Gırnata Üçlüsü

Etkinlik Konser Parti Gırnata Üçlüsü

Tarihler: 21 Nisan 2010 Çarşamba ~ 21 Nisan 2010 Çarşamba - Saat: 21:30

Yer: Life Roof

Ücret: 15,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Life Roof

Adres: İstiklal Cad. İmam Adnan Sok. No:10/5 Taksim (Mangonun Karşı Sokağı, Melek Bar yanı, Asansörle 5.Kat) İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 66 15

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 21, 2010 ~ Nis 21, 2010

GIRNATA ÜÇLÜSÜ
Çorlulu Savaş ve Serdar Sayın hız konusunda bir anlaşmaya varamadıkları için Çatalcalı Özkan`ı da aralarına eklediler. Üç klarnetçi ne gibi bir iş yaparlar dersiniz? Bu üç klarnetçi gerçekten akıl karı bir iş yapmıyorlar... Bir büyü yapıyorlar, herkesi kendilerine çekip sonrada ortalığı bir birine katıyorlar... Siz de bu büyüye kapılmak isterseniz 21 Nisan Çarşamba Gecesi Life Roof`a davetlisiniz…

ÇORLULU SAVAŞ
16.03.1967 Tekirdağ Çorlu ilçesinde doğdu. Müzik yaşamına amatör olarak 5 yaşında başladı. 6 kişiden oluşan ilk orkestrasını 10 yaşında kurdu. Çorlu Musiki Derneği`nde eğitim aldıktan sonra folklorcu gençlere halk oyunları ekiplerinde müzisyen olarak eşlik etti.
CNN Türk’te Kuştepe Bulis Belgeseline film müzikleri yaptı. 1997’de Okay Temiz ile Babylon’da bir süre sahne aldı. 1998’de Ankara Holtür Halk Dansları ekibinin Japonya’daki 6 aylık gösterisine süresince eşlik etti. 1999’da Paris’te Lüleburgazlı Ahmet Özden Kumpanya İstanbul grubunda bulundu ve repertuarına yardımcı oldu. 2001 yılında Burhan Öcal’ın kurmuş olduğu Trakya All Stars grubunun klarnetçisi oldu ve 2006’ya kadar Burhan Öcal’ın projelerinde (Yeni Rüya, Istanbul Oriantal Assemble) bulundu. Bunların arasında Fransız Jean Pierre Smadj elektronik DJ, ud, Buzuki Orhan Osman ve Çorlulu Savaş üçlü bir albümde buluştu. 3 Kişinin baş harfini alarak ismini koydukları S.O.S. albümünü çıkardı. Yeni albümü Şehrin Gözyaşları / Performance adını taşıyor.

SERDAR SAYIN
1983 yılında İstanbul`da doğdu. Ticaret lisesini bitirdikten sonra İ.T.Ü Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Türk Halk Oyunları Bölümüne girdi. 1993 yılından itibaren yurt içi ve yurt dışı birçok organizasyonda görev aldı. Fransa, Portekiz, İspanya, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan, Macaristan, Slovenya, Polonya ve Çin gibi birçok ülkede müzisyen, dansçı veya koreograf olarak görev yaptı. Motiflerle Anadolu isimli bir dans projesinin, Lüleburgaz Roman Senfonisi ve Karşı Yakada Aşk isimli grupların yönetmenliğini üstlendi.
Yaptığı projeler dışında halen birçok belediye, kültür merkezi, dernek ve vakıf ile ortak çalışmalar yapmakta, derleme ve araştırma çalışmalarını hiç ara vermeden devam ettirmektedir.
Büyükçekmece Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan ve küçük müzisyenlerin yetişmesine katkı sağlayan kurslarda da usta öğretici olarak görev almaktadır. Solo albüm çalışmaları Özlem ve E-Laz’ın dışında birde Karşı Yakada Aşk isimli grup çalışması bulunmaktadır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu