Gökhan Birben

Tarihler: 14 Kasım 2013 Perşembe ~ 14 Kasım 2013 Perşembe 22:00

Yer: KadıköySahne

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://http://www.kadikoysahne.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trKas 14, 2013 ~ Kas 14, 2013

Karadeniz müziğin temsilcilerinden Gökhan Birben, 14 Kasım'da KadıköySahne'de...

İstanbul'dan köyü olan Rize'ye döndüğünde radyo programları yapmaya başladı. Radyo programlarında söylediği şarkılar çok güzel tepkiler alıyordu ve bir albüm çıkarması yönünde istekler geliyordu.

Daha önceden de tanıdığı Kazım Koyuncu ve Kemal Sahir Gürel ile bir araya gelerek bir deneme kaydı yaptılar.

Ardından “Hey Gidi Karadeniz” albümünü piyasaya çıkaran Gökhan Birben, albüm hazırlıkları sürerken Kazım Koyuncu'ya “Gülbeyaz” televizyon dizisinin müziklerini yapması teklifinde bulunulduğunda; yine bestesi Kazım Koyuncu'ya ait olan “Hey Gidi Karadeniz” adlı şarkıyı Gökhan Birben'in seslendirmesi ve dizinin yayınlanmasıyla bu şarkının büyük ilgi görmesi de albümün piyasaya çıkmasıyla büyük satoş rakamlarına ulaşacağının önceden bir göstergesi gibiydi.

Gökhan Birben özellikle 4. albümüne kadar yöresinde unutulmaya yüz tutmuş şarkıları derleyip, yok olmalarını engelleme çabası içinde olduğunu belirtiyor.

Her albümünde bir Lazca ve de bir Hemşince şarkıya mutlaka yer vermek istediğini söyleyen Gökhan Birben, yöresine tek kelimeyle aşık ve tam bir doğa tutkunu. Her fırsatta İstanbul'un kalabalığından kaçıp, soluğu köyünde almaktadır.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Bu etkinlik için bir oturma düzeni yoktur.
Kapı açılış: 21:00 Konser: 22:00

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu