalaman – İstanbul Sabiha Gökçen uçağıyla İstanbul’a dönüyoruz. İstanbul’da bizi bekleyen servis araçlarımıza binerek bir başka organizasyonda buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak üzülerek vedalaşıyoruz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Çevre Gezileri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

- Transferler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Kart

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Tekne Turu Ücretleri

Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez.
*Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
*Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
*Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez.
*Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda acente misafirlerine *1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.
*Çocuk indirimi iki yetişkin yanında uygulanır.
*Tek bir çocuk için kullanılır.
*En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.
*Program zamanlamasında hava, yol vb. nedenlerle rehber gerekli gördüğü taktirde değişiklik yapabilir. Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.
*Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
*Otobüsler: 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
*Mercedes Travego-Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Neoplan Cityliner-Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
*Midibüsler: 17-27 kişi sayılarında kullanılır. Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Minibüsler: 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır. Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı. Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
*Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT